Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ansatte i barnehagen

Inger Lavålien

- Daglig leder         

Utdannet barnehagelærer og er barnehagens CLASS observatør. Ønsker en barnehage preget av fellesskap og inkludering. Er opptatt av kvalitet i relasjonen og samspillet mellom voksne og barn.

Hege Braadland

- Pedagogisk leder      

Avd. Krekling 2-3 år     

Utdannet barnehagelærer. Er opptatt av å legge tilrette for barns medvirkning, gi barna mange og varierte erfaringer, styrke deres sosiale evner og språkutvikling. 

Vegard Flugstad

- Pedagogisk medarbeider                  

Avd. Krekling 2-3 år        

Glad i natur og friluftsliv. Er opptatt av å skape godt samspill. trygghet og glede gjennom felles opplevelser. Alle barn er unike og må anerkjennes for den de er. 

Håvard Olsen

- Pedagogisk leder

Avd. Kongla 4-6 år 

Utdannet barnehagelærer med etterutdanning i matte og norsk opp til 7. klasse. Er opptatt av å styrke barna og gi gode opplevelser som fremmer språk og sosial utvikling.

Bjørg Moastuen

- Pedagogisk medarbeider

Avd. Kongla 4-6 år 

Har jobbet i Follebu FUS siden 2008. Er opptatt av å se hvert enkelt barn, og gi de den omsorgen og tryggheten de trenger. 

Christel Øvstehage

- Pedagogisk medarbeider

Avd. Kongla 4-6 år

Har jobbet i Follebu FUS siden 2011. Hun er interessert i friluftsliv, og ser verdien av at barna tidlig får positive erfaringer og opplevelser med å være ute.  

Stine Marie Helleberg

- Pedagogisk leder 

Avd. Kvisten 0-2 år 

Er utdannet barnehagelærer med fordypning i tidlig litterasitet for barn. Hun er opptatt av gode relasjoner, estetiske prosesser og barns medvirkning.

Ida Rybakken Nordlien

- Barnehagelærer 

Avd. Kvisten 0-2 år 

Er utdannet barnehagelærer med etterutdanning i barns språkutvikling. Hun er opptatt å se, lytte og anerkjenne barna, og fremme deres positive egenskaper. I samarbeid med barna ønsker hun å skape et miljø det er godt å være en del av. 

Lars Erik Anderssen

- Pedagogisk medarbeider

Avd. Kvisten 0-2 år

Utdannet barne- og ungdomsarbeider. Opptatt av barns språkutvikling, og betydning det har for barnas relasjoner. 

Bjønne Kleiven

-Pedagogisk medarbeider

Avd. Kvisten 0-2 år 

Har jobbet i Follebu FUS siden 2015. Han er opptatt av at barna skal ha en trygg plattform hvor de kan leke, lære og få nye venner. 

Anita Flugstad

- Fast vikar

Utdannet barne- og ungdomsarbeider. Har jobbet som pedagogisk medarbeider i Follebu FUS fra 2009-2017. Siden 2017 har hun vært fast vikar. Er opptatt av å gi barna utfordrende og varierte formingsaktiviter som styrker deres kreativitet.