Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:30 - 17:00
  Vi har
ledig plass!
1-3 år fra 15.08.24
3-5 år fra 01.04.24
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Nina Eikestein Aamodt

Velkommen til Kiellandskogen FUS barnehage

Avdelinger

Tornado
Avdelingsleder:
Janne Lind
Tlf: 41491296
Orkan
Avdelingsleder:
Lene Johnsen
Tlf: 91006785
Storm
Avdelingsleder:
Lillann Winsløw
Tlf: 91006721
Kuling
Avdelingsledere:
Anne Grethe Hovland og Caroline Knutheim
Tlf: 91003857
Bris
Avdelingsleder:
Trine Fagervik
Tlf: 91747449

Vis alle

Ansatte

Nina Eikestein Aamodt

Daglig leder

"Mitt mål er at både barn, foreldre og ansatte skal trives og utvikle seg til å bli den beste utgaven av seg selv. For å oppnå dette må jeg bl.a. holde meg faglig oppdatert, være nysgjerrig, engasjert og tilstede i hverdagen. Jeg er heldig som har mange engasjerte og kunnskapsrike ansatte som har vært med meg i mange år".

Barn gjør det bra om de får mulighet til det.

Janne Lind

Pedagogisk leder på Tornado

"Jeg er opptatt av at barna skal bli møtt med omsorg og forståelse, slik at de opplever en trygg og god hverdag i barnehagen. Trygge, glade barn er en forutsetning for utforskning, lek og læring. Om en i tillegg «krydrer» hverdagen med masse tull og tøys, litt spenning og magi, og ikke minst ett pedagogisk innhold med utgangspunkt i barnas egne interesser, initiativer og innspill, da har barna de beste forutsetninger for en god barndom i barnehagen. Det brenner jeg for!"

Miriam Klungland

Barne- og ungdomsarbeider på Kuling

"Jeg liker å være i aktivitet sammen med barna, og å løse små og store utfordringer sammen. Er tilstede for barna og etterstreber å ha en åpen kommunikasjon med foreldre/foresatte. Trives også godt ute og å få utfolde meg kreativt. Lever etter Pippi sin tankemåte, "det har jeg ikke prøvd før, så det kan jeg helt sikkert", som gir utslag i at jeg ofte er barnehagens alltmuligdame."

Annette Iversen Åse

Assistent på Kuling

"Jeg jobber i barnehagen fordi jeg liker å jobbe med mennesker, og ha en variert jobbhverdag. Jeg er veldig glad i å gå på tur og være kreativ. Jeg bidrar med med omsorg og varme, og føler at jeg er en trygg og rolig voksen".

Mona Urdal Siversen

Assistent på Tornado

"Jeg er en smilende og omsorgsfull person. Jeg er opptatt av at alle barn blir sett for den de er. Jeg er tålmodig og har alltid et åpent fang".

Kari Anita Nygård

Assistent på Orkan

"Jeg er en blid og positiv person. Jeg ser hvert enkelt barn og har masse omsorg å gi. Jeg er veldig glad i naturen, og trives på tur".

Editha Gomera Tengs

Barne- og ungdomsarbeider på Tornado

"Jeg er en positiv person som alltid gleder meg til å komme på jobb hver dag. Jeg liker godt å finne på noe gøy og spennende aktiviteter sammen med barna. Jeg tror at et inkluderende miljø skaper respekt og trygghet som igjen dannes til en god relasjoner mellom hver enkelt barn og voksen".


Anne Grethe Hovland

Pedagogisk leder på Orkan

"Jeg har jobbet som pedagogisk leder i Kiellandskogen FUS barnehage siden 2008. Jeg er en trygg og tilstedeværende voksen som har fokus på å skape et trygt miljø for barna , der de skal oppleve trygghet, tilhørighet og trivsel. Liker godt å pakke sekken og dra avsted på tur i skogen som er en spennende læringsarena".

Caroline Knutheim

Pedagogisk leder på Orkan

" Jeg har jobbet i barnehage siden 2010 og vært noen år på Sørlandet før jeg fikk gleden av og jobbe i Kiellanskogen FUS barnehage.
Jeg har tatt min fordypning innen drama og brenner for å bruke drama inn i barns lek. Drama er en fin måte og få barn med i lek på. Det er også et godt redskap å bruke når det kommer til de litt stille barna. Det og bruke naturen som arena for barns lek er også noen jeg brenner for å se barn mestre nye utfordringer.
Barn er kompetente, de vil og de kan".

Bente Vanglo-Waland

Barne- og ungdomsarbeider på Orkan

"Jeg har jobbet i bhg i over 20 år. Her i Kiellandskogen har jeg vært siden 2008. Mine favorittsysler i bhg er eventyr, tur og de gode samtaler med barn. Barna stopper aldri å fascinere meg, og jeg føler jeg har verdens beste jobb😁"

Anne Karin Mathiesen

Assistent på Kuling

"Jeg er en blid og positiv dame med et godt fang. Jeg liker å jobbe med barn og se deres behov. Jeg er veldig glad i å gå på tur både med barna i barnehagen og på fritiden. Jeg liker også å lage mat sammen med barna.

Trine Fagervik

Pedagogisk leder på Kuling

"Jeg har jobbet i Kiellandskogen FUS barnehage i mange år, helt siden vi var helt nye og har vokst sammen med barnehagen. Nå har jeg jobbet med alle aldersgrupper i barnehagen, men har lengst erfaring med de minste barna. Jeg elsker å være kreativ, leke og tøyse med barna og er veldig glad i å være ute. Det passer meg ypperlig å jobbe i barnehage, der ingen dager er like og vi kan skape gode minner sammen med barna. En av de tingene jeg brenner mest for, er å gi de minste barna en god og trygg start på barnehagelivet"

Heide Jacobsen

Fagarbeider på Bris

"Har jobbet i flere barnehager og begynte i Kiellandskogen i 2007. Jeg liker å jobbe med barna og bidrar med mye kos, musikk, dans og sang. Spontane samlinger med eventyr og sansing. Har jobbet mest med 0-3åringene og stortrives med den aldersgruppa".