Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ansatte i barnehagen

Tine Romslo-Pettersen

Daglig leder

Jeg er 37 år og bor i Lier med familien. Oppvokst på Vøyenenga så er godt kjent i området.

Har jobbet i barnehage siden 2003.  Utdannet førskolelærer i 2014 med fordyning i lek, språk og læring. Startet som daglig leder i Vøyen FUS ved oppstart høsten 2018. Tar pr dags dato Nasjonal styrerutdanning på BI. 

Hovedfokus i hverdagen er god kvalitet i barnehagen. Jeg har også et stort fokus på lekens verdi og engasjerte ansatte.

Karianne Juvet

Nestleder/pedagog

Jeg er 38 år og kommer fra Asker. Flyttet hjem igjen i 2015 etter 9 år i Kristiansand hvor jeg studerte og jobbet.

Jobbet i barnehage og skole siden 2001. Utdannet førskolelærer i 2009.Brenner for å være ute i naturen og har fordypning i utefag.

Har et stort engasjement for kvalitet i barnehagen og en felles faglig forståelse blant personalet. 

Lisbeth Kalsnes

Pedagogisk leder

Avd. Humlen 2-3 år

Jeg er 37 år og bor i Bærum med familien min. 

Jeg er utdannet konditor og startet å jobbe her i barnehagen høsten 2018. Jeg er strukturert og fokusert i arbeidet mitt. Jeg elsker å se og gi mestringsfølelse sammen med barna og jeg er glad i å være ute i naturen. Nå i høst har jeg startet på Barnehagelærer deltid.

Snezana Djordjevic

Pedagogisk leder

Avd. Humlen 2-3 år

Jeg kommer fra Serbia, er gift og har to voksne barn som studerer i Serbia. 

Jeg er utdannet førskolelærer og begynte å jobbe hos oss våren 2019. Jeg har lang og bred erfaring innenfor faget og elsker å bruke naturen som læringsarena.

Marianne b. Hasle

Pedagogisk medarbeider

Avd. Humlen 2-3 år

Jeg er 41 år og kommer fra Sandvika. Jeg er gift og har to barn. 

Jeg startet å jobbe i barnehage i 1996 og har jobbet hos oss siden høsten 2018. 

Jeg elsker friluft og hva naturen har og by på. Jeg liker godt det å være være på tur med barna ute i naturen.

Anna Koscoelniak

Pedagogisk medarbeider

Avd. Mauren 4-5 år

Jeg kommer fra Polen og startet å jobbe hos oss våren 2019.

Jeg er engasjert, elsket å jobbe med barn og det å kunne være tilstede i leken.

Jeg har tidligere erfaring med barn med spesielle behov og jobbet som avlaster siden 2017.

Ingrid Ousdal

Fagarbeider

Avd. Humlen 2-3 år

Har lang og bred erfaring innen faget. Jeg er engasjert og kreativ i jobben min.

Jeg liker å være ute sommer som vinter - både til sjøs og til fjells. Jeg jobber også som skiintruktør.

Susann Karstensen Engan

Pedagogisk leder

Avd. Sommerfuglen 3-4år

Jeg var ferdig utdannet våren 2017 og hadde fordypning i bærekraftig utvikling. Jeg startet å jobbe her høsten 2017. Jeg liker å bruke naturen som en arena for læring og mestring sammen med barna.

Jeevanthi Thavendren

Pedagogisk leder

Avd. Marihøna 1-2 år

Jeg var ferdig utdannet i 2017 og hadde fordypning i bærekraftig utvikling. Jeg startet å jobbe her høsten 2017.

Jeg har fokus på å tilrettelegge for medvirkning blant barna og på måter som er tilpasset barnas alder og deres behov.

Natalia Alcantara Kirkhorn

Pedagogisk leder

Avd. Sommerfuglen 3-4 år

Jeg kommer fra Brasil. Jeg var ferdig  utdannet våren 2020 med fordypning i bærekraftig utvikling. Jeg startet å jobbe her høsten 2020.

Jeg er glad i friluftsliv og i å utforske naturen sammen med barna. 

Luana Maria Paes da Silva Reis

Pedagogisk medarbeider

Avd. Sommerfuglen 3-4 år

Jeg kommer fra Brasil og startet å jobbe her i barnehagne høsten 2020. Har jobbet tidligere som vikar i andre barnehager. 

Jeg har et ønske om at alle barna skal føle seg inkludert i aktivitetene vi gjør og at de skal gå hjem med en mestringsfølelse.

Kjersti Merete Schønning Irgens

Fagarbeider/barnehagelærerstudent

Avd. Mauren 4-5 år

Jeg har jobbet i barnehage siden 2001 og startet her høsten 2017. Jeg er opptatt av at alle barn skal ha en opplevelsesrik og undrene hverdag. Jeg er også opptatt av å finne alle barns intresseområder. Alle barn er best!

Anette Dyrhoff

Fagarbeider

Avd. Marihøna 1-2 år

Jeg begynte å jobbe her i barnehagen høsten 2018. Jeg er opptatt av barns fysiske aktivitet, næringsrik mat og humor i hverdagen.

Kavita Chaudhary

Fagarbeider

Avd. Sommerfuglen 3-4 år

Jeg er opprinnelig fra India hvor jeg tok utdannelsen barneskolelærer med godkjent utdanning i Norge. Jeg har god erfaring som lærer og er opptatt av å bringe læringsinnhold fra alle fagområder inn i barnehagens hverdagsliv.

Miriam Jiménez Ruiz

Pedagogisk leder

Avd. Maruren 4-5 år

Jeg er 29 år og kommer fra Spania. Jeg har bodd 6 år i Norge (5 år i Bergen og 1 år i Bærum). 

Som pedagog er jeg opptatt av friluftsliv: Jeg trives aller best ute og det er alltid noe nytt å lære eller øve seg på. Jeg liker aller brest å være på tur ute i naturen, synge og fortelle eventyr.

Som menneske er jeg opptatt av miljøet, jeg er glad i å strikke/hekle og reise med bil og telt.

Ewelina Bielas

Pedagogisk medarbeider/Pedagogisk leder

Avd. Mauren 4-5 år

Jeg er 39 år gammel og kommer fra Polen. Jeg flyttet til Norge i 2013. Jeg bor i Asker sammen med familien min, mann og 3 barn.

Jeg har lang erfaring med å jobbe med barn fra Polen og startet i 2015 her i Norge. Jeg startet i Vøyen FUS våren 2019. Jeg studerer barnehagelærer i Polen pr.dags dato.

For meg er det veldig viktig at barna har det bra, at de skal føle seg trygge og ha et ønske om å komme til barnehagen neste dag <3

Patrycja Kucharek

Pedagogisk leder

Avd. Tusenbein 5-6 år

Jeg kommer fra Polen hvor jeg har tatt Bachelor i pedagogikk, master i spesial pedagogikk, ettermaster i førskolelærer og ettermaster i ledelse og familieterapi. Jeg startet å jobbe her i barnehagen høsten 2018.

Jeg er kreativ, liker å synge og spille instrumenter. Jeg trives godt med formingsaktiviteter hvor jeg kan bidra til barns motoriske utvikling. Musikken er også en viktig del ved siden av lek og læring. Det bidrar til å uttrykke følelse, trygghet og det å kunne bruke fantasien og gi hverdagen en opplevelse av magi og eventyr.

Jehona Jashari

Pedagogisk medarbeider

Avd. Tusenbein 5-6 år

Jeg er 35 år gammel og kommer opprinnelig fra Kosovo. Jeg har bodd mange år i Norge hvor jeg er gift og har 3 barn. Jeg har 9 år lang erfaring fra barnehage og har jobbet her siden høsten 2018. 

Jeg er veldig glad i jobben min da ingen dager er like. Jeg trives veldig med å dele relasjoner og vise omsorg og det å kunne se glede hos barna. Det å få være med i barnas utvikling og kunne støtte dem i ulike situasjoner - det er en glede for meg.

Tine Bergman

Pedagogisk leder

Avd. Gresshoppen 5-6 år

Ferdig utdannet førskolelærer i 2005 med fordypning i forming. Ansatt her siden høsten 2020. 

Jeg har mitt hjerte nærmest for de barna som har ekstra utfordringer med det emosjonelle og er veldig opptatt av et godt foreldresamarbeid.

Camilla Ovesen

Pedagogisk medarbeider

Avd. Tusenbein 5-6 år

Hei jeg er 38 år gammel og kommer fra Bærum. Jeg har jobbet her i barnehagen siden vi åpnet høsten 2018.

Det er så mye spennende man kan oppleve gjennom barnas øyne. Jeg er opptatt av barns medvirkning og å møte de der de er i utviklingen gjennom hverdagsmagi. Jeg er spesielt interessert i friluftsliv og å kunne gi barna gode naturopplevelser!

Wenche Eilen Brekke

Pedagogisk leder

Avd. Marihøna 1-2 år

Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer ved OsloMET i 2018 med fordypning i småbarnspedagogikk og ble ansatt i Vøyen FUS i august 2020. Jeg har jobbet i barnehage i 11 år og 6 år i barnebolig, primert med barn med autisme. 

Som pedagog er jeg opptatt av språk og språkmiljø, samt at barnehagen skal være et trygt og utfordrene sted der det er rom for å teste ut ulike sider ved samspill og fellesskap. Alle skal ha like muligheter til å bli sett, hørt og oppmuntret til å delta i fellesskap ved alle aktiviteter i barnehagen.

Angela Sanchez

Pedagogisk medarbeider

Avd. Marihøna 1-2 år

Jeg er 38 år og kommer fra Colombia og flyttet til Norge i 2010. Jeg har en bachelor i kriminologi og rettsmedisinsk vitenskap. Jeg har jobbet i barnehage i over 10 år med alderen 0-6 år. Jeg begynte her i Vøyen FUS høsten 2018.

Jeg holder på å ta fagbrevet til barne - og ungdomsarbeider.

Jeg elsker jobben min er opptatt av trivsel, trygghet, glede og omsorg i barnas hverdag. Jeg er interessert i barnas språkutvikling og sosial kompetanse. Jeg er veldig glad i dyr, natur, kreativitet og musikk.

Klaudia Anna Kopowska

Pedagogisk medarbeider

Avd: Mauren 4-5 åt

Hei!

Jeg heter Klaudia og er 26 år. Jeg kommer fra Polen. Jeg startet å jobbe her i Vøyen FUS januar 2021. 

På fritiden liker jeg å være sammen med familien, reise og lage mat.

Mustafa Parves

Pedagogisk medarbeider

Avd. Mauren 4-5 år

Jeg heter Mustafa og er 18 år gammel. Jeg er en glad og snill gutt som liker å jobbe med barn. De som kjenner meg sier at de alltid møter meg med et smil om munnen :) Jeg ser frem til et fantastisk år her i Vøyen FUS barnehage!

Natasza Sakrzewicz

Pedagogisk medarbeider

Avd. Humlen 2-3 år

Jeg kommer fra Polen og bodd i Norge 4 år nå. Jeg studerte engelsk filologi med undervisning spesialisering på universitetet i Gdansk, og spesial pedagogikk på universitetet i Oslo. Jeg planlegger å utvikle meg mer innenfor faget.

Jeg elsker å jobbe med barn og ønsker at alle barn skal føle seg trygge og inkluderte hos oss. Jeg ønsker også å gi barna mulighet til å utvikle seg på alle mulige områder!      Vi sees!

Lumnije Shaljaku

Pedagogisk medarbeider

Avd. Humlen 2-3 år

Jeg er gift og mor til to barn - en sønn på 21 år og en datter på 14 år. Jeg kommer fra Kosovo, men har bodd i Norge i 5 år og flyttet hit etter 10 år i Finland hvor jeg jobbet som butikkmedarbeider. Jeg er veldig glad i landet og menneskene her. Jeg har gått på videregående skole - retning lærer. Nå jobber jeg her i barnehagen og er veldig glad i barn og jobben jeg gjør her.

Wilma Holm

Pedagogisk medarbeider

Avd. Humlen 2-3 år

Jeg er 18 år gammel og startet å jobbe i Vøyen FUS nå etter jeg var ferdig på vgs våren 2021. Jeg har lyst til å utdanne meg til sykepleier og senere videre til å bli jordmor.

Jeg trives godt i samvær med barn og jeg synes det er veldig spennende å delta i barns utvikling og sosiale aktivitet.

Martine Thorvaldsen

Pedagogisk medarbeider

Avd. Mauren/Humlen

Jeg er 19 år gammel og begynte å jobbe i Vøyen FUS høsten 2020 som vikar og fast fra høsten 2021. Jeg er aktiv og glad i å være ute i alle årstider. Jeg drar i militæret i januar og senere tenker jeg å studere psykiatrisk sykepleier. Jeg trives svært godt med barn, og gleder meg til å jobbe her i Vøyen FUS!

Aubery Go-Canlas

Pedagogisk medarbeider

Avd. Marihøna

Jeg kommer opprinnelig fra Fillipinene, er gift og mor til to barn. Jeg er veldig glad i å gå på tur - sommer som vinter.

Jeg startet å jobbe i barnehage i 2012 og startet her i Vøyen FUS høsten 2021. Jeg har gjennomført kursbevis i norskopplæring med yrkeskvalifikasjon - barnehage.

Mitt hovedmål er å fokusere på trivsel i barns hverdag i barnehagen og ha respekt for barn og voksne i alle aspekter i livet. 

Ha en fortsatt god dag videre :)