Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Puttara FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Hege Bakke Andresen
Daglig leder

Tlf: 90 26 81 53
E-post: dl.puttara@bhg.no

IDRETTSBUSS - KOKK SERVERER SUNN VARMMAT - IDRETTSPEDAGOGER - DANSEPEDAGOG - RIKT AKTIVITETSTILBUD - HØY KOMPETANSE - EKSTREMT LAVT SYKEFRAVÆR - HØY FORELDRETILFREDSHET 

Barnehagen har et vedvarende svært høyt nærvær, i 2020 under 2%. Det betyr at vi har spreke, friske ansatte med gode holdninger som gjør at de samme, faste, gode og fagkyndige ansatte er på plass for barna deres og tilbyr de samme trygge, nære relasjoner hver dag. (Sykefra vær 2019: 1,7%, 2018: 2%).

Barnehagen har høy foreldretilfredshet, og på foreldreundersøkelsen gjennomført via utdanningsdirektoratet i desember 2020 scoret vi hele 4,6 av 5 der 5 er svært tilfreds. 

Velkommen til Puttara FUS barnehage i Kongsvinger!

Barnehagen sto ferdig bygget og åpnet for første gang i 2011, og er med det Kongsvingers nyeste barnehage. 

Barnehagen har et fantastisk uteområde med varierte utfordringer og lekeapparater, eget skogsområde og grillhytte. Vi har vår egen FUS-buss som bidrar også til et større aktivitetstilbud for barna. Inne har vi stor boltreplass for hvert barn med romslige avdelinger, sanserom, gymsaler med klatrevegg og store kjøkken.

Vi har aktive, friske voksne som sammen med barna skaper herlige dager fullspekket av glede, hverdagsmagi, lek og læring. Hos oss har vi det gøy!

Våre satsningsområder er Sabona, egenledelse i lek og læring og trygghetssirkelen (COS).

Mattilbud

Vi har egen kokk og matmagiker, faktisk verdens beste for oss. Malin sørger for et fullkosttilbud og setter sammen barnas meny. Barna i Puttara FUS får servert tre sunne SmartMat-måltider hver dag! Lunsjen er varmmat. Diettbehov ivaretas. Klikk på fanen "SmartMat" til høyre på siden, så kan du lese mer!

Ansatte

Vi har en herlig og aktiv personalgruppe med høy og gøy kompetanse. Vi nærmer oss 50% menn. Pedagogiske ledere, idrettspedagoger, dansepedagog, kokken vår, fagarbeidere og assistenter jobber hver dag for ditt barns beste, og jobber kontinuerlig med utvikling og kompetanseheving.

Vi har ekstremt lavt sykefravær (i 2018: 2%, 2019: 1,7%), noe som blant annet betyr at ditt barn møter de samme, trygge ansatte hver eneste dag.

Våre verdier er GLØDENDE, SKAPENDE OG TILSTEDEVÆRENDE.

Skolestart

Vi har hvert år flere barn som starter på hver av skolene i Kongsvinger. Ditt barn derfor alltid vil ha med seg andre barn de kjenner godt når de går over i ny hverdag på skolen.

Vi har en egen avdeling for alle som går siste år i barnehagen, skolestarteravdelingen Gaupa. Disse får et unikt siste år i barnehagen med skoleforberedende aktiviteter, tur- og frilutfsliv, svømmekurs, selvstendighetstrening, vennskap, lek og glede. Vi ser at barna genererer stort på dette siste året med spesialtilpassede opplegg.

Vi samarbeider med alle skoler om overgangen fra barnehage til skole, med mål om en god og trygg fortsettelse på utdanningsløpet.

Besøk oss!

Vi ønsker alle som vil bli bedre kjent med barnehagen hjertelig velkommen på besøk. Vi viser dere gjerne barnehagens innhold og tilbud, du får hilse på våre herlige ansatte og en egen omvisning i våre lokaler. Ta kontakt alle dager.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Gaupa
Avdelingsleder:
Mette Ruud
Tlf: 95222370
mette.ruud2@bhg.no
Gaupa2
Avdelingsleder:
Emil Pramhus
Tlf: 90221469
emil.pramhus@bhg.no
Elgetråkket
Avdelingsleder:
Jonas Waaler
Tlf: 40078318
jonas.waaler@bhg.no
Elgefaret
Avdelingsleder:
Ann-Louise Buholt
Tlf: 40077539
ann-louise.buholt@bhg.no
Lillebjørn
Avdelingsleder:
Sarah Seigerud
Tlf: 40086701
sarah.foien@bhg.no
Storebjørn
Avdelingsleder:
Ingeborg Aurbakken
Tlf: 40078341
ingeborg.aurbakken@bhg.no
Fjellreven
Avdelingsleder:
Nina Halldorsson
Tlf: 40078297
nina.halldorsson@bhg.no
Rødreven
Avdelingsleder:
Ina Stubrud
Tlf: 40086026
ina.stubrud@bhg.no
Lilleulv
Avdelingsleder:
Tina Honningdal
Tlf: 40078299
tina.honningdal@bhg.no
Sørharen
Avdelingsleder:
Joakim Myhre Eik
Tlf: 40077827
joakim.eik@bhg.no
Matmagiker/kokk
Avdelingsleder:
Malin Vestli
Tlf: 95228687
malin.vestli@bhg.no
Fagleder
Nestleder
Kaja Ødegården
Tlf: 91874286
kaja.odegarden@bhg.no
Storeulv
Avdelingsleder:
Ingvild Nordhus
Tlf: 90106292
ingvild.nordhus@bhg.no
Skogharen
Avdelingsleder:
Iselin Vålbekken Sundet
Tlf: 90151420
iselin.sundet@bhg.no
Spesialpedagog
Avdelingsleder:
Mona Olsen
Tlf: 91874287
mona.olsen@bhg.no
Mellomulv
Avdelingsleder:
Morten Berg
Tlf: 90106292
morten.berg@bhg.no