Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Hernes FUS barnehage

Hernes FUS barnehage as

Hernes FUS barnehage as åpnet dørene til splitter nye lokaler i rolige omgivelser i Sagene ring den 5.mars 2014. Vi ligger flott til midt i smørøyet av Hernes, og kun en snau 10-minutters kjøretur fra Elverum sentrum. Vi har skogen og dens mangfold som nærmeste nabo, og mange andre flotte turmuligheter for både liten og stor i umiddelbar nærhet. Vi er glade i å bruke nærområdet vårt, men har også et spennende og variert inngjerdet uteområde med variert terreng og lekeapparater som innbyr til lek og fysisk aktivitet, samt en egen grillhytte.

Fysak er vårt satsningsområde, og hver eneste dag har vi elementer av fysisk aktivitet, ute som inne. Vi tilbyr blant annet: faste turdager, RØRIS, Herneshallen, svømming for de eldste og vannlek for de minste. I tillegg har leken en sentral rolle hos oss. Gjennom lek opplever barna vennskap, mestring, glede og kommunikasjon. Vårt mål er at hvert barn skal bli den beste utgaven av seg selv, derfor kommer leken først hos oss.

Barnehagen har 4 avdelinger:
Maurtua, 0-2 år
Humlebolet, 0-2
Revehiet, 2-4 år
Bjørnebo, 4-5 år

Søk barnehageplass

Avdelinger

Maurtua
Avdelingsleder:
Anne Helene Bisseberg
Tlf: 90 22 78 62
Revehiet
Avdelingsleder:
Stine Flobakk
Tlf: 90 16 83 25
Bjørnebo
Avdelingsleder:
Marte Pedersen
Tlf: 90 24 40 24
Humlebolet
Avdelingsleder:
Nina Nyborg
Tlf: 48 25 03 84