Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ringstabekk FUS barnehage

Ringstabekk FUS barnehage as

Kontaktinfo på hjemmesiden:
https://fus.no/ringstabekk

Barnehagen holder til i lyse, fine lokaler i grønne omgivelser like ved Bekkestua sentrum. Våren 2017 oppgraderte vi vårt uteområdet.

Rett ved siden av oss har vi den fantastiske Eplehagen, som tilhører gamle husmorskolen på Stabekk. Her er gode muligheter for klatring i trær og for utforskning av naturen og testing og utvikling av motoriske ferdigheter. Blandt Epletrærne ligger gamle gartnerboligen til husmorskolen som vi diponerer. Her har vi mulighet til å spise tur-matpakken vår på kalde dager, og våre skolestartere \"maxibarna\" er her en fast dag i uken med skoleforberedene aktiviteter.

I Ringstabekk FUS er vi spesielt opptatt av relasjoner og kommunikasjon mellom mennesker, og de læringsprosesser som finner sted i leken. Vi jobber for å gi barna gode dager med glede og hverdagsmagi. Hos oss får barna oppleve læring, utvikling og mestring gjennom lek. Hos oss kommer barnet først!

Søk barnehageplass

Avdelinger

Drømmehagen
Pedagogisk leder:
Christine Thingnes og Maria Sand
Tlf: 97194425
Drommehagen.ringstabekk@bhg.no
Hakkebakkeskogen
Pedagogisk leder:
Marit Ingstad Sandberg
Tlf: 97436340
hakkebakkeskogen.ringstabekk@bhg.no
Kometkameratene
Pedagogisk leder:
Elin Brandsneshaug og Trine Lohsen Lystad
Tlf: 91143401
Kometkameratene.ringstabekk@bhg.no
Dyreskogen
Pedagogisk leder:
Agata Justa
Tlf: 46951102
Dyreskogen.ringstabekk@bhg.no
Eventyrland
Pedagogisk leder:
Camilla Pedersen og Marta Mykyta
Tlf: 97436669
Eventyrland.ringstabekk@bhg.no