Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Bilder fra hverdagen i Alsgård FUS

Året rundt så elsker vi å bygge og grave i den store sandkassen vår! Dette er en flott læringsarena da vi ofte ser at barna drar inn det hverdagslige livet de opplever både i og utenfor barnehagen. Her er det flotte muligheter for god lek.

Her har vi lagd en diger krokodille!                 


Vi drar ofte på tur i nærområdet, og dette øker barnas kjennskap til miljøet rundt seg samtidig som det er en viktig arena for kroppslig- og motorisk utvikling. Vi lærer også mye om økosystem, artsnavn og begreper knyttet til natur og miljø.

   


                       Her kan vi se noen bilder der fantasi, kreativitet og estetikk har vært i fokus mens vi har jobbet med ulike tema.

                 

                 

               


             


Vi har også vært heldige å fått førstehåndserfaringer med dyr og forskjellige yrker knyttet til tema som Flåklypa og brannvern:

         

                                 

De voksne er barnas viktgste ressurs, og hos oss finner vi ofte på mye sprell! Vi mener at det er viktig at vi voksne byr på oss selv, inspirerer og deltar aktivt i barnas lek.

           

          

 


Klikk her for å se video fra utstillingen vår av temaet Flåklypa!