Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Eventyrlia FUS barnehage

Eventyrlia FUS barnehage as

Velkommen til Eventyrlia! 

Trenger dere barnehageplass er det bare å ta kontakt for en prat. Vi har for tiden fulle barnegrupper, men ta gjerne kontakt allikevel så får du oppdatert informasjon. 

Er du utdannet barnehagelærer og på utkikk etter fast jobb hører vi veldig gjerne fra deg! Ledig stilling som pedagogisk leder fra august 2021. 

Eventyrlia FUS barnehage er en fire avdelings barnehage som ligger på Mortensrud i bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Våre satsningsområder er barnas språkutvikling, vennskap og unikt tilstedeværende voksne. Dette skal gjenspeile hverdagen vår, og merkes med en gang du kommer innenfor våre porter. I Eventyrlia har vi stort fokus på at alle har noen å leke med, og opplever vennskap, samhold og trygghet. I år skal vi fokusere på å lage enda bedre rammer for god lek og læring ved å jobbe med å utbedre barnas lekemiljø på alle avdelinger.

Vi har egen minibuss, som spesielt de største barna får mye glede av når de siste året er i barnehagen er i Giraffklubben. Giraffklubben deltar i vanntilvenning på Prinsdal skole, skiskole på Skullerud og mange andre spennende by- og nærmiljøturer. 

Vi har barnehagelærere i alle våre pedagogstillinger, og har to pedagoger pr avdeling. I tillegg jobber det to pedagogiske medarbeidere på hver avdeling. Barnehagen åpnet i 2007, og flere av våre ansatte har lang erfaring både i Eventyrlia og ellers i yrket. De er lite utskiftninger i personalet, det skaper stabilitet og progresjon i det pedagogiske arbeidet.

Vi jobber kontinuerlig for å skape en best mulig barnehage for barn, foresatte og ansatte - og ønsker at våre brukere skal ha høye forventninger til kvaliteten i barnehagen vår. Kom gjerne innom på besøk, eller ring/mail oss om du ønsker å vite mer om barnehagen og vi som jobber her.

Hos oss kommer alltid BARNET FØRST!

Ønsker du å søke barnehageplass hos oss er du alltid hjertelig velkommen innom for en prat og omvisning.

 

Søk barnehageplass

Avdelinger

Krokskogen
Pedagogisk leder:
Geeta O. Rødsand og Trine Dybedahl
Tlf: 97055125
krokskogen.eventyrlia@bhg.no
Trollskogen
Pedagogisk leder:
Elena Tselengidou og Helene C. Halvorsen
Tlf: 97055126
trollskogen.eventyrlia@bhg.no
Dovrefjell
Pedagogisk leder:
John D. Solbrekke og Mia Padøy
Tlf: 97055124
dovrefjell.eventyrlia@bhg.no
Jotunheimen
Pedagogisk leder:
Helèn Petersen og Tijan Silla
Tlf: 97055123
jotunheimen.eventyrlia@bhg.no