Hopp til innhold

Lindtjønn FUS barnehage avd. Rødhette

Rødhette Lindtjønn FUS barnehage er en liten, oversiktlig og flott barnehage. Vi ligger i hjertet av Søm og har 2 avdelinger med til sammen 40 barn. I vår barnehage har vi høy pedagogtetthet og et stabilt personal. Vi er opptatt av barns medvirkning og jobber prosjektbasert. Vi bruker også arbeidsmetoden COS. COS handler om å skape trygge og gode relasjoner mellom barn og voksne, slik at barna kan leke, utforske og lære i barnehagen. I tråd med COS gjennomfører vi foreldreaktiv tilvenning ved oppstart i barnehagen.

Visjonen vår er: Sammen gir vi barndommen verdi; lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti.

Hos oss vil du møte et personal som er opptatt av og kjenner alle barna godt. Personalet byr på seg selv, er engasjerte, lekende og nysgjerrige.

Rødhette FUS barnehage er opptatt av at barna skal få et sunt og variert kosthold. Vi vet at barn trenger "byggeklosser" for å kunne være aktive i lek, læring og utforskning. Vi tilbyr derfor SmartMat. Vi tilbyr også vanntilvenningskurs siste året i barnehagen for alle førskolebarna.

Personalet i Rødhette FUS barnehage har gjennomgått en grundig opplæring i "Kroppen er min" og lært å bruke samtaleverktøyet. Dette er i samarbeid med Kristiansand kommune og innebærer at vi har gått flere kursrekker som har gått på traumebasert tilnærming, vold og seksuelle overgrep. 

Resultat av Brukertilfredshet - Udir 2019 finner du her.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Kongla
Avdelingsleder:
Bente Sørensen
Tlf: 46798209
kongla.rodhette@bhg.no
Kvisten
Avdelingsleder:
Karina H. Aanesen
Tlf: 46798207
kvisten.rodhette@bhg.no