Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Follebu FUS barnehage

Avdelinger

KREKLING
Avdelingsleder:
Inger Lauvålien
Tlf: 48 94 88 03
inger.lauvalien@bhg.no
KVISTEN
Avdelingsleder:
Håvard Olsen
Tlf: 94 86 07 29
havard.olsen@bhg.no
KONGLA
Avdelingsleder:
Hege Braadland
Tlf: 99 52 90 18
hege.braadland@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Frode Snilsberg

- Daglig leder

Kontoret

Frode er opptatt av å skape og sikre god kvalitet på barnehagetilbudet, slik at barna skal få et best mulig utgangspunkt for resten av livet.

Frode ønsker å bli kjent med alle barna og foreldre. Han er ofte ute på avdelingen i løpet av dagen for leke, snakke og reflektere med barn og ansatte. I tillegg står døra som regel alltid åpen på kontoret slik at både ansatte og foreldre kan stikke hode innom å slå av en prat ved behov.

Inger Lauvålien
- Pedagogisk leder
Avd. Krekling 3-5 år
Inger sitter i lederteamet i barnehagen. Hun har i perioder de siste årene vært midlertidig styrer og tatt videreutdanning som styrer. Hun har dermed med seg masse ledererfaring. I fritiden er Inger opptatt og holde seg i form og sitter ofte på sin romaskin. Hun er opptatt av at barn skal kunne få utfolde seg å få utfordret seg fysisk. Inger er glad i uteliv og er en pådriver for at barna skal få oppleve det både sommer som vinter. Inger tar gjerne med seg barna på skitur, også utenfor barnehagens områder. Inger er glad i å være delaktig i leken med barna, men er også en god "fresyle" historieforteller for barna. Her blir historiene til underveis og man vet aldri hvor det ender. Detter er med på å skape undring nyskjerrighet blandt barna, noe som de elsker.
Bjønne Kleiven

-Pedagogisk medarbeider

Avd. Krekling 3-5 år 

Bjønne er en aktiv leker. Han er det vi kaller en skikkelig god leker. Han er like gjerne en "pasient" eller en "brannmann" i barnas rollelek. Dette er noe barna og vi andre setter veldig høyt.

Bjønne er i tillegg veldig opptatt av fysisk aktivitet og er vår lokale fotballstjerne. Han spiller fast på Fåberg fotball og drar denne interessen med seg inn i barnehagen, noe som barn nyter godt av. 

Når det gjelder sanger er Bjønne unik. Han kan de allle og hvis han ikke kan den så lærer han den seg på 1-2-3. Fantastisk!

Elisabeth Leren

- Barnehagelærer -

Avd. Krekling 3 - 6 år

Elisabeth er barnevernspdaog i bunn og har masse erfaring fra skole. Elisabeth begynte nå i år og har gått rett inn i barnegruppa. Med sin erfaring og ro bidrar Elisabeth til barna får gode lekevilkår på avdelingen. Elisabeth med sin erfaring er ekstra god på å se barnas behov (fysisk og emosjonelt) og kan tilrettelegge for aktiviteter for å stimulere disse behoven. 

Christel Øvstehage

- Pedagogisk medarbeider

Avd. Krekling 3-5 år

Har masse erfaring etter mange år i barnehagen. Christel er en supergod leser for barna. De elsker å sitte på hennes fang og få hennes nærhet samtidig som de blir lest for. I tillegg til å lese for barna har Christel en enorm kompetanse på lokale mattradisjoner og bakst. Dette er vi så heldig og nyter godt av!

Hun er også glad i strikkking, noe som gjør at vår dukker har en flott gardereobe. Christel drar sin håndarbeidskunnskap inn i barnehagen, noe barna drar nytte av.

Eirik Snilsberg

Pedagogisk medarbeider

Avd. Krekling 3-6 år

Erik er ny i barnehagen og trives godt. Han tar nye utfordringer på strak arm. Han er en populær "lekekamerat" og er stadig å se i aktiviteter med barn. Han er god på å se og undre seg sammen med barna, for å få de til å finne svar selv på ulike utfordringer. 

Hege Braadland

Pedagogisk leder

Avd. Kongla  2-3 år     

Hege sitter også i barnehagen lederteam. Hun er opptatt av å legge tilrette for barns medvirkning, gi barna mange og varierte erfaringer, styrke deres sosiale evner og språkutvikling. 

I tillegg er Hege veldig glad i friluftsliv og drar dette med seg inn i barnehagen. Barna får varierte opplevelser ute som inne. Ski er også noe Hege brenner for og derfor får barna tidlig muligheter for å prøve seg på ski. Hege er også glad i sang og dans og er dermed opptatt av at barna også skal få nyte godt av dette tilbudet også.

Ida Rybakken Nordlien

- Barnehagelærer

Avd. Kongla 2-3 år 

Ida er opptatt å se, lytte og anerkjenne barna, og fremme deres positive egenskaper. I samarbeid med barna ønsker hun å skape et miljø det er godt å være en del av. Ida er strukturert og dermed flinkt til å organiserere slik at barna får et godt læringsmiljø.

Ida er opptatt av å være aktiv i leken med barna og en kjempegod leke-og samtalepartner for de. Hun er god på refleksjon og får det beste ut av barna og kollegaer.

Vegard Flugstad

Pedagogisk medarbeider

Avd. Kongla 2-3 år        

Vegard er elgjegern vår. Hver høst drar Vegard på elgjakt, noe som gjør at også våre barn får lov å komme på besøk og oppleve elgjakten på nært hold. Han er i tillegg til å være aktiv i leken med barna, også veldig løsningorientert og praktisk. I leken merker barna dette ved leken hele tiden er i utvikling, mens vi kollegaer merker det med at både leker og hus blir reparert og fikset. Vegard er sterk på å se hvert enkeltes barn behov og møte de der de trenger å bli møtt!

Bjørg Moastuen

- Pedagogisk medarbeider

Avd. Kongla 2-3 år 

Er rutinert som barnehagearbeider. Hun har opparbeidet seg masse erfaring og har alltid en ledig plass på fanget. Bjørg er stablil og alltid glad. Hun er opptatt av at ditt barn skal ha det bra og trives hos oss.

Bjørg er glad i å arbeide med forming i barnehagen og drar jevnlig frem ulike aktiviteter som barna kan utfordres på. Bjørg engasjerer seg i enkeltbarnet og er glad i å skape gode samtaler med barna og leve seg inn i barnas hverdag.

Håvard Olsen

 - Pedagogisk leder

Avd. Kvisten 0-2 år

Håvard sitter i barnehagens lederteam. Håvard er en rolig og joval fyr som etterhvert har masse erfaring fra barnehage. Håvard er en fantastisk historieforteller. Hans historier er fantasifulle og skaper en masse undring og gode samtaler. Han er opptatt av å skape et klima for gode samtaler og danne gode relasjoner. Håvard er som en mangnet når han legger seg ned på gulvet for å leke med barna. De elsker at han er så delaktig i leken og de kommer gjerne med direktiver for hva han skal gjør.
Lars Erik Anderssen

- Barne og ungdomsarbeider

Avd. Kvisten 0-2 år

Lars Erik er barnehagens pokerspiller. På fritiden elsker Lars Erik og spille poker og er hvert år med på poker NM. Han er i hverdagen en utrolig god samtalepartner og forbilde for barna. Han er utrolig god språkmodell for barna ved at han allitd setter ord på hva han gjør. Han har alltid med seg barn i det daglige gjørmålene som å rydde, lage mat eller ta oppvasken. Han er også en god leker og liker og være ute. 

Brenda Taheri

- Pedagogisk medarbeider

Avd. Kvisten 0-2 år

Brenda er en rolig og god voksen for barna. Hun er tilstede og har alltid et fang ledig. Den roligheten og godheten hun sprer rundt seg er en stor ressurs for barnegruppen. Selv om dagen kan være litt hektisk og det kanskje koker på avdeling og i hodet henns, så synes det aldri noe som er veldig trygt og godt for barna. Hun er alltid lett å spørre, for hun sier stort sett aldri nei. Hun er genuint snill og varm person. Barna elsker Brenda og setter seg gjerne ned på fanget hennes  for å hvile seg litt, eller for en god samtale. 

Isabell Nieves Rødahl

- Pedagogisk medarbeider -

Avd. Kvisten 0-2 år

 Hun har tidligere vært å se i Kassa på Rema 100 på Segalstad. Hun har nå begynt hos oss og er et fristk pust i vår ellers så fine gjeng. Hun er leken og barna elsker å sitte på fanget hennes for å få nærhet og omsorgen. Isabell er utatvendt, reflektert og god på å se hvert enkelt barns behov.

Kristin Lien

- Støttepedagog

Avd. Kvisten 0-2 år 

Vi er så heldige å Kristin jobbende hos oss. Hun er ansatt for å følge opp enkeltbarn med ulike behov, men er en stor ressurs for hele barnegruppa og ansatte. Med sitt blide og reflekterende vesen er hun med på å skape en god arbeidsplass for små og store. Hun er god til å stille reflekterende spørsmål og se barns behov. Hun har med sin sosionombakgrunn et annet syn på barnehage og foreldresamarbeidet som kommer i tillegg til det vi har fra før. Dette medfører at vi blir enda bedre på å se barns og foreldrenes behov.

Anita Flugstad

- Fast vikar

Anita har erfraring med barnehagen siden oppstart. Hun har av ulike årsaker ikke mulighet for å jobbe fast hos oss, men heldigvis så ønsker hun å hjelpe oss ved behov. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har masse barnehageerfaring. Hun er god på å se hvert enkelt barn og ha fine samtaler med de. Hun er også veldig kreativ og elsker å male og tenge sammen med barna.