Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Solåsen FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Camilla Færøvig
Daglig leder

Tlf: 95 01 51 61
E-post: dl.solasen@bhg.no
Solåsen FUS barnehage as

Solåsen FUS ligger fint til på Brevik i Son. Vi legger tilrette for mye utetid, og det er et stort og variert uteområde vi har. Her kan barn og voksne boltre seg både på fotballbanen, leke i skogen og klatre i fjell -og alt innenfor barnehagens gjerder! Vi har nært både til skog og mark, og kort vei til stranda. Små og store er mye ute og på tur.

Solåsen FUS er en basebarnehage, hvor de to basene innad igjen er inndelt i mindre grupper. Vi har også en gruppe, kalt Fossen, de har sin egen grillhytta hvor de "bor". FOSSEN ute på tur tre ganger i uka. Du kan lese mer her om hvordan solåsen benytter muligheter som BASEBARNEHAGE

Vi er en gjeng med voksne som lar lek og humor prege hverdagen til små og store. Det settes av god tid til lek, og voksne mener at det er gjennom leken barna lærer mest! Vi er nysgjerrige, undrende og spontane sammen med barna, og mener humor er en viktig bit i en skapende prosess. Å være i øyeblikket og ikke ta oss selv så høytidlige, å glemme klokka litt og si: "Her er jeg, akkurat her og nå"  det er hverdagsmagi for oss alle! Gjensidig respekt for barn og voksne verdsetts høyt!

FUS barnehagenes felles verdiord er Glødende, Skapende og Tilstedeværende
Verdiordene skal styre vår væremåte i møte med barna og foreldrene. Her kan du lese mer om hva vi ansatte i Solåsen FUS legger i FUS verdiordene GLØDENDE, SKAPENDE OG TILSTEDEVÆRENDE

I Solåsen FUS har barnehagealderen en egen status. Den har en unik verdi og vi vil berike barndommen til hvert enkelt barn. I Solåsen FUS er barna alltid i fokus - de er FUS!

Så, er dette noe for deg?! Kom innom davel og møt oss!! Få et lite innblikk i vår morsomme, givende, spennede og lekende hverdag!

FUS.NO

Søk barnehageplass

Avdelinger

Sjøen
Pedagogisk leder
Lena Pretorius og Henrik G Pettersen
Tlf: 95897447
sjoen.solasen@bhg.no
Elva
Pedagogisk leder
Karianne Nilsen
Tlf: 95897448
elva.solasen@bhg.no
Fossen
Pedagogisk leder
Lene Olsson
Tlf: 47712285
fossen.solasen@bhg.no
Dammen
Pedagogisk leder
Kai Vegel
Tlf: 95897446
dammen.solasen@bhg.no
Kulpen
Pedagogisk leder
Hedvig Heinesen
Tlf: 95897449
kulpen.solasen@bhg.no
Pytten
Pedagogisk leder
Annelen Hatlen
Tlf: 91744686
pytten.solasen@bhg.no