Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Follebu FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Inger Lauvålien
Daglig leder

Tlf: 90 76 91 03
E-post: dl.follebu@bhg.no

Follebu FUS barnehage ligger sentralt til i Follebu sentrum, og er et godt utgangspunkt for turer med varierte opplevelser. Vi bruker område rundt Nevelsjøen aktivt, og har grillhytte plassert på gården Holen. Barnehagen disponerer egen bil, som benyttes av de største barna i barnehagen. Dette gir de muligheter til å utforske alt det kommunen har å tilby 

Barnehagens satsningsområde er "Lek og egenledelse" og “Sett gjennom barns øyne”. Gjennom dette ønsker vi å gi barna en hverdag bestående av hverdagsmagi, vennskapog glede. Barna i vår barnehage skal føle seg betydningsfulle, og bli møtt av glødende, skapende og tilstedeværende voksne som tar de på alvor, og møter de med raushet, humor, annerkjennelse, empati og omsorg. I en hverdag der både stor og liten er høyt og lavt, kreves det sunn og næringsrik mat som gir overskudd. Dette kaller vi SMART-MAT.

Gjennom å være en del av FUS-kjeden får vi jevnlig faglig oppdatering, og sikrer at alle ansatte har god kompetanse innenfor barnehagefeltet. Fra høsten 2020 kurses de ansatte i CLASS. Dette er et observasjonsverktøy som skal sikre kvalitet på interaksjon mellom voksne og barn. 

Trygghet og tilknytning er viktig. Circle of security” er vårt utgangspunkt for å sikre at alle barn får en god oppstart i barnehagen. I tett samarbeid med foreldre skal vi sikre en best mulig hverdag for barna.  

Undringen og fantasien er en del av barnehagehverdagen. Esker blir til båter og fly. Pinner blir til tryllestaver og girstang. Vi kan dra fra jorda og til verdensrommet på et sekund. Ja, det er ingen hindringer, bare muligheter. Vil du la ditt barn bli med oss inn i vår magiske verden, er dere hjertelig velkomne! 

Hos oss kommer alltid BARNET FØRST! 

Søk barnehageplass

Avdelinger

KREKLING
Avdelingsleder:
Hege Braadland
Tlf: 48 94 88 03
hege.braadland@bhg.no
KVISTEN
Avdelingsleder:
Stine Marie Helleberg
Tlf: 94 86 07 29
stine.helleberg@bhg.no
KONGLA
Avdelingsleder:
Håvard Olsen
Tlf: 99 52 90 18
haavard.olsen@bhg.no