Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Eivindsholen FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Silje Aase
Daglig leder

Tlf: 97 59 58 75
E-post: dl.eivindsholen@bhg.no
Eivindsholen FUS barnehage as

Velkommen til oss! 

Eivindsholen FUS barnehage troner øverst i Eivindsholen-feltet og er en barnehage som er annerledes både på innsiden og utsiden. Barnehagens spektakulære arkitektur forteller om det som har vært og det den er i dag. Siloene fra den tidligere låven er fortsatt en del av bygget og gir barnehagen helt unike, spennende rom som skiller seg fra den tradisjonelle barnehagen.

Vi er en innovativ og verdibasert barnehage som er opptatt av det gode medmennesket, som også er vårt mål, vår hjertesak og vår store satsing. Vi har troen på at gode medmennesker blir særdeles viktig for fremtiden. At barna vokser opp i et varmt og forståelsesfullt læringsmiljø, har voksne som ser -og tar barna på alvor, slik at de får mulighet, frihet, selvbestemmelse og fornuft til å ta gode valg nå og i fremtiden. Vi er et helt unikt personale som bruker av vår lange erfaring og brede kompetanse. Vi kan tilby et inkluderende, glødende, skapende og trygt miljø, med hverdagshumor, store smil og arbeidsglede. For i denne barnehagen trives vi!

Vi jobber for barna som er i vårt hus, og vil det skal være gode medmennesker som går ut fra Eivindsholen FUS. Med høy kompetanse, humor og latter vil vi bygge gode verdier sammen med din sønn eller datter.

Les mer om hvordan vi arbeider i årsplanen vår.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Løå
Pedagogisk leder:
Karen og Bjørnar
Tlf: 40647356
Fjoset
Pedagogisk leder:
Elisabeth og Hilde
Tlf: 40647354
Bingen
Pedagogisk leder:
Nina og Ragnhild
Tlf: 40647352
Kalvagarden
Pedagogisk leder:
Karoline
Tlf: 40647351