Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Bakkedalen FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Anja Utheim
Daglig leder

Tlf: 90 80 00 73
E-post: dl.bakkedalen@bhg.no

Vi er en treavdelings barnehage som holder til på Kløfta, og er nærmeste nabo med Bakke barneskole.

FUS betyr først og i Bakkedalen FUS barnehage er det alltid barna som kommer først. Hos oss møter barna en kultur det er godt å være en del av, vi har engasjerte ansatte som gjør alt for å gi barna en trygg og omsorgsfull hverdag. Vi har fokus på at barna skal få utfolde seg i lek, både inne og ute, og legger tilrette for dette i hverdagen. Med dette som grunnlag ønsker vi å utforske verden sammen.

Barn sanser, opplever og skaper med hele kroppen. Vi mener derfor at lek, bevegelse og gode opplevelser, både ute i naturen og i barnehagen, danner grunnlaget for en magisk barndom. Vi er opptatt av barndommens egenverdi, barn skal få leke, og vi skal verne om barns lek og barnas egen kultur. 

Satsningsområdene våre er:

Natur og miljø, Lek og egenledelse og Matglede i barnehagen.

Både i barnehagen, i skogen og i nærmiljøet skal barna få være naturlig fysisk aktive i lek. Måltidene og matlagingen i barnehagen skal gi barna grunnlag for å utvikle matglede og sunne helsevaner.

På Sommerfuglene har vi et ekstra fokus på å skape trygghet for de yngste barna. De yngste barna i barnehagen har et stort behov for voksne som er sensitive for deres behov, er varme og gir trygghet og omsorg. Vi er opptatt av at oppstarten i barnehagen skal tilpasses hver enkelt familie, og legger stor vekt på å ha et tett og godt samarbeid med barnets hjem.

            

Årsplan Bakkedalen FUS barnehage 2020/2021

Søk barnehageplass

Avdelinger

Sommerfuglene
Pedagogisk leder:
Linda Borgen og Irene Husebø
Tlf: 96 22 78 70
sommerfuglene.bakkedalen@bhg.no
Marihøna
Pedagogisk leder:
Anders Flaarud og Toril Ramsberg
Tlf: 96 22 67 20
marihona.bakkedalen@bhg.no
Humla
Pedagogisk leder:
Ane Victoria Sandholt og Alina Marvin
Tlf: 96 22 70 44
humla.bakkedalen@bhg.no