Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Øyno FUS barnehage

Velkommen til Øyno FUS barnehage!

Sammen gir vi barndommen verdi: Lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti - vår visjon. 

Ute på Øyno i Sokndal kommune finner du Øyno FUS barnehage. Barnehagen vår holder til i landlige omgivelser, med skog og gode turområder som nærmeste nabo. Det er fantastisk for både store og små å ha variert miljø rundt oss som byr på kjekke opplevelser og utfordringer. 

Øyno FUS barnehage eies av Trygge barnehager AS, og drives av FUS AS. I 2007 flyttet vi fra Doktorgården barnehage, og ble da Øyno FUS barnehage. Barnehagen har lyse og romslige lokaler. Huset vårt har to avdelinger, Kutoppen for barna mellom 0-3 år, og Jungelen for barna mellom 3-6 år. Barna er i aldersinndelte grupper, hvor hver gruppe har eget navn. 

Vi har drevet barnehagen i mange år, og har et stabilt personal hvor flere har jobbet i barnehagen siden oppstart. Vi er stolte over å score 4,9 av 5 på tilfredshet på Udir's brukerundersøkelse, i tillegg har vi mottatt nærværsdiplom 2 år på rad.   

Barnets tilknytning er viktig, og i Øyno FUS barnehage har vi fokus på god tilvenning til barnehagelivet og viktigheten av å få en god start i barnehagen. Barnets første dager i barnehagen er tiden for å etablere gode relasjoner til de voksne på avdelingen, med enten mamma eller pappa som trygg base.

FUS betys først, og hos oss kommer alltid barna først. Vi ha mye fokus på lek og vennskap. Hos oss jobber det engasjerte og tilstedeværende voksne, som ser hvert enkelt barn, har et ledig fang og en god klem dersom det trengs. I tillegg deltar hele personalet på kompetanseheving i relasjonskompetanse.

Vi har fokus på sunne og varierte måltider hos oss. Barna skal oppleve måltidene som hyggelige og noe å glede seg til. 

Dyreparken skal gå igjen i det estetiske utrykket hos oss. Vi jobber blandt annet målrettet med dette gjennom utforming av nytt uteområdet. Hvert år reiser de eldste i barnehagen til dyreparken på overnattingstur.

Vi gir alt for at  alle våre barn skal få en god barndom fyllt med magiske øyeblikk, varige vennskap og gode minner.

Åpningstidene er mandag til fredag kl.06.30 til 16.45, og vi har åpent året rundt unntatt helligdager og planleggingsdager. Vi bruker MyKid, facebook og instagram aktivt som en del av vår hverdag. Lurer du på flere detaljer på hvordan vi jobber så ta gjerne en titt i årsplanen vår eller kom innom å besøk oss:)

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Louise Bøe
Daglig leder

Tlf: 90 89 30 69
E-post: dl.oyno@bhg.no

Avdelinger

Kutoppen
Avdelingsleder:
Kristina Aarstad
Tlf: 51476351/ 91657563
kristina.aarstad@bhg.no
Jungelen
Avdelingsleder:
Elisabeth Løtoft
Tlf: 51476351/ 91657562
elisabeth.lotoft@bhg.no