Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15
  Vi har
ledig plass!
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Hege Bakke Andresen
90 26 81 53
E-post

Velkommen til Puttara FUS barnehage

Avdelinger

Brunbjørn
Pedagogisk leder
Emil Pramhus
Tlf: 40086701
emil.pramhus@bhg.no
Isbjørn
Pedagogisk leder
Silje Aanerud
Tlf: 40078341
silje.aanerud@bhg.no
Fjellreven
Pedagogisk leder
Mariam Ai
Tlf: 40078297
mariam.ali@bhg.no
Rødreven
Pedagogisk leder
Erik Asplund
Tlf: 40086026
erik.asplund@bhg.no
Sørharen
Pedagogisk leder
Joakim Myhre Eik
Tlf: 95063677
joakim.eik@bhg.no
Matmagiker
Kokk
Malin Vestli
Tlf: 95228687
malin.vestli@bhg.no
Fagleder
Nestleder
Kaja Ødegården
Tlf: 91874286
kaja.odegarden@bhg.no
Hvitulv
Pedagogisk leder
Siri Jørgensen
Tlf: 90106292
siri.jorgensen@bhg.no
Skogharen
Pedagogisk leder
Iselin Vålbekken Sundet
Tlf: 95060964
iselin.sundet@bhg.no
Spesialpedagog

Marthe Ødegården
Tlf: 91874287
marthe.odegarden@bhg.no
Elgefaret
Pedagogisk leder
Benedicte Skirbekk
Tlf: 90151420
benedicte.skirbekk@bhg.no
Gaupa
Pedagogisk leder
Mette Ruud
Tlf: 95222370
mette.ruud2@bhg.no
Polarreven
Barnehagelærer
Martin Taugbøl
Tlf: 91611630
martin.taugbol@bhg.no
Gråulv
Pedagogisk leder
Ingvild Norhus
Tlf: 40078299
ingvild.norhus@bhg.no
Svartulv
Pedagogisk leder
Morten Mesøy Berg
Tlf: 90106292
morten.berg@bhg.no
Daglig Leder
Nettverksleder Akershus Øst II
Hege Bakke Andresen
Tlf: 90268153
dl.puttara@bhg.no
Elgetråkket
Avdelingsleder:
Sarah Føien
Tlf: 400 78 318
sarah.foien@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Kaja Ødegården

Fagleder

Pedagogisk leder på Reven

Sertifisert CLASS- observatør/ Tuning Into Kids veileder 

Kaja begynte som fagleder høsten 2021. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk leder, stedfortreder og pedagogisk ressurs. Hun er ei blid, omsorgsfull, raus, morsom, tydelig og ei faglig sterk dame som byr på seg selv både til barn, kolleger og foreldre. Kaja liker veldig godt å jobbe tett på personal og stortrives med å ha mennesker rundt seg. For henne som fagleder så ser hun viktigheten av å hele tiden være i bevegelse. Fornyelse av fagkunnskap og implementering ut til personalet ser hun på som grunnleggende for å kunne skape et best mulig pedagogisk opplegg for barna. Kaja starter alltid dagen med å ta seg en runde rundt på alle avdelingene på morningen. Dette gjør hun for å møte foreldre, sette seg litt ned på gulvet sammen med barna og snakke litt med de ansatte. Dette er noe som betyr mye for både Kaja og de ansatte. For henne er det viktig at alle i barnehagen skal bli sett i løpet av dagen. Både foreldre, barn og ansatte. Hos Kaja står døra alltid åpen, ikke bare for kolleger men også for foreldre som skulle trenge en prat. På fritida trives Kaja aller best når hun er sammen med familie og venner.

Mariam Ali

Pedagogisk leder 

Reven 

Mariam er nyutdannet barnehaglærer og begynte hos oss i Puttara FUS barnehage 01.08.22

Mariam er en leken og engasjert barnehagelærer som ønsker å skape et trygt og omsorgsfullt miljø for småbarn gjennom lek, læring, omsorg og dannelse. Hun er dyktig på å bruke faglig og etisk kunnskap og komptetanse for at barna er og skal føle seg trygge. 

Mariam har fokus på barnas induviduelle styrker og behov, og sørger for at hvert barn opplever mestringsfølelse i hverdagen. 

Joachim Sagen

Barne - og ungdomsarbeider 

Haren 

Joachim har det siste året jobbet med førskolebarna på avdeling gaupa og er utdannet barn og ungdomsarbeider. Han er på det 8. året hvor han har jobbet i barnehage. Joachim trives godt når han arbeider med finmotorikken til barna når de er inne, da blant annet å jobbe med tegninger og perle med småperler. Det å se barnas mestringsfølelse av å fullføre et tegneprosjekt eller perleprosjekt er alltid like gøy. Ute så er denne karen en aktiv person som liker å løpe rundt med barna, sparke fotball, klatre i klatrestativ og lignende som man kan bruke kroppen godt på. På hjemmebane så trives Joachim når han er sammen med venner og familie. I vintertiden liker han å være i fjellet å kjøre alpint, og sommeren så er det å kjøre amcar og cruise i gata.

Knut Einar Bekkevold

Barna- og ungdomsarbeider 

Reven 

Knut Einar, eller Knutern som han ofte blir kalt, har jobbet i barnehage sida 2012. Han dro på og tok barne- og ungdomsarbeider faget på 20 uker, det må være en rekord vel? Og i 2015 tok han fagbrevet sitt her i Puttara FUS. Hva tenker Knutern er det viktigste vi kan lære barna i barnehagen? Hele grunnholdning ligger i Sabona’n vår. Sabona betyr jeg ser deg, jeg anerkjenner din rett til å eksistere med ønsker og behov som er like viktig for deg som mine er for meg. Med denne holdningen lærer vi å ta hensyn, hjelpe hverandre og lære viljen til å finne gode løsninger når vi kommer i en uforenlighet, blir uenige. Sammen finner vi ut hvorfor vi har blitt uenige og sammen finner vi gode løsninger. Knutern var så heldig at han fikk lede arbeidet med å lage Sabona plan vi har har i barnehagen vår, han synes at barnehagen vår har et unikt verktøy ingen andre har, og drister seg til å si at barnehagen hans må være en av de beste barnehagene med voksne som alltid er på måljakt og møter barna med en løsningsorientert holdning. Hjemme så er Knutern en ihuga Biker og suser mange mil på veien med sin Harley Davidson. Han liker også å gjøre seg turer til fots i skogen, men helst på fjellet. På turene er gjerne filmkamera med så da skjønner du at han liker å klippe og redigere litt film også. Sjølsagt med egen YouTube kanal. Nei nå får jeg runde av her, skulle det være noe mer du vil vite om Knutern så er det bare å dra’n litt i armen. Sjøl om han skulle se noe tankefull ut så er’n en veldig sosial type som liker å slå av en prat. Lag en fin dag.

Ingvild Nordhus

Pedagogisk leder

Ulven

Ingvild er utdannet førskolelærer fra høgskolen i Oslo i 1999, og har jobbet som pedagogisk leder siden. Hun har jobbet i forskjellige barnehager i Oslo før hun flyttet tilbake til Kongsvinger sammen med familien sin, og har tatt med seg det beste hun har lært fra alle barnehagene hun har jobbet i til Puttara Fus! Ingvild er genuint opptatt av barna og deres beste, er leken og ansvarsfull og har stor respekt for at vi tar vare på det aller mest dyrebare foreldrene har de timene de er i barnehagen. 

Morten Mesøy Berg

Pedagogisk leder

Ulven

Morten er en mann på 22 år som er pedagogisk leder for avdelingen mellomulv. Morten har en bachelorgrad som barnehagelærer fra Nord universitet i Bodø. Han er nyutdannet og fikk jobben hos Puttara Fus i August 2021. Han ville jobbe i barnehage fordi han trives godt i samspill med barn og han ønsker å være et godt forbilde for barna. På fritiden liker Morten å være aktiv og driver med mange forskjellige ting. Han er glad i fotball, klatring, innebandy, sykling, ski og generelt idrett. Ellers er han glad i å være med samboeren, venner og familie.

Marit Nygård

Barne- og ungdomsarbeider 

Ulven

Denne blide sola heter Marit. Hun tok fagbrevet i Puttara FUS barnehage for 2 år siden. Tidligere var livet hennes å jobbe med veddeløp hester, det var hennes lidenskap til for 10 år siden. Nå gir hun all sin kjærlighet til barna i Puttara FUS. Her trives Marit veldig godt med en super gjeng av arbeidskollegaer.

Diana Petrova

Pedagogisk medarbeider

Reven

Diana har en utdanning Mastergrad Økonomi , og etter åtte år jobb i bank bestemte hun seg for å finne noe som hun liker og er meningsfullt. For Diana er jobben i barnehagen en mulighet til å gi omsorg og kjærlighet til de viktigste menneskene som har hele livet foran seg . Det finnes ikke noe bedre enn en trygg start i livet. Et liv fullt av glede, gode forventninger og sosiale kompetanser . Som person er hun rolig , omsorgsfull og veldig positiv. Diana holder kropp og sjel frisk med yoga og lange turer i naturen med fire-bein turkameraten min .

Gunhild Skaare

Pedagogisk medarbeider 

Bjørnen

Gunhild – en kreativ sjel som elsker å drive med formingsaktiviteter! Begynte å jobbe i Puttara FUS 2020. Fokuset til Gunhild er å skape kreative aktiviteter og situasjoner i barnehagen, gi rom for mestring og skape fellesskap blant barna. Gunhild er god på å være en deltakende og leken voksen, som igjen skaper rom for økt sosial kompetanse hos barna! Gunhild har alltid plass på sitt fang, alltid en kos på lur samt bruker masse humor i leken med barnet!

Tone Larsen

Barne- og ungsomsarbeider 

Elgen 

Tone er ei supertrivelig dame som har vært i Puttara Fus siden 2015. Hun er alltid tidlig ute og koser meg med matpakka ilag med frokost gjengen. Tone avslutter vakta da hun skal. Har alltid tid til å skravle og kose seg med ungeflokken et godt kvarter over tiden. Tone sprer glede rundt seg til både store og små. Hun er kreativ og elsker å ha flokken rundt bordet og der formes den lekreste kunst. Språk er viktig, noe hun tar med meg i gode samtaler med barna. Tone er også veldig omsorgsfull og har et ekstra godt øye til de som måtte trenge en ekstra hånd og har alltid et fang de kan lade seg opp på.

Wilhelm Teksum

Pedagogisk medarbeider 

Bjørnen

Wilhelm Teksum – en tilstedeværende voksen!! Sammen med barna legger Wilhelm vekt på at barna skal ha den beste dagen i barnehagen hver dag!! Wilhelm sprer varme, glede og stor trygghet – og er tilstede for og med barna slik at de skal kunne oppleve mestring og utvikling. Wilhelm har en genuin interesse i å være med barna, følge og veilede dem i lek og utvikling. Han har meget god kompetanse i å være barnets veiviser da han utviser stor trygghet og tilstedeværelse! Denne mannen har som Gunhild – alltid et fang for både trøst og kos! Og ikke minst så er han sterk – så vipps så har en haug med småtroll blitt løfta HØYT…wiiiii

Jenny Emilie Sigvartsen

Barne- og ungdomsarbeider 

Elgen

Jenny startet som lærling høsten 2020 og avslutter perioden som lærling august 2022. Hun har tidligere jobbet noen år med barn og unge på rideleir og det var i disse årene hun fant ut at det var barn hun ville jobbe med. Jenny ble tidlig interessert i Sabona og det lærte hun å se mennesker på en annen måte. Hun begynte tidlig å bruke Sabona i barnehagen og på privaten. Det må jo derfor nevnes at denne blide og positive jenta er reflektert og nysgjerrig på hvordan ting henger sammen. Jenny er sosial, hun ønsker å skape et trygt og godt miljø i barnehagen og har øye for at alle sammen skal ha det bra.

Linn Waage Nilsen

Barne- og ungdomsarbeider 

Reven 

Samuel Galligan

Pedagogisk medarbeider 

Ulven 

Sam startet som pedagogisk medarbeider på ulven høsten 2022 og stortrives! Han er opptatt av å spre glede og morro til både barn og ansatte. 

Erik Asplund

Pedagogisk leder 

Reven 

Benedicte Skirbekk

Pedagogisk leder

Elgen

Benedicte jobber i dag på Elgen, og er pedagogisk leder for Elgefaret. Hun begynte i Puttara FUS i 2019, og er utdannet barnehagelærer med språk som fordypning. Benedicte er 31 år gammel og bosatt på Kongsvinger med mann, to barn og to hunder. Hun liker og være i aktivitet og familie og venner opptar stort sett mesteparten av hennes fritid.

Marlena Swiniarska

Fagarbeider 

Elgen

Denne tilstedeværende dama her heter Marlena  og jobber som fagarbeider på Elgen med barna 0-3 år. Marlena er alltid positiv, engasjert, relajsonell, omsorgsfull og aktiv. Hum arbeider alltid med prinsippet "barna først". Marlena ønsker å gi trygghet og en best mulig begynnelse på livet ved et godt leke og læringsmiljø og relasjonskompetanse. Hun har jobbet i barnehagen siden januar 2020.

Iselin Vålbekken Sundet

Pedagogisk leder 

Haren 

Denne humørsprederen heter Iselin og er pedagogisk leder her i Puttara Fus barnehage. Det er en jobb som hun virkelig stortrives med. Å være en god støtte og rollemodell er et ansvar hun bærer og er ydmyk over. Det og se at barna trives i barnehagen, lærer og utvikler seg, erfarer nye spennende opplevelser ute i naturen, i uteleken og inne på avdelingen er utrolig spennende. Å se barna opplever små og store mestringer da de klarer noe de har øvd på, er en stor motivasjon for Iselin i sin jobb i barnehagem. Å se barna stråler av glede av sang musikk, eventyrformidling er en av de tingene som hun brenner litt ekstra for.

Da barna er gode mot hverandre og hjelper hverandre og viser støtte og empati, da ser Iselin at det hun jobber for gir en stor verdi. Her hos oss i Puttara er det fint å være.

Joakim Myhre Eik

Pedagogisk leder 

Haren 

Dette er Joakim Myhre Eik og  han jobber som pedagogisk leder på Sørharen i Puttara Fus barnehage. En jobb han trives veldig godt med. For Joakim er hverdagen i barnehagen spennende, og det å bidra til lek, læring og utvikling for barna er en veldig viktig og spennende oppgave. Å gi barna viktige «verktøy» i hverdagen som å lære seg å håndtere konflikter og bli den beste versjonen av seg selv er også en viktig del av jobben hans. Som leder og person stiller han alltid på jobb som glødende, skapende og tilstedeværende hver eneste dag. Å se barna trives i barnehagen, lære og utvikle seg syntes han er utrolig spennende. I en hverdag med humor, sang, musikk og utelek skjer det mye morsomt her hos oss.

Kristian Bakke Andresen

Fagarbeider 

Haren

Kristian er fagarbeider, og har jobbet i Puttara FUS barnehage i 5 år. Han er utrolig empatisk i relasjon med barn, og har et veldig godt fang til «lading» da barna trenger trygghet. Dette barnehageåret jobber Kristian på avdeling Hare, med barn født i 2019. Han stortrives sammen med barna i denne aldersgruppen, og sammen med sine kollegaer. Han har mye omsorg, glede, lek og læring å tilby til barna i hverdagen. Barna stortrives i hans nærvær og han blir ofte omtalt ved middagsbordet i hjemmet, som en trygg og god voksenperson. Setter alltid barnet først gjennom hele dagen og har alltid morsomme kommentarer om hvordan dagen til barnet har vært. Både barn og voksne trives godt i Kristian sitt nærvær.

Malin Klanderud Vestli

Kokk

Matmagiker Malin elsker jobben sin og er lidenskapelig opptatt av at barn skal oppleve mat på en positiv måte. Hun gir barna mulighet til å få nye smaksopplevelser, samtidig som hun holder på gode tradisjonelle matretter fra hele verden. Hun jobber etter FUS´ smartmatkonsept, som går ut på at barna får i seg de riktige «byggeklossene» for optimal utvikling av hjernen og resten av kroppen. Malin er miljøbevisst og har fokus på det grønne skiftet, og bruker derfor mye grønnsaker i matlagingen sin og har en grønn vri på de fleste matretter. Hun har over gjennomsnittet mye energi, et glimt i øyet, en god dose humor og synes det er stor stas å få besøk på kjøkkenet av barna.

Hege Bakke Andresen

Daglig Leder

Hege er utdannet barnehagelærer, men tilleggsutdanning i barns språk, psykososialt helsearbeid, småbarnspedagogikk, IKT barn, barnehagejuss, organisasjon og ledelse, styrerutdanning. Sertifisert Tuning in to Kids (TIK) veileder, og godt kjennskap til CLASS som forskningsbasert verktøy i barnehagens daglige virksomhet. Hege er i tillegg godt skolert i forhold til SABONA, et forskningsbasert konflikthåndteringsverktøy, der professor Galtung mener at det er like viktig å jobbe med konflikthygiene som håndhygiene i forebyggende psykisk helsearbeid. Hege har lang fartstid i både kommunale og private barnehager, til sammen 27 år i alle ulike posisjoner i barnehage, og sitter derfor men lang erfaring i forhold til mange saker innenfor barnehagedrift. Hun har vært daglig leder i Puttara FUS barnehage siden åpningen av barnehagen i 2011, og jobber i dag både som daglig leder og nettverksleder for 12 barnehager i Viken. Hege er kunnskapsrik, raus, har et godt hjerte for alle, svært tydelig, men samtidig utrolig relasjonell. Hun har et utrolig engasjement, brenner for jobben sin, gleder seg til å reise på jobb hver eneste dag, for å jobbe med FUS satsningsområdet «BARNET FØRST».

Ingrid Helene Fjeldskogen Walmann

Pedagogisk medarbeider 

Elgen 

Ingrid er 24 år gammel og tvers gjennom eidskoging. Hun har studert helsefag, kost- og ernæring, pedagogikk, språk og medisinsk grunnfag, samt vært en tur oppe i forsvaret i nord. 

Hun brenner for mennesket og har sterkt fokus på positive relasjoner, godt humør og trygge rammer. Hun vil at barnet ditt skal glede seg til å til å kommer til oss og lære det livet måtte være gjennom lek og latter. 

Tina Helene Wiggen Libjå

Barne- og ungdomsarbeider 

Elgen 

Martine Rudberg

Pedagogisk medarbeider 

Ulven 

Martine har etter mange år i Oslo som frisør flyttet hjem og har nå lyst til å prøve noe hun alltid har drømt om. Hun liker å se utviklingen til de små og gi dem tryggheten de trenger i starten av livet. Martine er leken,sosial og rolig. På fritiden liker hun å omgås med venner og familie eller dra på trening. 

Martin Lund

Barne- og ungdomsarbeider 

Haren 

Martin er 23 år gammel og begynte å jobbe hos oss i januar 2023. Han er veldig glad i å holde på med musikk og tar gjerne fram gitaren i løpet av dagen. Til barna i barnehagen kan han by på masse lek og gi barna et godt forhold til musikk. 

Kaja Skorek

Pedagogisk medarbeider 

Ulven 

Kaja er ei 20 år gammel jente som startet å jobbe i Puttara FUS barnehage i desember 2022. Hun er ei kreativ, omsorgsfull, aktiv og ei glad jente. 

Camilla Nordhagen

Barne- og ungdomsarbeider 

Gaupa 

Camilla ble ferdig med fagbrevet sommer 2020. Hun er en voksen som gleder seg til å gå på jobb hver dag- ingen dag er lik i barnehagen. Hun er en omsorgsfull og engasjert voksen. Med fokus på at barna må prøve og øve på å klare ting selv. Fritiden bruker hun sammen med familie og venner og er generelt glad i å være ute. 

Silje Aanerud

Pedagogisk leder 

Bjørnen 

Celine Kristiansen

Barne- og ungdomsarbeider 

Ulven 

Celine er nyansatt og startet hos oss 01.08. Hun er ei sprudlende, tilstedeværende og positiv jente som byr på seg selv til enhver tid. Hun har jobbet mye med barn opp igjennom, både store og små. Hun har også jobbet tett på barn med speielle behov og har ervervet seg mye kunnskap og erfaring knyttet til dette. 

Celine spiller instrumenter, tegner, maler og holder på med det meste innenfor kreativitet på fritiden og elsker ta dette inn i jobben sin. 

Azra Lipovica

Lærling 

Reven 

Azra er et kjent fjes for mange fordi hun har hatt praksis her hos oss. Hun startet som læring nå 01.08.22 og er å finne på småbarnsbasen reven. 

Azra er ei blid, positiv og tilstedeværende jente som viser glede av å jobbe tett på barn og mennesker. På grunn av hennes praksistid her har hun ervervet seg en del kunnskap og erfaringer som hun skal bygge videre på i sin lærlingtid hos oss. 

Lina Kristine Mjaanes

Barnehagelærer

Haren 

Lina er 24 år gammel og startet hos oss i januar 2023. Hun går siste året som barnehagelærerstudent med språk og litteratur som fordypning. I tilegg til barnehagelærerutdanning har Lina en bachelorgrad i psykologi. Hun er en engasjert barnehagelærer som ønsker å skape et trygt og støttende miljø for barna gjennom lek , læring, omsorg og danning. 

Lina har fokus på barns medvirkning, og det å være en tilgjngelig voksen som ser alle barnas behov og styrker i hverdagen. 

Ida Johanne Jenson

Barnehaglærer 

Elgen 

Ida er nyansatt og startet her i januar 2023 på den nye småbarnsbasen Elgen. Hun er straks ferdig utdannet barnehagelærer og brenner for at barna skal få gode opplevelser med musikk og sang. Det som ligger hjertet hennes nærmest i barnehagen er barns språkutvikling. Ida er nok litt stille og beskjeden i starten, men det går seg til etterhvert. På fritiden tilbringen hun mye av tiden sin på verkstedet og bil. Hun har tidligere jobbet i Montesorri barnehage og spesielt tett på barn med utvidet behov. 

Charlotte Kristiansen

Barne og ungdomsarbeider 

Ulven

Charlotte har jobbet i barnehage i 14 år, og har erfaring og kompetanse fra alle alderstrinn. Charlotte er en trygg og tilstedeværende voksen, som er der barna er, om det er nede på gulvet eller høyt i et klatrestativ. Hun brenner for bøker og lesestund, der hun aktivt bruker dialogisk lesing for å fremme leseglede, relasjoner, samt å styrke språkforståelse og ordforråd. 

Siri Holdnes Jørgensen

Pedagogisk leder på disp

Ulven 

Siri tok fagbrev som barne- og ungdomsarbeider i 2005, etter det har hun jobbet både i barnehage, på kontor og i butikk. I 2015 begynte hun i Puttara FUS barnehage. Hun er ei positiv, omsorgsfull og blid jente som bryr seg om at barna skal føle seg trygge, hørt og sett hver dag i barnehagen. Da musikk og sang er noe hun liker blir dette dratt med inn i barnehagehverdagen. Hun liker også å være kreativ sammen med barna både inne rundt bordet og ute i lek. 

Marthe Ødegården

Spesialpedagog

CLASS observatør/ pre-k

Marthe har en bachelor i pedagogikk og har jobbet som lærer i mange år. De siste 5 årene har hun vært spesialpedagog i skolen, men har siden februar 2022 jobbet i Puttara FUS barnehage. Marthe sertifiserte seg som CLASS- observatør i mai og kommer til å reise rundt i andre barnehager for å kartlegge voksenrollen, klimaet, lærinsmijøet og relasjon mellom barn og voksen. Marthe er opptatt av at alle barn skal føle seg trygge, ha tilhørighet og oppleve mestring. Hun vil gjerne bistå barn med å øke sin sosiale kompetanse i samspill og relasjon gjennom lek med andre. Marthe er blid og imøtekommende- og ønsker at både store og små skal føle seg sett. Hun har selv to gutter i barnehagealder som gjør at hun er nokså leken i hverdagen. 

Mette Ruud

Pedagogisk leder 

Gaupa 

Mette er utdannet barnehagelærer, med tilleggsutdanning i barns språk, psykososialt helsearbeid, IKT barn, småskolepedagogikk og veiledning. Hun har vært med siden oppstarten av barnehagen, og har tidligere jobbet i Eidskog kommunes barnehager. Mette har også jobbet 10 år i Mali i Vest- Afrika. 

Mette har alltid jobbet med de største barna i barnehagen, og brenner for at det siste året i barnehagen skal bli et topp år med masse opplevelser og mange vennskap. Da blir det mye turer og bruk av naturen og nærmiljøet, og hun er glad i å være mye ute sammen med barna. For Mette er det også viktig at overgangen til skolen bli så god som mulig for alle barna. Det viktigste barna har med seg til skolen, er god sosial kompetanse, god venner og god selvfølelse. Dette jobber hun med hele året, spesielt gjennom SABONA, hvor vi har fokus på å utvikle samspill og evne til konfliktløsning. 

Ole Morten Slaastad

Barne- og ungdomsarbeider 

Gaupa 

Ole Morten er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har i tilegg spesped kurs for barne- og ungdomsarbeidere. Han ble ansatt i Puttara i 2011 og er en som er genuint opptatt av faget og er så stolt av sitt yrke. 

Ole Morten har med sine snart 15 år i bhg yrke opparbeidet seg en enorm kunnskap og kompetanse innenfor barn i bhg. Han er glad i å få inn ny forskning om faget og er stadig i utvikling for å spisse kompetansen sin for barnas beste. Han er en som blomstrer klart mest i de aktive dagene i barnehagen, når det er turer, utflukter, gymsallek, fotball eller et eller annet fysisk er han i sitt ess. Med sinn innlevelse og glede gir han barna idrettsglede og mestringsfølelse. Med kunnskap fra fritid som fotballtrener, allidrett instruktør og skitrener har han mye kunnskap som han deler med barna våre i barnehagen. 

Ole Morten er også en av barnehagens ansatte som har tatt busslappen slik at han kan ta med seg barna på alle mulige utflukter som fisketurer, toppturer, både turer eller bare en "rånartur i nærområdet" 

Julie Ortiz

Barne- og ungdomsarbeider 

Bjørnen 

Julie er fra Filippinene og har bodd i Norge i 10 år. Hun er mor til to fantastiske barn. Hun er tålmodig og genuint omsorgsfull. Hun liker å tegne, male og finne på kreative aktiviteter. Musikk, dans og teater har alltid en stor plass i hjertet til Julie. Hun er også veldig glad i å dramatisere eventyr. 

Å jobbe i barnehagen gir Julie mye glede. Det har lært henne å nyte de små øyeblikkene i livet. Hun syntes det er en givende jobb hvor han stadig vekk lærer noe nytt. 

Harisa Mujkanovic

Helsefagarbeider 

Haren 

Harisa er utdannet helsefagarbeider og har jobbet i avlastningsbolig i 10 år. Hun fant ut at hun trengte en forandring, og hva er vel ikke bedre enn og jobbe med med barn som gir så mye glede i hverdagen? Harisa var så heldig og fikk jobb i Puttara FUS i mars 2022 og trives veldig godt! 

Det å komme på jobb hver dag å bli møtt med latter og glede betyr mye. Barnet i fokus er viktig for Harisa, alle barn er like mye verdt og skal bli sett og hørt på lik linje. Hun anser seg selv som en omsorgsfull, positiv, morsom og leken person. 

Martin Haugen Taugbøl

Barnehagelærer 

Reven 

Martin er 25 år gammel og jobber på reven. Han er en blid, omsorgsfull og tilstedeværende mann som er opptatt av at barna skal ha det trygt og godt i barnehagen. 

På fritiden er Martin både fortballspiller og fotballtrener. Dette er noe som opptar mye av det han gjør på fritiden.