Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
7:30 - 17:00

 Daglig leder

Rengin Mhema
90 92 46 74
E-post

Velkommen til Asperud FUS barnehage

Velkommen til Asperud FUS barnehage!

I Asperud FUS barnehage har vi mange glade barn og mange engasjerte og aktive voksne. Vi holder til i et område med skogen som nærmeste nabo. Asperud FUS barnehage har fire avdelinger fordelt på to etasjer. To avdelinger med store barn i alderen 3-6 år og to avdelinger med små barn i alderen 1-3 år.

Barnehagen har et tilstedeværende personale som er glødende, skapende og opptatt av å gi barna en god barnehagehverdag. Hos oss er det rom for kreativitet og nytenkning og vi synes det er viktig å ta vare på barndommen. Vi er opptatt av at barna skal få utfolde seg. Gjennom leken skal barna utvikle seg og oppleve glede og humor i samspill med store og små. Vi ønsker et miljø der voksne og barn er rause, tilstedeværende og glødende. For å jobbe mot vårt felles mål og vårt grunnsyn, skal vi ha et overordnet satsingsprosjekt med tema: Egenledelse i lek og læring. Egenledelse hos barn er å ha evnen til å være aktiv og selvstendig i en oppgave over tid. Vi vil jobbe med at barna skal bli det beste utgave av seg selv, dette gjennom å fokusere på fire nøkkelpunkter; lek, voksenrollen, språk og sosial kompetanse. I FUS har vi felles visjon som er: «Sammen gir vi barndommen verdi, lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti». For oss i Asperud FUS barnehage betyr dette at vi hver dag jobber for å gi barna morsomme, spennende og innholdsrike dager preget av lek, hvor alle barna skal oppleve gleden som godt vennskap gir.

Hos oss kommer alltid BARNET FØRST!

Vi er en barnehagen i stadig utvikling, som hele tiden jobber med å forbedre oss og legge til rette for at barna skal få det best mulige barnehagetilbudet hos oss. Dette er med på å øke vår besvissthet rundt kvalitet i barnehagen. Vi er med på FUS sin store satning på kompetansehevingen "Barnet først", hvor vi har stort fokus på kvalitet i samspillet mellom barn og voksen, emosjonsveiledning (Tuning in to kids) og god helhetlig tilrettelegging av barnehagetilbudet. 

Dere kan se mer om hvordan vi jobber med dette her

Ta gjerne kontakt med oss på mail eller telefon, om du er på utkikk etter barnehgeplass eller ønsker å vite mer om barnehagen og vi som jobber her. 

Avdelinger

Trollstua (3-6 år)
Tlf: 46 83 07 09
trollstua.asperud@bhg.no
Solstua (3-6 år)
Tlf: 46808116
solstua.asperud@bhg.no
Maurtua(0-3 år)
Tlf: 46 80 79 14
maurtua.asperud@bhg.no
Blåbærtua(0-3 år)
Tlf: 94 86 52 16
blabaertua.asperud@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Rengin Mhema

Daglig leder 

Don Sian Ngai Dai

Pedagogisk leder og stedfortreder 

Maria Ho

Pedagogisk leder 

Espen Larsen

Barne- og ungdomsarbeider 

Nora Johannessen

Pedagogisk leder 

Tamara Johnsen

Pedagogisk leder 

Gadrich Fossum

Barne- og ungdomsarbeider 

Lena Synøve Cederroth

Barn- og ungdomsarbeider 

Nesibe Erat

Pedagogisk medarbeider 

Fariba Alimoradi

Pedagogisk  medarbeider 

Kristin Sabel Holt

Pedagogisk medarbeider 

Sofie Bekkemellem

Pedagogisk medarbeider 

Mariam Baryar

Pedagogisk medarbeider 

Mikael Simonsen

Ringe vikar 

Zin Renate Botani

Pedagogisk leder