Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Eventyrlia FUS barnehage

Eventyrlia FUS barnehage as

Velkommen til Eventyrlia! 

Eventyrlia FUS barnehage er en fire avdelings barnehage som ligger på Mortensrud i bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Våre satsningsområder er barnas språkutvikling, vennskap og unikt tilstedeværende voksne. Dette skal gjenspeile hverdagen vår, og merkes med en gang du kommer innenfor våre porter. I Eventyrlia har vi stort fokus på at alle har noen å leke med, og opplever vennskap, samhold og trygghet. I år skal vi fokusere på å lage enda bedre rammer for god lek og læring ved å jobbe med å utbedre barnas lekemiljø på alle avdelinger.

Vi har egen minibuss, som spesielt de største barna får mye glede av når de siste året er i barnehagen er i Giraffklubben. Giraffklubben deltar i vanntilvenning på Prinsdal skole, skiskole på Skullerud og mange andre spennende by- og nærmiljøturer. 

Vi har barnehagelærere i alle våre pedagogstillinger, og har to pedagoger pr avdeling. I tillegg jobber det to pedagogiske medarbeidere på hver avdeling. Barnehagen åpnet i 2007, og flere av våre ansatte har lang erfaring både i Eventyrlia og ellers i yrket. De er lite utskiftninger i personalet, det skaper stabilitet og progresjon i det pedagogiske arbeidet.

Vi jobber kontinuerlig for å skape en best mulig barnehage for barn, foresatte og ansatte - og ønsker at våre brukere skal ha høye forventninger til kvaliteten i barnehagen vår. Kom gjerne innom på besøk, eller ring/mail oss om du ønsker å vite mer om barnehagen og vi som jobber her.

Hos oss kommer alltid BARNET FØRST!

Ønsker du å søke barnehageplass hos oss er du alltid hjertelig velkommen innom for en prat og omvisning.

 

Søk barnehageplass

Avdelinger

Krokskogen
Pedagogisk leder:
Egle Norrdell og Katrine Bø
Tlf: 97055125
krokskogen.eventyrlia@bhg.no
Trollskogen
Pedagogisk leder:
Elena Tselengidou og Helene C. Halvorsen
Tlf: 97055126
trollskogen.eventyrlia@bhg.no
Dovrefjell
Pedagogisk leder:
John D. Solbrekke og Mia Padøy
Tlf: 97055124
dovrefjell.eventyrlia@bhg.no
Jotunheimen
Pedagogisk leder:
Helèn Petersen og Geeta O. Rødsand
Tlf: 97055123
jotunheimen.eventyrlia@bhg.no