Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Puttara FUS barnehage

Avdelinger

Brunbjørn
Pedagogisk leder
Emmy Søe Eriksen
Tlf: 40078341
emmy.eriksen@bhg.no
Isbjørn
Barnehagelærer
Elias Stokkan
Tlf: 40078297
elias.stokkan@bhg.no
Gråulv
Pedagogisk leder
Mariam Ai
Tlf: 90106292
mariam.ali@bhg.no
Sørharen
Pedagogisk leder
Joakim Myhre Eik
Tlf: 95063677
joakim.eik@bhg.no
Matmagiker
Kokk
Malin Vestli
Tlf: 400 86 026
malin.vestli@bhg.no
Hvitulv
Pedagogisk leder
Julie Melby
Tlf: 40078299
julie.melby@bhg.no
Skogharen
Barnehagelærer
Lea Fevang
Tlf: 95060964
lea.fevang@bhg.no
Spesialpedagog
Spesialpedagog
Iselin Vålbekken Sundet
Tlf: 91874287
iselin.sundet@bhg.no
Elgefaret
Barnehagelærer
Alexandra Svensson
Tlf: 90151420
alexandra.svensson@bhg.no
Gaupa Rød
Pedagogisk leder
Mette Ruud
Tlf: 95222370
mette.ruud2@bhg.no
Reven
Pedagogisk leder
Monica Meldahl
Tlf: 91611630
monica.meldahl@bhg.no
Svartulv
Pedagogisk leder
Morten Mesøy Berg
Tlf: 40077827
morten.berg@bhg.no
Daglig Leder

Erik Asplund
Tlf: 91874286
dl.puttara@bhg.no
Elgetråkket
Pedagogisk leder
Sarah Føien
Tlf: 400 78 318
sarah.foien@bhg.no
Gaupa Gul
Barnehagelærer
Lina Mjaanes
Tlf: 90221469
lina.mjaanes@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Lea Fevang

Barnehagelærer

Haren

Lea er en fantastisk engasjert barnehagelærer som begynte ved FUS Puttara høsten 2023. Opprinnelig fra Tønsberg, tok Lea det store steget og flyttet til Kristiansand for å starte sin utdanning. Etter å ha fullført utdannelsen, tilbrakte hun et år med verdifull erfaring i Oslo før hun bosatte seg i Kongsvinger.

I barnehagehverdagen foretrekker Lea å jobbe temabasert, med utgangspunkt i barnas interesser. Hun legger stor vekt på det faglige aspektet av undervisningen og utforsker aktivt hvordan man kan implementere rammeplanen i pedagogiske tilnærminger. Samtidig spiller leken en sentral rolle i hennes arbeidshverdag, og hun mener at det er viktig at barna lærer gjennom lek - både inne og ute!

Alexandra Svensson

Barnehagelærer

Reven

Alexandra er utdannet barnehagelærer med et meget stort intresse for faget.  Av utdanning har hun et årsstudium i Norsk, et årsstudium i Samfunnsfag, en bachelorgrad i Barnehagelærerutdanning, og hun tar for øyeblikket en mastergradsutdanning i Tilpasset Opplæring – som er en profesjonsrettet pedagogisk- og spesialpedagogisk mastergrad med en inkluderingspedagogisk tilnærming. Hun brenner for tematikken «inkluderende miljøer, anerkjennelse og likeverd», og spenningsfeltet mellom det allmennpedagogiske og spesialpedagogiske tilbudet som skal tilpasses enkeltindividet utfra dets individuelle og subjektive behov og forutsetninger. 

Joachim Sagen

Barne - og ungdomsarbeider 

Haren 

Joachim har det siste året jobbet med førskolebarna på avdeling gaupa og er utdannet barn og ungdomsarbeider. Han er på det 8. året hvor han har jobbet i barnehage. Joachim trives godt når han arbeider med finmotorikken til barna når de er inne, da blant annet å jobbe med tegninger og perle med småperler. Det å se barnas mestringsfølelse av å fullføre et tegneprosjekt eller perleprosjekt er alltid like gøy. Ute så er denne karen en aktiv person som liker å løpe rundt med barna, sparke fotball, klatre i klatrestativ og lignende som man kan bruke kroppen godt på. På hjemmebane så trives Joachim når han er sammen med venner og familie. I vintertiden liker han å være i fjellet å kjøre alpint, og sommeren så er det å kjøre amcar og cruise i gata.

Knut Einar Bekkevold

Barna- og ungdomsarbeider 

Ulven

Knut Einar, eller Knutern som han ofte blir kalt, har jobbet i barnehage sida 2012. Han dro på og tok barne- og ungdomsarbeider faget på 20 uker og i 2015 tok han fagbrevet sitt her i Puttara FUS. Hva tenker Knutern er det viktigste vi kan lære barna i barnehagen? Hele grunnholdning ligger i Sabona’n vår. Sabona betyr jeg ser deg, jeg anerkjenner din rett til å eksistere med ønsker og behov som er like viktig for deg som mine er for meg. Med denne holdningen lærer vi å ta hensyn, hjelpe hverandre og lære viljen til å finne gode løsninger når vi kommer i en uforenlighet, blir uenige. Sammen finner vi ut hvorfor vi har blitt uenige og sammen finner vi gode løsninger. Knutern var så heldig at han fikk lede arbeidet med å lage Sabona plan vi har har i barnehagen vår, han synes at barnehagen vår har et unikt verktøy ingen andre har, og drister seg til å si at barnehagen hans må være en av de beste barnehagene med voksne som alltid er på måljakt og møter barna med en løsningsorientert holdning. Hjemme så er Knutern en ihuga Biker og suser mange mil på veien med sin Harley Davidson. Han liker også å gjøre seg turer til fots i skogen, men helst på fjellet. På turene er gjerne filmkamera med så da skjønner du at han liker å klippe og redigere litt film også. Sjølsagt med egen YouTube kanal. Nei nå får jeg runde av her, skulle det være noe mer du vil vite om Knutern så er det bare å dra’n litt i armen. Sjøl om han skulle se noe tankefull ut så er’n en veldig sosial type som liker å slå av en prat. Lag en fin dag.

Morten Mesøy Berg

Pedagogisk leder

Ulven

Morten er en mann på 22 år som er pedagogisk leder for avdelingen mellomulv. Morten har en bachelorgrad som barnehagelærer fra Nord universitet i Bodø. Han er nyutdannet og fikk jobben hos Puttara Fus i August 2021. Han ville jobbe i barnehage fordi han trives godt i samspill med barn og han ønsker å være et godt forbilde for barna. På fritiden liker Morten å være aktiv og driver med mange forskjellige ting. Han er glad i fotball, klatring, innebandy, sykling, ski og generelt idrett. Ellers er han glad i å være med samboeren, venner og familie.

Marit Nygård

Barne- og ungdomsarbeider 

Bjørnen

Denne blide sola heter Marit. Hun tok fagbrevet i Puttara FUS barnehage for 2 år siden. Tidligere var livet hennes å jobbe med veddeløp hester, det var hennes lidenskap til for 10 år siden. Nå gir hun all sin kjærlighet til barna i Puttara FUS. Her trives Marit veldig godt med en super gjeng av arbeidskollegaer.

Diana Petrova

Pedagogisk medarbeider

Bjørnen

Diana har en utdanning Mastergrad Økonomi , og etter åtte år jobb i bank bestemte hun seg for å finne noe som hun liker og er meningsfullt. For Diana er jobben i barnehagen en mulighet til å gi omsorg og kjærlighet til de viktigste menneskene som har hele livet foran seg . Det finnes ikke noe bedre enn en trygg start i livet. Et liv fullt av glede, gode forventninger og sosiale kompetanser . Som person er hun rolig , omsorgsfull og veldig positiv. Diana holder kropp og sjel frisk med yoga og lange turer i naturen med fire-bein turkameraten min .

Gunhild Skaare

Fagarbeider

Gaupa

Gunhild – en kreativ sjel som elsker å drive med formingsaktiviteter! Begynte å jobbe i Puttara FUS 2020. Fokuset til Gunhild er å skape kreative aktiviteter og situasjoner i barnehagen, gi rom for mestring og skape fellesskap blant barna. Gunhild er god på å være en deltakende og leken voksen, som igjen skaper rom for økt sosial kompetanse hos barna! Gunhild har alltid plass på sitt fang, alltid en kos på lur samt bruker masse humor i leken med barnet!

Tone Larsen

Barne- og ungsomsarbeider 

Elgen 

Tone er ei supertrivelig dame som har vært i Puttara Fus siden 2015. Hun er alltid tidlig ute og koser meg med matpakka ilag med frokost gjengen. Tone avslutter vakta da hun skal. Har alltid tid til å skravle og kose seg med ungeflokken et godt kvarter over tiden. Tone sprer glede rundt seg til både store og små. Hun er kreativ og elsker å ha flokken rundt bordet og der formes den lekreste kunst. Språk er viktig, noe hun tar med meg i gode samtaler med barna. Tone er også veldig omsorgsfull og har et ekstra godt øye til de som måtte trenge en ekstra hånd og har alltid et fang de kan lade seg opp på.

Wilhelm Teksum

Fagarbeider 

Gaupa

Wilhelm Teksum – en tilstedeværende voksen!! Sammen med barna legger Wilhelm vekt på at barna skal ha den beste dagen i barnehagen hver dag!! Wilhelm sprer varme, glede og stor trygghet – og er tilstede for og med barna slik at de skal kunne oppleve mestring og utvikling. Wilhelm har en genuin interesse i å være med barna, følge og veilede dem i lek og utvikling. Han har meget god kompetanse i å være barnets veiviser da han utviser stor trygghet og tilstedeværelse! Denne mannen har som Gunhild – alltid et fang for både trøst og kos! Og ikke minst så er han sterk – så vipps så har en haug med småtroll blitt løfta HØYT…wiiiii

Jenny Emilie Sigvartsen

Barne- og ungdomsarbeider 

Elgen

Jenny startet som lærling høsten 2020 og avslutter perioden som lærling august 2022. Hun har tidligere jobbet noen år med barn og unge på rideleir og det var i disse årene hun fant ut at det var barn hun ville jobbe med. Jenny ble tidlig interessert i Sabona og det lærte hun å se mennesker på en annen måte. Hun begynte tidlig å bruke Sabona i barnehagen og på privaten. Det må jo derfor nevnes at denne blide og positive jenta er reflektert og nysgjerrig på hvordan ting henger sammen. Jenny er sosial, hun ønsker å skape et trygt og godt miljø i barnehagen og har øye for at alle sammen skal ha det bra.

Linn Waage Nilsen

Barne- og ungdomsarbeider 

Haren

Erik Asplund

Daglig leder

Erik,en dedikert og utdannet barnehagelærer som har vært ansatt i Puttara FUS siden oppstart i 2011. Han har god kjennskap til konflikthåndtering gjennom Sabona, er sertifisert i Tuning in to kids og brenner ekstra godt for å skape et trygt og godt barnehagemiljø samt er særlig engasjert i arbeidet mot krenkelser. Han har også gjennomgått opplæring i Stine Sofie barnehagepakke.

Hans engasjment, kontinuerlige faglige utvikling og lidenskap for å skape et inspirerende læringsmiljø gjør han til en dyktig og drivende leder. 

Marlena Swiniarska

Fagarbeider 

Bjørnen

Denne tilstedeværende dama her heter Marlena  og jobber som fagarbeider på Elgen med barna 0-3 år. Marlena er alltid positiv, engasjert, relajsonell, omsorgsfull og aktiv. Hum arbeider alltid med prinsippet "barna først". Marlena ønsker å gi trygghet og en best mulig begynnelse på livet ved et godt leke og læringsmiljø og relasjonskompetanse. Hun har jobbet i barnehagen siden januar 2020.

Iselin Vålbekken Sundet

Spesialpedagog

Denne humørsprederen heter Iselin og er pedagogisk leder her i Puttara Fus barnehage. Det er en jobb som hun virkelig stortrives med. Å være en god støtte og rollemodell er et ansvar hun bærer og er ydmyk over. Det og se at barna trives i barnehagen, lærer og utvikler seg, erfarer nye spennende opplevelser ute i naturen, i uteleken og inne på avdelingen er utrolig spennende. Å se barna opplever små og store mestringer da de klarer noe de har øvd på, er en stor motivasjon for Iselin i sin jobb i barnehagem. Å se barna stråler av glede av sang musikk, eventyrformidling er en av de tingene som hun brenner litt ekstra for.

Da barna er gode mot hverandre og hjelper hverandre og viser støtte og empati, da ser Iselin at det hun jobber for gir en stor verdi. Her hos oss i Puttara er det fint å være.

Joakim Myhre Eik

Baselder/ Pedagogisk leder 

Haren 

Dette er Joakim Myhre Eik og  han jobber som pedagogisk leder på Sørharen i Puttara Fus barnehage. En jobb han trives veldig godt med. For Joakim er hverdagen i barnehagen spennende, og det å bidra til lek, læring og utvikling for barna er en veldig viktig og spennende oppgave. Å gi barna viktige «verktøy» i hverdagen som å lære seg å håndtere konflikter og bli den beste versjonen av seg selv er også en viktig del av jobben hans. Som leder og person stiller han alltid på jobb som glødende, skapende og tilstedeværende hver eneste dag. Å se barna trives i barnehagen, lære og utvikle seg syntes han er utrolig spennende. I en hverdag med humor, sang, musikk og utelek skjer det mye morsomt her hos oss.

Caroline L. Iglebæk

Barne- og ungdomsarbeider

Elgen

Caroline, som tok fagbrevet i 2019, har en rik erfaring med å jobbe med barn og er for tiden engasjert i Aktivitet- og bistandsenheten, avdeling Barneavlastningen. Hun har dedikert mye av sitt arbeidsliv til å støtte og bidra til barns trivsel.

Høsten 2023 tok Caroline det store steget med å starte barnehagelærerutdanningen på Hamar, og jobber som vikar i FUS fra 2024. Hun er veldig glad i fysisk aktiviteter og kjører motocross på fritiden. Alltid blid og ser det beste i alle, og et spesielt hjerte for barn med spesielle behov.

Kristian Bakke Andresen

Fagarbeider 

Haren

Kristian er fagarbeider, og har jobbet i Puttara FUS barnehage i 5 år. Han er utrolig empatisk i relasjon med barn, og har et veldig godt fang til «lading» da barna trenger trygghet. Dette barnehageåret jobber Kristian på avdeling Hare, med barn født i 2019. Han stortrives sammen med barna i denne aldersgruppen, og sammen med sine kollegaer. Han har mye omsorg, glede, lek og læring å tilby til barna i hverdagen. Barna stortrives i hans nærvær og han blir ofte omtalt ved middagsbordet i hjemmet, som en trygg og god voksenperson. Setter alltid barnet først gjennom hele dagen og har alltid morsomme kommentarer om hvordan dagen til barnet har vært. Både barn og voksne trives godt i Kristian sitt nærvær.

Malin Klanderud Vestli

Matmagiker/ Kokk

Matmagiker Malin elsker jobben sin og er lidenskapelig opptatt av at barn skal oppleve mat på en positiv måte. Hun gir barna mulighet til å få nye smaksopplevelser, samtidig som hun holder på gode tradisjonelle matretter fra hele verden. Hun jobber etter FUS´ smartmatkonsept, som går ut på at barna får i seg de riktige «byggeklossene» for optimal utvikling av hjernen og resten av kroppen. Malin er miljøbevisst og har fokus på det grønne skiftet, og bruker derfor mye grønnsaker i matlagingen sin og har en grønn vri på de fleste matretter. Hun har over gjennomsnittet mye energi, et glimt i øyet, en god dose humor og synes det er stor stas å få besøk på kjøkkenet av barna.

Elias Stokkan

Barnehaglærer 

Bjørnen

Elias er utdannet barnehagelærer ved Høgskolen i Innlandet. Han har også årsenhet i musikk fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Elias har en sterk faglig interesse og legger merke til hvert enkelt barn. Barna lyser opp når han begynner å spille gitarr, keyboard eller ukelele.
Elias har jobbet hos oss siden 1 august 2023. Han har jobbet som pedagogisk leder i Lillestrøm siden endt utdanning i 2021 før han kom til oss. Vi er svært fornøyde med å ha han som en del av teamet vårt.
Monica Meldahl
Tina Helene Wiggen Libjå

Barne- og ungdomsarbeider 

Elgen 

Tina er ei blid og sprudlende dame som alltid møter små og store med trygghet og omsorg. 
Hun har lang fartstid i barnehage. Hun er en tilstedeværende, faglig dame som skaper mye trygghet rundt seg i gruppa. 
Hun har alltid et fang til de som trenger det. 
For Tina er trygghet og samspill veldig viktig. For å skape læring må man først være trygg i omgivelsene rundt seg. Det er også viktig og legge tilrette for barnas utviklingssone slik at alle opplever mestring for da motiveres barna til å utvikle seg videre. 
Når Tina drar i gang eventyr samling, da blir det magi så da må man bare være tilstede. 
Martine Rudberg

Fagarbeider (foreldrepermisjon)

Ulven 

Martine har etter mange år i Oslo som frisør flyttet hjem og har nå lyst til å prøve noe hun alltid har drømt om. Hun liker å se utviklingen til de små og gi dem tryggheten de trenger i starten av livet. Martine er leken,sosial og rolig. På fritiden liker hun å omgås med venner og familie eller dra på trening. 

Martin Lund

Barne- og ungdomsarbeider 

Gaupa 

Martin er 23 år gammel og begynte å jobbe hos oss i januar 2023. Han er veldig glad i å holde på med musikk og tar gjerne fram gitaren i løpet av dagen. Til barna i barnehagen kan han by på masse lek og gi barna et godt forhold til musikk. 

Camilla Nordhagen

Barne- og ungdomsarbeider 

Gaupa 

Camilla ble ferdig med fagbrevet sommer 2020. Hun er en voksen som gleder seg til å gå på jobb hver dag- ingen dag er lik i barnehagen. Hun er en omsorgsfull og engasjert voksen. Med fokus på at barna må prøve og øve på å klare ting selv. Fritiden bruker hun sammen med familie og venner og er generelt glad i å være ute. 

Silje Aanerud

Pedagogisk leder (Foreldrepermisjon)

Reven

Silje er en sprudlende og leken voksen. Hun ble ferdig utdannet barnehagelærer i 2020. Hun er en omsorgsfull og engasjert voksen. Under sitt utdanningsløp tok hun fordypning i barn med særskilte behov. På fritiden er Silje glad i turer med hundene sine, sosiale sammenkomster med venner, familie og strikking. 

Azra Lipovica

Lærling 

Ulven

Azra er et kjent fjes for mange fordi hun har hatt praksis her hos oss. Hun startet som læring nå 01.08.22 og er å finne på småbarnsbasen reven. 

Azra er ei blid, positiv og tilstedeværende jente som viser glede av å jobbe tett på barn og mennesker. På grunn av hennes praksistid her har hun ervervet seg en del kunnskap og erfaringer som hun skal bygge videre på i sin lærlingtid hos oss. 

Lina Kristine Mjaanes

Barnehagelærer

Gaupa

Lina er 24 år gammel og startet hos oss i januar 2023. Hun går siste året som barnehagelærerstudent med språk og litteratur som fordypning. I tilegg til barnehagelærerutdanning har Lina en bachelorgrad i psykologi. Hun er en engasjert barnehagelærer som ønsker å skape et trygt og støttende miljø for barna gjennom lek , læring, omsorg og danning. 

Lina har fokus på barns medvirkning, og det å være en tilgjngelig voksen som ser alle barnas behov og styrker i hverdagen. 

Ida Johanne Jenson

Barnehaglærer 

Elgen 

Ida er nyansatt og startet her i januar 2023 på den nye småbarnsbasen Elgen. Hun er straks ferdig utdannet barnehagelærer og brenner for at barna skal få gode opplevelser med musikk og sang. Det som ligger hjertet hennes nærmest i barnehagen er barns språkutvikling. Ida er nok litt stille og beskjeden i starten, men det går seg til etterhvert. På fritiden tilbringen hun mye av tiden sin på verkstedet og bil. Hun har tidligere jobbet i Montesorri barnehage og spesielt tett på barn med utvidet behov. 

Charlotte Kristiansen

Barne og ungdomsarbeider 

Ulven

Charlotte har jobbet i barnehage i 14 år, og har erfaring og kompetanse fra alle alderstrinn. Charlotte er en trygg og tilstedeværende voksen, som er der barna er, om det er nede på gulvet eller høyt i et klatrestativ. Hun brenner for bøker og lesestund, der hun aktivt bruker dialogisk lesing for å fremme leseglede, relasjoner, samt å styrke språkforståelse og ordforråd. 

Siri Holdnes Jørgensen

Barne- og ungdomsarbeider

Ulven 

Siri tok fagbrev som barne- og ungdomsarbeider i 2005, etter det har hun jobbet både i barnehage, på kontor og i butikk. I 2015 begynte hun i Puttara FUS barnehage. Hun er ei positiv, omsorgsfull og blid jente som bryr seg om at barna skal føle seg trygge, hørt og sett hver dag i barnehagen. Da musikk og sang er noe hun liker blir dette dratt med inn i barnehagehverdagen. Hun liker også å være kreativ sammen med barna både inne rundt bordet og ute i lek. 

May-Britt Solheim

Pedagogisk medarbeider 

Bjørnen 

May- Britt jobber som pedagogisk medarbeider på Bjørnen. Hun startet å jobbe i barnehagen året 2023. Hun er ei blid, omsorgfull, tilstedeværende og en leken voksen som byr på seg selv til enhver anledning. 

Mette Ruud

Baseleder/ Pedagogisk leder 

Gaupa 

Mette er utdannet barnehagelærer, med tilleggsutdanning i barns språk, psykososialt helsearbeid, IKT barn, småskolepedagogikk og veiledning. Hun har vært med siden oppstarten av barnehagen, og har tidligere jobbet i Eidskog kommunes barnehager. Mette har også jobbet 10 år i Mali i Vest- Afrika. 

Mette har alltid jobbet med de største barna i barnehagen, og brenner for at det siste året i barnehagen skal bli et topp år med masse opplevelser og mange vennskap. Da blir det mye turer og bruk av naturen og nærmiljøet, og hun er glad i å være mye ute sammen med barna. For Mette er det også viktig at overgangen til skolen bli så god som mulig for alle barna. Det viktigste barna har med seg til skolen, er god sosial kompetanse, god venner og god selvfølelse. Dette jobber hun med hele året, spesielt gjennom SABONA, hvor vi har fokus på å utvikle samspill og evne til konfliktløsning. 

Veronica Aurbekkholen

Barne og ungdomsarbeider/ vikar

Veronica startet å jobbe hos oss våren 2022. Hun har vært litt rundt på alle basene og er en trygg voksen for barna i barnehagen. Hun er tilstedeværende, raus og omsorgsfull. 

Sarah Seigerud Føien

Baseleder/ Pedagogisk leder 

Elgen 

Sarah er utdannet barnehagelærer, med både barn og ungdomsarbeider fagbrevet  og fordypning i småbarns pedagogikk.
Hun er veldig opptatt av at alle barn skal bli sett, hørt og alle skal ha en venn.
For Sarah er sosial kompetanse veldig viktig. Dette er noe barna skal ha med seg videre i livet, derfor er hun opptatt av å bruke både Sabona, og tuning in to kids aktivt i hverdagen sammen med både barna og ansatte. Der man har mye fokus på det å tone seg riktig inn på hvert enkelt barn. Samspillet mellom barna og barn/voksen og evnen til å lære konfliktløsning.
Hun er opptatt av å legge tilrette for barnas nærmeste utviklingsone slik at alle opplever mestring og læringskurven vokser. Dette er ei faglig sterk dame som brenner for faget sitt, å synes vi har den viktigste jobben i verden.

Når 4 åringene skulle beskrive Sarah brukte de ord som snill, prinsesse, morsom å leke med og gir mange klemmer.

Julie Melby

Baseleder/ Pedagogisk leder 

Ulven

Jeg heter Julie, er 25 år og kommer fra Kongsvinger.  Etter fem år i Oslo, flytter jeg og kjæresten min sammen i sommer, så det blir spennende med et nytt kapittel her. Jeg ble ferdig utdannet  barnehagelærer på OsloMet i 2021. Parallelt med studiet, jobbet jeg i pedagogisk vikarsentral (pvs), og fikk utviklet meg i mangfoldet av barnehager i Oslo. Etter det har jeg jobbet som pedagogisk leder på en småbarnsavdeling 0-3 år i Læringsverkstedet Konfektfabrikken på Grünerløkka. Jeg synes det er veldig givende å følge barnas utvikling, og å møte barna på deres nivå. Jeg brenner for barnehagefeltet, og er spesielt opptatt av sang, kreativitet og å være aktiv i lek og læring. I tillegg ser jeg på godt foreldresamarbeid som nøkkelen til barnas trivsel. Jeg ser frem til å bli kjent med store og små i Puttara FUS barnehage.

Ole Morten Slaastad

Barne- og ungdomsarbeider 

Gaupa 

Ole Morten er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har i tilegg spesped kurs for barne- og ungdomsarbeidere. Han ble ansatt i Puttara i 2011 og er en som er genuint opptatt av faget og er så stolt av sitt yrke. 

Ole Morten har med sine snart 15 år i bhg yrke opparbeidet seg en enorm kunnskap og kompetanse innenfor barn i bhg. Han er glad i å få inn ny forskning om faget og er stadig i utvikling for å spisse kompetansen sin for barnas beste. Han er en som blomstrer klart mest i de aktive dagene i barnehagen, når det er turer, utflukter, gymsallek, fotball eller et eller annet fysisk er han i sitt ess. Med sinn innlevelse og glede gir han barna idrettsglede og mestringsfølelse. Med kunnskap fra fritid som fotballtrener, allidrett instruktør og skitrener har han mye kunnskap som han deler med barna våre i barnehagen. 

Ole Morten er også en av barnehagens ansatte som har tatt busslappen slik at han kan ta med seg barna på alle mulige utflukter som fisketurer, toppturer, både turer eller bare en "rånartur i nærområdet" 

Julie Ortiz

Barne- og ungdomsarbeider 

Bjørnen 

Julie er fra Filippinene og har bodd i Norge i 10 år. Hun er mor til to fantastiske barn. Hun er tålmodig og genuint omsorgsfull. Hun liker å tegne, male og finne på kreative aktiviteter. Musikk, dans og teater har alltid en stor plass i hjertet til Julie. Hun er også veldig glad i å dramatisere eventyr. 

Å jobbe i barnehagen gir Julie mye glede. Det har lært henne å nyte de små øyeblikkene i livet. Hun syntes det er en givende jobb hvor han stadig vekk lærer noe nytt. 

Alina Slavinska

Fagarbeider