Hopp til innhold

Brånåstoppen FUS barnehage

Velkommen til Brånåstoppen FUS barnehage. Den flotte barnehagen vår sto klar i 2002, og huser i dag 85 barn, fordelt på 5 avdelinger. Med en flott og sentral beliggenhet på Skedmsokorset. Midt i hjertet av Brånås er vi en barnehage med enkel tilgjengelighet. Med skogen tett inntil gjerdet har vi gode muligheter for dager ute i skog og mark. Sommeren 2017 fikk vi et nytt og flott uteområde. Et uteområde som innbyr til lek, glede og motoriske utfordringer for barn i alle aldre.

Brånåstoppen FUS barnehage er delt opp i 5 avdelinger. 3 av avdelingene er for barn i alderen 2 til 6 år. 2 av avdelingene er for de minste barna, og huser barna fra 0 - 3 år. Selv om barnehagen er inndelt i tradisjonelle avdelinger har vi mye samarbeid på tvers. Avdelingene har ulike temarom og barna får i stor grad selv velge hvor de skal leke. På kjøkkenet har vi en dyktig kjøkkenmedarbeider. Hun tryller frem næringsrik og riktig mat fra gode og rene råvarer. Det gir barna i barnehagen de riktige byggeklossene for utvikling og overskudd til aktivitet og konsentrasjon.

I Brånåstoppen FUS barnehage kommer leken først. \"La meg leke i barnehagen, så skal jeg vise deg resultater i skolen\". Ved å ha fokus på lek og egenledelse bruker barna mentale verktøy når de løser sine dagligdagse utfordringer. Dette er avgjørende funksjoner for læring og mestring i lek og dagligdagse gjøremål, og er en viktig forutsetning for utvikling av vennskap og sosial kompetanse. Alle barn som starter i barnehagen skal få en trygg tilvenning. Hos oss er det barnets behov, og tett samarbeid med foreldrene som legger føringene for hvordan tilvenningen skal være. Personalet møter barna med respekt, aksept, tillit og tiltro. Personalet i barnehagen har bred erfaring og høy faglig kompetanse innenfor barnehagefeltet. Personalet er glødene, slapende og tilstedeværende. Vi jobber hver dag for at barna i barneahagen skal oppleve lek, glede, hverdagsmagi og vennekompetanse. Hos oss kommer barna først!

Søk barnehageplass

Avdelinger

Trollhula
Avdelingsleder:
Edel Christin Skjøldt
Tlf: 40649853
trollhula.branastoppen@bhg.no
Ressurspedagog: Silje B.karlsen
Tusseladden
Avdelingsleder:
Ida Aurora Nystuen
Tlf: 40649856
tusseladden.branastoppen@bhg.no
Ressurspedagog: SIlje B.Karlsen
Alvestua
Avdelingsleder:
Wenche Breivik
Tlf: 40649857
alvestua.branastoppen@bhg.no
ressurspedagog: Silje B.Karlsen
Skogmusa
Avdelingsleder:
Siv Monica Bratlien og Marthe Kristine Karlsen
Tlf: 40649850
skogmusa.branastoppen@bhg.no
Veslebjørn
Avdelingsleder:
Madeleine Jordhøy Johansson og Ingrid pettersen
Tlf: 40649859
Veslebjorn.branastoppen@bhg.no