Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:00

 Kontakt

Ida Martinussen
93 23 08 70
E-post

Velkommen til Rishagen FUS barnehage

Avdelinger

Marihønene
Avdelingsleder:
Renate og Andrea
Tlf: 94861365
renate.tjetland@bhg.no
andrea.pedersen@bhg.no
Fiol
Avdelingsleder:
Vibeke
Tlf: 95466404
vibeke.gursli@bhg.no
Tusenfryd
Avdelingsleder:
Erlend
Tlf: 48266360
Erlend.pettersen@bhg.no
Løvetann
Avdelingsleder:
Janne Gry
Tlf: 94856313
janne.aase@bhg.no
Anemone
Avdelingsleder:
Karen og Sabine
Tlf: 94856289
Karen.rafai@bhg.no
sabine.gunkel-sauer@bhg.no
Gresshoppene
Avdelingsleder:
Magnus
magnus.haugan-fossen@bhg.no
Maxiklubben
Avdelingsleder:
Kine og Line
Tlf: 94857821
nl.rishagen@bhg.no
kine.heggen@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Ida Martinussen

Daglig leder

Where to start!? Asgeir Borgemoen har aldri hatt en større utfordrer til tittelen «sjefen over alle sjefer». Ikke fordi Ida nødvendigvis sjefer så voldsomt mye, men hun har virkelig gjort noe med Team Rishagen etter at hun kom inn dørene for 5 år siden. Ida har en iver og lyst til å gå nye veier, snu steiner som andre går forbi, og i det hele tatt gjøre det hun kan for at vi som lag skal ta nye skritt mot de hårete målene våre. Hun er den typen som ser den enkelte, og som investerer mye tid og energi i gjengen sin. På den måten kan hun også bidra til at vi alle har best mulig forutsetninger for å oppleve MORO, MENING og MESTRING i hverdagen. Det er både motiverende og inspirerende med en slik ledelse! For å lade batteriene sine, balanserer hun elegant mellom et godt glass rødvin og en forfriskende joggetur.

Line Nilssen

Nestleder og Fagansvarlig

Line har så mye omsorg og kjærlighet at det ikke er nok å spre det ut over 150 barn og voksne i Rishagen. Derfor har hun fått seg x antall babyer de siste årene – i form av baby-planter vel og merke. Og vier hun bare en brøkdel til disse plantene, som det hun vier hvert enkelt barn i Rishagen, er fremtiden lys. Line lever og ånder for at barn skal få leke, oppleve, utforske, vokse og utvikle robusthet. Hun balanserer rollen som nestleder perfekt. Her veileder og beriker hun de ansatte med sin fagkunnskap, samtidig som hun går så all-in i leken at det tidvis er behov for doble yoga-økter for å hente energi igjen. Ingenting er halvveis med Line. 125 år gammel surdeigsstarter fra Italia for å løfte pizzabakingen til nye høyder? Der har du Line. Line er også sertifisert CLASS-observatør og TIK-ressurs.
Karen Aa.Rafai

Pedagogisk leder

Hele Rishagens «språkekspert». Karen er faglig dyktig og har en ekstra kjærlighet for Bravo-leken, og alt språklæringspotensialet som ligger her. I tillegg er hun opptatt av hvordan vi kan løfte kvaliteten i overganger, og har bidratt både hos oss og hos kommunen. At hun har en kreativ side, er det ingen tvil om. Karen går inn og ut av rolle, og tar med seg barna inn og ut av sine fantasiverdener. Men Karen er ikke bare skuespiller, hun både synger og spiller instrumenter. Og du kan være sikker på at det blir god stemning når munnspillet dras frem fra innerlommen. De timene i uken som er til overs går med på turer på fjell og i skog, samt kokkelering av den ene eksotiske retten etter den andre.
Brigitte Idland Myklebust

Pedagogisk medarbeider

Brigitte er minst like opptatt av jul som julenissen, og vet alltid hvor mange dager det er igjen til 24. desember. Hun har flere julegensere enn andre har sokker, og begynner jule-savnet å bli for stort, er det ikke vanskelig å finne en anledning å markere her i barnehagen. Det være seg 350 dager til jul, jul(i)-måned eller bare det faktum at det er bikket sommer og går mot jul. Du forstår sikkert tegninga. Brigitte har forresten ALLTID ett strikketøy på lur, og strikker i et tempo få klarer å matche. At Brigitte har et enormt hjerte for kolleger og barna i barnehagen, er en underdrivelse. Hun ser hvert enkelt barn, og har en genuin interesse i hva som rører seg i dem og livet deres. Vi fant gull når vi ansatte denne rause dama og hun har lovet å bli i Rishagen «for alltid».
Andrea Pedersen

Pedagogisk leder

Andrea bruker mye av fritiden sin på hundene sine Nemi og Inti, og dresserer dem så bra at hun til stadighet har med seg sløyfer hjem fra utstillinger. Og kanskje har dette bidratt til at Andrea har blitt som hun har blitt. For Andrea er rett og slett «barnets beste venn». Hun ser hvert enkelt barn, møter dem på deres følelser, heier dem frem i hverdagen, og viser alltid stor glede over å være sammen med dem! Andrea har også en evne til å fange oppmerksomheten til barn og voksne med sine fortellinger og sin store innlevelse. Hver dag på jobb med Andrea er en fest. Hun har en stor forkjærlighet for utelek, og spesielt friluftsliv. Dagsturer med hengekøye, lavvo og stormkjøkken er ukens høydepunkt. Her deler hun gladelig erfaringer, og inspirerer oss alle.
Aida Njærheim

Barne- og ungdomsarbeider

Denne jenta bobler virkelig av energi. Aida er initiativrik, til stede der barna er, og byr 100% på seg selv i samspillet med dem. Hun møter barna på en god måte, og fokuset er alltid å skape en best mulig situasjon – uansett foranledning. Det er aldri kjedelig rundt Aida. Det bygges, lekes, blåses på bobler, graves i sand og danses til både hun og barna må ta en pust i bakken. Og det er ikke bare i barnegruppa energien hennes smitter videre. Det å jobbe med, og rundt Aida, er rett og slett en stor boost ...Hvor energien kommer fra? En boks grønn «Monster» om dagen, e̶r̶ ̶g̶o̶d̶t̶ ̶f̶o̶r̶ ̶m̶a̶g̶e̶n̶ 𝙜𝙟ø𝙧 𝙙𝙚𝙜 𝙨𝙠𝙮 𝙝𝙞𝙜𝙝 𝙝𝙚𝙡𝙚 𝙙𝙖𝙜𝙚𝙣. #reklame Når Aida ikke danser på bordet i Rishagen, elsker hun å reise og å ta seg en treningsøkt.
Wenke Buland

Vikar

Omsorgsfull med stor O, og sørlending med stor S. Er alltid på tilbudssiden, og ser til at de rundt seg har det best mulig. Om det er å forsikre seg om at alle har fått påfyll i kaffekoppen på pause, eller om det er trøst på fanget når et barn har det litt vanskelig. Wenke ser alle! Hun har en utrolig behagelig inntoning. Du vet alltid hvor du har henne, og det er en forutsigbarhet som verdsettes både av barn og voksne. Selv om Wenke flyttes litt rundt forbi på huset, klarer hun allikevel å opprettholde relasjonene, og barna er alltid glade for å se henne. Vi er heldige som har en så god og resurssterk vikar. Som 55-åring bestemte Wenke seg likeså greit for å bestige Kilimanjaro. DET står det stor respekt av!
Sabine Gunkel-Sauer

Pedagogisk leder

Sabine fant vi bortgjemt på Hellvik. Og for et funn. I barnehagesekken sin har hun kunnskap og erfaringer som strekker seg fra den ene enden til den andre. Hun elsker sang og musikk, leker rett som det er vaktmester, kaster på seg kostyme og dramatiserer, men kanskje viktigst av alt, har hun en enorm faglig tyngde – spesielt når det kommer til tilknytning. Sabine lever og ånder faget, og er en ekspert på selvsnakk og parallellsnakk. Og gjør alt hun kan for å gå foran som et godt eksempel for sine kolleger. Hvis du ikke får kontakt med henne, er det kun fordi hun er 100% til stede med barna. Sabine er også nylig CLASS-sertifisert. Når hun ikke er på jobb, synger hun i kor, hjelper til på gården hun bor på eller snakker med sine kjære barnebarn.

Janne Gry Aase

Pedagogisk leder

Rishagens egen influencer. Gjennom Instagram-kontoen «turmedjogg» dokumenteres flere av hennes egne turopplevelser. Og er det noe som kjennetegner Janne Gry, er det forkjærligheten for naturen. Her i barnehagen deler hun gladelig med sin kunnskap, og hun har tatt med seg barna på flere turer i skog og mark. Da aller helst med matlaging på stormkjøkken, og hviletid i hengekøyer eller i lavvo. Det er alltid noe spennende som skjer rundt Janne Gry, uansett om det er samling, aktiviteter eller samtalen rundt bordet. Hun setter barna i fokus, og de blir inkludert i alt hun gjør. Du kan være helt sikker på at barnas utforskertrang blir ivaretatt rundt henne. Janne Gry har nylig blitt Hå-bu, men vi har foreløpig klart å forhindre at det skal sette altfor dype spor.
Hilde Haaland

Kjøkkenassistent og superhelt

Hilde. Superhelt. TV-kjendis. Sangstjerne. «Kjøkkensjef». Kjært barn har mange navn. Og er det en ting som er helt sikkert, er det at vi har henne kjær! Hilde har vært hos oss i maaange år, og daglig skaper hun magiske øyeblikk for store og små. Den ene dagen kan hun finne på å hjelpe en avdeling med ekstra rydde- eller vaskeinnsats. Neste dag har hun «havfrue-show» for en annen avdeling. Før hun tredje dag har med seg barn på smoothie-laging, og lager danselek utav hver gang maskinen kjører. Dans og musikk er også to ting som står veldig sentralt i Hildes liv, og Spotifyen får kjørt seg 24/7. Hilde er rett og slett en levende fest, og vi er veldig glade for at vi får oppleve den festen her i Rishagen.
Magnus Haugan-Fossen

Pedagogisk leder

I barnehagen lærer vi at det ikke er lov å kalle hverandre idiot, men vi gjør et unntak for «sportsidioten» Magnus. Det finnes knapt en sport han ikke følger med på, eller engasjerer seg i. Aktiv mosjonist, tennis- og fotballtrener, ihuga Viking- og Liverpool-fan. Og selvfølgelig en av få på denne siden av jorda som også har et eget favorittlag i Australsk fotball. På jobb i Rishagen er Magnus en stor ressurs. Til tross for at han et veldig aktiv, har han også en unik ro som smitter over på barn og voksne. Så rolig at det hender at vi spørre oss selv om han virkelig er nordlending. Tilstedeværelsen hans med barna er forbilledlig, og bare for å gjøre det hele komplett, er han selvfølgelig musikalsk også.
Linn Søyland

Barne og ungdomsarbeider

Hvis du skulle se en febersyk kvinne, utkledd som et troll, løpe rundt i skogen på kveldstid, trenger du ikke å bekymre deg. Det er bare Linn som gjør sitt for at barna skal få se bildebevis av trollet Tambar. For det er slik Linn er; Alltid på utkikk etter nye sprell, og nye måter å bygge videre på barnas egen fantasi. En stein kan bli til hva du vil, og kondensstripene på himmelen er selvfølgelig fra et røverfly som skal ta skattene. Linn har i likhet med Gianina, flyttet fra stor til liten base og har allerede satt sitt preg på Løvetann. Det blir spennende og se hva de kan finne på her fremover. For å samle energi til alle påfunnene sine, tar Linn seg gjerne en tur. Da aller helst med rock på full guffe på ørene. Linn lager også verdens beste gulrotkake.
Marianne Helland Brynjulfsen

Barne- og ungdomsarbeider

Marianne er et fyrverkeri. Hun er kreativ, engasjert og har en humor som er i en egen klasse. Marianne har alltid vært en person som gir det lille ekstra, med stadig nye påfunn. Hun ser barnas interesser og engasjement, og jobber deretter. Er det restaurant-lek som engasjerer, lager vi en restaurant. Er det dinosaurer, lager vi selvfølgelig en dinosaur-verden. Marianne fikser! I tillegg har hun har også kontroll på rutiner. Noe som kommer godt med når hun tidvis jobber med kolleger som er totalt blotta for de genene. Marianne er heller ikke redd for å stille spørsmålstegn med gjeldende praksis, noe som bidrar til mye god refleksjon. Utenom livet i barnehagen, er hun veldig glad i å ta seg en tur, og skal hun kose seg skikkelig er favoritten en kald øl i jacuzzien.
Marte Klungtveit Vold

Pedagogisk leder og baseleder stor base

Som avdanka håndballstjerne, er det vanskelig å bare skru vinnerskallen fra overtenning og ned til normalen. Marte lever derfor livet i god tro om at ALT er en konkurranse. Det er hun ikke alene om, og det hender det blir litt temperatur i møte med enkelte andre…Til alle andres store underholdning! Men når Marte ikke er opptatt med å konkurrere, har hun et enormt stort og varmt hjerte. Både i møte med barn og voksne. Marte har de siste årene levert magi på Maxiklubben. Med en synlig rød tråd gjennom arbeid prosjektarbeid, turer og 5-års klubb, har barna blitt forberedt på skolen gjennom å feire siste år i barnehagen for alt det er verdt! Marte er også baseleder på stor avdeling, og får her utløp for sin løsningsorienterte og strukturelle side.
Marthe Emilie Montgomery

Barne- og ungdomsarbeider

Anna Tjetland

Pedagogisk leder

Anna er endelig tilbake fra mammapermisjon, og det er vi veldig glade for. Etter å ha vært på stor avdeling, er det nå barna nede på Tusenfryd som får glede av alle de gode kvalitetene hennes. Anna er en av «språkekspertene» våre, med videreutdanning i språk. Hun brenner derfor for at barna skal få tid og rom til å uttrykke seg, og fungerer som et godt støttende stillas for dem i hverdagen. Anna er til stede der barna er, og møter dem alltid på deres nivå. Med familie, hus og hund flyr dagene, men Anna tar seg veldig gjerne en luftetur om hun har mulighet. Og skal hun slå skikkelig på stortromma, kommer cowboy-hatten frem. Anna har også jobbet som frivillig i redningsselskapet, noe barnehagen fikk erfare når hun en gang stilte opp på jobb med selveste Elias-båten - til barnas elleville begeistring.
Vibeke Gursli

Pedagogisk leder og baseleder på liten base

Det er som regel smil og latter rundt Vibeke. Litt på grunn av den «dårlige» humoren, men også fordi hun er positiv, løsningsorientert og tar godt vare på de rundt seg. I møte med barna har hun en stor omsorg, og du kan være helt sikker på at klemmene sitter løst. Både når en kommer, går og ellers gjennom dagen. Hun ser alle barna, og gjør sitt for at dagene i barnehagen skal være innholdsrike og spennende. Hun har videreutdanning i språk, og er en forkjemper for «bravo-leken». Vibeke er baseleder nede på småbarnsbasen, Hammaren, hvor hun til stadighet jobber for at totalen skal bli best mulig for alle. Musikksmaken til Vibeke er på nivå med humoren, og hun er selvutnevnt «Norges største Rune Rudberg-fan».

Anna Guðmundsdòttir

Pedagogisk leder

Anna har de siste månedene vært mest opptatt av den voksende kulen på magen som i høst resulterte i en liten sjarmør. Men når Anna ikke er opptatt av å kose med minsten, liker hun å ta middagen ute på tur så ofte hun kan, etterfulgt av en rolig stund i sofakroken. I det siste har Anna prøvd å ta opp litt av strikkeegenskapene sine. Men dette førte til alt for høyt blodtrykk, og måtte legges bort på ubestemt tid. Anna er ekte, ærlig og direkte. Noe bergensdialekten er med på å forsterke. Gjennom å se barna, samt gi dem trygg og god oppfølging, er hun opptatt av å bygge robuste barn. Å være på jobb med Anna er som å leve i en musikal. Hun synger og danser til nesten alt hu gjør sammen med barna. Om Anna er flink til å synge, er uviktig, da gleden hun sprer er gevinst nok!
Renate Tjetland

Pedagogisk leder og vikarierende baseleder på stor base

Rishagens (og Ålgårds) store skidronning! Å ha på CV’en at du har spurtslått Aino-Kaisa Saarinen, er ikke alle forunt. Nå som hun har gitt seg som aktiv utøver, bruker Renate MYE tid på å gi kunnskapen videre til unge skitalenter. På lik linje med andre ansatte som også har drevet med idrett og konkurranser, er det utfordrende for Renate å skru av konkurranseinstinktet. Livet er en konkurranse – ferdig snakka! På jobb i Rishagen har hun en tålmodighet i møte med barna, som er veldig inspirerende. Renate er rolig, balansert og alltid på deres nivå. I henne har barna både en god lekekamerat og en trygg samtalepartner. Samtidig har de en aktiv voksen, som drar dem med på både den ene aktiviteten etter den andre. Noen av de få timene som er til overs i Renate sitt liv, brukes blant annet på gourmet-matlaging, til stor inspirasjon for oss andre.

Erlend Ringås Pettersen

Barnehagelærer under utdanning. Ferdig utdannet sommeren 2023.

Har du sett noen gjennomsvette mosjonister med «Team Rishagen» på ryggen, kan du være sikker på at Erlend er i nærheten. Med stadig nye påfunn, og nye måter å løfte Rishagen opp og frem, pusher han oss utenfor boksen. Han fikk barnehagen inn i et spennende og bærekraftig samarbeid med Bergans, og har i ettertid opprettet sin egen markedsavdeling i barnehagen (drevet av seg selv som eneste ansatt). Erlend er en kulturbygger både når det gjelder i personal- og barnegruppa. Med fokus på å se hver enkelt, jobber han for at alle skal kjenne seg som en del av gjengen. I møte med barna er han tålmodig, til stede og kreativ. Han byr på seg selv, og spesielt i uteleken leter han til stadighet etter måter å dra med seg barna. Til sommeren er han endelig ferdig utdannet barnehagelærer.
Liv Astrid Svela

Pedagogisk medarbeider

Liv Astrid er hele Rishagens «fjellgeit». Hun er enormt turglad, og deler villig tips til nye topper og vakre naturopplevelser. De siste årene har hun også vært med på å arrangere fellesturer for resten av personalet. I løpet av Rishagens historie har det naturlig nok vært en del utskiftninger, men Liv Astrid har vært en solid brikke i vårt fundament helt siden oppstart. Hun er engasjert i faget, og er opptatt av å skape gode dager for hvert enkelt barn. Fanget hennes er «alltid ledig», og er godt foretrukket inne på Tusenfryd. Og når Liv Astrid finner frem sangpermen sin, er det få som kan konkurrere om oppmerksomheten. Liv Astrid er som regel en avbalansert person, men det hender at hun plutselig får «åndå øve seg», og da vet du aldri helt hvilket sprøtt hodeplagg eller påfunn du møter rundt neste hjørne.
Gianina Izquierdo Cornejo

Barne- og ungdomsarbeider

Gianina setter barna først, og er rå på å la dem få medvirke. I møte med barna er hun varm, forståelsesfull og tålmodig, og har alltid et glimt i øyet. Etter å ha rocket på stor avdeling i flere år, med alle sine sprø påfunn og idéer, er hun nå i gang i nye omgivelser på småbarnsavdelingen Løvetann. Her er det spesielt kjekt å se hvordan hun i sin første tilvenning trygget de nye barna med sin tilstedeværelse, og blikk for de små signalene. For å koble av liker Gianina seg veldig godt i bakken med snowboard på beina. Hvis ikke hun er i bakken, finner du henne gjerne på parketten. Gianina er nemlig en del av et innebandy-lag, som får selv «Iskrigerne» til å fremstå som «mors beste barn».
Kine Heggen

Pedagogisk leder

En av våre COS-eksperter. Kine er fantastisk god på bygge trygge og nære relasjoner til barna i Rishagen. Hun har en mild og varm tilnærming til barna, uansett om de trenger trøst eller veiledning. Kine er til stadighet sulten på mer fagkunnskap, og alt dette drypper videre på oss kolleger. I temaarbeid inkluderes barna i størst mulig grad, både i forkant, underveis og i veien videre. Det er deres initiativ og idéer som danner grunnlaget for hvilken retning en går. Her er hun et stort forbilde! Kine brenner for gode lekemiljøer, og i tillegg er hun en racer på å organisere og å lage gode systemer. Ellers er Kine lidenskapelig interessert i øl, og hvis det i tillegg kan kombineres med reise og en god bok, har hun det helt topp.
Thea Flatebø

Fagarbeider

Thea begynte så smått hos oss tidligere i høst mens hun fullførte tiden sin i hjemmetjenesten på Bryne. Hun er utdannet sykepleier, men hadde behov for å prøve noe nytt. At Rishagen var neste stoppested, er vi stolte over. Thea har stor kompetanse og mye erfaring med seg i sekken, og har allerede vist tegn på at vi har store ting i vente. Hun er til stede på barnas nivå, rolig og balansert, samtidig som hun er aktiv og deltakende i barnas egne initiativ. Barna på Tusenfryd er heldige som får nyte godt av omsorgen og tryggheten hun viser. De timene i uka Thea ikke er på jobb, bruker hun aller helst på tur med hunden eller med venner og familie. Skal hun derimot ha litt «me-time» finner hun gjerne frem strikkepinnene.
Silje Håland Schmidt

Kjøkkensjef (ernæringsfysiolog under utdanning)

Vår egen ernæringsfysiolog-to-be. Silje brenner for sunn og næringsrik kost, og hvordan en best mulig kan gi barn de riktige byggeklossene som skal til for at de kan nå sitt potensiale. Og dette går hånd-i-hånd med visjonen vår om å bygge «Robuste barn». Vi er utrolig heldige som får nyte godt av et godt og variert mat-tilbud, og ingenting er tilfeldig. Silje ønsker også å bruke kunnskapen hun får gjennom studiet til å inspirere både oss andre ansatte, men også utenfor Rishagens vegger. Derfor har vi også opprettet Instagram-kontoen «barnehage.mat» for å vise hva som rører seg på kjøkkenet hennes. Silje har store deler av livet vært engasjert i turnen, og har som voksen dratt dette videre i form av trenerrolle. Hun elsker også livet ute på tur, da helst med en matpakke så fargerik at selv regnbuen blekner.

Gunn-Rita Nedrebø

Barne- og ungdomsarbeider, under utdanning til barnehagelærer

Makan til sprudlende, smågal, kreativ og reflektert person skal du lete lenge etter. Gunn-Rita setter spor etter seg, hvor enn hun går. På jobb i Rishagen, elsker hun å bruke seg selv og hendene sine. Gjennom diverse håndarbeid, sang og musikk og andre kreative påfunn, både inspirerer og imponerer hun de rundt seg. Gunn-Rita er ofte initiativtakende i hverdagen, men er også god på å spille videre på de initiativene barna selv tar. Etter flere år her i Rishagen har hun endelig funnet ut at hun vil bli barnehagelærer. Det applauderer vi! Fritiden fyller Gunn-Rita med strikking, sang og det å være swingkurs-instruktør. Har hun tid til overs tar hun seg en joggetur. Det er med andre ord sjeldent kjedelig hos henne. Gunn-Rita er også vårt «litt-utenfor-boksen» verneombud.
Annine Tønnessen

Fagarbeider

Alle team har godt av noen «blide sørlendinger». Ei av våre, er nyansatte Annine fra Arendal. Hun er utdannet sykepleier, men fant etter endt utdanning ut at hun heller ville i retning barnehage. Vi er veldig glade for at hun søkte her hos oss, og at hun bidrar med alle sine kvaliteter inn på stor avdeling. Annine behandler alle barn med respekt og tar alle på alvor. Alle barn er forskjellige, og uavhengig av hvem det er, og hvor barna er i følelsesregisteret møter Annine dem på en trygg, rolig og god måte. Hun har planer om å søke seg videre på barnehagelærer eller spesialpedagog, og det heier vi på! Annine benytter ofte helgene til å ta seg en tur til venner og familie i vakre Arendal, men skal hun roe ned og hente overskudd, elsker hun å finne frem staffeliet og male litt.
Cathrine Rege

Barne- og ungdomsarbeider

Noen mennesker er JA-mennesker, som alltid har en ledig hånd og tid til å hjelpe dem som trenger det. Cathrine er ei slik ei. Hun er hjelpsom, blid og positiv i møte med kolleger, samtidig som hun alltid har et lite glimt i øyet! Noen vil også påstå at hun er litt på kanten humormessig, men vi liker å se på det som enda et bidrag til godt arbeidsmiljø. Cathrine jobber for at alle barna skal bli sett, hørt og forstått. Hun har tydelige, forutsigbare grenser, samtidig som hun har tonnevis med varme. Og ikke nok med det – hun jobber hardt for at barna skal få oppleve hverdagsmagi! Ingen dager er like rundt henne, og barn og voksne digger det! På fritiden er Cathrine veldig glad i å gå på tur, men hun setter også pris på en rolig kveld med god mat og godt selskap.

Natalie Woods

Barne- og ungdomsarbeider

Natalie er effektiviteten selv, og går under kallenavnet «Rishagens egen Duracellkanin». Hun er alltid smilende, med positiv innstilling og tar utfordringer på strak arm. Natalie er en god og trygg voksen for barna, med sitt smittende humør og imøtekommende kroppsspråk. Hun er dyktig på å ha samlinger, da gjerne med egenproduserte eventyrkofferter. Tidvis er hun litt vill og gal, men hey – ungene (og kolleger) elsker det! Ser du noen som beveger seg i rekordfart oppover fjellsidene, er det bare Natalie som har en av sine mange turer til Risfjellet. Er hun ikke på fjelltur, har hun nok snørt på seg løpeskoene for en liten løpetur. Med andre ord; Hun er glad i aktive dager. Natalie har forresten også en sykt smittende latter, og bidrar stort til at dagene i Rishagen er fulle av god stemning.
Sanela Kuzmic Petkovic

Pedagogisk medarbeider

Sanela har sin erfaring fra service-bransjen, da fra hotell og restaurant. Og akkurat det er ganske tydelig, for hun er litt av et arbeidsjern og alltid på tilbudssiden. Noe som kanskje ikke er like tydelig, er at hun nettopp startet her i Rishagen. Sanela gled rett inn i teamet på Anemone, og leverte varene fra første stund. Hun lærer fort, er faglig interessert og ser barna på en veldig god måte. En ting du kan være helt sikker på, er at det rundt Sanela alltid er god stemning. Latteren sitter løst, både hos henne selv og de rundt henne. Det er rett og slett en fest å være rundt henne! Ellers sier ryktene at hun er en veldig god danser, men om det er sagt med et glimt i øyet eller ei, er det kun de som har opplevd det som kan svare på.
Ingrid Espeland

Barne- og ungdomsarbeider

Marte Hetland Oftedal

Barne- og ungdomsarbeider

Marte er selve definisjonen på Bruners «støttende stillas». Hun er virkelig en forkjemper for at barn skal klare oppgavene sine selv, og gir seg ikke før barnet kjenner på mestringsfølelse. I møte med barn og voksne, er hun enormt omsorgsfull, nytenkende, kreativ og med stort pågangsmot. Ikke nok med det, så har hun alltid kontroll på det praktiske. Marte har nå i høst flyttet fra liten til stor base, og er allerede godt i gang med å spre kunnskap, omsorg og glede inne på Marihønene. For med sitt smilende vesen, er det ALLTID en glede å møte henne i gangene. Når Marte ikke er på jobb, er hun veldig glad i å gå på turer, da gjerne med mannen eller med gode venner.
Kristin Egeland

Pedagogisk medarbeider

Lurer du på noe? Et klokkeslett, en dato, hvem som hadde ansvar for hva og hvor mange barn som til enhver tid er til stede? Kristin har garantert svaret! Denne dama har kontroll i sysakene. Fanget til Kristin er som regel okkupert, men det er alltid plass til en liten barnerumpe ekstra. Hun har en enorm omsorg for de rundt seg. Komplimentene sitter løst, men det gjør dem ikke mindre meningsfulle og gjennomtenkte. Kristin deler gjerne av sin kunnskap og erfaring, og inkluderer barna i alt som skjer. Det er ikke bare i Rishagen hun har stålkontroll, for med gård og x antall gårdsdyr har hun kontroll på litt av hvert på hjemmefronten også. Når dagen er over, og det er tid for en pust i bakken, finner Kristin gjerne en god serie eller film som hun koser seg med.
Sofie Alstadsæter

Fagarbeider

Sofie – ei storhjerta jente fra lille Valderøya utenfor Ålesund. Hun var ferdig utdannet barnevernspedagog i fjor sommer, og flyttet deretter til Ålgård. Her har hun jobbet på avlastningsbolig før vi var så heldig å få henne inn hos oss. Vi setter alltid pris på å få inn kompetanse fra andre områder og sektorer, og ser på det som en mulighet til å tilegne oss ny kunnskap. Og den kunnskapen besitter absolutt Sofie. Måten hun møter barna på, er inspirerende. Sofie er varm, trygg og tålmodig. Noe som kommer veldig godt med oppe på stor base hvor energinivået tidvis er «litt» høyt. På fritiden tar Sofie seg gjerne en tur, men hun er også veldig glad i å bake. Vi er mange som krysser fingrene for at det trengs noen prøvesmakere etter hvert.

Marie Kristine Ørland

Fagarbeider, under utdanning til barnehagelærer

Marie er egentlig utdannet sykepleier, men endret etter hvert kurs, og endte opp i Rishagen. Det er vi glade for. Hun er en mester på å sette barnet først, og alltid ta deres perspektiv. Hun har en enorm kjærlighet for alt av musikk, dans og drama. Og som om ikke den interessen for de estetiske fagene var stor nok, har de virkelig fått plass etter at hun begynte på barnehagelærerstudiet for et par år siden. Med mindre Marie synger, danser eller dramatiserer, er hun i lek med barna. Når Marie ikke synger og danser på jobb, «svinger hun på hoftene» på Jazzercise, hvor hun også var instruktør i mange år. Interessen for interiør er også stor, og til mannens store fortvilelse(?), er hun til stadighet i gang med nye oppussingsprosjekter. Og forresten, Marie ELSKER jul!
Hilde Larsen

Pedagogisk medarbeider

Hilde har vært en av bærebjelkene her i Rishagen siden dag 1. Det begynner å bli noen tusentalls klemmer og omsorgsfulle ord etter hvert. Og der er Hilde også veldig god. Den enorme omsorgen og støtten hun hver dag gir til de rundt seg, er beundringsverdig. Hilde har vært en del av ei turgruppe her i barnehagen, og har etter hvert opparbeidet seg en stor kompetanse på nettopp dette. Det er få turdestinasjoner i området Hilde ikke har testet ut, og er det Hilde som har pakket tursekken, kan du være 100% sikker på at en har med alt en trenger og litt til. For det er aldri noe halvgjort med Hilde. Det er en egenskap Gresshoppene nyter veldig godt av. På fritiden tar hun seg også gjerne en tur, da gjerne med «flokken» sin. En flokk hun er VELDIG god på å følge opp!
Kristine Skråmestø

Pedagogisk medarbeider. Under utdanning til barnehagelærer

Noen personer er slik at i møte med dem havner du automatisk i «zen-mode». Kristine har den virkningen på folk. Hun er nedpå, smilende, trygg, omsorgsfull og nesten «useriøst» rolig. Og det er ikke bare oss kolleger hun har den effekten på. Barna vet akkurat hvor de har henne, og det er en forutsigbarhet og omsorg de verdsetter stort. At Kristine skulle ende opp her hos oss var ikke opplest og vedtatt, da hun egentlig er utdannet frisør. Men heldigvis trengte hun et karriereskifte, og vi trengte henne. Så gøy har hun hatt det i den «nye» jobben, at hun nå er i gang med barnehagelærerutdannelsen. Det er vi veldig glade for, og hun kommer til å bli en utmerket pedagog! De timene i uka som ikke går med til jobb og skole, brukes på turer, med og uten hund og familie.
Edrun Mossige

Pedagogisk medarbeider

Edrun har lenge vært en av tur-pionérene her i Rishagen. I to-spann med Hilde har hun vært på mang en tur og var en del av det som tidligere var turgruppa vår. Interessen for tur og friluft er også noe Edrun selv setter høyt på privaten. Ellers er hun veldig familiekjær, og støtter ukentlig opp om både barn og barnebarn. Og den moderlige omsorgen er også noe vi ser igjen på jobb. Hun har en enorm omsorg for barna, og alltid et lite ekstra øye til de som trenger det mest. Ellers er hun rå på alt som har med organisering å gjøre og er alltid løsningsorientert. Tidstyver får ikke holde på lenge før Edrun har tatt knekken på dem! Edrun har vært borte i høst, og vi gleder oss ENORMT over at hun nå er tilbake igjen.