Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Skolsegglia FUS barnehage

Skolsegglia FUS barnehage as

Skolsegglia FUS barnehage sto ferdig bygget i 2006 og har en unik beliggenhet med nærhet til skogen, egen grillhytte og et nytt opparbeidet uteområde. Vi har plass til 90 barn i alderen 0-6 år og er en godt sammensatt personalgruppe med ulike ressurser og styrker. Vi er rustet med 8 barnehagelærere, to barne og ungdomsarbeidere og dyktige, engasjerte assistenter som sammen skaper et trygt og godt læringsmiljø.
I vår barnehage skal alle barn oppleve å få like muligheter!

Barnehagen er en avdelingsbarnehage, organisert i aldersinndelte grupper som vi tilrettelegger etter barnets modnings- og utviklingsnivå slik at barnet kan bli den beste versjonen av seg selv. Med fokus på "Egenledelse i lek og læring" sikrer vi at vi kan tilrettelegge for hvert enkelt barn på best mulig måte. Avdelingene Tuseneben og Maurtua (3-4 år) har et ekstra fokus på friluftsliv og det å bruke naturen som en arena for læring og utvikling. 

Vårt pedagogiske grunnfundament bygger på "Trygghetssirkelen" (Circle of security) noe som er synlig i vår pedagogiske praksis, i tilvenningsperioder og overganger internt i barnehagen. Våre rutiner for tilvenning i barnehagen kan du lese mer om her.
Personalgruppen er kontinuerlig opptatt av å utvikle leke og læringsmiljøet slik at alle barn skal kunne oppleve å mestre lekens univers med et glødende, skapende og tilstedeværende personal. Med skogen som nærmeste nabo og egen grillhytte i umiddelbar nærhet gir det oss rike muligheter. Klikk her for å se bilder fra barnehagen og nærområdet.

Alle måltider serveres i barnehagen og vi har egen kjøkkenassistent som på magisk vis tryller frem gode og næringsrike måltider basert på FUS retningslinjer for "Smart mat" i barnehagen. 

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller for å komme på besøk til oss.

Følg oss på Facebook:

Søk barnehageplass

Avdelinger

Smålarver (0-2 år)
Pedagogisk leder:
Line
Tlf: 40 64 99 02
rosa.skolsegglia@bhg.no
Marihøna (0-2 år)
Pedagogisk leder:
Monica
Tlf: 40 64 99 06
lilla.skolsegglia@bhg.no
Tusenbein (3-4 år)
Pedagogisk leder
Susann
Tlf: 40 64 99 05
gul.skolsegglia@bhg.no
Maurtua (3-4 år)
Pedagogisk leder:
Ulrikke
Tlf: 40 64 99 04
turkis.skolsegglia@bhg.no
Sommerfugl (5-6 år)
Pedagogisk leder:
Marie
Tlf: 40 64 99 03
oransje.skolsegglia@bhg.no