Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Myrsnipa FUS barnehage

Avdelinger

Myrsnipa
Tlf: 975 55 619
cecilie.ryden@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Magnus Gerlyng

Daglig leder

Tveterjordet og Myrsnipa FUS barnehage

Utdannet førskolelærer ved Dronning Mauds Minnes Høyskole i 2010 og har vært med på oppstarten av Tveterjordet og Myrsnipa FUS barnehage. Er opptatt av at barna er først, god stemning og kvalitet i barnehagen. 

Ellen Rydén

Pedagogisk leder (på disp)

Ellen har jobbet 11 år i barnehage, med småbarna. Hun er opptatt av å være en trygg voksen og se hvert enkelt barn. Ellen liker å være ute i all slags vær. Hun liker å lage mat og bake, gjerne med barna.

Anette Ness

Pedagogisk medarbeider

Anette har jobbet i barnehage i 17 år. Hun er opptatt av å skape gode relasjoner til barne og gi barna en god og trygg hverdag i barnehagen. 

Ronalyn Pedersen

Pedagogisk medarbeider

Mille Riseth

Pedagogisk medarbeider

Bendik Jacobsen

Pedagogisk medarbeider

Herman Ørnlund

Pedagogisk medarbeider

Cecilie Rydén

Pedagogisk leder

(mammapermisjon)  

Cecilie er utdannet førskolelærer fra høyskolen i Oslo og har jobbet i barnehage i 12 år. Hun er veldig opptatt av at alle barn skal bli sett som et enkelt individ, og mener at den viktigste oppgaven vår i barnehagen er å gi alle kjærlighet, omsorg og trygghet. Leken er en viktig del av utviklingen til barn.