Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Smidsrød FUS barnehage

Smidsrød FUS barnehage as

Velkommen til oss i Smidsrød FUS barnehage

Barnehagen ligger flott til på Nøtterøy, nær både skog og strand som brukes flittig. Vi er opptatt av at barna skal bli kjent med øya vår, området rundt, og samfunnet vi lever i. Barna i Smidsrød FUS skal få oppleve hverdagsmagi i flere ulike omgivelser. I personalet har vi høy pedagogtetthet, en fast ansatt spesialpedagog og mange utdannende barne- og ungdomsarbeidere. Personalgruppen er sammensatt av menn og kvinner i ulike aldre. Barna er fordelt på tre grupper: Apekatta, her er 4 og 5 åringene, Marihøna: her er 2 og 3 åringene og på Krabba er 1 åringene.

For tiden stater vi dagen med frokost på gruppene. Vi deler oss i 3 grupper allerede fra start som et ledd i tiltak for Covid - 19. Etter frokost er barna aktive i lek og andre planlagte aktiviteter. I år har vi valgt å løfte vårt hovedmål som er å "skape hverdagsmagi". Vi har barnet i fokus, og er gode på å gi omsorg. Vårt viktigste virkemiddel er gjennom lek. Vi skaper stort rom for at barna skal kunne leke og skape hverdagsmagi selv, men med aktive voksne trygt tilstede for alle barn. Lek og læring går hånd i hånd og vi voksne er aktive hverdagsveiledere for barna. Gjennom felles opplevelser, prosjekter og lek knyttes relasjoner og barna får med seg viktig kompetanse for resten av livet.Vi er ydmyke og stolte av å ha verdens viktigste jobb og vi gleder oss til å bli kjent med deg og barnet ditt!

Søk barnehageplass

Avdelinger

Apekatta
Pedagogiske ledere
Kine Therese Bjørådal og Camilla Flakstad
Tlf: 91657145
Marihøna
Pedagogisk ledere
Øystein Antun, Nanette Bjørnstad, Tine Sande og Charlotte Hertzenberg
Tlf: 91657144
Krabba
Pedagogisk leder
Iselin Schei og Heidi Bjørnstad
Tlf: 91657147