Hopp til innhold

Møglestu FUS barnehage

Møglestu FUS barnehage as

Møglestu Fus barnehage ligger fint plassert på Møglestu i Lillesand kommune. Vi har kort vei til flott turområde, og vi har også en idrettsplass i kort avstand til barnehagen. Vi har svømmehall, lekeplasser, sentrumsområder, stranden, sjøen, og mange andre plasser i nærheten som vi bruker aktivt gjennom hele året sammen med barna!

I Møglestu FUS barnehage jobber vi prosjektbasert med barna. Det vil si at barnas lek og interesse ligger til grunn for barnehagens innhold. Gjennom observasjon og aktiv deltakelse i barnas lek får vi innblikk i hva som rører seg i barnas verden, og hva som interesserer dem. Vi tar utgangspunkt i denne interessen når vi planlegger aktiviteter, turer, grublestunder og lignende.

Barnas lek og interesser ligger også til grunn for utformingen av det fysiske miljøet i barnehagen. Rommet skal fungere som en tredje pedagog som inspirerer barna til lek og gir en felles plattform å leke ut ifra. Vi har egne prosjektrom som innredes ut i fra hva barna interesserer seg for i inneværende periode. Dette gir oss et dynamisk lekemiljø i stadig endring. Vi leker, samtaler og undrer oss sammen. Det er barna som viderefører prosjektet med ideer uttrykt gjennom lek, samtale og kroppspråk. Det krever et tilstedeværende og lydhør personale for å plukke opp barnas signaler.

Hos oss inspirerer, engasjerer og motiverer barn og voksne hverandre. Sammen blir vi lekne, eventyrlystne hverdagsmagikere som utfordrer hverandre til utvikling. Hos oss kommer leken først!

Møglestu FUS barnehage utvider sin småbarnsbase fra 1.mars 2018, og det vil dermed være ledige plasser hos oss for barn født mellom 2015 - 2017. Lekne barn oppfordres til å søke!

Søk barnehageplass

Besøk oss da vel!

Legg igjen navn, telefonnummer og e-postadresse, så kontakter vi deg så snart vi kan!