Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
7:00 - 17:00
  Vi har
ledig plass!
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Eli Solgun Eriksmoen
95 89 79 65
E-post

Velkommen til Helledammen FUS barnehage

Avdelinger

Tommeliten
Pedagogiske ledere:
Helena Malbasa
Tlf: 48311321
tommeliten.helledammen@bhg.no
Veslefrikk
Pedagogiske ledere:
Tina Sobotzik og Seija Svantesson
Tlf: 48311322
veslefrikk.helledammen@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Eli Solgun Eriksmoen Daglig leder

Eli har over 20 års erfaring fra barnehage, både kommunal og privat drift og har lang erfaring som både pedagogisk leder og daglig leder. 

Eli er opptatt av å fremme lekens verdi i barnehagen gjennom et godt arbeidsmiljø og foreldresamarbeid. Hun har høy relasjonskompetanse,  og er opptatt av tydelige rolleavklaringer. I alle avgjørelses som tas, skal barnets beste komme først. 

Seija Svantesson Pedagogisk leder på Veslefrikk

Seija begynte i Helledammen FUS barnehage i desember, 2019. I Sverige utdannet hun seg til fagarbeider og senere til barnehagelærer og småskolelærer. Til sammen har hun jobbet med barnegrupper i forskjellig aldre i snart 20 år.

Tina Sobotzik Pedagogisk leder på Veslefrikk

Tina ble ferdig utdannet barnehagelærer i Tyskland i 2000 hvor hun hadde spesialpedagogikk som en del av utdannelsen.  Hun begynte å jobbe som pedagogisk leder i Helledammen FUS barnehage i juli, 2019.

Helena Malbasa Pedagogisk leder på Tommeliten

Helena har jobbet i Helledammen FUS barnehage som pedagogisk leder siden 2014.

I løpet av 2019 gjennomførte hun en hoveoppgave i faget metodikk innen tema idividualisert pedagisk arbeid med barnehagebarn.

Rosalie Karijord Pedagogisk medarbeider på Tommeliten

Rosalie er ansatt som pedagogisk medarbeider i Helledammen FUS barnehage. Hun har gjennomført kurs i Barne - og ungdomsarbeid i regi av Folkeuniversitetet i Drammen og tar sikte på å ta fagbrevet når hun har opparbeidet nok praksis. 

Mamie Kabamba Pedagogisk medarbeider på Veslefrikk

Mamie har jobbet som pedagogisk medarbeider i barnehage i mange år og vil for barnehageåret 22/23 være ansatt på avdeling Veslefrikk somstøtteressurs.

Luckas Dahl Pedagogisk medarbeiderpå Tommeliten

Luckas har vikariert i ulike barnehager i flere år og trives godt med det. I tillegg har han arbeidet som turntrener. Han er alltid glad og positiv i møte med barna.

Veronika Dahl Pedagogisk medarbeider Tommeliten

Veronika er omsorgsfull, engasjert og kreativ. Denne våren har hun ansvar for skolestartergruppen

Teddy Støttespiller på Tommeliten

Teddy har fulgt med på barnas hverdag i barnehagen i flere år. Gjennom perioder av året, har han fått følge med de eldste hjem, enten over helgen eller gjennom en hel uke. Dette har vært et tilbud som har blitt godt tatt i mot av barna og også blitt godt fulgt opp av foreldrene. Når barnet og Teddy kommer tilbake til barnehagen igjen, har barnet kunne fortelle til resten av barnegruppen hva Teddy har opplevd sammen med dem. Dette er god sosial trening, både til å være i fokus og å holde fokus.