Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Skolsegglia FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Daglig leder Merethe Fredriksen
Daglig leder

Tlf: 64 83 59 10 og 40 64 99 08
E-post: dl.skolsegglia@bhg.no
Skolsegglia FUS barnehage as

Skolsegglia FUS barnehage sto ferdig bygget i 2006 og har en unik beliggenhet med nærhet til skogen, egen grillhytte og et nytt opparbeidet uteområde. Vi har plass til 90 barn i alderen 0-6 år og er en godt sammensatt personalgruppe med ulike ressurser og styrker. Vi er rustet med 8 barnehagelærere, to barne og ungdomsarbeidere og dyktige, engasjerte assistenter som sammen skaper et trygt og godt læringsmiljø.
I vår barnehage skal alle barn oppleve å få like muligheter!

Barnehagen er en avdelingsbarnehage, organisert i aldersinndelte grupper som vi tilrettelegger etter barnets modnings- og utviklingsnivå slik at barnet kan bli den beste versjonen av seg selv. Med fokus på "Egenledelse i lek og læring" sikrer vi at vi kan tilrettelegge for hvert enkelt barn på best mulig måte. Avdelingene Tuseneben og Maurtua (3-4 år) har et ekstra fokus på friluftsliv og det å bruke naturen som en arena for læring og utvikling. 

Vårt pedagogiske grunnfundament bygger på "Trygghetssirkelen" (Circle of security) noe som er synlig i vår pedagogiske praksis, i tilvenningsperioder og overganger internt i barnehagen. Våre rutiner for tilvenning i barnehagen kan du lese mer om her.
Personalgruppen er kontinuerlig opptatt av å utvikle leke og læringsmiljøet slik at alle barn skal kunne oppleve å mestre lekens univers.  Barna skal møte et glødende, skapende og tilstedeværende personal hver eneste dag!  Med skogen som nærmeste nabo og egen grillhytte i umiddelbar nærhet gir dette rike muligheter til å ta naturen i bruk året rundt.  Klikk her for å se bilder fra barnehagen og nærområdet.

Alle måltider serveres i barnehagen og vi har egen kjøkkenassistent som på magisk vis tryller frem gode og næringsrike måltider basert på FUS retningslinjer for "Smart mat" i barnehagen. 

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller for å komme på besøk til oss.

Følg oss på Facebook:

Søk barnehageplass

Avdelinger

Smålarver (0-2 år)
Pedagogisk leder:
Line
Tlf: 40 64 99 02
line.grande@bhg.no
Marihøna (0-2 år)
Pedagogisk leder:
Monica
Tlf: 40 64 99 06
monica.hanssen@bhg.no
Tusenbein (3-6 år)
Pedagogisk ledere:
Susann og Caroline
Tlf: 40 64 99 05
susann.torkildsen@bhg.no; caroline.solheim@bhg.no
Maurtua (3-6 år)
Pedagogisk ledere:
Ulrikke og Nora Therese
Tlf: 40 64 99 04
ulrikke.holkestad@bhg.no;nora.hansen@bhg.no
Sommerfugl (3-6 år)
Pedagogisk leder:
Marie
Tlf: 40 64 99 03
marie.nordheim@bhg.no