Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 16:30

 Daglig leder

Ann-Kristin Viken Eklund
91 72 82 55
E-post

Velkommen til Heddeveien FUS barnehage

Avdelinger

Gul gruppe
Pedagogisk leder:
Thelma/Line
Tlf: 916 54 674
gul.heddeveien@bhg.no
Grønn gruppe
Pedagogisk leder:
Kyrre
Tlf: 917 78 950
gronn.heddeveien@bhg.no
Oransje gruppe
Pedagogisk leder:
Martin
Tlf: 916 54 677
oransje.heddeveien@bhg.no
Rød gruppe
Pedagogisk leder:
Helge
Tlf: 919 13 878
rod.heddeveien@bhg.no
Blå gruppe
Pedagogisk leder
Mona
Tlf: 916 54 678
bla.heddeveien@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Ann-Kristin

Daglig leder

Thelma

Pedagogisk leder 

GUL gruppe

Thelma er opptatt av å være en omsorgsfull voksen der hun setter søkelys på å skape trygghet, trivsel og glede i møte med barna. Hun er også opptatt av å skape gode relasjoner både med barn og foresatte.

Arne

Pedagogisk medarbeider 

GUL gruppe

Arne er en raus kar og sammen med han får du smil, latter og glede. Han trives med, og ser viktigheten i gode lekemiljø for vekst, modning og utvikling hos barn.

Line

Pedagogisk leder

GUL gruppe

Line brenner for at alle barn skal oppleve glede og mestring i fysiske aktiviteter og sosiale samspill. Line har en sterk tilstedeværelse med mye latter glede.

Torill

Pedagogisk medarbeider 

GUL gruppe

Torill liker å skape fortrolighet og trygghet for barna. Er opptatt av hvordan barn og voksne kommuniserer med hverandre, og hvordan vi forholder oss til hverandre. Liker særlig godt å gi barna innsikt i hvordan løse utfordringer for å ha et godt sampill.

Helge

Pedagogisk leder 

RØD gruppe

Helge er opptatt av friluftsliv og natur, og at barna skal kunne oppleve, utforske, leke og få kjennskap til både naturen og nærområder. Han er opptatt av at alle barna skal oppleve mestringsglede gjennom aktivitet, samarbeid og lek.

Trude

Pedagogisk medarbeider 

RØD gruppe 

Trude er opptatt av, og møter alle barn med omsorg. Hun sørger for å gi barna trygghet, samt skaper gode relasjoner i barnehagen. Hun stortrives med både store og små, og hun bidrar med kreative aktiviteter som musikk og forming. 

Sara

Barn og ungdomsarbeider 

RØD gruppe

Sara har stort fokus på barnas følelser, og jobber for at alle barna skal få ivaretatt både det fysiske og mentale i seg. Hun legger til rette for lærerike aktiviteter som yoga, samlinger om følelser og rollelek. Sara sørger med dette for å styrke barnas forståelse for følelser.

Håvard

Pedagogisk medarbeider 

RØD gruppe

Håvard brenner for fysisk aktivitet. Han vil gi barna en arena til å utvikle samspill, læring, fellesskap og glede gjennom idrettsaktiviteter. Håvard er positiv og energisk, noe som smitter over på alle barna rundt han. Det er viktig for Håvard at alle har venner i barnehagen, og jobber for å skape gode relasjoner på gruppen.

Kyrre

Pedagogisk leder 

GRØNN Gruppe

Kyrre er opptatt av magien som oppstår ved de små hverdagslige situasjonene. Han tar barna på alvor og har et sterkt fokus på at alle barn skal bli sett og hørt.

Joana

Fagarbeider 

GRØNN gruppe

Joana er en god og trygg voksen med godt humør. Hun liker seg best i lek sammen med barna, høyt fokus på barnas trivsel. Hun er opptatt av å gi barna gode dager som byr på moro,lek,læring og glede.

Thomas

Pedagogisk medarbeider     

GRØNN gruppe

Thomas er en varm og inkluderende omsorgsperson for både barna og kollegaene sine.
Han er opptatt av barns utvikling gjennom mestring og bevegelse, og det å kunne bruke nærmiljøet som arena for lek og læring. 

Anette

Barn & ungdomsarbeider

GRØNN gruppe

Anette er en kreativ sjel og tar med seg barna inn i mange kreative prosesser. Anette er positiv og ei dame med stor stå på vilje og alltid et nytt prosjekt på gang! Med sin tilstedeværelse og sitt gode humør er Anette en trygg voksen for barna.

Martin

Pedagogisk leder 

ORANSJE gruppe 

Martin brenner for utemiljø og hvilke muligheter vi som voksne har i naturen. Martin er også opptatt av å skape en god og trygg ramme i barnehagen, og det beste han vet er når barna får oppleve mestringslede!

E Sing

Pedagogisk medarbeider 

ORANSJE gruppe

Esing er positiv, raus og trygg. Hos henne finner du alltid ett varmt smil og en god klem.
Esing har fokus på sosial kompetanse og søker det beste i hvert enkelt barn.
Hun er kreativ og har alltid spennende formingsprosjekt sammen med barna.
Camilla

Pedagogisk leder 

ORANSJE gruppe

Camilla brenner for å ta med barna ut i naturen. Der endevender de skogen sammen på jakt etter innsekter, sopp og skatter. Camilla jobber for at barna skal bli den beste utgaven av seg selv. Hun tar med barna på undring gjennom barnehagedagen. Camilla er aktiv, engasjert og oppfinnsom- bedre på å klatre i trær enn å rydde luer og votter.

Mona

Pedagogisk leder

BLÅ gruppe

NK & CLASS-ressursperson

Mona har et ekstra hjerte for skolestarterne. Hun har fokus på at de eldste barna skal opparbeide selvstendighet og trygghet nok til å møte nye utfordringer. Det er også viktig for Mona at gode og trygge relasjoner barn-voksen og barn-barn fører til at man blir den beste utgaven av seg selv. 


Julie

Barnehagelærer 

BLÅ gruppe 

Brenner for kunstaktiviteter, musikk, rollelek og frilek for å skape gode vennskap, trygge og gode dager for barna i barnehagen. Noe av det som er hverdagsmagien for Julie, er når barna opplever mestring, inkludering og gode vennskap. 

Catherine

Pedagogisk medarbeider 

BLÅ gruppe 40 %

Thom

Pedagogisk medarbeider

BLÅ gruppe

Thom er barnehagens kosebamse og han er opptatt av å skape gode relasjoner med både små og store.  Han har troen på den gode samtalen, og legger opp til mye lek, læring og humor. Thom er opptatt av faktakunnskap og mye tid til undring. 


 

Siv-Beate

Ernæringsfysiolog /kokk 

Siv Beate brenner for å skape ett sunt kosthold og gode holdninger til mat i tidlig alder. Hun vet hvilke byggeklosser små kropper trenger for å leke, utforske og lære. 

Aimee

Vernepleier

Siv

Sosionom

Siv jobber aktivt med å legge til rette for god lek og at alle barna skal utvkile god lekekompetanse. Hun er opptatt av å skape verdifulle lesestunder og har ofte en sang på lur.

Mira

Pedagogisk medarbeider

Mira er opptatt av friluftsaktiviteter som utfordrer til grovmotoisk utviklig. Hun har stort fokus på omsorg, læring, lek og humor ute i det fri. Mira er positiv og et fint tilskudd gjengen.