Hopp til innhold

Eivindsholen FUS barnehage

Eivindsholen FUS barnehage as

Velkommen til oss! 

Eivindsholen FUS barnehage troner øverst i Eivindsholen-feltet og er en barnehage som er annerledes både på innsiden og utsiden. Barnehagens spektakulære arkitektur forteller om det som har vært og det den er i dag. Siloene fra den tidligere låven er fortsatt en del av bygget og gir barnehagen helt unike, spennende rom som skiller seg fra den tradisjonelle barnehagen.

Vi er en innovativ og verdibasert barnehage som er opptatt av det gode medmennesket, som også er vårt mål, vår hjertesak og vår store satsing. Vi har troen på at gode medmennesker blir særdeles viktig for fremtiden. At barna vokser opp i et varmt og forståelsesfullt læringsmiljø, har voksne som ser -og tar barna på alvor, slik at de får mulighet, frihet, selvbestemmelse og fornuft til å ta gode valg nå og i fremtiden. Vi er et helt unikt personale som bruker av vår lange erfaring og brede kompetanse. Vi kan tilby et inkluderende, glødende, skapende og trygt miljø, med hverdagshumor, store smil og arbeidsglede. For i denne barnehagen trives vi!

Vi jobber for barna som er i vårt hus, og vil det skal være gode medmennesker som går ut fra Eivindsholen FUS. Med høy kompetanse, humor og latter vil vi bygge gode verdier sammen med din sønn eller datter.

Les mer om hvordan vi arbeider i årsplanen vår.

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser!

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Silje Aase
Daglig leder

Tlf: 97 59 58 75
E-post: dl.eivindsholen@bhg.no

Avdelinger

Bøndene
Avdelingsleder:
Elisabeth og Jo-Inge
Tlf: 40647356
Avløysarane
Avdelingsleder:
Linn Cecilie og Ragnhild
Tlf: 40647356
Fjoset
Avdelingsleder:
Bjørnar og Nina
Tlf: 40647354
Bingen
Avdelingsleder:
Jørn og Arnt Håvard
Tlf: 40647352
Kalvagarden
Avdelingsleder:
Elisabeth og Karoline
Tlf: 40647351