Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
07:00 - 17:00

 Daglig leder

Nina Marie Augland
38 09 01 07
E-post

Velkommen til Lindtjønn FUS barnehage

Lindtjønn FUS barnehage har en unik beliggenhet på Gimlekollen i Kristiansand. Vi har et godt lærings- og lekemiljø i naturskjønne omgivelser. Vi har ingen gjennomgangstrafikk og ligger tilknyttet lysløypen i Louisesvei. Vi har vår egen leirplass med flott gapahuk og karusell, og turplassen har vi  sammen en speidergruppe i området. Vi er heldige som har speiderne som fikser og ordner på turplassen vår.

Vi har egen robåt på Lindtjønn vannet, og vår og sommer er vi på rotur.

Vi er også nært tilknyttet gården på Greppestøl. Her er vi ofte på tur og treffer villsauene, kuene og hønene.

Vi jobber prosjektbasert og tør å sprenge grenser sammen med barna. Hos oss møter du et personale som er lekende, nysgjerrige, fantasifulle og byr på seg selv i lek og aktiviteter. Vi jobber med ulike spenennde prosjekter i løpet av året, og utvikler egne prosjektrom som innbyr til spennende allsidig og variet lek. Hver prosjektperiode ender opp i en fotobok som gir foreldre innblikk i alt det spennedne vi jobber med. Hos oss varierer prosjektrommene gjennom hele året. En periode kan du komme inn i verdensrommet og en annen periode er rommet blitt til Hakkebakkeskogen med stubber og trær.

Vi har eget sanserom i barnehagen der barna syns er magisk å kunne hvile i vannseng i dempet belysning med boblende vannsøyler og lytte til rolig musikk eller lydbok. Barnehagen har et stabilt personale og 50% pedagogdekning.

Lindtjønn FUS har en foreldreaktiv tilvenning, og vi bygger vår praksis rundt tilvenning på trygghetssirkelen COS (circle of security).

Siste året i Lindtjønn FUS barnehage jobber tilbyr vi vanntilvenning, førskoleklubb og kroppen er min program. Les mer om siste året i barnehagen på våre undersider.

Vårt hovedmål er å gi barna en trygg barndom. Trygghet er er følelsesgrunnlaget som må til for at barn skal oppleve glede, vennskap, lek, læring og utfoldelse. Et trygt barn føler seg verdifult, sett og forstått, og har en følelse av å bli tatt på alvor. Velkommen til oss i Lindtjønn FUS barnehage.

Avdelinger

Friskus 2-6 år
Avdelingsleder:
Silje Grimestad
Tlf: 47672869
friskus.lindtjonn@bhg.no
Tretoppen 3-6 år
Avdelingsleder:
Marianne Valseth
Tlf: 47680686
tt.lindtjonn@bhg.no
Moseteppet 1-3 år
Avdelingsleder:
Lillian Odland
Tlf: 94780199
mt.lindtjonn@bhg.no
Kvisthula 1-3 år
Avdelingsleder:
Kristin Bøen Nilsen
Tlf: 48057919
kh.lindtjonn@bhg.no