Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:30 - 16:45
  Vi har
ledig plass!
Besøk oss! Avtal møte

Velkommen til Øyno FUS barnehage

Avdelinger

Kutoppen
Avdelingsleder:
Anne Liv Hovland
Tlf: 51476351/ 91657563
anneliv_hovland@bhg.no
Jungelen
Avdelingsleder:
Kristina Aarstad/Elisabeth Løtoft
Tlf: 51476351/ 91657562
kristina.aarstad@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Louise Bøe

Louise er daglig leder med videreutdanning innen ledelse. Louise er en trygg og imøtekommende person for foresatte, barn og ansatte. Hun er en leder som gir det lille ekstra ved å bruke tid på å bli kjent med hvert enkelt barn i barnehagen. Hun er også tilstede på avdelingen og hjelper til når det er behov for det. Louise har mye god humor og til tider er hun Øyno sin store komiker.

Elisabeth Løtoft

Liz er pedagogisk leder. Hun er den fødte skuespiller, og skaper derfor magiske dramatiseringer hvor hun virkelig byr på seg selv. Liz er veldig god til å leke sammen med barna så du finner henne gjerne i full rollelek inne på familierommet.  Hun er en strukturert person som er flink på å planlegge og organisere.

Kristina Aarstad

Kristina er nestleder for daglig leder. Hun er også pedagogisk leder, med videreutdanning innen veiledning og barns språkutvikling. Kristina liker å ha kontroll og oversikt, hun er strukturert og god på organisering. Hun ser hvert enkelt barn, og er veldig god i relasjoner. Hun har gøye samlinger, og er godt likt av barna. Kristina er sertifisert i CLASS toddler, og er ressursperson i forhold til vår satsing «barnet først».

Anne Liv Hovland

Anne Liv er pedagogisk leder med videreutdanning innen veiledning, psykisk helse og ledelse.  Anne Liv er en faglig dyktig dame. Hun er alle barnas lekevenn og stortrives i sandkassen sammen med barna. Ingenting er et problem for Anne Liv, hun er god til å tenke kreativt. Anne Liv er veldig god i samspill med barna og skaper gode relasjoner. Hun er også sertifisert i CLASS toddler, dette inngår i vår faglige satsing "barnet først".

Hanne Nylund

Hanne er utdannet omsorgsarbeider. Hanne er en omsorgsfull dame med et godt fang som ofte fylles av små barn. Latteren til Hanne sprer seg til store og små, og hun bidrar med mye god humor i barnehagehverdagen. Hanne er faktisk det navnet mange barn på småbarnsavdelingen lærer seg først å si, og det med god grunn!

Kjersti Waage

Kjersti er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun er en tydelig og tålmodig voksen for barna i barnehagen. Barna går gjerne til Kjersti for å få en «frisør time» og kommer ut igjen med flotter fletter. Hun er god på å vise omsorg og gir alltid et godt fang til de som skulle trenge det. Hun er en tålmodig dame og bruker tid på å møte barnas utfordringer.

Karin Nesvåg

Karin er pedagogisk medarbeider. Hun er som en «duracellkanin» og alt er alltid fort gjort, det er bare å komme i gang. Hun bidrar alltid med det lille ekstra som å sy på en knapp for noen som trenger det. Karin er en imøtekommende dame med et varmt smil. Det å si ja ligger helt naturlig for Karin, det er nesten slik at vi kan påstå at hun ikke har nei i sitt ordforråd.

Helene Fyllingen

Helene er konstituert barnehagelærer. Hun er barnehagens sprudlende Bergenser, som selvfølgelig heier på Brann…  Helene er en trygg voksen for barna under tilvenningen. Hun tar seg tid til å danne gode relasjoner til barna slik at hun kan gi dem den beste omsorgen. Helene liker en god latter og smitter den gjerne videre på store og små.

Wenche Barstad

Wenche er pedagogisk medarbeider. Hun er en rolig og tålmodig dame. Wenche er en trygg og god rollemodell i møte med barna. Hun viser god omsorg og gir mange gode klemmer. Å sitte på Wenche sitt fang er en god ladestasjon for mange før de leker videre. Under leken er Wenche tilstedeværende å gir støtte når barna har behov for det. 

Marita Moi

Marita er pedagogisk leder. Det å ha samling med Marita er veldig gøy, hun klarer å fange barna å ha dem med inn i magiske stunder. Marita er god på å se barnas behov, utfordringer og styrker. Hun er en effektiv og ryddig dame som liker orden. Marita er en positiv person med mye humor til stor glede for de som er rundt henne.

Hilde Solbjørg

Hilde er pedagogisk medarbeider. Hun er tålmodig og tar seg alltid tid til en god samtale sammen med barna. Hun er trygg og viser god omsorg for barna i barnehagen. Hilde liker godt humor og ler ofte sammen med barna. Hildes fang er ofte opptatt, der er det trygt å være. Hun er ikke redd for å by på seg selv og lærer seg stadig nye ting sammen med barna.

Gladys Mydland

Gladys er utdannet omsorgsarbeider. Hun er en omsorgsfull og varm person i møte med alle mennesker. Gladys liker godt å kle seg ut, og er ikke redd for å by på seg selv. Hun tar gjerne rollen som skuespiller og setter opp morsomme «show» for alle. Gladys liker godt å male, så malingen kommer raskt på bordet når hun skal ha en aktivitet

Bjørg Haaland

Bjørg er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun er barnehagens Picasso, og elsker å starte kreative aktiviteter sammen med barna. Hun er en rolig, snill og trygg dame som er flink til å møte barna og deres behov. På tidligvaktene så baker hun ofte brød som vi kan ha til lunsj, noe store og små setter veldig pris på.

Bente Hviding

Bente er pedagogisk medarbeider. Hun er en sporty dame som liker å være ute i allslags vær. Det finnes nesten ikke en storm som hindrer Bente i å ta sykkelen når hun skal ut til barnehagen. Bente er opptatt av å ta vare på miljøet, og i barnehagen er hun kjent for å være DIM sin høyre hånd. Hun er en trygg voksen for barna i barnehagen og viser god omsorg.

Ann Mari Juliussen

 Ann Mari er utdannet barne- og ungdomsarbeider og kommer fra Stavanger. Hun er glad i naturen, og tar gjerne en overnatting i telt. Hun elsker en god latter og er ei dame med mye humor. Ann Mari er ei snill og omsorgsfull dame som ser  barna.  

Laila Sigurdsen

Laila er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Laila er ikke redd for å ta i et tak særlig når det gjelder praktiske gjøremål. Hun er god på å få med seg barna i for eksempel hagearbeid, snømåking og arbeid på kjøkkenet. Laila blir ofte engasjert i arbeidet med barna på avdelingen. Laila er veldig god på regellek, dette setter barna stor pris på.

Lill-Ann Haaland

Lill-Ann er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning innen spesialpedagogikk. Hun jobber som spesialpedagog, og er en god ressurs for barnehagen. Lill-Ann er ei vennlig og blid dame, med barnehagens flotteste sangstemme. Hun tar barna på alvor, er rolig og imøtekommende. Hun er god på foreldresamarbeid og relasjonsbygging.

Karin Inger Løtoft

Karin er utdannet barnehagelærer, med videreutdanning innen språkutvikling. Hun jobber som spesialpedagog, og er også en god ressurs for barnehagen. Karin elsker fotball, og er en i huget Start-supporter, i tillegg til at Dyreparken er hennes andre hjem. Karin er glad i lese bøker for barna, hun er tålmodig og byr gjerne på seg selv. Hun er faglig god, og bidrar gjerne med det lille ekstra. 

Andreas Aarstad

Andreas er ringevikar. Det er ikke alle barnehager som kan skryte av at de har en Norgesmester som jobber hos seg, men det kan vi i Øyno. Andreas er nemlig Norgesmester i FIFA, og fotballferdighetene bruker han gjerne sammen med barna. Han er flink til å leke sammen med barna. Han har mye humor og bruker det aktivt i hverdagen. 

Emilie Svanes Samuelsen

Emilie er utdannet vernepleier. Vi har nylig oppdaget at hun er barnehagens trubadur og leder musikktimer for de eldste barna som skal lære seg å spille kornett. Hun er en snill og smilende dame som er tilstede for barna på avdelingen. Emilie er positiv til barns innspill og ideer. Hun er tålmodig og bruker god tid i sitt arbeid med barna.