Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Nymarkbakken FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Randi Alnes
Daglig leder

Tlf: 95 49 91 47
E-post: dl.nymarkbakken@bhg.no

Nymarkbakken FUS Barnehage er en stor og flott barnehage beliggende sentralt i Langevåg i Sula kommune. Vi har vår egen lille granskog i tillegg til en super akebakke og to fine lekeplasser med utfordrende og varierende lekeapparater. Vi ligger i nærhet av flotte turområder både ved sjøen og ved vatn. Favorittplassen vår er Bolvika der vi blant annet har strand, skog, klatrenett og gapahuk.

Vi er en del av FUS-kjeden og dette kan dere kjenne igjen ved at hos oss kommer barnet først- barnet er FUS. Å være en del av FUS gir oss en god faglig plattform der vi i personalet blant annet har fokus på egenledelse i leik og læring som en del av den pedagogiske plattformen. Du kan lese mer om FUS-barnehagene på nettsidene til FUS her.

Smartmat er ett konsept der vi har fokus på sunn og ren mat i barnehagen vår. Vi i Nymarkbakken har egen kjøkkenassistent som lager varmmat til oss i tillegg til at vi har fokus på sunn og god hverdagsmat. Du kan lese om smartmat her.

Vårt kjennemerke er at vi har vår helt egen løe. Her bor det høner, ender og kaniner (og julenissen også). Om våren har vi geitekje! De vokser opp hos oss til de blir store nok til å reise til seters for å gjøre seg fete, eller på holmen. Dyr og barn er en fantastisk kombinasjon og i løa og i løehagen lærer vi om alt fra dyrestell til empati og barna utvikler ferdigheter og får opplevelser som varer livet ut.

 Vi er en stor barnehage med 4 storbarnsavdelinger og 4 småbarnsavdelinger fordelt på to bygg. Dette ser vi på som en styrke da vi har ett stort mangfold i personalet, ett godt og stort pedagogteam og mange små og store til å dele ideer og aktiviteter med. Vi bruker appen MyKid til informasjonsutveksling med foresatte. Her legger vi ut kalender, informasjon om dagen idag, bilder og anne informasjon. Innlogging til MyKid finner dere her. Vi anbefaler at dere sjekker ut facebooksiden vår (link til høyre på siden) og instagram for å se noen glimt av hvordan hverdagen ser ut hos oss i Nymarkbakken FUS Barnehage. 

Hjertelig velkommen til oss!

 

 

Søk barnehageplass

Avdelinger

Hokus Pokus
Avdelingsleder:
Marthe Vadseth og Mariann Fylling
Tlf: 97999240
hokuspokus.nymarkbakken@bhg.no
Storbarnsavdeling for barn f 2017 og 2018
Krokofanten
Avdelingsleder:
Kristoffer Fiksdal og Helen Drabløs
Tlf: 97999242
krokofanten.nymarkbakken@bhg.no
Storbarnsavdeling
Magiraffen
Avdelingsleder:
Lars Barstad og Martyna Dymek
Tlf: 90975550
magiraffen.nymarkbakken@bhg.no
Storbarnsavdeling
Sim Sala Bim
Avdelingsleder
Andreas Justesen og Marie Vårdal
Tlf: 97999241
simsalabim.nymarkbakken@bhg.no
Storbarnsavdeling for barn f 2016
Kerrs pink
Avdelingsleder:
Marte Dalebø
Tlf: 97999243
kerrspink.nymarkbakken@bhg.no
Småbarnsavdeling
Pimpernell
Avdelingsleder:
Elin Højmark
Tlf: 97999243
pimpernell.nymarkbakken@bhg.no
Småbarnsavdeling
Knerten
Avdelingsleder:
Mai Lise Tusvik
Tlf: 94830561
knerten.nymarkbakken@bhg.no
Småbarnsavdeling
Kanutten
Avdelingsleder:
Gørill Myklebust og Catrine Myklebust Karlsen
Tlf: 97999244
kanutten.nymarkbakken@bhg.no
Småbarnsavdeling
Kontor
Stedfortreder
Inger Karin F Eikrem
Tlf: 97999245
dl.nymarkbakken@bhg.no