Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Hektneråsen FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Jeanette Sjetne
Daglig leder

Tlf: 90 70 59 99
E-post: dl.hektnerasen@bhg.no
Hektneråsen FUS barnehage as

Bli med inn i vår magiske verden

Fra høsten 2020 har vi ledige plasser: Ønsker du å komme på besøk, og se vår barnehage? Ta kontakt med Dagligleder, Jeanette Sjetne, og gjør en avtale :)

Barnehagen har en fantastisk beliggenhet med nærhet til marka. Vi har fokus på sunn og næringsrik mat og serverer alle måltider i barnehagen. Leken og lekens betydning for barnas hverdag og læring er vårt satsningsområde, det er i leken barn lærer mest og best. Hos oss streber vi etter å gi barna en meningsfylt hverdag full av hverdagsmagi, lek og omsorg. Vi tilbyr mulighet for plass på utegruppe. Gruppen tilbringer dagene ute, og flere dager i uken ute på tur i barnehagens nærmiljø.

                                                                          

Hos oss møter du ansatte som har ambisjoner, som med stolthet satser på forskningsbasert arbeid og som hele tiden jobber for å sikre kvalitet og utvikling.

Vårt personale har en genuin menneskeinteresse, som er essensen for å bygge gode relasjoner med andre. Dette er viktig i arbeidet med å forebygge mobbing og utestengelse. Som voksen i vår barnehage tar vi ansvar for å bygge relasjoner med barn, foreldre og kollegaer. Det er vi som tar initiativ og vise at vi ønsker å bli kjent å vite mer om de vi møter, både barn og voksne. 

Våre barn lærer å mestre livet, de lærer å stå opp for seg selv og vennene sine, de lærer at deres stemme er viktig og at de blir tatt på alvor og ikke minst at de er bra nok akkurat slik de er. Hos oss vil alle barna veiledes til å bli den beste versjonen av seg selv. Våre barn er nysgjerrige og klare for hva livet har å by på i fremtiden!

Alle våre ansatte skal inneha evnen til å se det enkelte barnet, imøtekomme deres behov og bidra til barnas mestringsopplevelser. Gjennom arbeidet med LØFT har vi lært å vende blikket mot barnas positive egenskaper og fokusere på disse.

                                                                                 

Søk barnehageplass

Avdelinger

Sommerfuglene
Pedagogiskleder:
Anita Pedersen og Lise- Lotte Bråthen
Tlf: 95477307
anita.pedersen@bhg.no, lise.brathen@bhg.no
Gresshoppa
Pedagogiskleder:
Mina Larsen og Mette Hørlyck
Tlf: 92612687
mina.larsen@bhg.no, mette.horlyck@bhg.no
Marihøna
Pedagogiskleder:
Hedvig Sveum
Tlf: 90511343
hedvig.sveum@bhg.no
Maurtua (utegruppe)
Pedagogiskleder:
Pia Sjøvall-Carlsen
Tlf: 95473868
pia.sjovall-carlsen@bhg.no
Edderkoppen
Pedagogiskleder:
Sara S. Madsen
Tlf: 92612054
sara.madsen@bhg.no