Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Prestagardskogen FUS barnehage

Avdelinger

Syljebrotet
Avdelingsleder:
Vibeke Larsen
Tlf: 46815410
vibeke.larsen@bhg.no
Småbarnsavdeling
Foreskogen
Avdelingsleder:
Brita Andrianne Grov
Tlf: 46808916
brita.grov@bhg.no
Aldersblandet gruppe 2 til 6 år
Krubbakjeldo
Avdelingsleder:
Maiken Taranger
Tlf: 91109875
maiken.taranger@bhg.no
Aldersblandet gruppe 2 til 6 år

Vis alle

Ansatte

Marie Jovita Solvi

Assistent å Foreskogen

Marie er det siste tilskuddet i ansatt gjengen i Prestagardskogen. Marie har en 50% stilling på Foreskogen. 

Marie har et sterkt ønske om å fortsette å jobbe i barnehage, derfor har hun planer om å begynne som lærling fra høsten 2024 og ta fagbrev som barne og ungdomsarbeider. 

Dette tror vi er et godt valg for Marie. Hun er kjempeflink til å leke med barna og å være nær barna i alle aktiviteter. 

Vibeke Larsen Vasslid

Pedagogisk leder på Syljebrotet

Vibeke startet hos oss høsten 2015. 

Hun har vært i permisjon i 1.5 år for å arbeide som spesialpedagog for Stord kommune. 

Vibeke er en lun og varm person som både barn og ansatte setter stor pris på. Hun har også et stort hjerte for å gjøre arbeidsmiljøet i Prestagardskogen godt, inkluderende og trykt. Super engasjert i sosial komiteen og primus motor for alle personalarrangement. 

Vibeke har erfaring både fra småbarnsavdeling og fra storbarnsavdelinge. 

Brita Andrianne Grov

Pedagogisk leder på Foreskogen.

Brita startet som pedagogisk leder i Nordbygdo høsten 2015. Hun kom med noen års erfaring fra andre barnehager.  Brita er en rolig, varm og omsorgsfull leder for sin avdeling, og en trygg havn for alle barna. Brita er gift, bor på Stord og er  mor til en gutt og en jente, som begge er/har vært i barnehagen. 

Maiken Taranger

Pedagogisk leder på Krubbakjeldo

Maiken er en friluftslivs entusiast. Hun har buss sertifikat og det benytter hun godt. Barna på Krubbakjeldo er høyt og lavt og overalt på tur. Maiken begynte som pedagogisk leder hos oss i 2017, og har siden da bidratt til at læring og utvikling gjennom lek og opplevelser har stått i høysetet. Maiken er utdannet Class observatør og TIK veileder. Hun har også tileggsutdannelse i læringsmiljø og pedagogisk ledelse. Maiken liker også å være ute i friluft på fritiden, du kan møte henne joggende eller på quiz. 

maiken.taranger@bhg.no

Oda Djuve

Barnehagelærer på Krubbakjeldo

På tross av sin unge alder har Oda lang fartstid i Nordbygdo. Hun startet som vikar, fikk fast jobb som assistent i 2015, så begynte hun på barnehagelærerutdanningen på HVL. Heldigvis for oss, tok hun imot stilling som barnehagelærer når hun var ferdig utdannet barnehagelærer. Oda har vært på småbarnsavdeling både i Prestagardskogen og i Tyse. Nå er hun på søskengruppen som har barn i alder 2 til 6 år. Oda er en smilende, trygg og stødig voksen for barna. Hun får alle til å føle seg viktig og gjør alle rundt seg glade og trygge. På fritiden er Oda glad i å være ute og bruker mye fritid på turer i skogen og på fjellet. Hun er også veldig glad i å være sosial, med venner og familie og samboer. 

oda.solemdal@bhg.no

Therese Nes Johannesen

Barnehagelærer på Syljebrotet. 

Therese har arbeidet som barnehagelærer i vikariat i Valvatna FUS. Heldigvis for oss, så ble hun ledig i sommer og kunne gå inn i et års vikariat i Nordbygdo FUS. Therse har mest erfaring med å arbeide med småbarn, og passer derfor perfekt inn på Syljebrotet. Therese er en rolig og omsorgsfull person som barna lett knytter seg til. 

Fra januar 2024 har Therese fast jobb som barnehagelærer i Prestagardskogen. 

therese.johannessen@bhg.no 

Hege Matre Larsen

Barnehagelærer på Foreskogen og Class ressursperson

Hege ble ansatt hos oss som barnehagelærer i 2014. Siden det har hun vært både på storbarn og småbarn og i Tyse og i Prestagardskogen. Hun har også klart å få 3 barn siden hun ble ansatt. Det setter vi stor pris på. 

Som Class ressursperson er Hege den i barnehagen som har mest kunnskap om "Barnet først" og de pedaogiske grepene vi må ta for at barna skal få best mulig læringsutbytte av tiden i barnehagen. CLASS (Classroom Asssessment Scoring System): En metode for å vurdere og optimalisere vår samhandling med barnet ditt. Gir oss kunnskap i hvordan vi kan utvikle leken og læringen og hvordan vi organiserer hverdagen i avdelingen best mulig, og hvordan vi kan forbedre oss ytteligere. CLASS skal sikre opplevelsen av å bli sett og føle annerkjennelse og trygghet. Målet vårt er å bidra til at barnet ditt er best mulig rustet for fremtiden.

For barna er Hege først og fremst en lun, rolig, trygg og posetiv voksen som det er enkelt å knytte seg til. 

Lina Edvardsen Vikre

Lina begynte på Krubbakjeldo for i februar 2023. 

Lina er utdannet innen helse, men heldigvis for oss og barna i Prestagardskogen ønsker hun å fortsette sin karriere i barnehage. Lina har nå vært inne i et vikariat og fortsetter med det intill videre. 

Lina er praktisk og effektiv. Hun er reflektert og gjennomtenkt i alt hun gjør. Barna på Krubbakjeldo har blitt svært glad i Lina, i likhet med de andre voksne på avdelingene. 

Lena Mikalsen

Assistent på Syljebrotet. 

Lena er alltid glad og alltid positiv. Hun brenner for barnehagen og barna og er utrolig dyktig. Hun begynte hos oss i 2005. Siden da har hun vært en trygg og omsorgsfull voksen for barna, som kan sitt fag. Lena har en pedagogisk utdannelse i bunnen av ryggsekken som er full av kunnskap. Hun har gjennom årene hos oss jobbet både med de yngste og de største, og blomstrer sammen med alle. 

Nina Sæternes Johannesen

Fagarbeider på Foreskogen og Krubbakjeldo

Nina begynte hos oss høsten 2023. Hun er utdannet sosionom og arbeidet i kommunal sosialtjeneste og NAV før hun i 2009 begynte i barnehage,  og har hun mange års erfaring fra Dalen FUS barnehage. 

Nina har nå en 60% stilling og er på både Foreskogen og Prestagardskogen. 

Nina er en rolig og trygg voksen som vi er veldig glade for å ha fått med oss på laget i Prestagardskogen. 

Jin Mei Wang

Assistent med ansvar for kjøkkenet i Prestagardskogen.

Jin Mei er en solstråle. Alltid blid og leende. Jin Mei lager nydelig mat til oss. Både norske og kinesiske retter. Før hun begynte hos oss, jobbet hun på China House på Leirvik. Hun er en reser på å holde orden og renhold på kjøkkenet. Fiskegratengen er en absolutt favoritt blandt barna. De ansatte får nyte godt av nydelig kinesisk mat når det er planleggingsdag.  Hun er ofte inne på avdelingene og hjelper til og ofte har hun med seg en gruppe barn på kjøkkenet. 

Vibeke Rabben

Fagarbeider på Foreskogen. 

Vibeke startet hos oss som lærling i 2018, i 2020 tok hun fagbrev som barne og ungdomsarbeider og fikk fast jobb hos oss.  Vibeke er en rolig, trygg og god voksen for alle barna på Foreskogen, men er mest knyttet opp som støtteassistent til 1 barn. Vibeke har ei lita jente som går i barnehagen og en samboer. På fritiden liker hun å ut for å fiske på sjøen, være sosial med venner og familie og ikke minst være mye med datteren. 

Francis Grøsvik

Barne og ungdomsarbeider på Foreskogen

Francis begynte hos oss i 2016. Hun tok fagbrev som barne og ungdomsarbeider i 2021. Francis er en dyktig medarbeider som alle setter stor pris på, både barn og kollegaer. Francis er en trygg, omsorgsfull og kunnskapsrik voksen for barna. Hun er gift og har en datter. Opprinnelig kommer hun fra Venesuela. Dette er en bakgrunn vi nyter godt av i barnehagen på mange måter. Francis er glad i å utforske nye ting. Alt fra spennende mat til å dra på turer til nye plasser og land. 

Andrea Brandsdal

Assistent på Krubbakjeldo.

Hun har bachelorgrad i folkehelsearbeid.  Andrea begynte å arbeide som assistent på Syljebrotet i juni 2019 og har siden da vært en glad, trygg og omsorgsfull voksen for de minste i Prestagardskogen. Nå ser hun fram til å følge barna litt lengre opp i alder.  Andrea er glad i orden og system og det trengs på en småbarnsavdeling med 14 små. Selv med 28 små hender som vil kjenne på og flytte på alt mulig, har Andrea kontroll. 

Astrid de Fine

Fagarbeider på Foreskogen

Astrid er ei engasjer og kunnskapsrik dame. Hun er alltid positiv og blid. Hun ser hvert enkelt barn. Hun er omorgsfull mot både barn, foreldre og kollegaer samtidig som at hun er flink til å sette grenser for barna, slik at det blir et godt miljø i barngruppen. Astrid tar de fleste oppgaver på strak arm og er et arbeidsjern. Hun har vært i Nordbygdo FUS siden høsten 2020.   

Astrid har nå begynt på barnehagelærer utdanningen på VHL, og arbeider derfor 80% på Foreskogen. 

Malin Katla

Lærling i barnehage og ungdomsarrbeiderfaget på Syljebrotet

Malin begynte som lærling høsten 2021 på Krubbakjeldo, og skal være lærling i Nordygdo i 3.5 år. Malin er en rolig, fornuftig, trygg og omsorgsfull voksen for barna på Syljebroet. Hun bor på Bømlo og der har hun egne barn og en mann å ta vare på. Malin er alltid positiv og blid, og bidrar mye til et godt miljø både for kollegaer og ikke minst for barna.  

Anne Kristin Aaseth

Daglig leder i Prestagardskogen og Tyse 

Hun vært i denne stillingen siden 2002. Først bare for Prestagardskogen, etter hvert for Nordbygdo, som fusjonerte Tyse og Prestagardskogen til en barnehage.  I tillegg til å være daglig leder i Nordbygdo, er hun også nettverksleder for FUS barnehagene på Stord og Austevoll. Utdannet barnehagelærer, med videreutdanning i spesialpedagogikk, ledelse og økonomistyring. Anne Kristin er gift, bor på Stord og har 3 voksne døtre. Den største hobbyen utenom barnehage er hund. 

Aud Lillian Brandsdal

Nestleder.

Aud Lillian var med å etablere Prestagardskogen i 1999 sammen med Trygge Barnehager. Hun er utdannet barnehagelærer. Hun er den i barnehagen med flest år erfaring fra å jobbe i barnehage. Hun har vært blandt annet vært styrer på Halsenøy, pedagogisk leder og daglig leder i Prestagardskogen. Hun er et unikum på organisering og styrer vaktlister og ferier i Nordbygdo med trygg hånd.  Aud Lillian er gift, bor på Stord og har 3 voksne barn og hun har og to voksne bonusbarn og 3 barnebarn. Glad i å trene, strikke og en skikkelig bobilentusiast.

Hein Bjelland

Ekstra assistent knyttet til Prestagardskogen

Heine har en varig tilrettelagt stilling i Prestagardskogen.  Han er en super ekstra hjelpende hånd, som biåstår oss i masse praktisk arbeid. Han holder styr på at det er nok mat i kjøleskapet, setter på plass varer når vi får, henter posten og mye mye mer. Han er også ofte sammen med barnegruppen på Krubbakjeldo. Heine liker å være på tur og gjøre litt forskjellig. Vi er veldig glade for å ha Heine som en ekstra ressurs i barnehagen