Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Tanum FUS barnehage

Avdelinger

Andedammen
Pedagogisk leder:
Fanny Steine
Tlf: 48 84 01 63
fanny.steine@bhg.no
Ekehaugen
Pedagogisk leder:
Dona Rwegamira
Tlf: 48 84 01 64
dona.rwegamira@bhg.no
Staver
Pedagogisk leder:
Ann Wenche Elsfjordstrand
Tlf: 48 84 01 66
ann.elsfjordstrand@bhg.no
Ringi
Pedagogisk leder:
Karianne Kilsti
Tlf: 48 84 01 65
karianne.kilsti@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Turid Fonn

Daglig leder

Turid er utdannet Barnehagelærer med fordypning i Drama og teater. I tillegg har hun studert psykologi og samfunnsvitenskap ved UIB. I 2021 tok hun Styrerutdanningen på BI, og studerer nå "Juss for ledere" ved siden av jobben som Daglig leder. Turid har jobbet i barnehage i 20 år, og har vært  i Tanum FUS siden 2017. Turid kjenner alle barna i barnehagen og er opptatt av at alle barn skal bli sett og hørt. Hun er også opptatt av at de voksne skal være tilstedeværende, varme og lekne sammen med barna.

Karianne Kilsti

Pedagogisk leder

Karianne startet i Tanum FUS Barnehage i 2005 og fant tidlig ut at hun ville utdanne seg som barnehagelærer.  Hun tok studiet på deltid i 2007 mens hun arbeidet i Tanum FUS barnehage. Karianne synes det er en fantastisk følelse å se barna utvikle seg både fysisk, emosjonelt og kognitivt, og å få være sammen med barna gjennom hele deres reise i barnehage. Karianne gleder seg til å komme på jobb hver dag og bli møtt av barna og sine kolleger. 

Fanny Steine

Pedagogisk leder

Fanny er utdannet barnevernspedagog, og har etterutdanning som sosialrådgiver i Danmark. Fanny jobber som pedagog og brenner for at alle barn skal ha en god psykisk helse, og at de skal føle både mestring og mye kjærlighet i barnehagen. Fanny er et friluftsmenneske som trives godt ute og på tur sammen med barna.

Hanan Alatabi

Barne- og ungdomsarbeider

Hanan har studert helse og oppvekst ved Rosenvilde videregående skole, og   Barne- og ungdomsarbeid ved Sandvika videregående skole. Hun har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider og har jobbet med barn siden 2016. På fritiden liker hun å gå på tur, danse, lage mat og høre på musikk. Hanan trives veldig godt med å jobbe med barn. Hun mener at å arbeide med barn er å ha ansvar for, ta vare på og sørge for god utvikling og læring i trygge omgivelser. Hun liker å leke fysisk lek med barn, danse med dem, å ha forming og gå på tur


Linda S. Fodnæss

Pedagogisk medarbeider

Linda har jobbet i Tanum FUS barnehage i 12 år og har erfaring både fra stor- og småbarns avdeling. Hun er tidligere utdannet kokk og konditor ved Bleiker videregående skole.   Hennes lidenskap er arbeid med språk. Hun er opptatt av mangfold, barns rettigheter og medvirkning. Linda har også tidligere arbeidet med barn med spesielle behov i Aktiv Fritid. Engasjementet for å se hvert enkelt barn og barns behov, har hun tatt med seg videre i barnehagen.

Arooba Pirzada

Pedagogisk medarbeider

Arooba har studert Helse og sosial ved Sandvika videregående skole. Hun har mange års erfaring med barn. Arooba liker å jobbe med mennesker, hun gleder seg til å komme på jobb hver dag for å gi barna den tryggheten de trenger gjennom lek, kos og gøye aktiviteter.

Arooba er en positiv person som alltid stiller opp, hun er fleksibel, hjelpsom, og glad.

Ann Wenche Elsfjordstrand

Pedagogisk leder

Ann Wenche har master i sosialantropologi fra NTNU. Hun har jobbet i Tanum FUS barnehage siden 2012. Før det jobbet hun blant annet på asylmottak for enslige mindreårige asylsøkere, og som frivillighetskoordinator i Oslo Røde Kors og Oslo Krisesenter.  Ann Wenche er særlig opptatt av barns rettigheter, at alle barn skal bli møtt med respekt og at alle barn skal få oppleve trygghet, mestring og medbestemmelse i eget liv. 

Sofia Helena Meland

Pedagogisk medarbeider

Sofia har mange års erfaring fra barnehage, og har jobbet som pedagogisk medarbeider i Tanum siden 2015. Sofia er god på å se nå barn trenger litt ekstra omsorg, og hun synes noe av det beste med jobben er å få bidra til at barn utvikler seg og opplever mestring hver dag.

Ildrid T. Vanebo

Barne- og ungdomsarbeider

Ildrid er nylig utdannet Barne- og ungdomsarbeider. Hun har erfaring fra arbeid i andre barnehager, og har tidligere jobbet på Holmen klatresenter. Hun er glad i friluftsliv og klatring, i  barnehagen liker hun å ta med barn på ute aktiviteter, og å lære dem å ta vare på naturen.


Soffia Jakobsdottir

Barne- og ungdomsarbeider

Soffía er helsefagarbeider med fokus på barn og voksne med særskilte behov. Hun kommer fra Ísland og har jobbet i Tanum siden 2012. Hun er trygg og omsorgsfull, har god humor og liker å samarbeide med andre og skape gode relasjoner. Det å være med i å skape gode minner for barna gjennom forming, lekestunder, eventyrfortelling, måltid eller en hyggelig tur, er en ære for henne.


Katarzyna Ostrowska-Ptaszek

Barne- og ungdomsarbeider

Katarzyna er utdannet fysioterapeut ved Medical University of Lublin. Hun har tidligere jobbet på sykehus og institusjon for psykisk og fysisk utviklingshemmede barn. Katarzyna har nylig tatt fagbrev og jobber som Barne- og ungdomsarbeider i Tanum. Katarzyna er kreativ innen kunst og formingsfag, og elsker å eksperimentere og skape forskjellige uttrykk gjennom ulike formingsaktiviteter sammen med barna.


Justyna Kvasnik

Pedagogisk medarbeider

Justyna har studert ved videregående skole i Polen. Hun har jobbet i Tanum siden 2020 og jobber nå som ekstra ressurs. Justyna er omsorgsfull, tålmodig og tilstedeværende, og er svært god til å se hvert enkelt barn. Hun elsker å jobbe med barn.

Jake Sidnell

Pedagogisk medarbeider

Jake er 22 år gammel, har studert Medier og kommunikasjon ved Bleiker videregående skole. Han elsker å leke med barna og liker å lære barn om verden. Jake har svart belte i Taekwondo og har tidligere vært trener for barn og ungdom ved Asker Teakwon Do Klubb.

Dona Shemsa Wregamira

Pedagogisk leder 

Dona Shemsa Rwegamira 

Dona er utdannet barnehagelærer med fordypning i musikk og ledelse på OsloMet  I tillegg tar hun siste året med master i pedagogikk med fordyping i barnehageledelse på USN i Drammen. Dona brenner for inkluderende felleskap. Hun synes at det er fantastisk å opprettholde dialoger mellom voksne og barn for å lytte på barns mening, og anerkjenne barn som mennesker med egne tanker og meninger. Hun liker også musikk og å danse. 

Kristian Bjånes

Pedagogisk medarbeider

Kristian har studert friluftsliv ved Norges idrettshøgskole. I tillegg har han vært brytetrener for barn, jobbet i idrettslag og vært stipendiat på folkehøgskole. Kristian er lidenskapelig opptatt av friluftsliv og bruker mye av tiden sin på det. Han elsker å ta med barna ut og la dem oppdage friluftslivet i sitt eget tempo i tillegg til å la dem oppleve mestringsfølelse

Sumbal Zahra

Pedagogisk medarbeider

Sumbal har studert i Pakistan. Hun er omsorgsfull, tolmodig og har et varm hjerte for barna.

Hun stortrives med å jobbe med barn og er aktivt med i leken. Hun liker også godt å ta med barna på tur. På fritiden liker hun å lage god mat, høre på musikk og å gå turer.