Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:00

Vi har
ledig plass!

Barn 1-3 år fra 01.02.2022 Barn 3-5 år fra 01.02.2022

Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Sissel Sellæg
91 79 30 41
E-post

Velkommen til Follebu FUS barnehage

Avdelinger

KREKLING
Avdelingsleder:
Inger Lauvålien
Tlf: 48 94 88 03
inger.lauvalien@bhg.no
KVISTEN
Avdelingsleder:
Stine Marie Helleberg
Tlf: 94 86 07 29
stine.helleberg@bhg.no
KONGLA
Avdelingsleder:
Hege Braadland
Tlf: 99 52 90 18
hege.braadland@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Sissel Sellæg

- Daglig leder     


Utdannet barnehagelærer fra Trondheim. Har jobbet i kommunale- og private barnehager i 30 år som pedagogisk leder og styrer, og som veileder i familiebarnehager. Startet i Follebu FUS i 2008 som daglig leder. Kvalitet i alle ledd er viktig for at vår barnehage skal levere det beste, for barn og foreldre hver eneste dag.

Inger Lavålien

- Pedagogisk leder 

Avd. Krekling 3-5 år

Utdannet barnehagelærer . Ønsker en barnehage preget av fellesskap og inkludering. Er opptatt av kvalitet i relasjonen og samspillet mellom voksne og barn.

Hege Braadland

- Pedagogisk leder      

Avd. Krekling 3-5 år     

Utdannet barnehagelærer. Er opptatt av å legge tilrette for barns medvirkning, gi barna mange og varierte erfaringer, styrke deres sosiale evner og språkutvikling. 

Bjønne Kleiven

-Pedagogisk medarbeider

Avd. Krekling 3-5 år 

Har jobbet i Follebu FUS siden 2015. Han er opptatt av at barna skal ha en trygg plattform hvor de kan leke, lære og få nye venner. 

Håvard Olsen

- Pedagogisk leder

Avd. Kongla 2-6 år

Utdannet barnehagelærer med etterutdanning i matte og norsk opp til 7. klasse. Er opptatt av å styrke barna og gi gode opplevelser som fremmer språk og sosial utvikling.

Bjørg Moastuen

- Pedagogisk medarbeider

Avd. Kongla 2-6 år 

Har jobbet i Follebu FUS siden 2008. Er opptatt av å se hvert enkelt barn, og gi de den omsorgen og tryggheten de trenger. 

Vegard Flugstad

- Pedagogisk medarbeider                  

Avd. Kongla 2-6 år        

Glad i natur og friluftsliv. Er opptatt av å skape godt samspill. trygghet og glede gjennom felles opplevelser. Alle barn er unike og må anerkjennes for den de er. 

Stine Marie Helleberg

- Pedagogisk leder 

Avd. Kvisten 0-2 år 

Er utdannet barnehagelærer med fordypning i tidlig litterasitet for barn. Hun er opptatt av gode relasjoner, estetiske prosesser og barns medvirkning.

Ida Rybakken Nordlien

- Barnehagelærer 

Avd. Kvisten 0-2 år 

Er utdannet barnehagelærer med etterutdanning i barns språkutvikling. Hun er opptatt å se, lytte og anerkjenne barna, og fremme deres positive egenskaper. I samarbeid med barna ønsker hun å skape et miljø det er godt å være en del av. 

Lars Erik Anderssen

- Barne og ungdomsarbeider

Avd. Kvisten 0-2 år

Utdannet barne- og ungdomsarbeider. Opptatt av barns språkutvikling, og betydning det har for barnas relasjoner. 

Christel Øvstehage

- Pedagogisk medarbeider

Avd. Kvisten 0 -2 år

Har jobbet i Follebu FUS siden 2011. Hun er interessert i friluftsliv, og ser verdien av at barna tidlig får positive erfaringer og opplevelser med å være ute.  

Anita Flugstad

- Fast vikar

Utdannet barne- og ungdomsarbeider. Har jobbet som pedagogisk medarbeider i Follebu FUS fra 2009-2017. Siden 2017 har hun vært fast vikar. Er opptatt av å gi barna utfordrende og varierte formingsaktiviter som styrker deres kreativitet.