Hopp til innhold

Fjordadalen FUS barnehage

Fjordadalen FUS barnehage as

Fjordadalen FUS barnehage er en forholdsvis ny barnehage (ferdig i nov. 2013) og den er bygget med fleksibel rom utnyttelse. Vannbåren varme i gulvene (jordvarme), støydemping i tak og vegger, myke golv, m.m. Vi har et fantastisk uteområde og personalet jobber hver dag etter våre verdi-ord; glødende, skapende og tilstedeværende. Brukerundersøkelser viser at barna trives veldig godt hos oss, de ansatte har veldig god relasjon med barna, vi er gode på barns utvikling og vi har god brukertilfredshet. Vi har Ewelina som jobber på kjøkkenet hos oss og lager varm mat til lunsj hver dag. Så vi har et sunt, allsidig og godt kosthold med mye bruk av grønnsaker og fisk. Foruten varm lunsj serverer vi frokost, mellommåltid med frukt/grønnsaker/yoghurt og drikke i løpet av dagen.

Faglig styrke; Vi er opptatt av kontinuerlig forbedring og utvikling og vi følger med på det siste innenfor forskning og vi holder oss faglig oppdatert. Vi har god pedagogdekning og alle ansatte er med i satsning i regi av FUS-konsernet, der alle kurses jevnlig og får konkrete oppgaver i forhold til temaet "Egenledelse i lek og læring" - altså hvordan utvikling av egenledelsesfunksjoner kan ivaretas ved hjelp av lek og naturlige aktiviteter og hvordan de voksne kan bidra best mulig til en positiv utvikling hos barn.

I FUS barnehagene skal det være moro å være liten og vi setter barnet FUS (først)! Vårt mål er at tiden i Fjordadalen FUS barnehage skal gi barnet ditt glitrende barndomsminner som verdifull ballast videre i livet. Ta gjerne kontakt og avtal et besøk i barnehagen og hils på oss før du evt. søker plass hos oss.

Søk barnehageplass

Besøk oss da vel!

Legg igjen navn, telefonnummer og e-postadresse, så kontakter vi deg så snart vi kan!

Avdelinger

Sjarmtroll
Pedagogisk leder
Kristin Bygnes
Tlf: 91650618
sjarmtroll.fjordadalen@bhg.no
Tussetroll
Pedagogisk leder
Vibeke Havtorn
Tlf: 91650619
tussetroll.fjordadalen@bhg.no
Fjelltroll
Pedagogisk leder
Tanja Espenhain
Tlf: 91650620
fjelltroll.fjordadalen@bhg.no
Fjordtroll
Pedagogisk leder
Tia Randa
Tlf: 91650621
fjordtroll.fjordadalen@bhg.no