Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Asperud FUS barnehage

Asperud FUS barnehage as

I Asperud FUS barnehage har vi mange glade barn og mange engasjerte og aktive voksne. Vi holder til i et område med skogen som nærmeste nabo. Asperud FUS barnehage har fire avdelinger fordelt på to etasjer. To avdelinger med store barn i alderen 3-6 år og to avdelinger med små barn i alderen 1-3 år.

Barnehagen har et tilstedeværende personale som er glødende, skapende og opptatt av å gi barna en god barnehagehverdag. Hos oss er det rom for kreativitet og nytenkning og vi synes det er viktig å ta vare på barndommen. Vi er opptatt av at barna skal få utfolde seg. Gjennom leken skal barna utvikle seg og oppleve glede og humor i samspill med store og små. Vi ønsker et miljø der voksne og barn er rause, tilstedeværende og glødende. For å jobbe mot vårt felles mål og vårt grunnsyn, skal vi ha et overordnet satsingsprosjekt med tema: Egenledelse i lek og læring. Egenledelse hos barn er å ha evnen til å være aktiv og selvstendig i en oppgave over tid. Vi vil jobbe med at barna skal bli det beste utgave av seg selv, dette gjennom å fokusere på fire nøkkelpunkter; lek, voksenrollen, språk og sosial kompetanse. I FUS har vi felles visjon som er: «Sammen gir vi barndommen verdi, lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti». For oss i Asperud FUS barnehage betyr dette at vi hver dag jobber for å gi barna morsomme, spennende og innholdsrike dager preget av lek, hvor alle barna skal oppleve gleden som godt vennskap gir.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Trollstua (3-6 år)
Tlf: 46 83 07 09
trollstua.asperud@bhg.no
Solstua (3-6 år)
Tlf: 46808116
solstua.asperud@bhg.no
Maurtua(0-3 år)
Tlf: 46 80 79 14
maurtua.asperud@bhg.no
Blåbærtua(0-3 år)
Tlf: 94 86 52 16
blabaertua.asperud@bhg.no