Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
7:00 - 17:00

 Kontakt

Kristine J. Kaba
48 27 01 50
E-post

Velkommen til Vippa FUS barnehage

Avdelinger

Sivspurven
Pedagogiske leder:
Stine Hagen & Joachim Larssen
Tlf: 90655051
stine.hagen@bhg.no, joachim.larssen@bhg.no,
0-3 år
Rosenfinken
Pedagogisk leder og barnehagelærer:
Sanda Jacobs og Helena Einarssen
Tlf: 47680917
sandra.jacobs@bhg.no, helena.einarssen@bhg.no
0-3 år
Rørsangeren
Pedagogiske ledere:
Eirin Taraldsen Steinbakk & Silje K. Hvidsten
Tlf: 46881489
eirin.steinbakk@bhg.no, silje.hvidsten@bhg.no
3-6 år
Strandsnipa
Pedagogiske ledere:
Steffen Boye og Maria D. Blakstad
Tlf: 90667940
steffen.boye@bhg.no, maria.blakstad@bhg.no
3-6 år

Vis alle

Ansatte

Kristine J. Kaba
Kristine er daglig leder i barnehagen, og har vært det siden barnehagen åpnet i 2016. Hun er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk, har fullført nasjonal styrerutdanning og har master i ledelse fra UiA. 

Kristine er mest på kontoret, hvor hun jobber med administrative oppgaver, personalledelse og fag. Så langt det lar seg gjøre er hun daglig innom alle avdelingene for å hilse på både barn og ansatte. Av og til er hun så heldig å treffe på foreldrene også, det er veldig hyggelig. 

Motivasjonen for å drive barnehage ligger i det å sette barnet først og å skape en god barndom. Alle barn skal få ha omsorgsfulle, anerkjennende, trygge og lekne ansatte rundt seg når de er i barnehagen.  

Steffen Boye

Pedagogisk leder Strandsnipa (3-6 år)

Steffen er utdannet barnehagelærer med fordypning i musikk. Han har i tillegg bachelor i idrett.

Steffen er den som alltid er med i leken, har mange gode klemmer, som tuller og tøyser og finner på mange gøye ting. Han kan også ha rolige aktiviteter som å lese bøker for barna, eller så synger han av full hals sammen med barna når de ronser. 

Steffen er praksislærer for studenter i barnehagelærerutdanningen fra høsten 2021. 

Stine T. Hagen

Pedagogisk leder Sivspurven (0-3 år) og stedfortreder for daglig leder.

Stine er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun er CLASS ressursperson i barnehagen og sertifisert som observatør. 

Rundt omsorgsfulle og harmoniske Stine er det alltid barn og det foregår alltid noe hyggelig eller spennende, som å lese bok, fortelle eventyr eller utføre eksperimenter. Barna flokker seg rundt Stine når hun kommer med en av sine eventyrkofferter. 

Stine er praksislærer for studenter i barnehagelærerutdanningen fra høsten 2021.

Eirin T. Steinbakk

Pedagogisk leder Rørsangeren (2-6 år).

Eirin er utdannet førskolelærer med fordypning i utefag, natur og friluft. Hun er CLASS ressursperson i barnehagen og sertifisert som observatør.

Eirin er super til å ha ulike samlende leker for barna, om det er sangleker eller jakte på å finne ulike ting i skogen. Du finner henne også på gulvet sammen med barna, i ulike aktiviteter, som for eksempel dramatisering med hånddukker eller ute for å leite etter innsekter under en stein.

Eirin er praksislærer for studenter i barnehagelærerutdanningen fra høsten 2021.

Silje K. Hvidsten

Pedagogisk leder Rørsangeren (2-6 år). 

Silje er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. 

Silje er blant annet opptatt av bøker og lekemiljø, og sørger for at avdelingen er innbydende og klar for lek. Hun er ofte å finne i ulike leker sammen med barna, for eksempel dramatisering av et eventyr, både ute og inne. 

Helena Einarsen

Barnehagelærer Rosenfinken (0-3 år). 

Helena er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. 

Helena finner du på gulvet med de yngste barna, i ulike typer leker og aktiviteter tilpasset alder. Hinderløyper, dramatiseringer med dyreleker og å bygge ting i sandkassa er bare noe av det som blir tilrettelagt, med barns medvirkning. 


Maria D. Blakstad

Pedagogisk leder Strandsnipa (3-6 år). 

Maria er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk.

Maria er kreativ og nysgjerrig sammen med barna, og kler seg gjerne ut, dramatiserer og forteller eventyr. Hun spiller både piano og gitar og synger masse, noe alle får stor glede av. Barna samler seg rundt henne når hun tar frem bøker, både inne og ute

Sandra Jacobs

Pedagogisk leder Rosenfinken (0-3 år). 

Sandra er utdannet barnehagelærer med fordypning i estetiske fag. 

Sandra har lang erfaring fra barnehage, og startet i hos oss senhøst 2020. Sandra er en varm og trygg ansatt med et stort engasjement for det kreative og estetiske. Du finner henne ofte på gulvet i samspill og lek med barna. 

Joachim Larssen

Joachim er pedagogisk leder i barnehagen. I 2022 har han vært vikar for daglig leder, og nå har han permisjon for å være vikar for daglig leder i Møglesu FUS. Han er tilbake i Vippa i april 2023. 

Han er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk, har videreutdanning i veiledning og nasjonal styrerutdanning ved UiA. 

Joachim jobber som pedagogisk leder i barnehagen, har til tider jobbet som styrerassistent og stedfortreder. I tillegg er han rekrutteringspartner.

Joachim er veldig tullete og tøysete, forteller fine eventyr, spiller masse gitar, er en super lekepartner og er veldig god på å følge barnas initiativ. 

Hege Linga

Pedagogisk leder

Hege er utdannet barnehagelærer med fordypning i drama, ernæring, mat og helse. Hun har i tillegg vervet som verneombud. 

Hege finner du der barna er, med et stort smil, fordypet i en eller annen aktivitet eller noe man har funnet, på barnas premisser og barns medvirkning godt ivaretatt. 

Hege er for tiden i mammapermisjon

Thor Rabben

Thor Rabben er kjøkkenansvarlig og har jobbet som kokk i både barnehager og ulike restauranter tidligere. Han brenner for faget og er overbevist om at alt mulig kan spises, bare man vet hvordan man skal tilberede det. 

Thor lager mat med kjærlighet og tar gjerne med barna på matlagingen. Han brenner for å lære bort, og det er ekstra stas for barna å spise det de selv har vært med å lage. 

I tillegg til å være god til å lage mat er Thor er gledesspreder og en god relasjonsbygger. Med sitt store smil og sin lekenhet blir han fort en favortitt hos barna. Thor er en del av grunnbemanningen. 

Henrik Oland

Barne- og ungdomsarbeider Sivspurven (0-3 år).

Henrik har jobbet i flere år hos oss som lærling, og tok fagbrevet hos oss sommeren 2020.  

Henrik er barnas favoritt. Han er der det skjer, i leken sammen med barna. Du finner han på gulvet, i sandkassa, gravende i jorda etter insekter eller i klatrestativet. 

Daniel B. M. Kaba

Barne- og ungdomsarbeider Strandsnipa (3-6 år). 

Daniel har også videreutdanning i "barn med særskilte behov" og spesialpedagogikk. 

Daniel er full av kreativitet og ideer, og er alltid å finne sammen med mange barn. Han følger barnas inititiv, samtidig som han drar i gang egne aktiviteter, som alltid er veldig populære. Det kan være alt fra skattejakt til dramatiseringer med "George og gjengen", å spikke seljefløyter eller lage fotball og drage av plastikkposer. 

Natasa Hadjuk

Barne- og ungdomsarbeider Rørsangeren (2-6 år). 

Natasa er utdannet barne- og ungdomsarbeider med videreutdanning i "Barn med særskilte behov". I tillegg er hun utdannet filosof og er kunstner og dukkemaker.

Natasa finner du gjerne i kreative prosesser sammen med barna, og det er bare fantasien som setter stopper for hva som kan skje. Hun brenner for gjenbruk og miljø, og mye av det som bruker er resirkulert eller gjenbruksmaterialer. Barns medvirkning står sterkt, og Natasa liker å følge barnas initiativ. 

Jeanette Engebakk

Barne- og ungdomsarbeider Sivspurven (0-3 år) 

Jeanette er HMS-ansvarlig for småbarnsavdelingene. 

Hun er aktiv og ernergisk, og samtidig nær og omsorgsfull. Jeanette tar med barna på ulike aktivieter, som å balansere, skli, høste rips fra ripsbuskene og lage silkedeig. 

Benafsha Nabizadah

Barne- og ungdomsarbeider Rosenfinken (0-3 år).

Benafsha er en trygg og god ansatt i møte med barna. Hun er en av de som er varm, rolig og har et fang når det trengs, til litt lading eller trøst. 

Mathias Bekkevold Jensen

Barne- og ungdomsarbeider. Sivspurven (0-3 år).

Mathias er tidligere lærling hos oss, nå ansatt i vikariat. Hans styrker er at han er en leken ansatt som er varm og imøtekommende mot barna. Han er der barna er og danner fort gode relasjoner. 

Joakim Midtbøen Røkke

Pedagogisk medarbeider med kompetansebrev. Rosenfinken (0-2 år)

Joakim er en trygg og varm ansatt som alltid ser barnet. Han får raskt en god relasjon med barna, blant annet gjennom å følge barnas initiativ. Han er ofte å finne i lek med barna, eller med en god bok og barn rundt seg. Joakim har alltid et godt fang og tar seg tid til barna. 

Najat El Jallaly

Pedagogisk medarbeider Rørsangeren (2-6 år).

Najat er på vei til å bli barne- og ungdomsarbeider og har barnehagefaglig grunnkompetanse.

Najat er veldig kreativ og leken, og finner stadig på nye ting sammen med barna. Hun kan lage ulike leker av "ingenting" og er veldig god på gjenbruk og ta det vi har. Disse lekene blir ofte veldig populære. Hun kler seg ut og dramatiserer, og er alltid "påkobla" barna. 

Cathrine Vehus Larssen

Barne- og ungdomsarbeider. Rørsangeren (2-6 år) / Strandsnipa (3-6 år)

Cathrine liker å ta med barna på ulike "hverdagslige oppgaver", som å måke snø, lage mat og sløye fisk. Det å dele felles opplevelser rundt noe hvor alle kan bidra. Hun kler seg også gjerne ut og dramatiserer karakter, til stor glede. Vil barna høre på musikk og blåse såpebobler, er hun ikke vond å be! 

Kirsten Fatland

Pedagogisk medarbeider Strandsnipa (3-6 år). 

Kirsten er på vei til å bli barne- og ungdomsarbeider, og har barnehagefaglig grunnkompetanse i bunnen.

Kirsten er ikke redd for nye ting, og begir seg stadig ut på "nye veier" sammen med barna. Hun liker godt å gjøre kreative ting sammen med dem, og det er fast tradisjon å lage egen porsjonsvis eplekake på høsten. Kirsten er nær og omsorgsfull og ser hvert enkelt barn. Hun er utrolig god på å lage flotte lekemiljø til barna, som stimlurer til den viktige rolleleken. 

Tatjana Jasmin Høgset

Lærling Strandsnipa (3-6 år). 

Tatjana startet som lærling hos oss høsten- 22, og utdanner seg til å fa fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Hun er en engasjert, positiv sjel som bringer mye humor og glede til både barn og ansatte i barnehagen. 

Kombinasjonen mellom og kunne være impulsiv og leken, gjør at barna raskt blir interessert og trygg på henne, og hun er ofte å finne i samspill og lek med barna. 

Hege Fatland

Pedagogisk medarbeider

Hege er på vei til å bli barne- og ungdomsarbeider og har i tillegg fagbrev som hovslager. 

Hege er både tullete og tøysete og veldig omsorgsfull. Du finner henne sammen med barna, i ulike typer leik og aktiviteter, både ute og inne. 

Hege er for tiden i mammapermisjon