Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
07:00 - 17:00

 Kontakt

Nina Marie Augland
97 48 42 03
E-post

Velkommen til Lindtjønn FUS barnehage

Avdelinger

Friskus 2-6 år
Avdelingsleder:
Silje Grimestad
Tlf: 47672869
friskus.lindtjonn@bhg.no
Tretoppen 3-6 år
Avdelingsleder:
Malin Bergersen
Tlf: 47680686
tt.lindtjonn@bhg.no
Moseteppet 1-3 år
Avdelingsleder:
Lillian Odland
Tlf: 94780199
mt.lindtjonn@bhg.no
Kvisthula 1-3 år
Avdelingsleder:
Kristin Bøen Nilsen
Tlf: 48057919
kh.lindtjonn@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Nina Marie Augland

Daglig leder 

Nina har vært daglig leder fra Lindtjønn åpnet i 2007. Det viktigste for Nina er at barna og ansatte skal få oppleve KUNNSKAP, VENNSKAP, KLOKSKAP og en god dose GALSKAP gjennom hverdagen i barnehagen. Nina samler på "gode" historier og deler villig. Nina har utdannelse innen ledelse, og har fokus på relasjonsledelse.

Anders Klepp

Assistent

Barnehagens trubadur som spiller gitar for oss. Anders er en handyman som fikser det meste. Han tar ofte barna med ro turer og spiller fotball. Anders er Start patriot og han har et godt humør som smitter. 

Anita Johansen

Barne og ungdomsarbeider

Verdens snilleste og mest omsorgfulle Anita. Alle små barn blir sett for den de er, og møtt med forståelse. Anita ser menneskene rundt seg og er oppmerksom både på barn, ansatte og foreldre og har det gode blikket. Anita går masse på tur. 

Anne Aanensen Randøy

pedagogisk leder

Anne er en god lekevenn for alle barna. Hun er forfatteren og poeten blant oss, og skriver fortellinger med barna. Våren 2022 var Anne i København, og gikk på skrivekurs, og det er resulterte i en barnebok. Anne er rolig og trygg person.  Anne har bodd flere plasser i verden, og er flink til å forstå forskjellighet. Anne er også spesial pedagog.

Carmen Kvanvig Fossum

Pedagogisk leder

Carmen er superkreativ, syr og strikker. Carmen er varm og snill og har alltid et lurt smil om munnen. Hun har masse humor, og elsker å lure de rundt seg. Carmen er glad i å være ute, og tar initiativ til å finne på masse gøy med barna.  Glad i båtliv og fiske. Carmen er sertifisert i CLASS pre K og ressursperson i forhold til vår faglige satsning på "barnet først"

Cecilie Topstad Nygård

Pedagogisk leder

Cecilie har masse herlig energi, er sporty og aktiv i hverdagen. Cecilie spiller håndball og heier på Vipers. Cecilie er flink til å skape hverdagsmagi for dem rundt seg. Cecilie gjennomfører alltid et vinterbad med de små i snøen, og skaper god stemning. Hun er flink til å synge og spiller gitar. Cecilie er god på å se hvert eneste barn og finne det positive i en hver situasjon, og finne gode løsninger på utfordringer.

Christina Augland

Assistent

Christina - pass deg for denne dama! Hun elsker å tulle, tøyse, skremme og lure. Christina er glad i å lage god mat til- og sammen med barna, og gjør alltid det lille ekstra for at maten skal være innbydende for de små. Hun har grønne fingre- og liker å plante og så sammen med barna i barnehagen og hjemme i drivhuset sitt. Hun blir ekstra glad om hun kan få til en vannkrig om sommeren. 

Elin Bjørnestad

Ekstra ressurs

Elin er glad i å lese bøker for barna og kan mange barnehagesanger som hun synger sammen med de små. Elin er glad i dyr, og da spesielt i katten sin Nøste. Elin er rolig og sindig, og lar seg ikke stresse.

Gunn Veronika Sliper Lund

Barne og ungdomsarbeider

Gunn Veronika er glad i alt som spirer og gror, både blomster og barn. Gunn er en god samtalepartner for barn.Hun er god til å lytte og stille spørsmål. Gunn er veldig tålmodig, og har alltid et trygt og godt fang. Hun er også veldig flink til å lage god mat og trives på kjøkkenet. 

Ingrid Elisabeth Kristiansen

Spesial pedagog

Vi er veldig glad for at vi har egen spesialpedagog som er ansatt i barnehagen. Ingrid er utrolig dyktig på rollelek og få med alle barna inn i leken. Ingrid er flink med språkutviklende leker og aktiviter, og jobber mye på gruppenivå. Ingrid kunnskapsrik, tydelig, ærlig og er målrettet i sitt arbeid. Ingrid bor i Grimstad.

Jan Ivar Gabrielsen

Assistent

Barnehagens klovn og magiker. Jan Ivar er glad i å ta barna med på eksprimenter. Det skytes mange raketter fra sandkassen i Lindtjønn. Jan Ivar har lært barna mange lure sirkus triks. Han er radio- og tv reparatør, og kan fikse det meste. Jan Ivar er glad i naturen, og bruker tid på geocaching, sykling og helårsbading. 

June Marie Raunholm

Assistent

Trenger du hjelp i fjellet, eller har gått deg bort skal du være glad om du treffer på June. Hun er aktiv i Røde kors, kjører snøscooter, kan lete i skred og sette en arm i fatle. Hun ferdes masse ute i naturen og reiser rundt fra topp til topp. June er flink med drama og improvisasjon. Hun lager tøysesanger og fortellinger og byr på seg selv. June er aktiv håndballspiller og har masse herlig energi som barna får glede av.

Kristin Bøen Nilsen

Pedagogisk leder

Kristin er kreativ, og skaper spennende og innbydende lekerom/prosjektrom for barna.  Kristin er veldig glad i å ha det ryddig og ordetnlig rundt seg og har alltid full oversikt over barn, personal, ting og oppgaver. Kristin er god på dramatisering for-og sammen med barna.  Hun er god på å leke rollelek med de små, og flink til å få barna aktive i leken. Kristin har spesialpedagogikk som tilleggsutdannelse. 

Lillian Egeland

Pedagogisk leder

Lillian er kreativ og det vises spesielt i spennende prosjekt rom på avdelingen. Lillian er alltid tilstedeværende for barna, og tar seg god tid til hvert enkelt barna. Hun er tålmodig, og er en trygg voksen for barna. Lillian er flink til å snakke med barna, og reflektere sammen med dem. Lillian liker å ha oversikt og er god til å legge planer som gir barna en god hverdag.

Malin Bergersen

Pedagogisk leder

Tålmodig, strukturert og et ja menneske, det er Malin. Malin beholder alltid roen om det stormer rundt henne. Hun har masse god energi, og det hun ikke bruker opp i barnehagen benyttes til å løpe maraton. Malin er sertifisert i CLASS pre K og er ressursperson i forhold til vår faglige satsning "barnet først"

Maren stavseth

Pedagogisk leder

Maren en "handywoman" og lærer de små å håndtere sag, drill og annet spennende verktøy. Maren er et godt forbilde på at at jenter kan og vil. Maren er også veldig kreativ, og perfeksjonist til fingerspissene på det hun har ansvar for og skaper. Hun er et ordensmenneske, og heldige er foreldre som kommer til ryddet garderobe. Maren liker å gjøre det lille ekstra for å skape spennende prosjektrom og lekesoner for barna. Hun er en god lekekamerat for de små, og kaster seg gjerne på sykkel og leker brannbil.

Mari Stokdal Løvdal

Pedagogisk leder

Mari er alle barnas lekevenn og stortrives i rollelek med de små. Mari er rolig og tålmodig, og tar seg god tid med hvert enkelt barna. Mari er spretten, og er en tidligere turner. Hun kan slå hjul, og farter rundt med små barn bakpå sykkelen. Mari en blid og positiv person som sprer mye glede til de rundt seg, og hun er flnik til å strikke.

Miriam Fernandez

Assistent

Miriam er den fødte skuespiller. Hun er omsorgsfull, raus og lager de aller beste rundstykkene til oss. Vi finner ofte Miriam syklende rundt med barna bakpå sykkelen. Miriam er kunstnerisk og har alltid ansvar for å tegne på vinduene vår. Miriam er rolig, positiv og en trygg.  På fritiden er Miriam frivillig i den katolske kirken ,og så liker hun å bruke tid med barnebarna.

Pernille Husby

Barne og ungdomsarbeider

Pernille kommer fra en storfamile, er tvilling og oppvokst på gård.  Pernille er sterk og glad i å trene. Pernille er positiv og har et smittende godt humør. Hun er trygg og god, og ønsker det beste for dem rundt seg, og yter alltid det lille ekstra. Pernille er veldig glad i katter. 

Silje Grimestad

Pedagogisk leder

Silje er en livsnyter. Hun er glad i å reise og gå på konserter. Silje liker kontroll og oversikt, og tar naturlig tak der det trengs. Hun er tydlige, ærlig og trygg og har klare forventninger til barna på avdelingen. Silje byr på seg selv ,og lar seg rive med i rollespill og det meste av aktiviter. En raus person og et ja menneske. Silje er stedfortreder for daglig leder.

Siw Omdal Bergersen

Nestleder

Siw er nestleder for daglig leder og er i vår barnehage to dager i uken. Resten av tiden så er hun på avdeling Rødhette på Søm. Siw har ansvar foreldrebetaling, opptak og eventuelle oppsigelser. Siw er glad i å løpe, og ekstra glad om hun kan løpe langt og maraton. Siw er sertifisert i CLASS toddler og en er ressursperson i forhold til vår satsning "barnet først". Hun har ekstrutdannelse innen ledelse. Siw tar alltid i et ekstra tak, er på tilbudssiden og god ressurs for oss på Lindtjønn.

Souad Darsi

Assistent

Soad har masse god energi. Hun er omsorgsfull og rolig. Souad er glad i dyr og da spesielt i katten sin Linus. Souad kommer fra Marokko. I Marokko jobbet Souad i bank og med datateknikk. Souad er en god lekevenn for alle barna. Hun er flink med rollelek, og liker å bygge hytter sammen med barna og hun trives godt ute. Souad liker å ha det ryddig og ordentlig rundt seg.

Tomas Josdal Stene

Assistent

Tomas gikk kokkeskolen på videregående, og liker å introdusere nye smaksopplevelser til barna. Heldige er de små som møter en som har så tro på små smaksløker.Han er hundepappa til Ronja, og glad i friluftsliv. Han har sykkelvogn til hunden sin som de bruker på turer i sammen. Han er glad i tull og tøys, og spiller mye musikk og lydbøker for barna.

Tine Amundsen

Assistent

Tine er ei raus dame som alltid er på tilbudssiden. Hun er en friskus som er glad i å gå på turer i skog og hei,  og hun er isbader. Tine er en veldig god samtalepartner for barna, har alltid et trygt fang for barna og synger mye sammen med dem. Tine har bodd i USA og vi lærer stadig noe om livet "over there"

Torunn Høitomt

Barne og ungdomsarbeider

Dette er Torunn som liker å ha kontroll og oversikt. Torunn er omsorgsfull og veldig god i relasjoner med enkeltbarn. Hun er en god samtalepartner for barna og tørr å møte barna i det de opplever som vanskelig og utfordrende. Hun er leken, har masse humor og finner på mye gøy med barna. Torunn er den som graver ned gullpenger i sandkassa, lager vulkan og maler i snøen. I familien til Torunn er de opptatt av hester, og har hestene sine med i travløp.

Mari Vika Storm

Barne- og ungdomsarbeider

Mari er blid, smilende, positiv og har et smittende humør. Hun er leken, og flink til å ta barna med inn i rolleleken. Mari tar seg tid til hvert enkelt barn, og det gjør barna trygge. Hun liker å lese bøker i lesekroken sammen med de små. På fritiden er Mari glad i å gå tur.