Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 16.30

Vi har
ledig plass!


Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Marit Logan-Halvorsrud
91 60 95 66
E-post

Velkommen til Bratsberg FUS kulturbarnehage

Avdelinger

Svanesjøen
Pedagogisk leder
Trine Olsen
Tlf: 92211979
trine.olsen@bhg.no
Nøtteknekkeren
Pedagogisk leder
Tonje Skorstad
Tlf: 93273101
tonje.skorstad@bhg.no
Tryllefløyten
Pedagogisk leder
Elisabeth Valø Johansen
Tlf: 93276850
elisabeth.johansen@bhg.no
Flaggermusen
Pedagogisk leder
Gaute Kirkvold
Tlf: 40695817
gaute.kirkvold@bhg.no
Dovregubben
Pedagogisk leder
Wenche Merethe Meland
Tlf: 48323806
wenche.meland@bhg.no
Haugtussa
Pedagogisk leder
Wenche Tiller Jensen
Tlf: 90096366
wenche.jensen@bhg.no

Vis alle

Ansatte

WENCHE TILLER JENSEN

PEDAGOGISK LEDER på HAUGTUSSA

Wenche er utdannet barnehagelærer med fordypning i arbeid med barn i et internasjonalt perspektiv. Hun har jobbet hos oss som pedagogisk leder siden  2018. Wenche har videreutdanning i veiledning og benyttes derfor gjerne som praksislærer for studenter fra DMMH. Hun er barnehagens HMS-ansvarlig og verneombud. Etter flere år med dansing som hobby byr hun gjerne opp til dans med barna og inspirerer kolleger i "bevegelsesgruppa". Wenche er en trygg og god omsorgsperson, med stort hjerte for de yngste barna.

ANDREA BENKEOVA

FAGARBEIDER på HAUGTUSSA(1-2år)

Andrea har jobbet sammen med oss siden 2021. Hun har bachelor i pedagogikk, og hun har master i "Philosophy of childhood" studies. Andrea brenner for musikk og er en representant for "musikkgruppa".  Hun elsker å synger og spille gitar sammen med barna og mestrer også flere andre instrument . I tillegg til dette har hun et stort hjerte for dyr, insekter og natur og er derfor aktivt med i Grønt-flagg arbeider i barnehagen. Andrea er omsorgsfull,  latteren sitter løst til glede for både barn og voksne. Med sin aktive livsstil og store energinivå, finner man henne ofte dansende i barnehagen, eller som zumba- instruktør på 3T.

IDA OLISE SOLBERG

BARNEHAGELÆRER på HAUGTUSSA(1-2år)

Ida er utdannet barnehagelærer med fordypning i barndom, helse og livsmestring. Hun begynte hos oss i januar 2022. Sammen med barna liker hun å leke, tulle og forske på stort og smått. Hun kan skape litt liv og røre med tull og ablegøyer. Samtidig som hun også gir god omsorg for barna i barnehagen.

TRINE OLSEN

PEDAGOGISK LEDER på SVANESJØEN (2-3 år)


Trine har gått estetisk linje på DMMH og har arbeidet sammen med oss siden 2010. Hun har videreutdanning i veiledning og er sertifisert ICDP veileder. Trine er kreativ, strukturert og omsorgsfull. Hun har jobbet både på småbarnsbasen og storbarnsbasen. Trine brenner for drama og teater med barn og er derfor med i kulturgruppa "Drama". Trine er engasjert i Reggio Emilia filosofien og er representant for vår barnehage i nettverket Barn og Rom i Trondheim kommune.

AGNIESZKA KOLODZIEJCZYK

BARNEVEILEDER på SVANESJØEN(2-3 år)


Aga har jobbet som barneveileder sammen med oss siden 2013. Hun har arbeidet både på småbarnsbasen og storbarnsbasen. Aga er kreativ, positiv og omsorgsfull. Aga brenner for formgiving sammen med barn. Hun finner alltid på morsomme formingsaktiviteter for barna, hvor barna får lære ulike teknikker og jobbe med ulike materialer. Aga er med i kulturgruppa "forming". Hun er også veldig engasjert i prosjektarbeid med barn. Aga er opptatt av rommet som den tredje pedagog, og har alltid nye ideer til å utforme rommet etter barnas ulike interesser og behov.

TONJE SKORSTAD

PEDAGOGISK LEDER på NØTTEKNEKKEREN(2-3år)Tonje har jobbet sammen med oss siden 2013. Hun har videreutdanning innen veiledning  og er mye brukt som  praksislærer for studenter fra DMMH, dette  trives hun godt med . Hun har erfaring fra både kommunale og private barnehager. Tonje  har fordypning i musikk ved UiS og er glad i å ha sangsamlinger med barna. Hun er med i barnehagens kulturgruppe «Bevegelse» og bidrar til at barna opplever bevegelsesglede året rundt.

HEGE RENATE MANDAL RØNNING

BARNE-OG UNGDOMSARBEIDER på NØTTEKNEKKEREN (2-3 år)

Hege  er en sprudlende blid dame som sprer glede både på egen gruppe og i hele barnehagen.  Latteren sitter løst og varer lenge. Hege har jobbet sammen med oss siden 2009.  Hun brenner for formgiving og er med i barnehagens kulturgruppe «Forming». Hege har spesielle evner til engasjere seg i hvert enkelt barn slik at både de og foreldrene opplever at barna er både sett og verdsatt. 

TORA LANGVOLD

FAGARBEIDER på NØTTEKNEKKEREN(2-3år)

Tora er en engasjert og leken dame som byr på seg selv. Hun er travel med jobb i barnehagen og deltidsstudier ved DMMH. Hun er veldig sporty og spiller fotball og er fotballtrener på fritiden. Hun er med i barnehagens kulturgruppe «Bevegelse» og bidrar godt der. Hvis det er satt på musikk er hun raskt i gang med dans sammen med barna.

ELISABETH VALØ JOHANSEN

PEDAGOGISK LEDER på TRYLLEFLØYTEN(3-4år)

Elisabeth har jobbet hos oss siden 2011. Med videreutdanning, i veiledning og i tegnspråk . Elisabeth er en av våre representanter i Reggio-Emilia nettverket i Trondheim. Hun er genuint interessert i de samme spørsmålene som barna har, og synes det er veldig spennende å kunne få være med på reisen/prosessen til et mulig svar. Dessverre er hun ikke så god på å klappe i takt, men det stopper henne heldigvis ikke i å være en engasjert og «dramatisk» voksen i kulturgruppa "Drama". Elisabeth er omsorgsfull, tålmodig, og til tider ganske tøysete, noe som treffer barna ganske godt!

ROBIN JARULF SETTLI

BARNEVEILEDER på TRYLLEFLØYTEN (3-4 år)


Robin har jobbet sammen med oss siden 2018. Han er omsorgsfull, leken, praktisk anlagt og han har faktisk «grønne fingre»! Han har vært med på å utvikle kjøkkenhagen, og inkluderer alltid barna med i arbeidet som trengs ved å vedlikeholde kjøkkenhagen. Da blir det også naturlig at han er vår Grønt Flagg-kontakt! Robin er også med i Reggio-Emilia nettverket i Trondheim, som vil si at han har et ekstra fokus på barneperspektiv og barns utforskning. Robin er glad i all slags musikk, og han benytter seg av både gitar og kontrabass når han har samlingsstund! Han er med i kulturgruppa "Musikk". Vi kan trygt si at det blir kanonbra stemning når Robin setter i gang med «Rockenroll, Fiskeboll»!

GAUTE KIRKVOLD

PEDAGOGISK LEDER på FLAGGERMUSEN (4-5 år).

Gaute er en stødig  kar som har sin pedagogiske utdanning  med  fokus på friluftsliv. Han har jobbet sammen med oss siden 2016. Gaute er omsorgsfull og  opptatt av barnets beste. Han ønsker å legge til rette for at barna skal få oppleve utfordringer og mestring. 


Gaute er interessert i friluftsliv, idrett og musikk. I tillegg til at han arbeider sammen med oss i barnehagen så er han også organist i Tydal, og tar med musikkerfaringen inn i barnehagen slik at barna skal få oppleve musikkglede i hverdagen.

MARIANNE BERGE

BARNEVEILEDER på FLAGGERMUSEN (4-5 år) 

Marianne har jobbet sammen med oss siden 2018. Hun er ei reflektert og stødig dame som alltid møter barn og voksne med en respekt og annerkjennelse. Marianne er interessert i friluftsliv og dyr, og driver bl.a. med trening av gjeterhund. I barnehagen er hun en tydelig og varm voksen som barna fort blir trygge på og oppsøker hvis de trenger støtte. Hun er kreativ og har alltid forslag til ting vi kan gjøre i form av aktiviteter og utforming av et godt lekemiljø for barna.
Hun er en del av bevegelsesgruppa i barnehagen og tar et ekstra ansvar for at barna skal få oppleve bevegelsesglede og mestring.

WENCHE MERETHE MELAND

PEDAGOGISK LEDER på DOVREGUBBEN (5-6 år).
Wenche Merethe er ivrig utepedagog og har vært ansatt i barnehagen siden 2009 . Hun sørger for at barna får opplevelser som ofte ender i store og små prosjekter i nærområdet til barnehagen eller på lengere turer og til alle årstider. Wenche er opptatt av Reggio Emilias pedagogiske filosofi og rommet som den 3.pedagog. Hun er en av 3 representanter for vår barnehage i nettverket "Barn og Rom" i Trondheim kommune. Wenche er ofte å se med hammer og sag sammen med barna, hun er barnehagens "handywomen" og mestrer det meste innen håndverk. Hun har erfaring fra ulike yrkesmessige erfaringer, men har landet trygt som pedagog i barnehagen vår. Hun brenner for kunst og formgiving i barnehagen og er derfor med i "formingsgruppa" i barnehagen vår.

HANNA LOGAN

FAGARBEIDER på DOVREGUBBEN (5-6 år)


Hun er student på DMMH og opptatt av fag og kvalitet i barnehagen. Hun har lang fartstid som vikar på flere av avdelingene ved barnehagen og er for tiden fast vikar på Dovregubben for Linn Siri Skain som har permisjon. Hanna er utadvendt og har stor stå-på-vilje. Hun tar seg god tid til å lytte og se hvert enkelt barn. Hanna brenner for kunst og formgiving og er med i kulturgruppa "forming".

TIMMI ANDREASSEN

KJØKKENPERSONALETimmi er en blid og sosial matfantast som kan trylle fram de lekreste retter fra alt og ingenting på kjøkkenet. Han baker brød hver dag, jobber med norsk kulturmat og utfordrer oss med fremmede smaker fra hele verdens kjøkken. Barna får være med på både store og små oppgaver som gir dem innsikt, opplevelser, erfaring og selvtillit. Timmi er ivrig medvirkende til barnehagens kjøkkenhage og fordi han er glad i litteratur så er han med i kulturgruppa "Litteratur". Timmi har jobbet sammen med oss siden 2020.

KARINA KARLSEN

SPESIALPEDAGOG


Karina er ei blid og trivelig dame som har jobbet sammen med oss siden 2012. Hun er utdannet barnehagelærer og spesialpedagog med med mastergrad. I tillegg til dette så er hun ICDP-veileder og CLASS-observatør for FUS satsingen Barnet Først. Hun har ansvar for fagopplæring og er også Marit (DL) sin stedfortreder. Karina brenner for barnelitteratur av høy kvalitet og er med i kulturgruppa "Litteratur".

HILDE SCHJELDERUP

SPESIALPEDAGOGHilde er utdannet barnehagelærer og har master i spesialpedagogikk. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk leder, pedagogisk-psykologisk rådgiver og logoped. Hilde tilpasser det spesialpedagogisk arbeidet til der barna er. Hun kan like gjerne befinne seg i toppen av et tre som inne ved et bord for å gi barna den læringen og støtten de har behov for. I møte med barna er Hilde engasjert, tålmodig og nær. I tillegg til spes.ped arbeide så er Hilde aktivt med i veiledning av personalet.

ERIK ANDREAS SANDVIK

ASSISTENT-VIKAR

Erik er vikar hos oss og for tiden har han ansvar for barn med spesielle behov. Erik er blid, rolig og likandes. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med ham.

MARIT LOGAN-HALVORSRUD

DAGLIG LEDERMarit sitter for det meste på kontoret, men er stadig innom både barn og voksne for å slå av en prat og /eller se at alle har det bra. Marit er utdannet førskolelærer og har arbeidet i barnehage og skole siden 1989. Hun har studert psykologi, ledelse, veiledning og læringsstiler. Hun er sertifisert ICDP veileder og CLASS observatør. Marit er inspirert av Reggio Emilias filosofiske pedagogikk og er med i nettverk for Reggio Emilia-inspirerte barnehager og Barn og Rom nettverkene i Trondheim kommune. Marit brenner for hage, sang, og for god barnelitteratur og er derfor med i "Litteraturgruppa" i barnehagen.

?>