Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Åsebøen FUS barnehage

Åsebøen FUS barnehage er en vikinginspirert base-barnehage som ligger i naturskjønne omgivelser på stangelandsfeltet i Kopervik. Basene er delt inn i Stor og Liten base, der Lilla, Gul, Blå, Grønn og Rød er de ulike årskullene. Lilla er yngst og Rød er eldst. Åsebøen FUS barnehage ligger i gangavstand til by, skog og sjø. Vi har også Åsebøen stadion som nærmeste nabo. Nærmiljøet bruker vi aktivt til turer og ulike prosjekter.

Vi arbeider med “De utrolige årene” og Dinosaurskolen som bidrar til å styrke relasjonen mellom barn og voksne. For oss i Åsebøen FUS barnehage er det viktig at vi er tilstede for barna gjennom lek og læring. De ansatte i barnehagen er barnehagens viktigste ressurs. I Åsebøen FUS barnehage har vi voksne i alle aldre med til sammen bred og variert kompetanse som kommer tydelig frem i hverdagen. Med kunnskap om og erfaring med COS (Circle of secutrity) og egenledelse vil de ansatte arbeide for at ditt barn skal være trygt og lekende. 

Vi tilbyr FUS smartmat som er sunn og god mat som er viktig for barn som er aktive og som er i stadig utvikling.
Vi er også en vikinginspirert barnehage og har ulike prosjekter som er relatert til vikingtiden på Karmøy. Målet er at barna skal bli kjent med vikingenes levesett og Karmøys spennende kystkultur og vikinghistorie.

Vi ønsker å skape trygge barn, gjennom foreldreaktiv tilvenning, tilrettelegging av lek, opplevelser, mestring og læring. Vi vil vektlegge egenledelse i lek og læring, arbeide for å utvikle sosial kompetanse, skape et positivt selvbilde og gjøre barnehagehverdagen til et minne for livet.

FUS har som mål å være selve referansen av barnehager i bransjen, med fokus på høy faglig kvalitet, de mest kompetente medarbeiderne og lederne. Barna skal glede seg til å komme til en FUS-barnehage, og vi skaper minner for livet.

I ÅSEBØEN KOMMER BARNET FØRST! 

                                                                                         

Søk barnehageplass

Avdelinger

Grønn 1 Krokodillene
Pedagogisk leder:
Janne Elin Tjøsvoll
Tlf: 52 85 02 50
Janneelin@fus-ase.com
Mobil: 95076384
Lilla Uglene
Pedagogisk leder:
Ragnhild Walland
Tlf: 52 85 02 50
Ragnhild@fus-ase.com
Mobil: 99129851
Blå Elefantene
Pedagogisk leder:
Kristin Servan
Tlf: 52 85 02 50
Kristin@fus-ase.com
Mobil: 90285384
Rød Krabbene
Pedagogisk leder:
Elin Ytreland
Tlf: 52 85 02 50
Elin@fus-ase.com
Mobil: 95084161
Gul Sjiraffene
Pedagogisk leder:
Cathrine Hettervik Skår
Tlf: 52 85 02 50
Cathrine@fus-ase.com
Mobil: 90470836
Grønn 2 Krokodillene
Pedagogisk leder:
Hanne Kristoffersen
Tlf: 52 85 02 50
Hanne@fus-ase.com
Mobil: 95115851
Gul 2 Sjiraffene
Pedagogisk leder:
Wenche Dahle
Tlf: 52 85 02 50
wenche@fus-ase.com
Mobil: 95427043