Hopp til innhold

Fjordadalen FUS barnehage

Fjordadalen FUS barnehage as

Fjordadalen FUS barnehage ble ferdig bygget i nov. 2013 og den har fleksibel rom utnyttelse. Vannbåren varme i gulvene (jordvarme), støydemping i tak og vegger, myke golv, m.m. Vi har et fantastisk uteområde og personalet jobber hver dag etter våre verdi-ord; glødende, skapende og tilstedeværende. Brukerundersøkelser viser at barna trives veldig godt hos oss, de ansatte har veldig god relasjon med barna, vi er gode på barns utvikling og vi har god brukertilfredshet. Vi har Ewelina som jobber på kjøkkenet hos oss og lager varm mat til lunsj hver dag. Så vi har et sunt, allsidig og godt kosthold med mye bruk av grønnsaker og fisk. Foruten varm lunsj serverer vi frokost, mellommåltid med frukt/grønnsaker/yoghurt og drikke i løpet av dagen.

Faglig styrke; Vi er opptatt av kontinuerlig forbedring og utvikling og vi følger med på det siste innenfor forskning og vi holder oss faglig oppdatert. Alle ansatte er med i satsning i regi av FUS-konsernet, der alle kurses jevnlig og får konkrete oppgaver i forhold til temaet \"Egenledelse i lek og læring\" - altså hvordan utvikling av egenledelsesfunksjoner kan ivaretas ved hjelp av lek og naturlige aktiviteter og hvordan de voksne kan bidra best mulig til en positiv utvikling hos barn.

I FUS barnehagene skal det være moro å være liten og vi setter barnet FUS (først)! Vårt mål er at tiden i Fjordadalen FUS barnehage skal gi barnet ditt glitrende barndomsminner som verdifull ballast videre i livet. Ta gjerne kontakt og avtal et besøk i barnehagen og hils på oss før du evt. søker plass hos oss.

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser!

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Rita Hellesvik
Daglig leder

Tlf: 91 65 06 17
E-post: dl.fjordadalen@bhg.no