Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Vikingbarnehage

                                       

Vi er en vikinginspirert barnehage og har ulike prosjekter som er relatert til vikingtiden på Karmøy. Målet er at barna skal bli kjent med vikingenes levesett og Karmøys spennende kystkultur og vikinghistorie.

Basene har ulike prosjekter som er tilpasset barnas alder. Vi har turer i nærmiljøet der vi lærer om Kopervik i gamle dager og besøker kjente merkesteder laget av Historie- laget.

Vi publiserer årlig en Vikingavis. Den blir laget av 6-åringene våre som dokumenterer sine turer til Visnes gruvemuseum, Sålefjellet, historiesenteret, Olavskirken på Avaldsnes og vikingfestivalen på Bukkøy hver juni.

Vi har også to viking-uker i året, en på høsten og en på våren. Her har vi aktiviteter som er inspirert av vikingens levesett, hva de lekte med og hva de spiste og levde av.

Barna får på denne måten et godt innblikk i Karmøys kulturarv.