Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
7:00 - 17:00

Vi har
ledig plass!


Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Eli Solgun Eriksmoen
95 89 79 65
E-post

Velkommen til Helledammen FUS barnehage

Avdelinger

Tommeliten
Pedagogiske ledere:
Tina Sobotzik og Harald Kjos
Tlf: 48311321
tommeliten.helledammen@bhg.no
Veslefrikk
Pedagogiske ledere:
Helena Malbasa og Seija Svantesson
Tlf: 48311322
veslefrikk.helledammen@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Eli Solgun Eriksmoen Daglig leder

Eli har over 20 års erfaring fra barnehage, både kommunal og privat drift og har lang erfaring som både pedagogisk leder og daglig leder. Hun ble ansatt i FUS i 2011 som daglig leder, først i Helledammen FUS og barnehage og også som daglig leder i Stjernen FUS barnehage etter oppkjøp i oktober 2018.

Eli er opptatt av å fremme lekens verdi i barnehagen gjennom et godt arbeidsmiljø og foreldresamarbeid. Hun har høy relasjonskompetanse,  og er opptatt av tydelige rolleavklaringer. I alle avgjørelses som tas, skal barnets beste komme først. 

Seija Svantesson Pedagogisk leder på Veslefrikk

Seija er født i Finland, men flyttet til Sverige da hun var 2 år. Hun flyttet til Norge i 2016 og fikk da jobb som barnehagelærer på en småbarnsavdeling. Seija begynte i Helledammen FUS barnehage i desember, 2019. I Sverige utdannet hun seg til fagarbeider og senere til barnehagelærer og småskolelærer. Hun har tidligere jobbet som fagarbeider i barnehage, hjelpearbeider i eldreomsorgen og som førskolelærer på SFO, førskoleklassen og som lærer på 1. - 3 trinn. Til sammen har hun jobbet med barnegrupper i forskjellig aldre i snart 20 år.

På fritiden er hun interessert i dyr og natur, gå på tur, vanntrening, samt å kjøre på tur med familiens bobil og være sammen med familie og venner. Seija er gift og har 2 voksne barn.

Harald Søvold Kjos Pedagogisk leder på Tommeliten

Harald kommer fra Røyken. Han ble ansatt som pedagog i Helledammen FUS barnehage i august, 2018. Harald utdannet seg først som elektriker og jobbet som dette i mange år. I 2009 begynte han å jobbe som assistent i barnehage og begynte etterhvert på barnehagelærerstudiet på Oslo Met Storbyuniversitet. Han ble ferdig utdannet i 2018 og hadde da småbarnspedagogikk som fordypning. Harald har erfaring som både assistent og pedagog både på småbarns- og storbarnsavdeling.

I barnehagen er Harald glad i å være ute med barna, sommer som vinter. Han syns også det er viktig at barna blir kjent med nærmiljøet sitt, og syns det er viktig at vi benytter oss av de mange forskjellige turmulighetene vi har i nærmiljøet.

På fritiden er Harald glad i fotball og følger Strømsgodset. Det blir også noen turer til London for å se West Ham. Ellers er han glad i musikk og hører på alt fra klassisk musikk til hard rock. To av favorittene er Iron Maiden og Pink Floyd.

Tina Sobotzik Pedagogisk leder på Tommeliten

Tina ble ferdig utdannet barnehagelærer i Tyskland i 2000 hvor hun hadde spesialpedagogikk som en del av utdannelsen. Hun kom til Norge i 2008. Hun har jobbet som pedagogisk leder i Askøy og Slemmestad før hun begynte som pedagogisk leder i Helledammen FUS barnehage i juli, 2019.

Tina er gift og har 3 barn i alderen 7 - 16 år. Hennes interesser er bøker, kunst og dyr.

Helena Malbasa Pedagogisk leder på Veslefrikk

Helena er den 4. pedagogen i Helledammen FUS barnehage. Hun er opprinnelig fra Kroatsia men vokste opp i Serbia hvor hun senere tok sin førskolelærerutdanning. Hun flyttet til Norge i 2014 og har siden den gang jobbet i Helledammen FUS barnehage.

I løpet av 2019 gjennomførte hun en hoveoppgave i faget metodikk innen tema idividualisert pedagisk arbeid med barnehagebarn.

Helena er gift og har et barn på 7 år. I fritiden liker hun å utforske nye steder, spesielt liker hun å være på stranda. Ellers er hun veldig glad i musikk og hun liker å danse.

Camilla Naustdalslid Pedagogisk medarbeider
Camilla er fast ansatt som pedagogisk medarbeider i Stjernen FUS barnehage. Barnehageåret 21 - 22 jobber hun som pedagogisk medarbeider i Helledammen FUS barnehage. Camilla startet i Stjernen FUS barnehage som vikar i 2013. Hun ble ansatt som pedagogisk medarbeider i 2014. Hun har tidvis vært pedagogisk leder på dispensasjon gjennom de senere årene. Camilla er utdannet interiørkonsulent og har jobbet i byggebransjen i 13 år. Hun har et barn på 17 år og tilbringer mye av fritiden sin med hest
Rosalie Karijord Pedagogisk medarbeider

Rosalie kommer i fra Filippinene og har bodd i Norge i ca 12 år. Hun har gjennomført kurs i Barne - og ungdomsarbeid i regi av Folkeuniversitetet i Drammen og tar sikte på å ta fagbrevet når hun har opparbeidet nok praksis. Rosalie har jobbet i vikarbyrå i 5 år, før hun fikk fast ansettelse i Helledammen FUS barnehage i januar, 2020. Fra august, 20, arbeidet hun i Stjernen FUS barnehage. Rosalie vil jobbe i Helledammen FUS barnehage i barnehage-året 21 / 22. Rosalie har 4 barn og har lang erfaring med stell og omsorg. Privat er Rosalie opptatt med hus og hjem. Hun er interessert i sykling samt hjemme-gymnastikk. Ellers er hun glad i musikk.

Elzbieta Mendelowska Barne - og ungdomsarbeider på Veslefrikk

Ela er fra Polen og har bodd i Norge i 13 år. Hun er utdannet barne - og ungdomsarbeider. Ela har vært ansatt i barnehagen i 10 år.

Ela er gift og har et barn på 6 år. På fritiden liker hun å trene og hun er interessert i musikk.

Ela har 6 måneders permisjon fra 1. august.
Solveig Horn Pedagogisk medarbeider på Tommeliten

Solveig har jobbet som assistent i Helledammen siden 2006 og etter oppkjøpet av Trygge Barnehager i 2011. Hun opplever stadig vekk at foreldre husker henne igjen, da de selv gikk i barnehagen. Hun er utdannet gartner og anleggsarbeider. Solveig bor på gård og har både høner og sauer. Hun er glad i å være ute og liker spesielt godt å gå på ski. Hun er gift, har 3 voksne barn og to små barnebarn.

Mary Singarajah Fast vikar på Veslefrikk og Tommeliten

Mary er utdannet som Barne - og ungdomsarbeider i den teoretiske delen. Hun mangler praksisk del før eksamen. Til sammen har hun jobbet i Helledammen FUS barnehage i 5 år gjenom ulike perioder i ulike engasjement. Hun elsker å jobbe med barn og trives godt på jobb.

Hun kommer opprinnelig i fra Sri Lanka og har bodd i Norge siden 2002. Hun har 3 barn på 11, 13 og 15 år. På fritiden liker hun å lage mat, sy og gå på turer.

Mamie Kabamba Fast vikar på Veslefrikk og på på Tommeliten

Mamie har jobbet som pedagogisk medarbeider i barnehage i over 5 år. Hun har også jobbet 1 år sonm Doula. En Doula er fødselspartner som gir utenlandske kvinner hjelp til å bli kjent med helsesystemet gjennom emosjonell, fysisk, infomrasjon og praktisk støtte og hennes partner under hele fødselsprosessen.

Mamie har bodd i Norge i 13 år, og har 2 jenter på 12 og 8 år. Mamie ønsker å utdanne seg videre til Barne - og ungdsomsarbeider. Hun ønsker videre å bli spesialpedagog.

Mamie har bodd i Norge i 13 år, og har 2 jenter på 12 og 8 år. 

Luckas Dahl Fast vikar på Tommeliten
Dette er Luckas, 21 år. Før han startet som vikar i barnehage, jobbet han som turntrener et par år. Luckas har vikariert i ulike barnehager i over 2 år og trives godt med det. Han er alltid glad og positiv i møte med barna.
Teddy Støttespiller på Tommeliten

Teddy har fulgt med på barnas hverdag i barnehagen i flere år. Gjennom perioder av året, har han fått følge med de eldste hjem, enten over helgen eller gjennom en hel uke. Dette har vært et tilbud som har blitt godt tatt i mot av barna og også blitt godt fulgt opp av foreldrene. Når barnet og Teddy kommer tilbake til barnehagen igjen, har barnet kunne fortelle til resten av barnegruppen hva Teddy har opplevd sammen med dem. Dette er god sosial trening, både til å være i fokus og å holde fokus.

Vinteren, 2020, fikk også Teddy, endelig, få lov til å være med de ansatte hjem. Her er han avbildet da han var hjemme hos Harald og fikk fikk se på fotballkamp.