Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
7:00 - 17:00

Vi har
ledig plass!

Barn 1-3 år fra 01.08.2022 Barn 3-5 år fra 01.08.2022

Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Joachim Larssen (vikar for Kristine J. Kaba)
48 27 01 50
E-post

Velkommen til Vippa FUS barnehage

Avdelinger

Sivspurven
Pedagogiske leder:
Silje K. Hvidsten, Stine Hagen
Tlf: 90655051
silje.hvidsten@bhg.no, stine.hagen@bhg.no
0-3 år
Rosenfinken
Pedagogiske ledere:
Sanda Jacobs
Tlf: 47680917
sandra.jacobs@bhg.no
0-3 år
Rørsangeren
Pedagogiske ledere:
Maria D. Blakstad og Eirin Taraldsen Steinbakk
Tlf: 46881489
maria.blakstad@bhg.no, eirin.steinbakk@bhg.no
3-6 år
Strandsnipa
Pedagogiske ledere:
Steffen Boye og Hege Linga
Tlf: 90667940
steffen.boye@bhg.no, hege.linga@bhg.no
3-6 år

Vis alle

Ansatte

Kristine J. Kaba

Kristine er daglig leder i barnehagen, og har vært det siden før barnehagen ble åpnet i 2016. Hun er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk, har fullført nasjonal styrerutdanning og holder nå på med master i ledelse ved UiA. 

Kristine er mest på kontoret, hvor hun jobber med administrative oppgaver, personalledelse og fag. Så langt det lar seg gjøre er hun daglig innom alle avdelingene for å hilse på både barn og ansatte, og av og til foreldre. Kristine kjenner alle barna i barnehagen, noen bedre enn andre. 

Joachim Larssen

Joachim er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk, har videreutdanning i veiledning og tar nå nasjonal styrerutdanning ved UiA. Han jobber som pedagogisk leder i barnehagen, har til tider jobbet som styrerassistent og har rollen som stedfortreder. I tillegg er han rekrutteringspartner og brannvernleder.

Joachim er veldig tullete og tøysete, forteller fine eventyr, spiller masse gitar, er en super lekepartner og er veldig god på å følge barnas initiativ. 

Steffen Boye

Steffen er utdannet barnehagelærer med fordypning i musikk. Han har i tillegg bachelor i idrett, og jobber som pedagogisk leder i barnehagen. 

Steffen er den som alltid er med i leken, har mange gode klemmer, som tuller og tøyser og finner på mange gøye ting. 

Maria D. Blakstad

Maria er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk og jobber som pedagogisk leder i barnehagen. 

Maria er kreativ og nysgjerrig sammen med barna, og kler seg gjerne ut, dramatiserer og forteller eventyr. Hun spiller både piano og gitar og synger masse, noe alle får stor glede av. 

Hege Linga

Hege er utdannet barnehagelærer med fordypning i drama, ernæring, mat og helse, og jobber som pedagogisk leder hos oss. Hun har i tillegg vervet som verneombud. 

Hege finner du der barna er, med et stort smil, fordypet i en eller annen aktivitet eller noe man har funnet, på barnas premisser og barns medvirkning godt ivaretatt. 

Stine T. Hagen

Stine er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk, og jobber som pedagogisk leder i barnehagen. Hun er CLASS ressursperson i barnehagen og sertifisert som observatør. 

Rundt omsorgsfulle og harmoniske Stine er det alltid barn og det foregår alltid noe hyggelig eller spennende, som å lese bok, fortelle eventyr eller utføre eksperimenter. Barna flokker seg rundt Stine når hun kommer med en av sine eventyrkofferter. 

Eirin T. Steinbakk

Eirin er utdannet førskolelærer med fordypning i utefag, natur og friluft og jobber som pedagogisk leder hos oss. 

Eirin finner du ofte på gulvet sammen med barna, i ulike aktivieter, som for eksempel dramatisering med hånddukker eller ute for å leite etter innsekter under en stein. 

Silje K. Hvidsten

Silje er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk og jobber som pedagogisk leder hos oss. 

Silje er blant annet opptatt av bøker og lekemiljø, og sørger for at avdelingen er innbydende og klar for lek. Hun er ofte å finne i ulike leker sammen med barna, for eksempel dramatisering av et eventyr, både ute og inne. 

Helena Einarsen

Helena er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk og jobber som pedagogisk leder i barnehagen. 

Helena finner du på gulvet med de yngste barna, i ulike typer leker og aktiviteter tilpasset alder. Hinderløyper, dramatiseringer med dyreleker og å bygge ting i sandkassa er bare noe av det som blir tilrettelagt, med barns medvirkning. 

Helena er for tiden i mammapermisjon. 

Natasa Hadjuk

Natasa er utdannet barne- og ungdomsarbeider. I tillegg er hun utdannet filosof og er kunstner og dukkemaker. Hun jobber som barne- og ungdsomsarbeider i barnehagen. 

Natasa finner du gjerne i kreative prosesser sammen med barna, og det er bare fantasien som setter stopper for hva som kan skje. Hun brenner for gjenbruk og miljø, og mye av det som bruker er resirkulert eller gjenbruksmaterialer. Barns medvirkning står sterkt, og Natasa liker å følge barnas initiativ. 

Christina M. Ellingsen

Christina er på vei til å ta fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider og har i tillegg videreutdanning i sosialpedagogikk. Hun er ansatt som pedagogisk medarbeider i barnehagen. Hun er i tillegg HMS-ansvarlig for storbarnsavdelingene. 

Christina er den som virkelig får ting gjort, og dette tar hun gjerne barna med på. Sammen med Christina får barna erfare ulike oppgaver som må utføres både i en barnehage og et hjem, som det er bra at barna får et eierskap til og kjenner at de bidrar til fellesskapet. Barna elsker å få være med! Hun er også tøysete og morsom, og følger barnas initiativ i leken. 

Daniel B. M. Kaba

Daniel er utdannet barne- og ungdomsarbeider med videreutdanning i "barn med særskilte behov" og spesialpedagogikk. Han er ansatt som barne- og ungdsomsarbeider i barnehagen. 

Daniel er full av kreativitet og ideer, og er alltid å finne sammen med mange barn. Han følger barnas inititiv, samtidig som han drar i gang egne aktiviteter, som alltid er veldig populære. Det kan være alt fra skattejakt til dramatiseringer med "George og gjengen", å spikke seljefløyter eller lage fotball og drage av plastikkposer. 

Hege Fatland

Hege er på vei til å bli barne- og ungdomsarbeider og har i tillegg fagbrev som hovslager. Hun er ansatt som pedagogisk medarbeider hos oss. 

Hege er både tullete og tøysete og veldig omsorgsfull. Du finner henne sammen med barna, i ulike typer leik og aktiviteter, både ute og inne. 

Najat El Jallaly

Najat er på vei til å bli barne- og ungdomsarbeider og har barnehagefaglig grunnkompetanse. Hun er ansatt som pedagogisk medarbeider i barnehagen. 

Najat er veldig kreativ og leken, og finner stadig på nye ting sammen med barna. Hun kan lage ulike leker av "ingenting" og er veldig god på gjenbruk og ta det vi har. Disse lekene blir ofte veldig populære. Hun kler seg ut og dramatiserer, og er alltid "påkobla" barna. 

Najat er for tiden i mammapermisjon. 

Jeanette Engebakk

Jeanette er utdannet barne- og ungdomsarbeider og ansatt som dette i barnehagen. Hun er HMS-ansvarlig for småbarnsavdelingene. 

Hun er aktiv og ernergisk, og samtidig nær og omsorgsfull. Jeanette tar med barna på ulike aktivieter, som å balansere, skli, høste rips fra ripsbuskene og lage silkedeig. 

Kirsten Fatland

Kirsten er på vei til å bli barne- og ungdomsarbeider med barnehagefaglig grunnkompetanse i bunnen, og er ansatt som pedagogisk medarbeider i barnehagen.

Kirsten er ikke redd for nye ting, og begir seg stadig ut på "nye veier" sammen med barna. Hun liker godt å gjøre kreative ting sammen med dem, og det er fast tradisjon å lage egen porsjonsvis eplekake på høsten. Kirsten er nær og omsorgsfull. 

Cathrine Vehus

Cathrine er utdannet barne- og ungdomsarbeider og er ansatt som dette i barnehagen. 

Cathrine liker å ta med barna på ulike "hverdagslige oppgaver", som å måke snø, lage mat og sløye fisk. Det å dele felles opplevelser rundt noe hvor alle kan bidra. Hun kler seg også gjerne ut og dramatiserer karakter, til stor glede. 

Wainy C. Aamlid

Wainy har fagbrev både som resepsjonist og kokk og er ansatt som fagarbeider i barnehagen med hovedansvar for kjøkken og matlaging for hele barnehagen. Hun trår også til på avdeling ved behov, og er en del av grunnbemanningen.

Wainy er sprudlende, blid og løsningsorientert. Etter at hun startet hos oss har matsvinnet vårt gått betraktelig ned, noe vi er spesielt glad for med vår miljøprofil. 
"Du lager den beste maten, Wainy!", barn 3 år

"Det lukter så nydelig av magen din!", barn 4 år

Benafsha Nabizadah

Benafsha er utdannet og ansatt som barne- og ungdomsarbeider i vikariat hos oss.

Benafsha har vært hos oss i flere vikarat over tid og er en trygg og god ansatt i møte med barna. Hun er en av de som er varm, rolig og har et fang når det trengs, litt lading eller trøst. 

Joakim Midtbøen Røkke

Joakim har kompetansebevis i barne- og ungdomsarbeiderfaget og er ansatt i vikarat hos oss. 

Joakim har vært i vikariater hos oss i flere år, og er en trygg og varm ansatt. Han får raskt en god relasjon med barna, blant annet gjennom å følge barnas initiativ. Han er ofte å finne i lek med barna, eller med en god bok og barn rundt seg. Joakim har alltid et godt fang og tar seg tid til barna. 

Henrik Oland

Henrik er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Han jobbet i flere år hos oss som lærling, og tok fagbrevet hos oss sommeren 2020.  

Henrik er barnas favoritt. Han er der det skjer, i leken sammen med barna. Du finner han på gulvet, i sandkassa, gravende i jorda etter insekter eller i klatrestativet. 

Sandra Jacobs

Sandra er utdannet barnehagelærer med fordypning i estetiske fag. Hun er ansatt i et vikariat som pedagogisk leder hos oss. 

Sandra har lang erfaring fra barnehage, og startet i vikarat hos oss senhøst 2020. Sandra er en varm og trygg ansatt med et stort engasjement for det kreative og estetiske.