Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15

Vi har
ledig plass!


Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Hege Bakke Andresen
90 26 81 53
E-post

Velkommen til Puttara FUS barnehage

Avdelinger

Brunbjørn
Pedagogisk leder
Emil Pramhus
Tlf: 40086701
emil.pramhus@bhg.no
Isbjørn
Pedagogisk leder
silje.aanerud@bhg.no
Tlf: 40078341
silje.@bhg.no
Fjellreven
Pedagogisk leder
Mariam Ai
Tlf: 40078297
mariam.ali@bhg.no
Rødreven
Pedagogisk leder
Anna Persson
Tlf: 40086026
anna.persson@bhg.no
Sørharen
Pedagogisk leder
Joakim Myhre Eik
Tlf: 95063677
joakim.eik@bhg.no
Matmagiker
Kokk
Malin Vestli
Tlf: 95228687
malin.vestli@bhg.no
Fagleder
Nestleder
Kaja Ødegården
Tlf: 91874286
kaja.odegarden@bhg.no
Hvitulv
Pedagogisk leder
Siri Jørgensen
Tlf: 90106292
siri.jorgensen@bhg.no
Skogharen
Pedagogisk leder
Iselin Vålbekken Sundet
Tlf: 95060964
iselin.sundet@bhg.no
Spesialpedagog

Marthe Ødegården
Tlf: 91874287
marthe.odegarden@bhg.no
Sølvreven
Pedagogisk leder
Benedicte Skirbekk
Tlf: 90151420
benedicte.skirbekk@bhg.no
Gaupa
Pedagogisk leder
Mette Ruud
Tlf: 95222370
mette.ruud2@bhg.no
Polarreven
Barnehagelærer
Martin Taugbøl
Tlf: 91611630
martin.taugbol@bhg.no
Gråulv
Pedagogisk leder
Ingvild Norhus
Tlf: 40078299
ingvild.norhus@bhg.no
Svartulv
Pedagogisk leder
Morten Mesøy Berg
Tlf: 90106292
morten.berg@bhg.no
Daglig Leder
Nettverksleder Akershus Øst II
Hege Bakke Andresen
Tlf: 90268153
dl.puttara@bhg.no
Fjellharen
Pedagogisk leder
Sara Norberg
Tlf: 40078318
sara.norberg@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Kaja Ødegården

Fagleder/Stedfortreder

Sertifisert CLASS- observatør/ Tuning Into Kids veileder 

Kaja begynte som fagleder høsten 2021. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk leder, stedfortreder og pedagogisk ressurs. Hun er ei blid, omsorgsfull, raus, morsom, tydelig og ei faglig sterk dame som byr på seg selv både til barn, kolleger og foreldre. Kaja liker veldig godt å jobbe tett på personal og stortrives med å ha mennesker rundt seg. For henne som fagleder så ser hun viktigheten av å hele tiden være i bevegelse. Fornyelse av fagkunnskap og implementering ut til personalet ser hun på som grunnleggende for å kunne skape et best mulig pedagogisk opplegg for barna. Kaja starter alltid dagen med å ta seg en runde rundt på alle avdelingene på morningen. Dette gjør hun for å møte foreldre, sette seg litt ned på gulvet sammen med barna og snakke litt med de ansatte. Dette er noe som betyr mye for både Kaja og de ansatte. For henne er det viktig at alle i barnehagen skal bli sett i løpet av dagen. Både foreldre, barn og ansatte. Hos Kaja står døra alltid åpen, ikke bare for kolleger men også for foreldre som skulle trenge en prat. På fritida trives Kaja aller best når hun er sammen med familie og venner.

Mariam Ali

Pedagogisk leder 

Reven 

Mariam er nyutdannet barnehaglærer og begynner hos oss i Puttara FUS barnehage 01.08. Det gleder vi oss til! 

Mariam er en leken og engasjert barnehagelærer som ønsker å skape et trygt og omsorgsfullt miljø for småbarn gjennom lek, læring, omsorg og dannelse. Hun er dyktig på å bruke faglig og etisk kunnskap og komptetanse for at barna er og skal føle seg trygge. 

Mariam har fokus på barnas induviduelle styrker og behov, og sørger for at hvert barn opplever mestringsfølelse i hverdagen. 

Joachim Sagen

Barne - og ungdomsarbeider 

Haren 

Jeghar det siste året jobbet med førskolebarna på avdeling gaupa og er utdannet barn og ungdomsarbeider. Jeg er på det 8. året hvor jeg har jobbet i barnehage. Jeg trives godt når jeg arbeider med finmotorikken til barna når vi er inne, da blant annet å jobbe med tegninger og perle med småperler. Det å se barnas mestringsfølelse av å fullføre et tegneprosjekt eller perleprosjekt er alltid like gøy. Ute så er jeg en aktiv person som liker å løpe rundt med barna, sparke fotball, klatre i klatrestativ og lignende som man kan bruke kroppen godt på. På hjemmebane så trives jeg når jeg er sammen med venner og familie. I vintertiden liker jeg å være i fjellet å kjøre alpint, og sommeren så er det å kjøre amcar og cruise i gata.

Knut Einar Bekkevold

Barna- og ungdomsarbeider 

Reven 

Knut Einar, eller Knutern som han ofte blir kalt, har jobbet i barnehage sida 2012. Han dro på og tok barne- og ungdomsarbeider faget på 20 uker, det må være en rekord vel? Og i 2015 tok han fagbrevet sitt her i Puttara FUS. Hva tenker Knutern er det viktigste vi kan lære barna i barnehagen? Hele grunnholdning ligger i Sabona’n vår. Sabona betyr jeg ser deg, jeg anerkjenner din rett til å eksistere med ønsker og behov som er like viktig for deg som mine er for meg. Med denne holdningen lærer vi å ta hensyn, hjelpe hverandre og lære viljen til å finne gode løsninger når vi kommer i en uforenlighet, blir uenige. Sammen finner vi ut hvorfor vi har blitt uenige og sammen finner vi gode løsninger. Knutern var så heldig at han fikk lede arbeidet med å lage Sabona plan vi har har i barnehagen vår, han synes at barnehagen vår har et unikt verktøy ingen andre har, og drister seg til å si at barnehagen hans må være en av de beste barnehagene med voksne som alltid er på måljakt og møter barna med en løsningsorientert holdning. Hjemme så er Knutern en ihuga Biker og suser mange mil på veien med sin Harley Davidson. Han liker også å gjøre seg turer til fots i skogen, men helst på fjellet. På turene er gjerne filmkamera med så da skjønner du at han liker å klippe og redigere litt film også. Sjølsagt med egen YouTube kanal. Nei nå får jeg runde av her, skulle det være noe mer du vil vite om Knutern så er det bare å dra’n litt i armen. Sjøl om han skulle se noe tankefull ut så er’n en veldig sosial type som liker å slå av en prat. Lag en fin dag.

Ingvild Nordhus

Pedagogisk leder

Ulven

Ingvild er utdannet førskolelærer fra høgskolen i Oslo i 1999, og har jobbet som pedagogisk leder siden. Jeg har jobbet i forskjellige barnehager i Oslo før jeg flyttet tilbake til Kongsvinger sammen med familien min, og har tatt med meg det beste jeg har lært fra alle barnehagene jeg har jobbet i til Puttara Fus! 😊 Jeg er genuint opptatt av barna og deres beste, er leken og ansvarsfull og har stor respekt for at vi tar vare på det aller mest dyrebare foreldrene har de timene de er i barnehagen ❤

Morten Mesøy Berg

Pedagogisk leder

Ulven

Morten er en mann på 22 år som er pedagogisk leder for avdelingen mellomulv. Morten har en bachelorgrad som barnehagelærer fra Nord universitet i Bodø. Han er nyutdannet og fikk jobben hos Puttara Fus i August 2021. Han ville jobbe i barnehage fordi han trives godt i samspill med barn og han ønsker å være et godt forbilde for barna. På fritiden liker Morten å være aktiv og driver med mange forskjellige ting. Han er glad i fotball, klatring, innebandy, sykling, ski og generelt idrett. Ellers er han glad i å være med samboeren, venner og familie.

Marit Nygård

Barne- og ungdomsarbeider 

Ulven

Marit heter jeg og har tatt fagbrevet i Puttara FUS barnehage for 2 år siden. Tidligere var livet mitt å jobbe med veddeløp hester, det var min lidenskap til for 10 år siden. Nå gir jeg all min kjærlighet til barna i Puttara FUS. Her trives jeg veldig godt med en super gjeng av arbeidskollegaer.

Diana Petrova

Pedagogisk medarbeider

Reven

Jeg er utdannet Mastergrad Økonomi , og etter åtte år jobb i bank , har bestemt meg å finne noe som jeg liker og er menings full . Jobben i barnehagen er en mulighet å gi omsorg og kjærlighet til de viktigste mennesker som har hele livet foran seg . Det finnes ikke noe bedre enn en trygg start i livet. Et liv full av glede, gode forventninger og sosiale kompetanser . Som person er jeg rolig , omsorgsfull og veldig positivt. Holder kropp og sjel frisk med, yoga og lange turer i naturen med fire bein turkameraten min .

Gunhild Skaare

Pedagogisk medarbeider 

Bjørnen

Gunhild – en kreativ sjel som elsker å drive med formingsaktiviteter! Begynte å jobbe i Puttara FUS 2020. Fokuset til Gunhild er å skape kreative aktiviteter og situasjoner i barnehagen, gi rom for mestring og skape fellesskap blant barna. Gunhild er god på å være en deltakende og leken voksen, som igjen skaper rom for økt sosial kompetanse hos barna! Gunhild har alltid plass på sitt fang, alltid en kos på lur samt bruker masse humor i leken med barnet!

Tone Larsen

Pedagogisk medarbeider 

Gaupa

Hei! Jeg heter Tone og er ei supertrivelig dame som har vært i Puttara Fus siden 2015. Jeg er alltid tidlig ute og koser seg med matpakka si ilag med frokost gjengen. Sjelden jeg avslutter vakta si da jeg skal. Har alltid tid til å skravle og kose seg med ungeflokken et godt kvarter over tiden. Jeg føler jeg sprer glede rundt meg til både store og små. Jeg er kreativ og elsker å ha flokken rundt bordet og der formes den lekreste kunst. Språk er viktig, noe jeg tar med meg i gode samtaler med barna. Jeg er også veldig omsorgsfull og har et ekstra godt øye til de som måtte trenge en ekstra hånd og har alltid et fang de kan lade seg opp på.

Ingeborg Aurbakken

Pedagogisk leder 

Bjørnen

Ingeborg – en stødig pedagog som er opptatt av at alle barn skal ha en venn! Ingeborg er utdannet barnehagelærer med etterutdanning i småbarnsped. samt pedagogisk ledelse og læringsmiljø. Hun har jobbet i FUS siden oppstart for 10 år siden. Hovedfokuset til Ingeborg er at barnet skal ha det trygt og godt i barnehagen og at barnet skal ha en venn! For å støtte barnet på dette bruker hun Sabona som verktøy for å utvikle samspill samt evne til konfliktløsning. Ingeborg er glad i friluftsliv – og mener at pedagogikk også kan tas med i uterommet! Med mange års erfaring er Ingeborg stødig på å koordinere og organisere i hverdagen. Sist, men ikke minst – veldig opptatt av bruk av humor i hverdagen :)

Wilhelm Teksum

Pedagogisk medarbeider 

Bjørnen

Wilhelm Teksum – en tilstedeværende voksen!! Sammen med barna legger Wilhelm vekt på at barna skal ha den beste dagen i barnehagen hver dag!! Wilhelm sprer varme, glede og stor trygghet – og er tilstede for og med barna slik at de skal kunne oppleve mestring og utvikling. Wilhelm har en genuin interesse i å være med barna, følge og veilede dem i lek og utvikling. Han har meget god kompetanse i å være barnets veiviser da han utviser stor trygghet og tilstedeværelse! Denne mannen har som Gunhild – alltid et fang for både trøst og kos! Og ikke minst så er han sterk – så vipps så har en haug med småtroll blitt løfta HØYT…wiiiii

Jenny Emilie Sigvartsen

Barne- og ungdomsarbeider 

Reven

Jenny startet som lærling høsten 2020 og avslutter perioden som lærling august 2022. Hun har tidligere jobbet noen år med barn og unge på rideleir og det var i disse årene hun fant ut at det var barn hun ville jobbe med. Jenny ble tidlig interessert i Sabona og det lærte hun å se mennesker på en annen måte. Hun begynte tidlig å bruke Sabona i barnehagen og på privaten. Det må jo derfor nevnes at denne blide og positive jenta er reflektert og nysgjerrig på hvordan ting henger sammen. Jenny er sosial, hun ønsker å skape et trygt og godt miljø i barnehagen og har øye for at alle sammen skal ha det bra.

Linn Waage Nilsen

Fjellreven, for tiden i foreldrepermisjon. (Kommer tilbake i september 2022).

Samuel Galligan

Pedagogisk medarbeider 

Ulven 

Sam startet som pedagogisk medarbeider på ulven høsten 2022 og stortrives! Han er opptatt av å spre glede og morro til både barn og ansatte. 

Kjersti Eline Albrethsen

Pedagogisk medarbeider 

Bjørnen 

Kjersti Eline Albrethsen. 32år, ekte indianer og kommer i fra Nord-Odal. Startet på Reven i fjor og jobber i dag på Elgen som pedagogisk medarbeider. Jeg holder på med oppløpet til fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider og blir betegnet som en potet i Puttara, jeg kan brukes til alt. Jeg har jobbet mange år i skolen og som brukerstyrt personlig assistent tidligere. Etter over et år i Puttara FUS har jeg hatt en personlig og faglig bratt utviklings kurve! Et tegn på at jeg har truffet blink i yrkesvalg kanskje?! Jeg elsker å leke, være kreativ og ha det gøy i hverdagen sammen med barna. Skape mestringsfølelse hos barna er noe jeg prioriterer høyt, men også å kunne gi barna en trygg og sosial hverdag og rom for å være seg selv. I tillegg har jeg en stor interesse for tegn til tale og ASK-alternativ supplerende kommunikasjon som jeg har kommet over her i Puttara. I gjennom Puttara FUS har jeg fått mere kompetanse og støtte under utdannelsen min og jeg gleder meg til veien videre!

Erik Asplund

Barnehagelærer student, Rødreven

Benedicte Skirbekk

Pedagogisk leder

Reven

Benedicte jobber i dag på Reven, og er pedagogisk leder for Sølvreven. Hun begynte i Puttara FUS i 2019, og er utdannet barnehagelærer med språk som fordypning. Benedicte er 30 år gammel og bosatt på Kongsvinger med mann, to barn og to hunder. Hun liker og være i aktivitet og familie og venner opptar stort sett mesteparten av hennes fritid.

Marlena Swiniarska

Fagarbeider 

Reven

Jeg heter Marlena Swiniarska og jobber som fagarbeider på Reven med barna 0-3 år. Jeg er alltid positiv, engasjert og aktiv. Jeg arbeider alltid med prinsippet "barna først". Jeg ønsker å gi trygghet og en best mulig begynnelse på livet ved et godt leke og læremiljø og relasjonskompetanser. Jeg har jobbet i barnehagen siden januar 2020.

Iselin Vålbekken Sundet

Pedagogisk leder 

Haren 

Hei, jeg er Iselin Vålbekken Sundet og er pedagogisk leder her i Puttara Fus barnehage. Det er en jobb som jeg stortrives med. Å være en god støtte og rollemodell er et ansvar jeg bærer og er ydmyk over. Det og se at barna trives i barnehagen, lærer og utvikler seg, erfarer nye spennende opplevelser ute i naturen, i uteleken og inne på avdelingen er utrolig spennende. Å se barna opplever små og store mestringer da de klarer noe de har øvd på, er en stor motivasjon for meg i min i jobb ibarnehagem. Å se barna stråler av glede av sang musikk, eventyrformidling er en av de tingene som jeg brenner litt ekstra for. Da barna er gode mot hverandre og hjelper hverandre og viser støtte og empati, Da ser jeg at det jeg jobber for gir en stor verdi. Her hos oss i Puttara er det fint å være.

Joakim Myhre Eik

Pedagogisk leder 

Haren 

Hei og hopp. Jeg er Joakim Myhre Eik og er pedagogisk leder på Sørharen i Puttara Fus barnehage. En jobb jeg trives veldig godt med. Hverdagen i barnehagen er spennende, og det å bidra til lek, læring og utvikling for barna er en veldig viktig og spennende oppgave. Å gi barna viktige «verktøy» i hverdagen som å lære seg å håndtere konflikter og bli den beste versjonen av seg selv er også en viktig del av jobben. Som leder og person må jeg stille glødende, skapende og tilstedeværende til barnehagen hver eneste dag. Å se barna trives i barnehagen, lære og utvikle seg er utrolig spennende. I en hverdag med humor, sang, musikk og utelek skjer det mye morsomt her hos oss.

Kristian Bakke Andresen

Fagarbeider 

Haren

Kristian er fagarbeider, og har jobbet i Puttara FUS barnehage i 5 år. Han er utrolig empatisk i relasjon med barn, og har et veldig godt fang til «lading» da barna trenger trygghet. Dette barnehageåret jobber Kristian på avdeling Hare, med barn født i 2019. Han stortrives sammen med barna i denne aldersgruppen, og sammen med sine kollegaer. Han har mye omsorg, glede, lek og læring å tilby til barna i hverdagen. Barna stortrives i hans nærvær og han blir ofte omtalt ved middagsbordet i hjemmet, som en trygg og god voksenperson. Setter alltid barnet først gjennom hele dagen og har alltid morsomme kommentarer om hvordan dagen til barnet har vært. Både barn og voksne trives godt i Kristian sitt nærvær.

Malin Klanderud Vestli

Kokk

Matmagiker Malin elsker jobben sin og er lidenskapelig opptatt av at barn skal oppleve mat på en positiv måte. Hun gir barna mulighet til å få nye smaksopplevelser, samtidig som hun holder på gode tradisjonelle matretter fra hele verden. Hun jobber etter FUS´ smartmatkonsept, som går ut på at barna får i seg de riktige «byggeklossene» for optimal utvikling av hjernen og resten av kroppen. Malin er miljøbevisst og har fokus på det grønne skiftet, og bruker derfor mye grønnsaker i matlagingen sin og har en grønn vri på de fleste matretter. Hun har over gjennomsnittet mye energi, et glimt i øyet, en god dose humor og synes det er stor stas å få besøk på kjøkkenet av barna.

Hege Bakke Andresen

Daglig Leder

Hege er utdannet barnehagelærer, men tilleggsutdanning i barns språk, psykososialt helsearbeid, småbarnspedagogikk, IKT barn, barnehagejuss, organisasjon og ledelse, styrerutdanning. Sertifisert Tuning in to Kids (TIK) veileder, og godt kjennskap til CLASS som forskningsbasert verktøy i barnehagens daglige virksomhet. Hege er i tillegg godt skolert i forhold til SABONA, et forskningsbasert konflikthåndteringsverktøy, der professor Galtung mener at det er like viktig å jobbe med konflikthygiene som håndhygiene i forebyggende psykisk helsearbeid. Hege har lang fartstid i både kommunale og private barnehager, til sammen 27 år i alle ulike posisjoner i barnehage, og sitter derfor men lang erfaring i forhold til mange saker innenfor barnehagedrift. Hun har vært daglig leder i Puttara FUS barnehage siden åpningen av barnehagen i 2011, og jobber i dag både som daglig leder og nettverksleder for 12 barnehager i Viken. Hege er kunnskapsrik, raus, har et godt hjerte for alle, svært tydelig, men samtidig utrolig relasjonell. Hun har et utrolig engasjement, brenner for jobben sin, gleder seg til å reise på jobb hver eneste dag, for å jobbe med FUS satsningsområdet «BARNET FØRST».

Celine Kristiansen

Barne- og ungdomsarbeider 

Ulven 

Celine er nyansatt og startet hos oss 01.08. Hun er ei sprudlende, tilstedeværende og positiv jente som byr på seg selv til enhver tid. Hun har jobbet mye med barn opp igjennom, både store og små. Hun har også jobbet tett på barn med speielle behov og har ervervet seg mye kunnskap og erfaring knyttet til dette. 

Celine spiller instrumenter, tegner, maler og holder på med det meste innenfor kreativitet på fritiden og elsker ta dette inn i jobben sin. 

Azra Lipovica

Lærling 

Reven 

Azra er et kjent fjes for mange fordi hun har hatt praksis her hos oss. Hun startet som læring nå 01.08.22 og er å finne på småbarnsbasen reven. 

Azra er ei blid, positiv og tilstedeværende jente som viser glede av å jobbe tett på barn og mennesker. På grunn av hennes praksistid her har hun ervervet seg en del kunnskap og erfaringer som hun skal bygge videre på i sin lærlingtid hos oss. 

Charlotte Kristiansen

Barne og ungdomsarbeider 

Ulv 

Charlotte har jobbet i barnehage i 14 år, og har erfaring og kompetanse fra alle alderstrinn. Charlotte er en trygg og tilstedeværende voksen, som er der barna er, om det er nede på gulvet eller høyt i et klatrestativ. Hun brenner for bøker og lesestund, der hun aktivt bruker dialogisk lesing for å fremme leseglede, relasjoner, samt å styrke språkforståelse og ordforråd. 

Siri Holdnes Jørgensen

Pedagogisk leder på disp

Ulven 

Siri tok fagbrev som barne- og ungdomsarbeider i 2005, etter det har hun jobbet både i barnehage, på kontor og i butikk. I 2015 begynte hun i Puttara FUS barnehage. Hun er ei positiv, omsorgsfull og blid jente som bryr seg om at barna skal føle seg trygge, hørt og sett hver dag i barnehagen. Da musikk og sang er noe hun liker blir dette dratt med inn i barnehagehverdagen. Hun liker også å være kreativ sammen med barna både inne rundt bordet og ute i lek. 

Emil Emilsen Pramhus

Pedagogisk leder 

Bjørnen

Emil startet i Puttara FUS barnehage i 2018 med tittelen "idrettspedagog". Emil kombinerer nå utdanning faglærer i kroppsøving og idrettsfag sammen med barnehagepedagogikk som ble bestått sommeren 2021. Med dette i ryggsekken setter Emil fysisk aktivitet og utfordring på dagsplanen. Bevegelsesglede! Barna skal inkluderes i aktiviteter der de kan få være i bevegelse, lek og sosial samhandling- ett sted der de kan mestre ut ifra egne forutsetninger. 

Med Emil så opplver man varme og glede. Han innehar meget god kompetanse i å være barnets veiviser da han har stor tilstedeværelse og nærhet til barnet. Emil er også en figur som sprer humor i hverdagen og som gjør at både barn og voksne gleder seg til å komme i barnehagen. 

Marthe Ødegården

Spesialpedagog

CLASS observatør/ pre-k

Marthe har en bachelor i pedagogikk og har jobbet som lærer i mange år. De siste 5 årene har hun vært spesialpedagog i skolen, men har siden februar 2022 jobbet i Puttara FUS barnehage. Marthe sertifisert seg som CLASS- observatør i mai og kommer til å reise rundt i andre barnehager for å kartlegge voksenrollen, klimaet, lærinsmijøet og relasjon mellom barn og voksen. Marthe er opptatt av at alle barn skal føle seg trygge, ha tilhørighet og oppleve mestring. Hun vil gjerne bistå barn med å øke sin sosiale kompetanse i samspill og relasjon gjennom lek med andre. Marthe er blid og imøtekommende- og ønsker at både store og små skal føle seg sett. Hun har selv to gutter i barnehagealder som gjør at hun er nokså leken i hverdagen. 

Mette Ruud

Pedagogisk leder 

Gaupa 

Mette er utdannet barnehagelærer, med tilleggsutdanning i barns språk, psykososialt helsearbeid, IKT barn, småskolepedagogikk og veiledning. Hun har vært med siden oppstarten av barnehagen, og har tidligere jobbet i Eidskog kommunes barnehager. Mette har også jobbet 10 år i Mali i Vest- Afrika. 

Mette har alltid jobbet med de største barna i barnehagen, og brenner for at det siste året i barnehagen skal bli et topp år med masse opplevelser og mange vennskap. Da blir det mye turer og bruk av naturen og nærmiljøet, og hun er glad i å være mye ute sammen med barna. For Mette er det også viktig at overgangen til skolen bli så god som mulig for alle barna. Det viktigste barna har med seg til skolen, er god sosial kompetanse, god venner og god selvfølelse. Dette jobber hun med hele året, spesielt gjennom SABONA, hvor vi har fokus på å utvikle samspill og evne til konfliktløsning. 

Anna E. Persson

Pedagogisk leder 

Reven 

Anna er 31 år gammel og har akkurat flyttet til Kongsvinger med mann og to barn. Hun er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Anna er genuint interessert i barn og deres utvikling, språklig, kognitivt, motorisk og sosialt. Det viktigste i hverdagen hennes er at alle barn skal føle seg sett og at de har en plass på avdelingen. 

Hun er ei faglig sterk dame som liker å tenke fag i alle situasjoner. Alt fra nøye planlagte samlingsstunder og aktiviteter til det å oppdage forskjellige insekter på barnehagens uteområdet. Hun ønsker å legge til rette for et godt språkmiljø som er inkluderende og skaper felles referanser for barna. 

Det å ivarta barnas lek, være fleksibel, være en leken voksen og være bevisst voksenrollen er grunnleggende . 

Nora Amalie Skjellestad

Barne- og ungdomsarbeider 

Ulven 

Nora er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har erfaring fra både skole og barnehage. Hun jobbet blant annet en periode i en barnehage i Spania for å lære litt om kulturforskjeller og hvordan barnehagene drives der. Nora er ei blid og sprudlende jente som er svært opptatt av at alle barn skal ha en trygg oppvekst. Hun er også veldig utadvendt og sosial med både voksne og barn, men har alltid barna i fokus. 

Ole Morten Slaastad

Barne- og ungdomsarbeider 

Gaupa 

Ole Morten er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har i tilegg spesped kurs for barne- og ungdomsarbeidere. Han ble ansatt i Puttara i 2011 og er en som er genuint opptatt av faget og er så stolt av sitt yrke. 

Ole Morten har med sine snart 15 år i bhg yrke opparbeidet seg en enorm kunnskap og kompetanse innenfor barn i bhg. Han er glad i å få inn ny forskning om faget og er stadig i utvikling for å spisse kompetansen sin for barnas beste. Han er en som blomstrer klart mest i de aktive dagene i barnehagen, når det er turer, utflukter, gymsallek, fotball eller et eller annet fysisk er han i sitt ess. Med sinn innlevelse og glede gir han barna idrettsglede og mestringsfølelse. Med kunnskap fra fritid som fotballtrener, allidrett instruktør og skitrener har han mye kunnskap som han deler med barna våre i barnehagen. 

Ole Morten er også en av barnehagens ansatte som har tatt busslappen slik at han kan ta med seg barna på alle mulige utflukter som fisketurer, toppturer, både turer eller bare en "rånartur i nærområdet" 

Harisa Mujkanovic

Helsefagarbeider 

Haren 

Harisa er utdannet helsefagarbeider og har jobbet i avlastningsbolig i 10 år. Hun fant ut at hun trengte en forandring, og hva er vel ikke bedre enn og jobbe med med barn som gir så mye glede i hverdagen? Harisa var så heldig og fikk jobb i Puttara FUS i mars 2022 og trives veldig godt! 

Det å komme på jobb hver dag å bli møtt med latter og glede betyr mye. Barnet i fokus er viktig for Harisa, alle barn er like mye verdt og skal bli sett og hørt på lik linje. Hun anser seg selv som en omsorgsfull, positiv, morsom og leken person. 

Martin Haugen Taugbøl

Barnehagelærer 

Reven 

Martin er 25 år gammel og jobber på reven. Han er en blid, omsorgsfull og tilstedeværende mann som er opptatt av at barna skal ha det trygt og godt i barnehagen. 

På fritiden er Martin både fortballspiller og fotballtrener. Dette er noe som opptar mye av det han gjør på fritiden. 

?>