Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Håbet FUS friluftsbarnehage

Håbet FUS friluftsbarnehage as

Håbet FUS friluftsbarnehage er en liten barnehage som ligger fint til på Håbet i Sandnes. Vi har ca 50 barn fordelt på 3 avdelinger, 5 grupper. Barnehagen vår har et stort fokus på friluftsliv og uteaktiviteter. Vi går mye på tur, der vi undrer oss og utforsker sammen med barna, i tillegg til at vi koser oss og leker mye ute i barnehagens allsidige uteområde. 

Vi som jobber her er opptatt av å skape en trygg og utviklende hverdag for hvert enkelt barn. Vi har fokus på å møte barnet og barnegruppen her-og-nå, og tar barnas perspektiv. Vi undrer oss sammen med barna og skaper rom for barnas tanker og spørsmål. 

Hverdagen hos oss preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale, som gir barna en skapende hverdag. Gjennom lek, omsorg, læring og danning i et trygt miljø, får barna utvikle seg og oppleve mestring.

Vår visjon er: «SAMMEN GIR VI BARNDOMMEN VERDI, LEK OG GLEDE, HVERDAGSMAGI OG VENNEGARANTI».

Søk barnehageplass

Avdelinger

Spurven
Pedagogisk leder
Ellen Holterman
Tlf: 92655716
ellen.solland@bhg.no
Andedammen
Pedagogisk leder
Kristin Gilje
Tlf: 92677530 og 92639209
kristin.gilje@bhg.no
Ørnereiret - Slangeørn
Pedagogisk leder
Christin Arnstad Storøy
Tlf: 92658249 og 92683751
christin.storoy@bhg.no
Ørnereiret - Fiskeørn
Pedagogisk leder
Karen Rørdam
Tlf: 92658249 og 92683751
karen.rordam@bhg.no