Hopp til innhold

Mosjøen FUS barnehage

Mosjøen FUS barnehage er en pedagogisk arena for barn mellom 1-6 år. Vi ligger i naturskjønne omgivelser på Kippermoen med flotte turmuligheter rett utenfor gjerdet. Vi ser på hvert enkelt barn som unikt. Barn har kompetanse, er nysgjerrige, kreative, spontane og fordomsfrie. Dette ønsker vi å verdsette gjennom å vise respekt, gi barnet muligheten til å føle seg sett, hørt og annerkjent gjennom barnets uttrykk. De voksnes rolle blir å støtte, veilede og motivere til utvikling. Når du kommer til oss vil du møte glødende, skapende og tilstedeværende voksne som setter barnet først.

Vi i Mosjøen FUS barnehage mener at leken har en sentral rolle i barnas liv. Egenledelse i lek og læring er hovedsatsningsområdet vårt og vi er stolte over å kunne si at i vår barnehage har vi også vennegaranti, som vil si at vi har høyt fokus på vennskap og omsorg for hverandre. I tillegg til dette er vi opptatt av kostholdet til barna og serverer frukt og grønt til hvert måltid.

FUS-barnehagens mål:

  • FUS-barn skal gjennom tiden hos oss opparbeide seg et positivt selvbilde
  • FUS-barn er trygge og forskende, trives i lek og har vennekompetanse. Dette utvikles ved at de ansatte gjør barna trygge sammen med andre barn.
  • FUS-barn gleder seg til "resten av livet!" De vet at de har påvirkningskraft og at innspillene deres teller.
  • FUS-barn har det gøy i barnehagen, gjennom at dagen skal inneholde lek og læring sammen med gode venner.

Dette barnehageåret skal vi ha Dyrene i Hakkebakkeskogen som overordnet tema gjennom hele året. Vi får i tillegg til dette innslag av ulike arrangement og undertema gjennom året. Vi markerer barnehagens bursdag og FN-dagen i oktober. I desember er tema Jul i Campingveien og her får vi besøk av julenissen, det blir baking, besøk i julehuset vårt for å møte nissen, besøk av reinsdyret Pepper og mye mer. I februar markeres samefolkets dag. Denne markerer vi over en lengre periode i februar, med bålpanne ute, lavvo, reinskinn og spennende aktiviteter med barna. Vi feirer barnehagedagen og FUS-dagen (som har fokus på vennskap) i mars og april og før påske inviteres foreldre/foresatte til påskefrokost i barnehagen. I mai går vi i skrangletog og vi er veldig stolt av å ha så godt oppmøte bak fanen vår i 17. mai toget hvert år. På sommeren har vi temauker med planlagte aktiviteter hver uke for å gjøre hverdagen spennende og innholdsrik for barna i de rolige sommerukene.

Hos oss vil barna få oppleve hverdagsmagi og eventyrlyst.

VELKOMMEN TIL OSS

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Bjørn Arve Lund
Daglig leder

Tlf: 93 46 11 14
E-post: dl.mosjoen@bhg.no

Avdelinger

Rocketroll
Avdelingsleder:
Lisbeth Sørå
Tlf: 41407480
rocetroll.mosjoen@bhg.no
Assistent: Christoffer Martinsen
Lykketroll
Avdelingsleder:
Gunn Torill Granmo
Tlf: 91824938
lykketroll.mosjoen@bhg.no
Barne- og ungdomsarbeider: Stian Benjaminsen
Skogstroll
Avdelingsleder:
Hogne K. Lorentzen
Tlf: 91830937
skogstroll.mosjoen@bhg.no
Barne-og ungsomsarbeider: Else S Mikalsen
Tassefot
Avdelingsleder:
Tanita H Forsland
Tlf: 41415629
kjeberget.mosjoen@bhg.no
Barne- og ungdomsarbeider: Vivi-Ann Antonsen
Artigkladden
Avdelingsleder:
Yvonne Handelsby
Tlf: 41415629
kjeberget.mosjoen@bhg.no
Barne-og ungdomsarbeider: Tone Helen Knutsen
Skravlekoppen
Avdelingsleder:
Hege Antonsen
Tlf: 41415629
kjeberget.mosjoen@bhg.no
Barne- og ungdomsarbeider: Silje Mari Larsen