Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

LØFTER OG FORVENTNINGER I FUS

HVA LOVER VI BARNET DITT?

Barnet ditt skal alltid bli tatt hyggelig imot når det kommer til en FUS-barnehage. I løpet av dagen skal barnet få søvn og hvile tilpasset seg selv. I FUS barnehagene har vi egne retningslinjer for tilsyn under soving, slik at barna skal være helt trygge når de sover. Måltidene er rolige og det er nok tid til å spise. Barnet leker og lærer i et miljø preget av varme og glede, og er ute minst to timer hver dag. Vi lover at vi er genuint opptatt av barnet ditt.

HVA DU KAN FORVENTE AV OSS

Barnet ditt skal ha en venn

For noen barn går dette veldig lett, mens for andre kan dette ta litt mer tid. Men vi gir oss ikke. Det er fordi vi ser hvor vesentlig dette er for barnet, vennskap skaper trygghet, glede og utvikling.

Vi skal være gode rollemodeller

Vi skal gå foran som gode og trygge eksempler, lede an i lek og moro, og bruke vår profesjonalitet og kompetanse til å ivareta, forstå, skape trygghet og varme.

Vi skal ha lekekompetanse

Vi skal være veiledere og pådrivere i å la leken komme først, og bruke leken til læring og mestring.

Vi skal finne hverdagsmagi

De magiske øyeblikkene som oppstår når barn gjør en ny oppdagelse og utvider sin horisont er noe av det som driver oss. Dette skal vi legge til rette for og være oppmerksomme på.

Vi skal se det beste i barnet ditt

Alle barn er unike, og alle har ulike styrker og egenskaper. Sammen med oss og de andre barna skal ditt barn oppleve glede og annerkjennelse