Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Lillohagen FUS barnehage

Lillohagen FUS barnehage as

BARNEHAGENS BESØKSDAG VÅR 2020: torsdag 13. februar kl 17.15-18.30. Daglig leder og pedagoger kommer til å være tilgjengelig for en prat om ledige barnehageplasser for høsten 2020. Velkommen til Lillohagen FUS barnehage!

I Lillohagen skal barna få frihet til å leke, en frihet de lett kan bli fratatt i vårt stadig mer organiserte samfunn. I lillohagen skal barna leke mest mulig, for her kommer leken først! Vi vil at barna våre får muligheten til å \"klare selv\" og \"gjøre selv\". Det er få ting som er mer tilfredsstillende enn å se et barn mestre en oppgave for første gang. Det være seg å gå på do for første gang, klatre opp på krokodillen alene, eller sykle uten å falle. Alt er enorme mestringssituasjoner, og vi nyter hver og en av dem. Dette er det vi vil ta vare på og ha fokus på. Dette er hverdagsmagi på høyt plan. Og det er vår oppgave at barna får høre det. Skryt skaper selvtillit og mestringsfølelse. Denne følelsen tar vi med oss gjennom livet og det er like godt hver gang noen skryter av oss. Å få høre at man er god til noe styrker selvfølelsen, og alle er gode til noe. Vår oppgave er å sørge for at alle barn blir den beste utgaven av seg selv. Lillohagen åpnet høsten 2013. Vi har rundt 70 barn fordelt på fire avdelinger. Barnehagen ligger i tilknytning til Lillohagen nedre sameie på Storo, med kort vei til leke- og aktivitetsområder, natur og kulturelle tilbud. Det er også kort vei til kolletivtrafikk som kan ta oss dit vi ønsker, enten det er til skog og mark eller om det er til sentrum.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Sommerfugl
Avdelingsleder:
Michelle Hansen og Celine Thorsen
Tlf: 915 46 352
sommerfugl.lillohagen@bhg.no
Nøtteliten
Avdelingsleder:
Catrine Mathisen og Maria A. Moskvill
Tlf: 915 42 462
notteliten.lillohagen@bhg.no
Tusenbein
Avdelingsleder:
Amal Rahman
Tlf: 916 47 802
tusenbein.lillohagen@bhg.no
Blåfugl
Avdelingsleder:
Hilda E. Andersen og Jonathan Sørensen
Tlf: 915 46 540
blafugl.lillohagen@bhg.no