Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Hjellemarka FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Birte Strømsø Holsen
Daglig leder

Tlf: 95 42 44 05
E-post: dl.hjellemarka@bhg.no
Hjellemarka FUS barnehage as

I Hjellemarka FUS barnehage er det fire avdelinger. To for barn mellom 0-2 år og to fra 3-6 år. Vi holder til i Storestraumen på Søfteland.

Målet vårt er å skape en trygg hverdag fylt av lek, glede og utviklingsmuligheter for barna. Vårt hovedfokus er på lek og relasjoner.

Vi har flotte turområder i skogen bak barnehagen, hvor barna har magiske stunder.  I skogen er det mye som kan undersøkes og utforskes. De barna som ennå sover på storbarn sover i hengekøye når det er vår, sommer og høst. Maten smører vi på forhånd. Alle avdelingene har en turdag i uken. For de aller yngste blir det en kort tur i nærmiljøet, før turene blir lengre. 

Det siste året i barnehagen har vi førskoleklubb en dag i uken. Da jobber vi med Lekbasert læring, som er et pedagogisk opplegg. Lekbasert læring skal stimulere barns ferdigheter i matematikk, språk, selvregulering og sosial kompetanse, det består av ulike leker og aktiviteter. Førskolebarna gleder seg til sin egen dag.

I vår barnehage er det trygge ansatte med god kompetanse, glød og engasjement som ser barna og bygger videre på deres innspill.  Vi bruker egenledelse i lek og læring, hvor det er lagt vekt på leken og lekbasert læring.

Barnehageårene er en viktig periode for barns følelsesmessige utvikling. En del av jobben vår er å hjelpe barna å lære å kjenne seg selv, sine følelser og behov slik at de kan bli trygg på seg selv - "hvordan er det å være meg".

Dette danner grunnlaget for vennskap og god psykisk helse.

FUS = barnet først!

Søk barnehageplass

Avdelinger

Monsadalen
Avdelingsleder:
Elise Klett Gabrielsen
Tlf: 48276060
monsadalen.hjellemarka@bhg.no
Avdeling med barn fra 3 - 6 år
Langedalen
Avdelingsleder:
Marita Wiers
Tlf: 48282062
langedalen.hjellemarka@bhg.no
Avdeling med barn fra 3 - 6 år
Gåsakilen
Avdelingsleder:
Tine Tvedten Borgen
Tlf: 48265350
gasakilen.hjellemarka@bhg.no
Avdeling med barn fra 0 - 2 år
Stallen
Avdelingsleder:
Irhana Kahrimanovic / Mette Gaugstad
Tlf: 48283204
stallen.hjellemarka@bhg.no
Avdeling med barn fra 0 - 2 år