Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Storafjellet FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Ellen Gåsland
Daglig leder

Tlf: 91 84 74 01
E-post: dl.storafjellet@bhg.no

Se hvordan vi har det i Storafjellet FUS barnehage

Lek er barns arbeid og det viktigste de foretar seg i løpet av sin hverdag. Derfor er leken utgangspunkt for alt vi gjør her i barnehagen. VI SETTER LEKEN FØRST. En viktig forutsetning for leken er trygge barn. Og mange barn starter gjerne i barnehagen som 1 åringer.

Alle ansatte har kurs i COS (Circle of security) og vi jobber ut fra Trygghetssirkelen og tilknytning med høy foreldredeltakelse.

Vi vil gi barna en best mulig start på barnehagetiden ved å:

Tilrettelegge for de individuelle behov, som mat, hvile og omsorg Tilvenning som er tilpasset hvert enkelt barn Primærkontakt for barnet den første tiden Kvalifiserte ansatte som vet å etablere tillitt og trygghet

Vi tilbyr også:

Åpningstid: 06.30 - 17.00 3-, 4-, og 5 dagers plass med fritt valg av dager. Egen kokk, hvor barna er deltakende. Fine turområder. Personalgruppe med erfarne, unge, kvinner og menn. 

Søk barnehageplass

Avdelinger

Hunnaberget (0-2 år)
Tlf: 95 47 91 69
Lillebjørn/Orion (3-4 år)
Tlf: 95 55 77 67
Storebjørn (5-6 år)
Tlf: 90 16 89 54
Kjøkken
Tlf: 91 36 32 35