Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Bergskaug FUS barnehage

Bilderesultat for barnet først fus

VELKOMMEN TIL OSS!

Bergskaug FUS barnehage AS har en fantastisk beliggenhet i nærmiljøet på Flateby med kort vei til skog og mark for rike naturopplevelser. Barnehagen er organisert med tre avdelinger, en småbarnsavdeling og to storebarnsavdelinger. Det er tett samarbeid mellom avdelingene og vi organiserer oss på tvers i grupper flere ganger i uken. Dette gjør vi for at hvert enket barn skal få aktiviteter tilpasset sin alder og modenhet.

Hos oss får barnet ditt oppleve masse omsorg som fører til tryggheten de trenger for å tørre å utforske verden. De får mestringsopplevelser som igjen fører til utvikling og læring. Dette får de gjennom lek, glede og hverdagsmagi øyeblikk. De ansatte støtter og veileder barn med arbeidsmetoden LØFT for barn, de er glødende-skapende og tilstedeværende voksne som setter barnet først - de er FUS!

Vi er så heldige at vi får være en del av starten av livet til så mange barn og personalet hos oss skal sikre at hvert enkelt barn kan se tilbake på livet i barnehagen som positivt, innholdsrik, morsomt og trygt. - Hos oss skal alle barn bli den beste utgaven av seg selv.

Vi har et fysisk miljø som innbyr til lekelyst og vi har en ny spennende utelekeplass som inspirerer til både rollelek og eventyrlyst.

I vår barnehage og i FUS er vi opptatt av godt kosthold og vi serverer både frokost og lunsj.

Følg oss på facebook. Her legges det ut bilder av hverdagen i barnehagen. 

https://www.facebook.com/BergskaugFUSbarnehage/

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Ann-Kristin Ellefsen-Killerud
Daglig leder

Tlf: 93 45 62 88
E-post: dl.bergskaug@bhg.no

Avdelinger

Blåbær
Pedagogisk leder:
Beate Stokland
Tlf: 91692652
blabar.bergskaug@bhg.no
Bringebær
Pedagogisk leder:
Eli Anne Vold Børve
Tlf: 91692653
bringebar.bergskaug@bhg.no
Jordbær
Pedagogisk leder:
Helle Engebretsen
Tlf: 91692654
jordber.bergskaug@bhg.no