Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Fjordadalen FUS barnehage

Fjordadalen FUS barnehage ble ferdig bygget 2013 og den har fleksibel rom utnyttelse. Vannbåren varme i gulvene (jordvarme), støydemping i tak og vegger, myke golv, m.m. Vi har et fantastisk uteområde og personalet jobber hver dag etter våre verdi-ord; glødende, skapende og tilstedeværende. Brukerundersøkelser viser at barna trives veldig godt hos oss, de ansatte har veldig god relasjon med barna, vi er gode på barns utvikling og vi har god brukertilfredshet. Vi har Ewelina som jobber på kjøkkenet hos oss og lager varm mat til lunsj hver dag. Så vi har et sunt, allsidig og godt kosthold med mye bruk av grønnsaker og fisk. Foruten varm lunsj serverer vi frokost, mellommåltid med frukt/grønnsaker/yoghurt og drikke i løpet av dagen.

Faglig styrke; Vi er opptatt av kontinuerlig forbedring og utvikling og vi følger med på det siste innenfor forskning og vi holder oss faglig oppdatert. Alle ansatte er med i satsning i regi av FUS-konsernet, der alle kurses jevnlig og får konkrete oppgaver i forhold til temaet \"Egenledelse i lek og læring\" - altså hvordan utvikling av egenledelsesfunksjoner kan ivaretas ved hjelp av lek og naturlige aktiviteter og hvordan de voksne kan bidra best mulig til en positiv utvikling hos barn.

I FUS barnehagene skal det være moro å være liten og vi setter barnet FUS (først)! Vårt mål er at tiden i Fjordadalen FUS barnehage skal gi barnet ditt glitrende barndomsminner som verdifull ballast videre i livet. Ta gjerne kontakt og avtal et besøk i barnehagen og hils på oss før du evt. søker plass hos oss.

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Merete Sivertsen
Daglig leder

Tlf: 91 65 06 17
E-post: dl.fjordadalen@bhg.no

Avdelinger

Sjarmtroll
Tlf: 91650618
sjarmtroll.fjordadalen@bhg.no
Tussetroll
Tlf: 91650619
tussetroll.fjordadalen@bhg.no
Fjelltroll
Tlf: 91650620
fjelltroll.fjordadalen@bhg.no
Fjordtroll
Tlf: 91650621
fjordtroll.fjordadalen@bhg.no
Småtroll
Tlf: 91650623
smatroll.fjordadalen@bhg.no
Lykketroll
Tlf: 91650622
lykketroll.fjordadalen@bhg.no