Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 (Juli: 7.00) - 17:15 (Juli: 16.30)

 Kontakt

Kjersti Margrethe Sætre

Velkommen til Østre Strøm FUS barnehage

Avdelinger

Jerven
Pedagogiske ledere:
Marte Rem og Stine Jacobsen
Tlf: 90802242
marte.rem@bhg.no - stine.jacobsen@bhg.no
Bjørnehiet
Pedagogiske ledere:
Tone Steen-Gundersden og Eva-Maria Wille
Tlf: 90757046
tone.steen-gundersen@bhg.no - Eva-maria.wille@bhg.no
Revehiet
Pedagogiske ledere:
Joanna Majorke - Nathalie Samuelsen
Tlf: 90762779
joanna.majorke@bhg.no - nathalie.samuelsen@bhg.no
Harehiet
Pedagogiske ledere:
Frida Torp og Iman Bousellam
Tlf: 91568512
frida.torp@bhg.no - Iman.bousellam@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Kjersti

Daglig leder

Kjersti er engasjert og brenner for jobben. Hun har stadig gode ideer og tips, som ofte settes ut i lyset for eller med barna. Kjersti er opptatt av at alle barn skal ha en innholdsrik, lærende og trygg barnehagehverdag. Hun titter alltid innom avdelingene for å være en del av barnas hverdag, for å slå av en prat og for tull og tøys. Hennes gode humør og brede smil smitter over på både små og store og latteren sitter alltid løst. Barna oppsøker ofte Kjersti på kontoret, enten for en titt på drageegget gjemt i en koffert, for en prat om alt mellom himmel og jord eller for å hjelpe til med praktiske gjøremål som belønnes med stempel. Kjersti har utrolig god fagkunnskap, som hun er dyktig til å dele videre. Hun er tydelig, men samtidig rasjonell og varm. 

Joanna

Pedagogisk leder på Revehiet

Utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Østfold

Joanna er glad i å skravle og har masse på hjertet, samtidig som hun er god på å balansere det med å være en meget god lytter. Joanna har masse godt humør og sprer rundt seg med positivitet. Hun er raus med kollegaene sine og tar gjerne en for laget. Hun er meget dyktig og kollegaene hennes nyter godt av hennes kunnskap og evne til å støtte oppunder de oppgavene vi står i. Joanna er veldig omsorgsfull og har en ro behagelighet og utståler en trygghet rundt barna. Det gjør at de gjerne oppsøker henne og bruker henne som en trygg havn

Nathalie

Pedagogisk leder på Revehiet

Utdannet barn-og ungdomsarbeider. Barnehagelærerstudent fra høsten 2023.

Nathalie har ett våkent blikk og er god på å se hva barna er opptatt av. Med sin kreative sjel tar hun utgangspunktet i barnas interesser og tar leken, rommet, prosjekter og arrangement til nye høyder. Nathalie imponerer med å alltid finne tid og sted til spennende påfunn og setter sjelden begrensninger for barna. Du kan stadig vekk se Nathalie med en flokk barn og sakser, maling, spiker, hammer og sag.

Nathalie er også glad i lange turer, og hun pakker gjerne med seg hengekøyer, telt, bleier og mat for å ta med barna på heldagsturer. 

Eva

Barnehagelærer på Revehiet

Utdannet barnehagelærer ved OsloMet

Eva har jobbet hos oss siden i høst, og har tidligere jobbet på skole og barnehage. Hun innehar derfor erfaring med forskjellige barn og aldersgrupper. Eva har vært ett frisk pust, og har en inderlige omsorg for barna. Hun er alltid blid, smiler og sier ja. Eva er utrolig god på å se enkeltbarna i gruppa, og setter alltid barnas behov først. Hun er raus og omsorgsfull, noe både barn, kollegaer og foreldre nyter godt av. Eva er en tålmodig person og blir alltid med på det barn eller ansatte presenterer av nye påfunn. Hun tar alle utfordringer på strak arm. 

Lise

Barn og ungdomsarbeider på Revehiet

Lise er samlingsstund-eksperten vår, og har en unik evne til å fenge barna. Det er ikke ett tema Lise ikke har samling om, og hun byr på både historiefortellinger og temasamlinger. Lise er et rolig og behagelig vesen med glimt i øye og latteren sitter løst. Lise er svært opptatt av enkeltbarns trivsel og ser alles behov. Hun tar seg alltid god tid til barna og er en aktiv lytter. Hun er det støttende stillaset barna trenger. Kommer barna hjem med ansiktsmaling, er det mest sannsynlig Lise som har tryllet frem det ene spennende fjeset etter det andre.

Zonia

Barn og ungdomsarbeider på Revehiet

Zonia er en omsorgsfull ansatt som alltid er tett omkranset av barn. Hun har alltid en klem eller et fang å tilby barna. Zonia er god til å leke og være med der det skjer, og hun er derfor en populær ansatt hos barna. Zonia fordyper seg i prosjektene våre og bidrar med kreative innspill. Hun er også god på å male og er kunstmaler på vinduene våre. Zonia er en glad og sprudlende person som smitter alle rundt seg med sitt fantastiske humør. Zonia er en lagspiller og strekker seg langt for at både barn og kollegaer skal ha det bra i Østre Strøm FUS. 

Iman

Pedagogisk leder på Harehiet

Utdannet barnevernspedagog ved Høgskolen i Innlandet. Har tilleggsutdanning i arbeidsledelse fra NKI. Begynte på tilleggsutdanning i barnehagepedagogikk ved OsloMet høsten 2022

Iman er stødig, målrettet og svært profesjonell i jobben som pedagogisk leder. Hun er en trygg havn for både barn og kollegaer. Hun ser alle barna og spiller videre på deres initiativ. Iman er ekstremt raus, og det er aldri et nei å få av henne. Tålmodighet er også en av hennes styrker, og det skal mye til for å vippe henne av pinnen. Hun er et rolig og varmt menneske som det er veldig behagelig å være rundt, og det er ingen tvil om at Iman ønsker å tilby barna en barnehage av høy kvalitet.

Frida

Pedagogisk leder på Harehiet

Utdannet barnehagelærer fra Oslo Met

Frida er en sprudlende, blid og positiv jente med en varme og inderlighet til hvert enkelt barn. Hun ser alle barna og de er veldig trygge rundt henne. Hun er ikke redd for å dumme seg ut, og byr mer enn gjerne på seg selv. Frida er engasjert, og lever seg veldig inn i barnas verden. Hun er opptatt av at barna skal ha en aktiv deltagelse i barnehagehverdagen, og tar de med på alt hun gjør. Du kan ofte se og høre Frida gå gjennom barnehagen med en liten flokk barn rundt seg, for Frida er god på å bade barna i språk.

Lurer du på hvor Frida er? Det er alltid i barnas nærvær. 

Therese

Pedagogisk medarbeider på Harehiet

Therese er opptatt av kvalitet, og ønsker gjerne å være ett hestehode forran slik at barna får gode opplevelser. Hun er en god lekevenn for alle barna. Hun er omsorgsfull, og alle barna blir sett for den de er og møtt med et stort smil. Therese er en trygg person, og har alltid et fang å tilby. Hun er veldig kreativ og flink til å skape hverdagsmagi. Therese er uredd, og tar enhver utfordring på strak arm. Therese er opptatt av at tilbudet som leveres barn og foreldre skal være av høy kvalitet, og strekker seg langt for at barna skal ha det bra. Latteren sitter også løst rundt Therese

Irene

Pedagogisk medarbeider på Harehiet

Irene er skøyeren vår, og finner alltid på noe sprell. Hun er ikke redd for å by på seg selv, er leken og ikke redd for å dumme seg ut. Irene er kreativ og morsom, og både barn og kollegaer har det gøy i hennes nærvær. Hun synes det er gøy å synge og showe, noe som fenger både barn og voksne. Hun er inkluderende, og alle barna er alltid velkomne når hun setter i gang en aktivitet. Hun er et arbeidsjern og ikke redd for å ta i et tak. 

Tone

Pedagogisk leder på Bjørnehiet

Utdannet barnehagelærer ved OsloMet og sertifisert CLASS ressursperson

Tone er en sprudlende morsom og klok lekekamerat og en stolpe av trygghet. Der Tone er, finner du trygge barn, og både barn og kollegaer trekker til Tone for støtte og veiledning. Hun brenner for prosjektarbeid og barn i lek og fordypning, ofte igjennom dramatisering eller bøker. Hennes faglighet og engasjement for barns beste er til stede i alt hun gjør, og det er aldri tvil om at det Tone gjør, gjør hun for barnas beste. Tone har stålkontroll, og er barnehagens skolestarter-ekspert. 

Eva Maria

Pedagogisk leder på Bjørnehiet

Utdannet barnehagelærer ved OsloMet og CLASS ressursperson

Eva-Maria er en blid, utadvendt og en meget omsorgsfull person. Hun er glad i natur og fugleliv og innehar enormt med kunnskap om det som kryper og gror i skog og mark. Og kunnskapen hennes bruker hun mye sammen med barna.  Eva-Maria er alltid nær og tilstedeværende i det hun foretar seg sammen med barn og kollegaer. Hun har glimt i øyet og henger seg på og bidrar til humor og latter. Eva-Maria tar seg alltid tid til det barna er opptatt av, fra det lille til det store møter hun barnas interesser med nysgjerrighet, varme og engasjement. Rundt Eva-Maria er barna alltid trygge og de elsker å være sammen med henne.

Lene

Barn og ungdomsarbeider på Bjørnehiet

Lene er en god og omsorgsfull person og har alltid et fang ledig for barna. Hun er en god kollega med godt humør og liker tøys og tull. Lene elsker å leke, og ses ofte på gulvet i fantasifull rollelelek, eller rundt bordet med en bok eller andre aktiviteter sammen med barna. Hun er også opptatt av eventyr og dramatiserer gjerne dette sammen med barna. Lene har også en veldig god evne til å fange opp og få med seg hva som rører seg i barnegruppa, og hun ser hvert enkelt barn. Lene har en ro og omsorg og hun utstråler trygghet, tid. tålmodighet og varme. I skogen deler Lene av sin kunnskap og engasjement for naturen, ned i gresset eller innimellom steinrøysa.

Musarrat

Barn og ungdomsarbeider på Bjørnehiet

Musarrat er et JA-menneske og stiller alltid opp der det trengs for kollegaer og barn. Hun er ivrig og tilstedeværende i lek og ulike aktiviteter sammen med barna. Hun har god sans for humor, og latteren sitter løst når vi har det moro.  I prosjektarbeider stråler hun og hører vi musikk vet vi hvor vi har henne. Musarrat er god på å sette i gang lek med barn, og det er aldri ett kjedelig øyeblikk med henne. Hun er full av omsorg, både for barn og kollegaer, tar barna på alvor og tar seg alltid tid til å gå inn i store som små samtaler med barn. Hun elsker faget vårt, og du hører henne stadig reflektere rundt nytilegnet kunnskap
Stine

Pedagogisk leder på Jerven

Stine er utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Bergen, og er ett av våre nyeste tilskudd.

Stine er en meget varm og omsorgsfull person, som alltid kommer inn i barnehagen med ett smil og godt humør. Hos Stine sitter komplimentene løst, og hun har ingen utfordring med å løfte sine kollegaer opp med gode ord. Stine har en fantastisk måte å møte barn på, og hennes relasjon med barna bærer stor preg av gjensidig respekt, varme og forståelse. Hun brenner for faget vårt, er kunnskapssøkende og veldig reflektert. Stine er ikke redd for å stille spørsmål, og kommer med gode innspill som kan bidra til refleksjon og utvikling. 

Marte

Pedagogisk leder på Jerven

Utdannet barn-og ungdomsarbeider, barnehagelærerstudent fra høsten 2023

Marte er en sprudlende og leken ansatt som alltid møter barn og kollegaer med godt humør. Hun er en varm voksenperson for barna som blir satt stor pris på. Hun brenner for prosjektarbeid, og hodet hennes bobler over av ideer når hun setter i gang. Allikevel er det å la barna bidra i prosessene Martes største styrke. Marte er ikke redd for å gi av seg selv for å glede barna, og du kan høre henne syngende rundt i gangene her.

Malak

Barn og ungdomsarbeider på Jerven

Malak er en omsorgsfull og varm voksen som er en trygg havn for barna, og hun har alltid et godt fang å tilby barna tidlig som sent. Malak har et stort hjerte, og hun bryr seg om de rundt seg. Malak er en barna stoler på, og ofte oppsøker, fordi hun har god kontroll. Hun er en allsidig person som er med på det meste – og hun er alltid der det skjer!

Berit

Pedagogisk medarbeider på Jerven

Berit er en kreativ sjel som kan trylle gråstein til gull! Hun er god på å skape engasjement og hun inkluderer barna i alle de kreative prosjektene. Berit er opptatt av å få med barna, og å sørge for at de får en aktiv og morsom barnehagehverdag! Ingen dag blir ensformig med Berit bak spakene. Berit er en god og varm ansatt med masse omsorg og inderlighet til barna.

Mai

Pedagogisk medarbeider på Jerven

Mai er veldig omsorgsfull og bryr seg om alle som er rundt henne. Hun er trygg og god for både barn og voksne. Hun er alltid i godt humør, og møter andre med et smil. Mai er veldig flink til å sette i gang aktiviteter med barna, og hun er alltid aktiv og deltagende i barnas lek. Hun er hjelpsom og i forkant, og gjør ofte ting før andre har rukket og tenke tanken om at det burde gjøres. 

Ella

Barn og ungdomsarbeider på Jerven

Ella er en trygg og god voksen som tar barna på alvor. Hun er også en leken ansatt som aldri takker nei til lek. Du ser henne ofte i kaffeselskap med barna, eller i sandkassa. Ella er et ja-menneske som alltid er med på barnas påfunn. Ella er glad i høytlesning og eventyrstunder, og hun skaper magiske øyeblikk for barna.

Stine

Kjøkkenassistent

Fagbrev som institusjonskokk 

Stine er barnehagens kokk og lager verdens beste mat for barna og personalet i barnehagen. Foreldrenes tilbakemeldinger er ofte at de får høre fra sine barn at de ikke klarer å lage like god og lik mat som Stine. Stine er ikke bare en fantastisk kokk, hun er også utrolig god i møte med barna. Hun er rolig, varm og en god omsorgsperson og hun sier nesten alltid ja til spørsmål hun får og barna elsker å få være på kjøkkenet sammen med henne. Vi ser at mange barn trekker til kjøkkenet for en liten prat eller en liten pause fra barnehagens larm. Og Stine tar seg alltid tid når barna dukker opp. Hun gir en motiverende samtale, en klem, et smil, en pause i stillhet eller en smakebit.

Cassia

Vikar i Østre Strøm FUS barnehage

Cassia er vår fantastiske vikar, som er innom alle avdelinger som trenger en ekstra hånd. Cassia har en fantastisk ro og tilstedeværelse med barna, som vi setter stor pris på hos oss. Hun er alltid blid og hjelpsom og er alltid delaktig og i lek med barna.