Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Hølen FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Christina Kreutz Hansen
Daglig leder

Tlf: 94 18 28 26
E-post: dl.holen@bhg.no
Hølen FUS barnehage as

Hølen FUS barnehage er en av de 180 FUS barnehagene i Norge. FUS betyr "først". I FUS kjeden kommer barnet først!

Vi er en tre avdelingsbarnehage. Avdelingene heter Ekorn - Hare - Rev / Bjørn. Barnehagen har i alle år benyttet naturen i nærmijøet og naturområdene rundt oss. Vi har satset på uteområdet vårt og har en egen "utehage" som inneholder en grillhytte og lavvo med god plass til leken. Her har vi bålplass og kan lage mat ute. 

Lek er den viktigste aktiviteten barna har og hvor barna lærer mest.

Egenledelse i lek og læring har siden 2013 vært en viktig, faglig og pedagogisk satsning i FUS kjeden. Gjennom lek utvikler barn sosiale ferdigheter, det skaper mestringsfølelse og danner grunnlag for vennskap.

Målet i Hølen FUS barnehage er at barna skal ha et positivt selvbilde, de skal være trygge og forskende. Barna skal trives i lek og ha vennekompetanse. Barna skal ha det gøy i barnehagen!

Når barn starter i barnehagen er det viktig med god tilvenning. Dette krever tid og målet er å skape en trygg overgang fra hjemmet til barnehagen. I denne prosessen skal barna mestre nye omgivelser, ny hverdag og de er avhengig av å ha nære, forståelsesfulle og trygge voksne med på denne ferden. Det handler om tilknytting,  om barnets avhenginghet og behovet for beskyttelse og omsorg.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Ekorn
Avdelingsleder:
Heidi Pettersen
Tlf: 95046129
holenfus@gmail.com
Bjørn/Rev
Avdelingsleder:
Hege Vogt
Tlf: 94182683
holenfus@gmail.com
Hare
Avdelingsleder:
Annett Schomacker
Tlf: 41421683
holenfus@gmail.com