Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15

Vi har
ledig plass!


Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Hege Bakke Andresen
90 26 81 53
E-post

Velkommen til Puttara FUS barnehage

Avdelinger

Lillebjørn
Pedagogisk leder
Sarah Seigerud Føien
Tlf: 40086701
sarah.foien@bhg.no
Storebjørn
Pedagogisk leder
Ingeborg Aurbakken
Tlf: 40078341
ingeborg.aurbakken@bhg.no
Fjellreven
Pedagogisk leder
Nina Halldorsson
Tlf: 40078297
nina.halldorsson@bhg.no
Rødreven
Pedagogisk leder
Ina Stubrud
Tlf: 40086026
ina.stubrud@bhg.no
Sørharen
Pedagogisk leder
Joakim Myhre Eik
Tlf: 95063677
joakim.eik@bhg.no
Matmagiker
Kokk
Malin Vestli
Tlf: 95228687
malin.vestli@bhg.no
Fagleder
Nestleder
Kaja Ødegården
Tlf: 91874286
kaja.odegarden@bhg.no
Storeulv
Pedagogisk leder
Tina Honningdal
Tlf: 90106292
tina.honningdal@bhg.no
Skogharen
Pedagogisk leder
Iselin Vålbekken Sundet
Tlf: 95060964
iselin.sundet@bhg.no
Spesialpedagog

Mona Olsen
Tlf: 91874287
mona.olsen@bhg.no
Sølvreven
Pedagogisk leder
Benedicte Skirbekk
Tlf: 90151420
benedicte.skirbekk@bhg.no
Gaupa Rød
Pedagogisk leder
Mette Ruud
Tlf: 95222370
mette.ruud2@bhg.no
Polarreven
Pedagogisk leder
Monica Meldahl
Tlf: 91611630
monica.meldahl@bhg.no
Gaupa Gul
Pedagogisk leder
Emil Emilsen Pramhus
Tlf: 90221469
emil.pramhus@bhg.no
Lilleulv
Pedagogisk leder
Ingvild Norhus
Tlf: 40078299
ingvild.norhus@bhg.no
Elgetråkket
Pedagogisk leder
Jonas Waaler
Tlf: 40078318
jonas.waaler@bhg.no
Mellomulv
Pedagogisk leder
Morten Mesøy Berg
Tlf: 90106292
morten.berg@bhg.no
Elgefaret
Pedagogisk leder
Ann-Louise Buholt
Tlf: 40077539
ann-louise.buholt@bhg.no
Daglig Leder
Nettverksleder Akershus Øst II
Hege Bakke Andresen
Tlf: 90268153
dl.puttara@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Kaja Ødegården
Fagleder/Stedfortreder Kaja begynte som fagleder høsten 2021. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk leder, stedfortreder og pedagogisk ressurs. Hun er ei blid, omsorgsfull, raus, morsom, tydelig og ei faglig sterk dame som byr på seg selv både til barn, kolleger og foreldre. Kaja liker veldig godt å jobbe tett på personal og stortrives med å ha mennesker rundt seg. For henne som fagleder så ser hun viktigheten av å hele tiden være i bevegelse. Fornyelse av fagkunnskap og implementering ut til personalet ser hun på som grunnleggende for å kunne skape et best mulig pedagogisk opplegg for barna. Kaja starter alltid dagen med å ta seg en runde rundt på alle avdelingene på morningen. Dette gjør hun for å møte foreldre, sette seg litt ned på gulvet sammen med barna og snakke litt med de ansatte. Dette er noe som betyr mye for både Kaja og de ansatte. For henne er det viktig at alle i barnehagen skal bli sett i løpet av dagen. Både foreldre, barn og ansatte. Hos Kaja står døra alltid åpen, ikke bare for kolleger men også for foreldre som skulle trenge en prat. På fritida trives Kaja aller best når hun er sammen med familie og venner.
Marianne Buberg

Marianne ei blid og arbeidsom dame, er utdannet barne-og ungdomsarbeider. Etter å ha jobbet 22 år i Kommunal barnehage i Kongsvinger, var hun heldig og fikk være med i teamet i oppstarten av Puttara FUS i 2011. Har erfaringer fra alle Baser og alderstrinn. Hun er egentlig pensjonist , men er å se og møte rett som det er , for hun er Puttaras faste vikar. På fritiden liker Marianne seg ute, med gåturer og friskluft.

Nina Nordstuen

Jeg heter Nina Nordstuen, bor på en gård på Skotterud og stepper inn som det selv jeg kaller «pedagogisk potet» da det er behov for vikar i Puttara. Jeg er utdannet adjunkt og har jobbet mange år i barneskolen, de fleste årene på småskoletrinnet. Alle aldre har sin sjarm og jeg liker å være vikar på alle avdelinger, men får jeg anledning til å leke språklek med fokus på begynnende lese- og skriveopplæring sammen med de største ungene, da roper pedagoghjertet mitt litt ekstra hurra. På fritiden min «må» jeg være kreativ - mest strikk og søm – og jeg liker også være aktiv – som f.eks. å gå på tur, på ski, på turskøyter, trene på gym og padle kajakk eller SUP-brett. Jeg er også aktivitetsleder i Besøkstjenesten i Eidskog Røde Kors.

Joachim Sagen
Gaupa Rød & Gul Jeg jobber med førskolebarna på avdeling gaupa og er utdannet barn og ungdomsarbeider. Jeg er på det 8. Året hvor jeg har jobbet i barnehage. Jeg trives godt når jeg arbeider med finmotorikken til barna når vi er inne, da blant annet å jobbe med tegninger og perle med småperler. Det å se barnas mestringsfølelse av å fullføre et tegneprosjekt eller perleprosjekt er alltid like gøy. Ute så er jeg en aktiv person som liker å løpe rundt med barna, sparke fotball, klatre i klatrestativ og lignende som man kan bruke kroppen godt på. På hjemmebane så trives jeg når jeg er sammen med venner og familie. I vintertiden liker jeg å være i fjellet å kjøre alpint, og sommeren så er det å kjøre amcar og cruise i gata.
Knut Einar Bekkevold
Gaupa Gul Knut Einar, eller Knutern som han ofte blir kalt, har jobbet i barnehage sida 2012. Han dro på og tok barne- og ungdomsarbeider faget på 20 uker, det må være en rekord vel? Og i 2015 tok han fagbrevet sitt her i Puttara FUS. Hva tenker Knutern er det viktigste vi kan lære barna i barnehagen? Hele grunnholdning ligger i Sabona’n vår. Sabona betyr jeg ser deg, jeg anerkjenner din rett til å eksistere med ønsker og behov som er like viktig for deg som mine er for meg. Med denne holdningen lærer vi å ta hensyn, hjelpe hverandre og lære viljen til å finne gode løsninger når vi kommer i en uforenlighet, blir uenige. Sammen finner vi ut hvorfor vi har blitt uenige og sammen finner vi gode løsninger. Knutern var så heldig at han fikk lede arbeidet med å lage Sabona plan vi har har i barnehagen vår, han synes at barnehagen vår har et unikt verktøy ingen andre har, og drister seg til å si at barnehagen hans må være en av de beste barnehagene med voksne som alltid er på måljakt og møter barna med en løsningsorientert holdning. Hjemme så er Knutern en ihuga Biker og suser mange mil på veien med sin Harley Davidson. Han liker også å gjøre seg turer til fots i skogen, men helst på fjellet. På turene er gjerne filmkamera med så da skjønner du at han liker å klippe og redigere litt film også. Sjølsagt med egen YouTube kanal. Nei nå får jeg runde av her, skulle det være noe mer du vil vite om Knutern så er det bare å dra’n litt i armen. Sjøl om han skulle se noe tankefull ut så er’n en veldig sosial type som liker å slå av en prat. Lag en fin dag.
Ingvild Nordhus
Avdelingsleder, Lille Ulv Ingvild Nordhus, utdannet førskolelærer fra høgskolen i Oslo i 1999, og har jobbet som pedagogisk leder siden. Jeg har jobbet i forskjellige barnehager i Oslo før jeg flyttet tilbake til Kongsvinger sammen med familien min, og har tatt med meg det beste jeg har lært fra alle barnehagene jeg har jobbet i til Puttara Fus! 😊 Jeg er genuint opptatt av barna og deres beste, er leken og ansvarsfull og har stor respekt for at vi tar vare på det aller mest dyrebare foreldrene har de timene de er i barnehagen ❤
Morten Mesøy Berg
Avdelingsleder, Mellom Ulv Morten er en mann på 22 år som er pedagogisk leder for avdelingen mellomulv. Morten har en bachelorgrad som barnehagelærer fra Nord universitet i Bodø. Han er nyutdannet og fikk jobben hos Puttara Fus i August 2021. Han ville jobbe i barnehage fordi han trives godt i samspill med barn og han ønsker å være et godt forbilde for barna. På fritiden liker Morten å være aktiv og driver med mange forskjellige ting. Han er glad i fotball, klatring, innebandy, sykling, ski og generelt idrett. Ellers er han glad i å være med samboeren, venner og familie.
Tina Honningdal

Tina Honningdal 

Avdelingsleder Storeulv. 

Jeg er utdannet førskolelærer i 2003, og har jobbet som pedagogisk leder i ulike barnehager siden da. Jeg begynte å jobbe i Puttara FUS barnehage høsten 2018, og her stortrives jeg. Jeg er omsorgsfull, engasjert, leken og har et stort fang, med plass til mange barn. Å skape hverdagsmagi sammen med barna gjennom lek og læring, formingsaktiviteter, eventyrsamlinger, sang, turer og utelek, er jeg glad i. Jeg har alltid barnets beste i fokus- hos oss kommer barna først. 

Marit Nygård
Store Ulv Marit heter jeg og har tatt fagbrevet i Puttara FUS barnehage for 2 år siden. Tidligere var livet mitt å jobbe med veddeløp hester, det var min lidenskap til for 10 år siden. Nå gir jeg all min kjærlighet til barna i Puttara FUS. Her trives jeg veldig godt med en super gjeng av arbeidskollegaer.
Jonas Waaler

Jonas er en glødende, skapende og tilstedeværende pedagog, med stor interesse for barns fysiske aktivitetstilbud. Han startet som idrettspedagog i Puttara FUS barnehage i 2018, og er nå pedagogisk leder på avdeling Elgetråkket. Som utdannet kroppsøvingslærer utstrålte han aktivitetsglede for barna i skoleverket, men skjønte tidlig at grunnlaget for barnas fysiske fostring starter allerede i førskolealder. Jonas er en kreativ og engasjert person, som tilfører stor verdi til barnets magiske hverdag. Er han ikke i lek med barna er han mest sannsynlig å finne bak rattet på FUS-bussen på vei til nye spennende steder å utforske.

Diana Petrova
Elgetråkket Navnet mitt er Diana Petrova, avdelingen som jeg jobber heter Elgertåket. Jeg er utdannet Mastergrad Økonomi , og etter åtte år jobb i bank , har bestemt meg å finne noe som jeg liker og er menings full . Jobben i barnehagen er en mulighet å gi omsorg og kjærlighet til de viktigste mennesker som har hele livet foran seg . Det finnes ikke noe bedre enn en trygg start i livet. Et liv full av glede, gode forventninger og sosiale kompetanser . Som person er jeg rolig , omsorgsfull og veldig positivt. Holder kropp og sjel frisk med, yoga og lange turer i naturen med fire bein turkameraten min .
Ann-Louise Buholt

Ann-Louise har vært med i Puttara FUS teamet siden oppstartet i 2011 og er nå avdelingsleder på Elgefaret. Hun er en blid og strukturert morgenfugl, som er opptatt av alle rundt seg; barn, foreldre og medarbeidere skal bli sett og hørt, medvirke i hverdagen og føle trygghet.
Med jegerkurs og etterutdannelse i Realfag tar hun med seg pedagogiske aktiviteter ut i og med naturen, der hverken vær eller årstid noen hindring har.  Hun tar med seg barnegruppa på oppdagelsesferder i naturen, eksperimenterer sammen med barna og tryller til barnas glede og nysgjerrighet.
Ann-Louise brenner for læring gjennom leken, der hun "tuner" seg inn på barna med å være en god rollemodell, lekekamerat, primadonna og tilrettelegger i leken.
På fritiden er Ann-Louise opptatt med turer i naturen, venner og familien. 

Sarah Seigerud Føien
Avdelingsleder, Lille Bjørn Sarah – en pedagog som er opptatt av å styrke barnas sosiale kompetanse Sarah er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnsped. Sarah har også fagbrev som barn og ungdomsarbeider og har lang fartstid i barnehage yrke. Hun har jobbet som pedagogisk leder i Puttara siden mars 2018. Sarah er en blid og inkluderende person som er opptatt av å inkludere sine ansatte og barna i det daglige pedagogiske arbeidet. Sarah er opptatt av å hjelpe barna med å øke sin sosiale kompetanse i samspill og relasjoner igjennom lek med andre. Det er viktig for Sarah at alle barn har en venn og at de trives i barnehagen. For å hjelpe barna med dette bruker hun verktøy som Sabona og trygghetssirkelen i sitt daglige arbeid for å øke barna kompetanse i relasjonene med andre. Når barna selv skulle beskrive Sarah brukte de ord som liten, snill, prinsesse, leken og morsom.
Gunhild Skaare
Gunhild – en kreativ sjel som elsker å drive med formingsaktiviteter! Begynte å jobbe i Puttara FUS 2020. Fokuset til Gunhild er å skape kreative aktiviteter og situasjoner i barnehagen, gi rom for mestring og skape fellesskap blant barna. Gunhild er god på å være en deltakende og leken voksen, som igjen skaper rom for økt sosial kompetanse hos barna! Gunhild har alltid plass på sitt fang, alltid en kos på lur samt bruker masse humor i leken med barnet!
Tone Larsen
Hei! Jeg heter Tone og er ei supertrivelig dame som har vært i Puttara Fus siden 2015. Jeg er alltid tidlig ute og koser seg med matpakka si ilag med frokost gjengen. Sjelden jeg avslutter vakta si da jeg skal. Har alltid tid til å skravle og kose seg med ungeflokken et godt kvarter over tiden. Jeg føler jeg sprer glede rundt meg til både store og små. Jeg er kreativ og elsker å ha flokken rundt bordet og der formes den lekreste kunst. Språk er viktig, noe jeg tar med meg i gode samtaler med barna. Jeg er også veldig omsorgsfull og har et ekstra godt øye til de som måtte trenge en ekstra hånd og har alltid et fang de kan lade seg opp på.
Ingeborg Aurbakken
Ingeborg – en stødig pedagog som er opptatt av at alle barn skal ha en venn! Ingeborg er utdannet barnehagelærer med etterutdanning i småbarnsped. samt pedagogisk ledelse og læringsmiljø. Hun har jobbet i FUS siden oppstart for 10 år siden. Hovedfokuset til Ingeborg er at barnet skal ha det trygt og godt i barnehagen og at barnet skal ha en venn! For å støtte barnet på dette bruker hun Sabona som verktøy for å utvikle samspill samt evne til konfliktløsning. Ingeborg er glad i friluftsliv – og mener at pedagogikk også kan tas med i uterommet! Med mange års erfaring er Ingeborg stødig på å koordinere og organisere i hverdagen. Sist, men ikke minst – veldig opptatt av bruk av humor i hverdagen :)
Wilhelm Teksum
Wilhelm Teksum – en tilstedeværende voksen!! Sammen med barna legger Wilhelm vekt på at barna skal ha den beste dagen i barnehagen hver dag!! Wilhelm sprer varme, glede og stor trygghet – og er tilstede for og med barna slik at de skal kunne oppleve mestring og utvikling. Wilhelm har en genuin interesse i å være med barna, følge og veilede dem i lek og utvikling. Han har meget god kompetanse i å være barnets veiviser da han utviser stor trygghet og tilstedeværelse! Denne mannen har som Gunhild – alltid et fang for både trøst og kos! Og ikke minst så er han sterk – så vipps så har en haug med småtroll blitt løfta HØYT…wiiiii
Nina Halldorsson
Nina har tidligere erfaring som kontaktlærer i småskolen. Hun har mer enn tjue års erfaring som pedagogisk leder i barnehage og har vært ansatt i Puttara FUS barnehage siden 2011. Denne dama dukker mer enn gjerne ned i gamle kister med utkledningsklær og er med på ulike sprell!  Det finnes få som er mer løsningsorienterte enn Nina på jobb og i hverdagen. Hun tar utfordringer på strak arm og finner alltid en løsning som er god for alle involverte – enten det er barna eller de voksne hun har rundt seg. Hun er strukturert, inkluderende og opptatt av at alle skal ha det bra. Nina er en frisk FUS'er som suser av gårde på sykkelen sin! Hun følger opp egne barn på håndballbanen og i friidrett, og er ellers alltid i aktivitet og alltid like blid! Har a tid til å sove tru? ;)
Jenny Emilie Sigvartsen

Jenny startet som lærling høsten 2020 og avslutter perioden som lærling august 2022. Hun har tidligere jobbet noen år med barn og unge på rideleir og det var i disse årene hun fant ut at det var barn hun ville jobbe med. Jenny ble tidlig interessert i Sabona og det lærte hun å se mennesker på en annen måte. Hun begynte tidlig å bruke Sabona i barnehagen og på privaten. Det må jo derfor nevnes at denne blide og positive jenta er reflektert og nysgjerrig på hvordan ting henger sammen. Jenny er sosial, hun ønsker å skape et trygt og godt miljø i barnehagen og har øye for at alle sammen skal ha det bra.

Linn Waage Nilsen

Fjellreven, for tiden i foreldrepermisjon. (Kommer tilbake i september 2022).

Kjersti Eline Albrethsen

Kjersti Eline Albrethsen. 32år, ekte indianer og kommer i fra Nord-Odal. Startet på Reven i fjor og jobber i dag på Elgen som pedagogisk medarbeider. Jeg holder på med oppløpet til fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider og blir betegnet som en potet i Puttara, jeg kan brukes til alt. Jeg har jobbet mange år i skolen og som brukerstyrt personlig assistent tidligere. Etter over et år i Puttara FUS har jeg hatt en personlig og faglig bratt utviklings kurve! Et tegn på at jeg har truffet blink i yrkesvalg kanskje?! Jeg elsker å leke, være kreativ og ha det gøy i hverdagen sammen med barna. Skape mestringsfølelse hos barna er noe jeg prioriterer høyt, men også å kunne gi barna en trygg og sosial hverdag og rom for å være seg selv. I tillegg har jeg en stor interesse for tegn til tale og ASK-alternativ supplerende kommunikasjon som jeg har kommet over her i Puttara. I gjennom Puttara FUS har jeg fått mere kompetanse og støtte under utdannelsen min og jeg gleder meg til veien videre!

Ina Stubbrud
Avdelingsleder, Rødreven Ina har jobbet med barn siden 2006, og begynte i Puttara FUS Barnehage i januar 2012. Hun er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder. Barna møter en blid, strukturert, rolig og relasjonell person som har barnas beste i fokus. Ina er imøtekommende og inkluderende, både med barn og ansatte, og er opptatt av at alle skal ha det bra sammen. For Ina er det viktig at barn og ansatte får medvirke i egen hverdag, at de får komme med innspill og at alle føler seg sett. Hun er kreativ både på jobb og hjemmebane og trives godt med alt i fra formingsaktiviteter med barna til strikking og søm på fritiden. Ina er mamma til to barn i skolealder, fotballtrener og trives med at det skjer litt rundt henne.
Ida Helgesen
Jeg heter Ida og er utdannet barne og ungdomsarbeider. Jeg startet som lærling i 2006 og har siden det jobbet med barn. Jeg har jobbet her i Puttara FUS barnehage siden barnehagen var ny i 2011, her trives jeg godt. Jeg har kompetanse innen norsk med tegnstøtte og bruker mye tegn både privat og i hverdagen i barnehagen. Jeg er svært opptatt av språkutvikling og brenner for å dele min kunnskap med både barn og ansatte. Min styrke i hverdagen er at jeg er positiv og alltid har et godt humør. Jeg er svært opptatt av å danne gode relasjoner til de rundt meg, og av å skape et godt miljø for trivsel.
Erik Asplund

Barnehagelærer student, Rødreven

Sarah Louise Buholt

Hei, jeg heter Sarah og jobber som vikar på Reven. Jeg er 19 år gammel og kom hit til Puttara fus i oktober 2021, da jeg ble sendt hjem fra militæret på grunn av en skade. En hverdag som barnehageansatt var ikke det jeg så for meg rett etter videregående, men jeg stortrives her og er veldig takknemlig for at jeg fikk jobb her. I jobben er jeg opptatt av å prøve å gjøre hverdagen til barnehagebarna best mulig, med lek, trygghet og omsorg. 
På fritiden liker jeg å tilbringe tiden sammen med venner og familie.

Benedicte Skirbekk
Avdelingsleder, Sølvrev Benedicte jobber i dag på Reven, og er pedagogisk leder for Sølvreven. Hun begynte i Puttara FUS i 2019, og er utdannet barnehagelærer med språk som fordypning. Benedicte er 30 år gammel og bosatt på Kongsvinger med mann, to barn og to hunder. Hun liker og være i aktivitet og familie og venner opptar stort sett mesteparten av hennes fritid.
Marlena Swiniarska
Jeg heter Marlena Swiniarska og jobber som fagarbeider på Reven med barna 0-3 år. Jeg er alltid positiv, engasjert og aktiv. Jeg arbeider alltid med prinsippet "barna først". Jeg ønsker å gi trygghet og en best mulig begynnelse på livet ved et godt leke og læremiljø og relasjonskompetanser. Jeg har jobbet i barnehagen siden januar 2020.
Iselin Vålbekken Sundet
Hei, jeg er Iselin Vålbekken Sundet og er pedagogisk leder her i Puttara Fus barnehage. Det er en jobb som jeg stortrives med. Å være en god støtte og rollemodell er et ansvar jeg bærer og er ydmyk over. Det og se at barna trives i barnehagen, lærer og utvikler seg, erfarer nye spennende opplevelser ute i naturen, i uteleken og inne på avdelingen er utrolig spennende. Å se barna opplever små og store mestringer da de klarer noe de har øvd på, er en stor motivasjon for meg i min i jobb ibarnehagem. Å se barna stråler av glede av sang musikk, eventyrformidling er en av de tingene som jeg brenner litt ekstra for. Da barna er gode mot hverandre og hjelper hverandre og viser støtte og empati, Da ser jeg at det jeg jobber for gir en stor verdi. Her hos oss i Puttara er det fint å være.
Kevin Hegglund Bjørndalen
Skogharen Kevin, 23 år kommer fra Magnor. Kevin jobber på Haren, er barne- og ungdomsarbeider, og har jobbet i Puttara FUS siden mars 2019. Han er omtenksom, kreativ og har alltid et smil til alle og enhver. På fritiden driver Kevin med skyting, 10m luftrifle, men ga seg med konkurranseskyting i 2016. Han sitter i styret til Eidskog Sportsskyttere, og hjelper både barn og voksne på skytebanen. Kevin sine interesser er skyting og bil.
Joakim Myhre Eik
Hei og hopp. Jeg er Joakim Myhre Eik og er pedagogisk leder på Sørharen i Puttara Fus barnehage. En jobb jeg trives veldig godt med. Hverdagen i barnehagen er spennende, og det å bidra til lek, læring og utvikling for barna er en veldig viktig og spennende oppgave. Å gi barna viktige «verktøy» i hverdagen som å lære seg å håndtere konflikter og bli den beste versjonen av seg selv er også en viktig del av jobben. Som leder og person må jeg stille glødende, skapende og tilstedeværende til barnehagen hver eneste dag. Å se barna trives i barnehagen, lære og utvikle seg er utrolig spennende. I en hverdag med humor, sang, musikk og utelek skjer det mye morsomt her hos oss.
Kristian Bakke Andresen

Kristian er fagarbeider, og har jobbet i Puttara FUS barnehage i 5 år. Han er utrolig empatisk i relasjon med barn, og har et veldig godt fang til «lading» da barna trenger trygghet. Dette barnehageåret jobber Kristian på avdeling Hare, med barn født i 2019. Han stortrives sammen med barna i denne aldersgruppen, og sammen med sine kollegaer. Han har mye omsorg, glede, lek og læring å tilby til barna i hverdagen. Barna stortrives i hans nærvær og han blir ofte omtalt ved middagsbordet i hjemmet, som en trygg og god voksenperson. Setter alltid barnet først gjennom hele dagen og har alltid morsomme kommentarer om hvordan dagen til barnet har vært. Både barn og voksne trives godt i Kristian sitt nærvær.

Hanne Øistad
Sørharen Hanne er ei 31 år gammel dame som jobber som assistent på Haren. Hun har tidligere jobbet to år på Bjørnen. Det hun mangler innenfor formell utdannelse tar hun igjen i omsorg og glede ovenfor barna. Hun gleder seg hver dag til å komme på avdelingen og tilbringe dagen sammen med barna. Favorittaktiviteten hennes er å være utendørs og ta med barna i for eksempel skogen for å utforske nye stier, undre seg sammen med barna over det dem finner og hører i naturen. Hun oppmuntrer barna til å utfordre kroppen og hodet ved å balansere, klatre og bli stolt sammen når barna tørr å gå utenfor komfortsonen sin. At barna mestrer og har troen på seg selv er noe Hanne brenner for. Hun har utforsket mange deler av verden og har besøkt 6/7 kontinenter. På fritiden kan du finne henne på hesteryggen eller til fots i skogen, hu reiser når hu har mulighet til det enten i Norge eller resten av verden.
Malin Klanderud Vestli
Matmagiker Malin elsker jobben sin og er lidenskapelig opptatt av at barn skal oppleve mat på en positiv måte. Hun gir barna mulighet til å få nye smaksopplevelser, samtidig som hun holder på gode tradisjonelle matretter fra hele verden. Hun jobber etter FUS´ smartmatkonsept, som går ut på at barna får i seg de riktige «byggeklossene» for optimal utvikling av hjernen og resten av kroppen. Malin er miljøbevisst og har fokus på det grønne skiftet, og bruker derfor mye grønnsaker i matlagingen sin og har en grønn vri på de fleste matretter. Hun har over gjennomsnittet mye energi, et glimt i øyet, en god dose humor og synes det er stor stas å få besøk på kjøkkenet av barna.
Hege Bakke Andresen

Daglig Leder

Hege er utdannet barnehagelærer, men tilleggsutdanning i barns språk, psykososialt helsearbeid, småbarnspedagogikk, IKT barn, barnehagejuss, organisasjon og ledelse, styrerutdanning. Sertifisert Tuning in to Kids (TIK) veileder, og godt kjennskap til CLASS som forskningsbasert verktøy i barnehagens daglige virksomhet. Hege er i tillegg godt skolert i forhold til SABONA, et forskningsbasert konflikthåndteringsverktøy, der professor Galtung mener at det er like viktig å jobbe med konflikthygiene som håndhygiene i forebyggende psykisk helsearbeid. Hege har lang fartstid i både kommunale og private barnehager, til sammen 27 år i alle ulike posisjoner i barnehage, og sitter derfor men lang erfaring i forhold til mange saker innenfor barnehagedrift. Hun har vært daglig leder i Puttara FUS barnehage siden åpningen av barnehagen i 2011, og jobber i dag både som daglig leder og nettverksleder for 12 barnehager i Viken. Hege er kunnskapsrik, raus, har et godt hjerte for alle, svært tydelig, men samtidig utrolig relasjonell. Hun har et utrolig engasjement, brenner for jobben sin, gleder seg til å reise på jobb hver eneste dag, for å jobbe med FUS satsningsområdet «BARNET FØRST».