Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
7:00 - 16:30
  Vi har
ledig plass!
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Kristin Engøy
99 20 30 72
E-post

Velkommen til Alsgård FUS barnehage

Avdelinger

Solstua
Avdelingsleder:
Alexandra Pedersen
Tlf: 99203073
solstua.alsgard@bhg.no
Småbarnsavdeling
Månestua
Avdelingsleder:
Ruth Tangnes
Tlf: 99203074
manestua.alsgard@bhg.no
Småbarnsavdeling
Stjernestien
Avdelingsleder:
Madeleine Borge
Tlf: 99203075
Stjernestien.alsgard@bhg.no
Storbarnsavdeling
Melkeveien
Avdelingsleder:
Kristina Karlsen
Tlf: 99203076
melkeveien.alsgard@bhg.no
Storbarnsavdeling
Regnbuen
Avdelingsleder:
Karianne Bjørnevaag
Tlf: 99203077
regnbuen.alsgard@bhg.no
Småbarnsavdeling

Vis alle

Ansatte

Kristin Engøy
Daglig leder
Er utdannet barnehagelærer ved Nord Universitet med friluftsliv som fordypning. I tillegg har hun fordypning i spesialpedagogikk, IKT og læring 1 ved Nord Universitet. Hun har også gått nasjonal lederutdanning for styrere i barnehager ved Universitetet i Tromsø. Engøy har vært daglig leder for Alsgård FUS siden 2014. Hun er opptatt av gode relasjoner, utvikling og kvalitet i barnehagen.

Ruth Tangnes

Pedagogisk leder

Månestua 

Ruth er Månestuas øverste leder. Med mange års erfaring styrer hun skuta med en varm og vennlig hånd. På moderne demokratisk vis er hun opptatt av at alle skal få sin stemme hørt, fra den minste til den største.  Hun finner stor glede i å få barn til å le, og ikke sjeldent kan du høre gapskratt fra Månestua når hun er tilstede. Hun er dessuten en mester på å fortelle om hva det enn skulle være. Når Ruth prater med ekte Mysen-dialekt senker roen seg i barnegruppa, ørene spisses, øynene fokuseres og munnene måper.

Siri Karlsen

Pedagogisk medarbeider 

Månestua

Siri er et godt eksempel på hvordan en ildsjel i barnehagen er. Et ordensmenneske som ofte tyr til tull og tøys sammen med barna. En god venn i leken, som tar barna med inn i en magisk lekverden. Hun viser et enormt pågangsmot for å sikre at barna får den beste opplevelsen de kan få i barnehagen. Alt dette gjør hun med et smil
om munnen, som gjør at hun blir godt likt blant både barn, voksne og ansatte.

Kjerstin Rogstad

Barnehagelærer

Månestua

Kjerstin startet hos oss høsten 2022 som barnehagelærer. Hun har fordypning i mangfold og mestring. Hun er opptatt av at alle skal føle seg inkludert, og få oppleve gleden av fellesskapet. Hun er kreativ, og har alltid mange tanker og artige ideer på lur. Hun har alltid et ledig fang, og utstråler en trygghet som barn og voksne setter stor pris på i barnehagehverdagen.

Barbara Nana Asare

Pedagogisk Medarbeider

Månestua

Aiza Paulsen

Pedagogisk medarbeider

Solstua

Den lekende voksne, som gjerne tar frem disko-foten og tar en svingom med barna. Alltid ett smil eller artig kommentar på tur. Er som oftest sett ute, som ett «monster» eller som en ivrig «bygger»,
med mange barn rundt seg. Med sitt gode
 humør og smittende latter, er det aldri ett kjedelig
øyeblikk når Aiza er i rommet. Hun får frem smilet
hos oss alle. En aktiv og inkluderende voksen, som alltid er der barna er. Hennes tilstedeværelse bidrar til trygghet og varme i barnehagen.

Alexandra Pedersen

Pedagogisk leder

Solstua

Alexandra har et hjerte som banker for det
individuelle menneske, og at alle mennesker
skal få muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv.
Hun er opptatt av lekens egenverdi og barns muligheter.
Hun ser barns behov, og er gjerne apekatt, leker lillesøster
eller et trygt fang for de som trenger det. Hun elsker tull og tøys, og mener det er viktig for å få et godt fellesskap sammen. 

Eirik Mosand

Barnehagelærer

Solstua

Eirik er en tilflyttende trønder som startet hos oss høsten 2020, og som tok gruppa med storm. En aktiv og leken voksen som med sin humor og sjarm gjør han til en god lekekamerat og trygg base for barna. Han trives best ute, uansett vær og vind. 

Layander De Lima Silva

Pedagogisk medarbeider

Solstua

Layander er et friskt tilskudd til barnehagen. Hans positivitet og humoristiske sans er noen av hans mange gode egenskaper. Layander er ikke redd for å by på seg selv, og trives best på gulvet sammen med barna. Han har funnet seg godt til rette i barnehagen, og barna er glade for å ha funnet seg en sprudlene lekekamerat.

Emilie Olsen

Pedagogisk medarbeider 

Solstua 

Emilie er en godhjertet sjel, og et friskt tilskudd til avdelingen. Emilie er en omsorgsperson uten like, og tar glede i å være sammen med barna. Hun er ikke redd for å finne på leker med barna, og har et smittsomt smil både blant barn og voksne.

Anna Liu Søreng

Pedagogisk medarbeider

Solstua

Anna er et empatisk og godhjertet menneske som passet godt inn i Solstua. Hun har ofte et smil på lur og humoren hennes smitter over på både store og små. Anna fant fort tonen med barna, og er en verdifull ressurst for barnehagen.

Karianne Brendberg Bjørnevaag

Pedagogisk Leder

Regnbuen

Karianne er en empatisk og god samtalepartner for barna. Hun lytter, ser og ivaretar alle barnas ulike behov og skaper en god relasjon til alle. Hun tar barnas følelser på alvor og er en trygg base som barna kommer til for trøst og trygghet. En god leder som er med på å dra lasset, og går foran som et godt eksempel. Har pågangsmot og sikrer avdelingens pedagogiske innhold.

Celinè Isabell Skjelstad

Pedagogisk medarbeider

Regnbuen

Celine er ei kreativ jente som elsker å sitte og holde på med forming sammen med barna. Hun byr på seg selv ved å være leken, motiverende og omsorgsfull for barna. Hun har jobbet her siden 2016, og har en utdanning innen barn med særskilte behov. 

Mwiiya Munangandu

Pedagogisk Medarbeider

Regnbuen

Anders Johnsen

Regnbuen

Mari Tennfjord

Pedagogisk medarbeider

Regnbuen

Mari er en kreativ sjel med pågangsmot og et blikk for gode løsninger. Hun har alltid et ledig fang, og barna flokker seg rundt henne hver gang bøker skal leses. Mari er glad i forming sammen med barna og ikke redd for litt malingsgris. Trives med å ha det rydding rundt seg og får fort barna med seg på en rydderunde eller søppeltømming. 

Kristina Karlsen

Pedagogisk leder

Melkeveien

Kristina er medkaptein på Melkeveien og styrer skuta sammen med Madeleine med varme, engasjement og overblikk. Kristina har et brennende hjerte for at hvert enkelt barn skal bli sett og hørt i hverdagen. Hun tar seg alltid tid til å delta i barnas opplevelsesverden, har alltid tid til en god samtale eller bare et fang å sitte på. Kristina byr på seg selv i leken og sammen med henne er det ikke langt mellom de magiske hverdagsøyeblikkene.  

Veronica Helen Brasetvik

Barne- og ungdomsarbeider

Melkeveien

Veronica er barne- og ungdomsarbeider,
og har mange års fartstid i barnehage. 
Rundt Veronica er det aldri et kjedelig øyeblikk,
når doruller kan bli mikrofoner, og håret hennes
står til disposisjon til barnas frisørlek.  Samtidig
har Veronica har alltid et ledig fang, om det er trøst
 som trengs, en liten pause fra en aktiv barnehagehverdag
 eller at det er en bok som skal leses.

Eva Kletteng Skagen

Pedagogisk Medarbeider

Melkeveien

Eva er utdannet barnevernspedagog og har vært i barnehagen siden januar 2021. Hun er godt kjent på alle avdelingene, og både store og små blir fort kjent med henne. Eva er en omsorgsfull, rolig og trygg voksen. Hun ser enkeltbarnet og deres behov, men kan også ha lange gode samtaler med gruppa samlet. Når det trengs et kjærlig fang og en klem, er det alltid plass. 

Andreas Alstad Demmo

Melkeveien

Madeleine Borge

Nestleder / Pedagogisk leder

Stjernestien

Madeleine er kapteinen som styrer skuta på Stjernestien. Hun har et fantastisk overblikk, og med Madeleine som leder kan du væresikker på at både store og små blir godt ivaretatt. Med sitt brede kunnskapsnivå,hennes lekenhet og varme nærhet og tilstedeværelse, er Madeleine den perfekte lekekamerat. Det er tydelig at hun er populær blant barna, og dette kommer til syne gjennom hennes delaktighet i alt fra regelleker som «alle mine kyllinger» i utetiden, til konstruksjonslek og fantastiske rollespill innendørs. 

Tom Eliassen

Barne og ungdomsarbeider

Stjernestien

Tom er barnehagens eldste, men det stopper
han ikke fra å være hjelpsom og leken.
Han viser en enorm arbeidsglede sammen
med barna og kollegaene sine. Han sprer godt
humør og har alltid en god vits på lur,
noe barna synes er veldig gøy.

Janne Rosenvinge Aarsand

Pedagogisk Medarbeider

Stjernestien

Ingen stund er kjedelig sammen med Janne. Hun har en smittsom latter og en fantastisk humor som både voksne og barn setter enormt pris på. Janne utstråler en varme, trygghet og omtanke som gjør det så godt å være i nærheten av henne. På Jannes fang er det godt å være. I tillegg har Janne en ordenssans uten like, og hun har full kontroll på det meste. Samtidig er hun er attraktiv lekekamerat og traller gjerne med en sang i dessa.

Hiwet Nyborg

Ekstra ressurs

Stjernestien

Hiwet har en ekstraressurs stilling, og er sammen med oss noen timer hver dag. Hiwet`s imøtekommenhet, nysgjerrighet og gode blikk gjorde at hun raskt ble en attraktiv lekekamerat blant barna. Når Hiwet sitter på gulvet flokker, spesielt de yngste på avdelingen, seg rundt henne. Hiwet er varm og god og fanget hennes er alltid ledig. Samtidig er Hiwet ei driftig dame som er effektiv og løsningsorientert.