Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
07:00 - 17:00

 Kontakt

Morten Moløkken
92 23 38 73
E-post

Velkommen til Baglerbyen FUS barnehage

Avdelinger

Låven
Avdelingsleder:
Hannah & Linda
Tlf: 91653161
laven.baglerbyen@bhg.no
Havna
Avdelingsleder:
Synne & Vilde
Tlf: 91653164
havna.baglerbyen@bhg.no
Tårnet
Avdelingsleder:
Robert & Marit
Tlf: 91653166
tarnet.baglerbyen@bhg.no
Smia
Avdelingsleder:
Bea & Ragnhild
Tlf: 91653163
smia.baglerbyen@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Morten Moløkken

 - Daglig leder

Morten har jobbet i Baglerbyen siden 2021. Morten er utdannet barnehagelærer og har en master i barnehagepedagogikk. Har jobbet som fagleder i Fernanda FUS i 6 år før Baglerbyen. Morten brenner for lek, medvirkning og barns selvstendighet.

Robert

- Pedagogisk leder på avdeling Tårnet.

Robert har jobbet i Baglerbyen siden 2016. Han ble utdannet barnehagelærer i 2021. Robert er stedfortreder for daglig leder.

Marit

- Pedagogisk leder på avdeling Tårnet.

Marit har jobbet som pedagogisk leder i Baglerbyen siden oppstarten i 2021. Marit bruker mye musikk, sang og drama i samspill med barna.

Erik

- Pedagogisk medarbeider på avdeling Tårnet.

Erik har jobbet i Baglerbyen siden oppstarten i 2014. Erik kan litt om mye og er barnehagens handyman. Han liker å  skru og fikse ting sammen med barna.

Kristine

- Pedagogisk medarbeider på avdeling Tårnet.

Kristine har jobbet i Baglerbyen siden 2018. 

Bea

- Pedagogisk leder på avdeling Smia.

Bea ble utdannet barnehagelærer i 2017 og har fordypning i drama og er glad i musikk, dans og å være aktiv med barna. For Bea er det viktig at barna får være selvstendige, medvirke og tenke selv, samt naturglade (at barna får postive opplevelser i all slags vær.) Bea har jobbet i Baglerbyen siden 2022. 

Sager Anna

- Pedagogisk leder på avdeling Smia.

Sager Anna er kreativ, god til å dramatisere og til å lede barnegrupper. For Sager Anna er det viktig at barna opplever tilstedeværende ansatte og at barna opplever at de er der for dem. Sager har jobbet i Baglerbyen siden 2021, er barnehagelærerstudent og er ferdig med bachelor sommer 2023.

Ragnhild

- Pedagogisk leder på avdeling Smia.

Er utdannet faglærer i kunst og håndverk, og har tilleggsutdanning i barnehagepedagogikk. Ragnhild er kreativ og god til å legge til rette for formingsaktiviter og lek. Hun brenner for å skape et positivt lekemiljø og å møte barns mange følelser. Ragnhild har jobbet i Baglerbyen siden 2016.

Ferdinand

- Pedagogisk medarbeider Smia

Ferdinand brenner for at barn skal føle seg velkomne, og det er viktig  at alle barn blir sett,  inkludert og blir tatt på alvor i barnehagehverdagen. Ferdinand tilrettelegger og deltar mye i lek og andre rolige aktiviteter sammen med barna.

Synne

- Pedagogisk leder Havna

Synne er opptatt av å skape en trygg og meningsfull hverdag for de minste barna. Synne er utdannet barnehagelærer og er videreutdannet som adjunkt for 1-4 trinn, og har jobbet i Baglerbyen siden 2019

Lotte

- Pedagogisk medarbeider Havna

Lotte er svært opptatt av at alle barn skal bli sett og hørt, og å støtte barnas følelser og emosjoner. Lotte har jobbet i Baglerbyen siden våren 2020.

Marte

 - Pedagogisk medarbeider Havna

Zahraa

- Pedagogisk medarbeider Havna

Hannah

- Pedagogisk leder Låven

Studert bachelor i barnevern, og tatt tilleggsutdanning i barnehagepedagogikk. 
Opptatt av at alle barn skal ha et trygt og godt oppvekstmiljø, og oppleve varme relasjoner i barnehagen. Alle barn skal oppleve at noen er glad i de. 
Vilde

- Pedagogisk leder Havna

Vilde er svært aktiv og brenner for gode opplevelser knyttet til fysisk aktivitet i både inne- og utemiljø. Vilde er utdannet barnehagelærer og har jobbet i Baglerbyen siden høsten 2022.

Alexander

- Pedagogisk medarbeider på avdeling Låven (60%).

Alexander har jobbet i Baglerbyen siden 2017. Han er barnehagelærerstudent, og deler nå stilling med Andreas. Alexander brenner for hverdagsmagien!

Andreas

- Pedagogisk medarbeider på avdeling Låven (40%).

Andreas er god på sang og lek. Andras brenner for at barn skal få positive musikkopplevelser i barnehagehagen og mener at musikk og sang er en god måte å skape relasjoner. Andreas har jobbet i Baglerbyen siden 2020.  Han er barnehagelærerstudent, og deler stilling med Alexander.

Dona

- Pedagogisk medarbeider på avdeling Låven.

Dona kommer alltid på jobb med godt humør og et stort smil og er opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø og trygge barn. Dona jobber for at barn skal føle seg sett, og prøver å gi barna den beste barnehagehverdagen som de kan få.

Sindre

- Fast tilkallingsvikar i barnehagen. Studerer media og kommunikasjon på universitetet i Oslo.

David Remberg

 - Pedagogisk medarbeider på Tårnet

David er opptatt av at alle barna i barnehagen skal få være barn, og få bruke tiden i barnehagen til å leke og utvikle seg. Samtidig ønsker han at barnehagen skal være et sted de føler seg trygge til å snakke om alt, både med andre barn og oss voksne.