Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Smidsrød FUS barnehage

Smidsrød FUS barnehage as

Velkommen til oss i Smidsrød FUS barnehage

Barnehagen ligger flott til på Nøtterøy, nær både skog og strand som brukes flittig. Vi er opptatt av at barna skal bli kjent med øya vår, området rundt og samfunnet vi lever i. Vi er derfor på turer til både biblioteket, strand, skog og by. Barna i Smidsrød FUS skal få oppleve hverdagsmagi i flere ulike omgivelser. I personalet har vi høy pedagogtetthet, en fast ansatt spesialpedagog og mange utdannende barne- og ungdomsarbeidere. Personalgruppen er sammensatt av menn og kvinner i ulike aldre. Barna er fordelt på tre grupper: Apekatta, her er 4 og 5 åringene, Marihøna: her er 2 og 3 åringene og på Krabba er 1 åringene.

Vi starter dagen med felles frokost på kjøkkenet og lek på tvers av alder inne på Apekatta og Krabba. Marihøna og Apekatta vil dele seg inn i flere mindre grupper på tvers av alder. I hverdagen har vi mye samarbeid på tvers av gruppene, spesielt morgen og ettermiddag. Vi er ofte på tur og mye ute sammen. Vi ser verdien av at barna får knytte bånd på tvers av gruppene med både barn og voksne. Dette skaper et trygt leke- og læringsmiljø. I hverdagen vår er hovedfokus raushet, glede og godt samarbeid for små og store. Vi har barnet i fokus og er gode på å gi omsorg. Vårt viktigste virkemiddel er leken. Vi skaper stort rom for at barna skal kunne leke og skape hverdagsmagi selv med aktive voksne trygt tilstede. Lek og læring går hånd i hånd og vi voksne er aktive hverdagsveiledere for barna. Gjennom felles opplevelser, prosjekter og lek knyttes relasjoner og barna får med seg viktig kompetanse for resten av livet.Vi er ydmyke og stolte av å ha verdens viktigste jobb og vi gleder oss til å bli kjent med deg og barnet ditt!

Søk barnehageplass

Avdelinger

Apekatta
Pedagogiske ledere
Nanette og Kine Therese
Tlf: 91657145
Marihøna
Pedagogisk ledere
Øystein, Camilla og Charlotte
Tlf: 91657144
Krabba
Pedagogisk leder
Iselin
Tlf: 91657147