Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Heia FUS barnehage

Heia FUS barnehage as

I Heia FUS barnehage avd. Lierskogen får barn lov til å være barn. Barna skal få lov til å være seg selv i møte med verden. De får muligheten til å være nysgjerrige og få utforske. 

De møter ansatte og barn fylt av latter og humor, lek og magi. Det er lov til å bli møkkete, få leke med vann og søle, maling og tusj. De får bruke sansene sine i møte med hverdagen. De voksne er støttende og tilstedeværende, og vi gløder for at ditt barn skal bli den beste utgaven av seg selv. Vi er opptatt av leken, og hos oss møter barna trygge og omsorgsfulle voksne som deltar i lek og barnas hverdag. Barna har alltid et tilbud om et fang å sitte på. De blir lyttet til, får medvirke i sin egen hverdag og de voksne er glødende og tilstedeværende. De har mulighet til å velge aktiviteter med dans, bevegelse og musikk. De har mulighet til å finne kroker og tid til ro og avslapping i en hverdag fylt med lek og høy aktivitet. Ditt barn opplever mestring gjennom lek og aktiviteter, får utfordringer tilpasset sin alder og nivå, og møter en spennende og magisk hverdag.

Barn i vår barnehage opplever å være en del av «vi», og de opplever å være en viktig del av gruppen. Barna møter en hverdag fylt med god og sunn mat, og vi serverer både varm og kald mat i løpet av uka. De møter et fargerikt og variert måltid, med grønnsaker og frukt. Med de riktige byggeklossene er barna klare for en aktiv dag i barnehagen, og de kan bruke seg selv i leken og i møte med vennene sine. Vi jobber aktivt med at alle barna skal ha god sosial kompetanse, slik at de kan knytte vennskapsbånd, ha respekt for hverandre og oppleve at alle er like mye verdt i barnegruppa.

Du kan lese mer om våre satsningsområder i årsplanen vår. 

Vi har også en avdeling i Sylling, med 10 ansatte og plass til 53 barn.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Søk barnehageplass

Avdelinger

Neptun
Pedagogisk leder:
Anna Chodnicka og Sondre Rishovd
Tlf: 90 04 97 94
neptun.heia@bhg.no
Jupiter
Pedagogisk leder:
Markus Sørlie Myrvold og Sandra Skråmestø
Tlf: 48 24 11 35
jupiter.heia@bhg.no
Pluto
Pedagogisk leder:
Gry Langerud Odde og Paula Pereira Rønningen
Tlf: 48 28 45 51
pluto.heia@bhg.no
Mars
Pedagogisk leder:
Narinder Kaur og Hege Borge
Tlf: 90 11 41 01
mars.heia@bhg.no
Heia FUS barnehage, avd Lierskogen og Sylling
Faglig leder
Kim-André Opsahl
Tlf: 91 59 98 34
kim-andre.opsahl@bhg.no