Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15

 Daglig leder

Hege Bakke Andresen
90 26 81 53

Ansatte i barnehagen

Vis alle
Kaja Ødegården
Fagleder/Stedfortreder Kaja begynte som fagleder høsten 2021. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk leder, stedfortreder og pedagogisk ressurs. Hun er ei blid, omsorgsfull, raus, morsom, tydelig og ei faglig sterk dame som byr på seg selv både til barn, kolleger og foreldre. Kaja liker veldig godt å jobbe tett på personal og stortrives med å ha mennesker rundt seg. For henne som fagleder så ser hun viktigheten av å hele tiden være i bevegelse. Fornyelse av fagkunnskap og implementering ut til personalet ser hun på som grunnleggende for å kunne skape et best mulig pedagogisk opplegg for barna. Kaja starter alltid dagen med å ta seg en runde rundt på alle avdelingene på morningen. Dette gjør hun for å møte foreldre, sette seg litt ned på gulvet sammen med barna og snakke litt med de ansatte. Dette er noe som betyr mye for både Kaja og de ansatte. For henne er det viktig at alle i barnehagen skal bli sett i løpet av dagen. Både foreldre, barn og ansatte. Hos Kaja står døra alltid åpen, ikke bare for kolleger men også for foreldre som skulle trenge en prat. På fritida trives Kaja aller best når hun er sammen med familie og venner.
Morten Mesøy Berg
Avdelingsleder, Mellom Ulv Morten er en mann på 22 år som er pedagogisk leder for avdelingen mellomulv. Morten har en bachelorgrad som barnehagelærer fra Nord universitet i Bodø. Han er nyutdannet og fikk jobben hos Puttara Fus i August 2021. Han ville jobbe i barnehage fordi han trives godt i samspill med barn og han ønsker å være et godt forbilde for barna. På fritiden liker Morten å være aktiv og driver med mange forskjellige ting. Han er glad i fotball, klatring, innebandy, sykling, ski og generelt idrett. Ellers er han glad i å være med samboeren, venner og familie.
Diana Petrova
Elgetråkket Navnet mitt er Diana Petrova, avdelingen som jeg jobber heter Elgertåket. Jeg er utdannet Mastergrad Økonomi , og etter åtte år jobb i bank , har bestemt meg å finne noe som jeg liker og er menings full . Jobben i barnehagen er en mulighet å gi omsorg og kjærlighet til de viktigste mennesker som har hele livet foran seg . Det finnes ikke noe bedre enn en trygg start i livet. Et liv full av glede, gode forventninger og sosiale kompetanser . Som person er jeg rolig , omsorgsfull og veldig positivt. Holder kropp og sjel frisk med, yoga og lange turer i naturen med fire bein turkameraten min .
Gunhild Skaare
Gunhild – en kreativ sjel som elsker å drive med formingsaktiviteter! Begynte å jobbe i Puttara FUS 2020. Fokuset til Gunhild er å skape kreative aktiviteter og situasjoner i barnehagen, gi rom for mestring og skape fellesskap blant barna. Gunhild er god på å være en deltakende og leken voksen, som igjen skaper rom for økt sosial kompetanse hos barna! Gunhild har alltid plass på sitt fang, alltid en kos på lur samt bruker masse humor i leken med barnet!
Tone Larsen
Hei! Jeg heter Tone og er ei supertrivelig dame som har vært i Puttara Fus siden 2015. Jeg er alltid tidlig ute og koser seg med matpakka si ilag med frokost gjengen. Sjelden jeg avslutter vakta si da jeg skal. Har alltid tid til å skravle og kose seg med ungeflokken et godt kvarter over tiden. Jeg føler jeg sprer glede rundt meg til både store og små. Jeg er kreativ og elsker å ha flokken rundt bordet og der formes den lekreste kunst. Språk er viktig, noe jeg tar med meg i gode samtaler med barna. Jeg er også veldig omsorgsfull og har et ekstra godt øye til de som måtte trenge en ekstra hånd og har alltid et fang de kan lade seg opp på.
Ingeborg Aurbakken
Ingeborg – en stødig pedagog som er opptatt av at alle barn skal ha en venn! Ingeborg er utdannet barnehagelærer med etterutdanning i småbarnsped. samt pedagogisk ledelse og læringsmiljø. Hun har jobbet i FUS siden oppstart for 10 år siden. Hovedfokuset til Ingeborg er at barnet skal ha det trygt og godt i barnehagen og at barnet skal ha en venn! For å støtte barnet på dette bruker hun Sabona som verktøy for å utvikle samspill samt evne til konfliktløsning. Ingeborg er glad i friluftsliv – og mener at pedagogikk også kan tas med i uterommet! Med mange års erfaring er Ingeborg stødig på å koordinere og organisere i hverdagen. Sist, men ikke minst – veldig opptatt av bruk av humor i hverdagen :)
Nina Halldorsson
Nina har tidligere erfaring som kontaktlærer i småskolen. Hun har mer enn tjue års erfaring som pedagogisk leder i barnehage og har vært ansatt i Puttara FUS barnehage siden 2011. Denne dama dukker mer enn gjerne ned i gamle kister med utkledningsklær og er med på ulike sprell!  Det finnes få som er mer løsningsorienterte enn Nina på jobb og i hverdagen. Hun tar utfordringer på strak arm og finner alltid en løsning som er god for alle involverte – enten det er barna eller de voksne hun har rundt seg. Hun er strukturert, inkluderende og opptatt av at alle skal ha det bra. Nina er en frisk FUS'er som suser av gårde på sykkelen sin! Hun følger opp egne barn på håndballbanen og i friidrett, og er ellers alltid i aktivitet og alltid like blid! Har a tid til å sove tru? ;)
Benedicte Skirbekk
Avdelingsleder, Sølvrev Benedicte jobber i dag på Reven, og er pedagogisk leder for Sølvreven. Hun begynte i Puttara FUS i 2019, og er utdannet barnehagelærer med språk som fordypning. Benedicte er 30 år gammel og bosatt på Kongsvinger med mann, to barn og to hunder. Hun liker og være i aktivitet og familie og venner opptar stort sett mesteparten av hennes fritid.
Joakim Myhre Eik
Hei og hopp. Jeg er Joakim Myhre Eik og er pedagogisk leder på Sørharen i Puttara Fus barnehage. En jobb jeg trives veldig godt med. Hverdagen i barnehagen er spennende, og det å bidra til lek, læring og utvikling for barna er en veldig viktig og spennende oppgave. Å gi barna viktige «verktøy» i hverdagen som å lære seg å håndtere konflikter og bli den beste versjonen av seg selv er også en viktig del av jobben. Som leder og person må jeg stille glødende, skapende og tilstedeværende til barnehagen hver eneste dag. Å se barna trives i barnehagen, lære og utvikle seg er utrolig spennende. I en hverdag med humor, sang, musikk og utelek skjer det mye morsomt her hos oss.
Malin Klanderud Vestli
Matmagiker Malin elsker jobben sin og er lidenskapelig opptatt av at barn skal oppleve mat på en positiv måte. Hun gir barna mulighet til å få nye smaksopplevelser, samtidig som hun holder på gode tradisjonelle matretter fra hele verden. Hun jobber etter FUS´ smartmatkonsept, som går ut på at barna får i seg de riktige «byggeklossene» for optimal utvikling av hjernen og resten av kroppen. Malin er miljøbevisst og har fokus på det grønne skiftet, og bruker derfor mye grønnsaker i matlagingen sin og har en grønn vri på de fleste matretter. Hun har over gjennomsnittet mye energi, et glimt i øyet, en god dose humor og synes det er stor stas å få besøk på kjøkkenet av barna.