Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15

Vi har
ledig plass!

Barn 1-3 år fra 01.08.2022 Barn 3-5 år fra 01.08.2022

Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Marte von Køppen
48 23 20 28
E-post

Velkommen til Lunderåsen FUS barnehage

Avdelinger

Jupiter
Pedagogisk ledere
Katiba El-Khallabi og Renate Solli
Tlf: 48 24 26 51
Neptun
Pedagogisk ledere
Linn Andersen Dyrvang og Tonje Øyfoss Wiik
Tlf: 46 62 79 26
Venus
Pedagogisk ledere
Camilla Stobbe og Thale Gudmundsen
Tlf: 48 24 23 93
Kometkameratene
Pedagogisk leder
Ellen Marie Ullerud
Tlf: 46 63 34 82
Stjernevennene
Pedagogisk leder
Roald Nordmelan
Tlf: 48 24 27 46

Vis alle

Ansatte

Marte Von Køppen

Daglig leder

Utdannet førskolelærer med fordypning i musikk, bevegelse og uttrykk ved DMMH, og har etterutdanning som pedagogisk veileder og løsningsfokusert coach.  I min lederrolle er jeg opptatt av å lede relasjonelt for å sikre høy kvalitet på barnehagemiljøet vårt. Jeg har jobbet som daglig leder i barnehagen siden oktober 2019.

Ellen Marie Ullerud

Pedagogisk leder og stedfortreder

Avd. Kometkameratene 3-6 år

Utdannet barnehagelærer og startet på styrerutdanning i 2021. Jeg setter barns medvirkning høyt og legger vekt på at barna i stor grad skal få være med å forme sine egne dager. Jeg har jobbet i barnehagen siden september 2012.

Linn Andersen Dyrvang

Pedagogisk leder

Avd. Neptun 0-3 år

Utdannet barnehagelærer og er sertifisert CLASS observatør. Jeg jobber alltid etter prinsippet barnet først, og skaper trygghet og et godt leke og læringsmiljø for barna. Jeg har jobbet i barnehagen siden januar 2019.

Renate Solli

Pedagogisk leder

Avd. Jupiter 3-6 år

Utdannet barnehagelærer. Jeg ønsker å gi barna en best mulig start på livet ved å jobbe med relasjonskompetanse. Jeg er også opptatt av kompetansehevning blant de ansatte. Jeg har jobbet i barnehagen siden august 2021.

Katiba El-Kallabi

Pedagogisk leder

Avd. Jupiter 3-6 år

Utdannet barnehagelærer. Jeg jobber med å bidra til å bygge opp barna til å bli gode, resurssterke voksne som tar vare på naturen og samfunnet. Jeg er Barnas verneombud i barnehagen vår. Jeg har jobbet i barnehagen siden desember 2019.

Thale Kristin Årvik Gudmundsen

Pedagogisk leder

Avd. Venus 0-3 år

Utdannet barnehagelærer. Jeg er sertifisert COS-P veileder. Jeg er opptatt av å utvikle barnas naturglede og utelek og læring i utemiljøet. Jeg har jobbet i barnehagen siden oktober 2020.

Camilla Synnøve Stobbe

Pedagogisk leder

Avd. Venus 0-3 år

Utdannet barnehagelærer. Jeg ønsker å spre glede og være tilstede for og med barna slik at de skal kunne oppleve mestring og utvikling. Jeg har jobbet i barnehagen siden august 2007.

Roald Nordmelan

Pedagogisk leder

Avd. Stjernevennene 3-6 år

Utdannet idrettspedagog og tar utdanning i praktisk pedagogikk. Jeg jobber for at barna skal få kjenne på mestringsfølelse og bevegelsesglede. Jeg har jobbet i barnehagen siden mai 2020.

Tonje Øyfoss Wiik

Pedagogisk leder

Avd. Neptun 0-3 år

Utdannet barnehagelærer. Jeg jobber aktivt med at barna skal føle trygghet og få en god start på livet. Og hverdagen skal bestå av lek og moro. Skal nå i oktober sertifiseres til TIK veileder. Jeg har jobbet i barnehagen siden januar 2021.

Lina Marie Aas

Pedagogisk medarbeider

Avd. Neptun 0-3 år

Utdanner seg til fagarbeider. Jeg er alltid tilstede for og med barna. Jeg har jobbet i barnehagen siden august 2018.

Julie Myhre

Pedagogisk medarbeider

Avd. Neptun 0-3 år

Utdanner seg til å bli barnehagelærer. Jeg ønsker å gi barna trygghet og omsorg, og syns det er givende å være sammen med barn. Jeg har jobbet i barnehagen siden mars 2019.

Kristin Kristoffersen

Fagarbeider

Avd. Venus 0-3 år

Jeg er opptatt av å være tilstede for barna og alltid kunne tilby et fang for trøst og kos. Jeg har jobbet i barnehagen siden mars 2005

LInda Hagen

Fagarbeider

Avd. Venus 0-3 år

Utdanner seg til å bli barnehagelærer og skal sertifiseres som CLASS observatør. Jeg inspireres av mangfoldet og utfordringene, og gleden av å se barn vokse opp og bli selvstendige. Jeg har jobbet i barnehagen siden januar 2015.

Selma Demo

Pedagogisk medarbeider

Avd. Venus 0-3 år

Utdannet frisør. Jeg brenner for et godt arbeidsmiljø og ønsker å spre trivsel og glede, som igjen skaper harmoni i barnegruppene. Jeg har jobbet i barnehagen siden august 2019.

Masooma Mohamadi

Fagarbeider

Avd. Venus 0-3 år

Jeg er en av barnehagens kreative sjeler og sier aldri nei til barn som spør om de kan male, tegne, pusle eller perle. Jeg er også en viktig omsorgsperson med et trygt fang. Jeg har jobbet i barnehagen siden juni 2015.

Janne Straith Bay

Pedagogisk medarbeider


Avd. Jupiter 3-6 år


Utdanner seg til å bli barnehagelærer og er utdannet kostholdsveileder. Jeg er barnehagens kokk og sørger for at barna får i seg de riktige byggeklossene for vekst og utvikling, læring og trivsel. Jeg har jobbet i barnehagen siden januar 2019.

Eva-Irene Korgerud

Fagarbeider


Avd. Stjernevennene 3-6 år


Jeg er en kreativ sjel og elsker å drive med formingsaktiviteter, lese bøker og ha sangsamling. Jeg har jobbet i barnehagen siden januar 2011.

Isabel Kind

Pedagogisk medarbeider

Avd. Stjernevennene 3-6 år

Jeg syns det er både spennende og givende å få følge barns utvikling gjennom lek og læring. Jeg har jobbet i barnehagen siden august 2020.

Linda Lund

Fagarbeider


Avd. Kometkameratene 3-6 år


Jeg er alltid blid, glødende, tilstedeværende og imøtekommende, slik at barn, foresatte og kollegaer skal føle en trygghet med/rundt meg. Jeg har jobbet i barnehagen siden november 2012.

Linda Wulff

Pedagogisk medarbeider

Avd. Kometkameratene 3-6 år

Jeg er opptatt av leken til barna og jeg er alltid deltakende, engasjert og positiv. Jeg har jobbet i barnehagen siden august 2018.

Cathrine Kristiansen

Pedagogisk medarbeider

Avd. Storebarnsfløyen 3-6 år

Utdannet helsefagarbeider og vurderer å utdanne seg til barnehagelærer. Jeg er opptatt av å bruke leken til å lære barna de egenskapene de trenger resten av livet. Jeg har jobbet i barnehagen siden september 2021.

Pernille Solheim

Vikar

Jeg jobber både på små -og storebarnsavdelingene og er en person du ofte vil se i barnehagen da jeg jobber når personalet i barnehagen er opptatt med sine studier. Jeg er alltid blid, imøtekommende og elsker å være tilstede i barnas lek. Jeg går første året på barnehagelærerutdanningen.

Nicoline Olsen

Vikar

Jeg jobber stort sett på avdeling Venus men det hender at jeg også bidrar andre steder i barnehagen. Jeg er alltid aktiv i min deltakelse med barna, og jeg er en trygg og tilstedeværende for de minste barna. Jeg går andre året på barnehagelærerutdanningen.