Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Brånåstoppen FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Tonje Beate Ihle
Daglig leder

Tlf: 40 64 98 60
E-post: dl.branastoppen@bhg.no

Velkommen til Brånåstoppen FUS barnehage!

Den flotte barnehagen vår sto klar i 2002, og huser i dag 81 barn, fordelt på 5 avdelinger. Med en idyllisk og sentral beliggenhet på Skedsmokorset er vi en barnehage med enkel tilgjengelighet. Vi har skogen tett inntil gjerdet noe som gir oss gode muligheter for dager ute i skog og mark. Sommeren 2017 fikk vi et nytt og inspirerende uteområde som innbyr til lek, glede og motoriske utfordringer for barn i alle aldre. Klikk her for å se bilder fra hverdagen vår.

Brånåstoppen FUS barnehage er delt opp i 5 avdelinger. 3 av avdelingene er for barn i alderen 2 til 6 år. 2 av avdelingene er for de minste barna, og huser barna fra 0 - 3 år. Selv om barnehagen er inndelt i tradisjonelle avdelinger har vi mye samarbeid på tvers. Avdelingene har ulike temarom og barna får i stor grad selv velge hvor de skal leke. På kjøkkenet har vi en dyktig kjøkkenmedarbeider. Hun tryller frem næringsrik og riktig mat fra gode og rene råvarer. Innholdet i mattilbudet baserer seg på FUS retningslinjer for "Smartmat". Dette gir barna i barnehagen de riktige byggeklossene for utvikling og overskudd til aktivitet og konsentrasjon.

I Brånåstoppen FUS barnehage kommer leken først. \"La meg leke i barnehagen, så skal jeg vise deg resultater i skolen\". Gjennom våre fokusområder livsmestring, barns medvirkning og lek og egenledelse bruker barna mentale verktøy når de løser sine dagligdagse utfordringer. Dette er avgjørende funksjoner for læring og mestring i lek og dagligdagse gjøremål, og er en viktig forutsetning for utvikling av vennskap og sosial kompetanse. Alle barn som starter i barnehagen skal få en trygg tilvenning. Hos oss er det barnets behov, og tett samarbeid med foreldrene som legger føringene for hvordan tilvenningen skal være. Personalet møter barna med respekt, aksept, tillit og tiltro. Personalet i barnehagen har bred erfaring og høy faglig kompetanse innenfor barnehagefeltet. Personalet er glødene, slapende og tilstedeværende. Vi jobber hver dag for at barna i barnehagen skal oppleve lek, glede, hverdagsmagi og vennekompetanse. Hos oss kommer barna først!

Følg oss på Facebook:

Søk barnehageplass

Avdelinger

Trollhula (2-6 år)
Avdelingsleder:
Edel Christin Skjøldt
Tlf: 40 64 98 53
trollhula.branastoppen@bhg.no
Ressurspedagog: Silje B.karlsen
Tusseladden (2-6 år)
Avdelingsleder:
Ida Aurora Nystuen
Tlf: 40 64 98 56
tusseladden.branastoppen@bhg.no
Ressurspedagog: SIlje B.Karlsen
Alvestua (2-6 år)
Avdelingsleder:
Wenche Breivik
Tlf: 40 64 98 57
alvestua.branastoppen@bhg.no
Ressurspedagog: Silje B.Karlsen
Skogmusa (0-3 år)
Avdelingsleder:
Siv Monica Bratlien og Line Cecilie Hogseth-Aastad
Tlf: 40 64 98 50
skogmusa.branastoppen@bhg.no
Veslebjørn (0-3 år)
Avdelingsleder:
Madeleine Jordhøy Johansson og Ingrid Pettersen
Tlf: 40 64 98 59
Veslebjorn.branastoppen@bhg.no