Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Steinarskogen FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Kristine Krogenes
Daglig leder

Tlf: 99 16 99 79
E-post: dl.steinarskogen@bhg.no

Steinarskogen FUS barnehage ligger idyllisk til midt mellom skog, skjærgård, sandstrender, minifjelltopper og Veavågen sentrum, alt tilrettelagt for magiske eventyr hvor vi skaper, utforskrer glede, nyskjerrighet og undring. Hverdagen vår består av glødende, skapende, tilstedeværende og trygge voksne som utforsker verden sammen med barna.  Hos oss kommer barna og leken først! Det skal merkes på barna at de har tilbrakt de viktigste årene hos oss! Vi jobber for å bygge vennskap, vi er profosjonelle og jobber for å være gode rollemodeller gjennom CLASS, vi har lekekompetanse, gir barna hverdagsmagi med kreative lekemiljø, magiske samlinger, henter frem kreativitet og turer hvor vi utforskrer og opplever mestring. Vi har egen ressurss medarbeider sertifisert i CLASS som driver implementeringsarbeid for å ivareta, viderutvikle kvaliteten i Steinarskogen FUS. Hvert barn skal være FUS i det de er gode i. Barna hos oss skal ha medbestemmelse og påvirkningsmulighet. 

Lange åpningstider fra kl. 06.30 til 17.00 og barnehagen har åpent hele året.

Vi har drevet barnehagen i 14 år, og flere i personalet har vært med oss på hele reisen. Vi har dermed opparbeidet oss mye erfaring, og dermed bred kompetanse i personalet. Vi har lite korttidsfravær, som i praksis betyr at personalet er trygt og stabilt for barna. Vi skårer 4.5 på brukerundersøkelsen til UDIR og vi skårer 4.5 på medarbeiderundersøkelsen.

Oppstart og innkjøring er viktig for oss, vi har fokus på barnets beste, og legger tilrette for at barn og foreldre skal finne trygghet og tillit til at hos oss er det godt å være! https://fus.no/steinarskogen/tilvenning 

Våre satsingsområder er:

Arbeidsmetoder:

Circle of security (COS): handler om å skape trygge og gode relasjoner mellom voksen-barn for å oppnå en sterk og god tilkytning for barn, slik at de tør å utforske, leke og lære.

CLASS: Observasjonsmetode for å måle prosesskvaliteten i barnehagen. Samspillet mellom voksen-barn.

Egenledelse i lek og læring.

For at barn skal ha energi til lek, utforsking og læring etterstreber vi sundt og variert kosthold. Vi jobber etter konseptet SmartMat. Dette for å sikre barn riktig og god næring gjennom dagen. Vi har fullkosttilbud som betyr at vi serverer frokost og to lunchmåltider i løpet av dagen. Dette klarer vi på et lavt matbudsjett, hvor matpenger per måned er 300 kr måneden. 

Årsplanen ligger som eget dokument på nettsiden, der får dere god innsikt i vårt pedagogisk arbeid.

Bli med inn i vår magiske hverdag

I Steinarskogen FUS kommer barnet ditt først.

Vi tilpasser dagen til ditt barn mht søvn og måltider

Du kan levere når du vil

Vi har et varmmåltid hver uke

Vi serverer alle måltidene i barnehagen ned fokus på variert kosthold

Vi har vognvakt som ser etter barna når de sover

Hos oss er "det lille ekstra" normalen.

I Steinarskogen FUS vil vi at ditt barn skal få lekekompetanse, oppleve vennskap, mestring, gleden av å være ute, gleden av å være en del av et mangfold og hverdagsmagi.

I Steinarskogen FUS har vi ansatte som er kreative, lekende, kunnskapsrike, skapende, glade og de mener de har verdens viktigste jobb.

De gleder seg til å bli kjent med ditt barn.

Søk barnehageplass hos oss!

https://barnehage.visma.no/karmoy 

Søk barnehageplass

Avdelinger

Søratre
Pedagogisk leder:
Evie-Ann Monsen
Tlf: 96513423
evieann.monsen@bhg.no
Skuteberg
Pedagogisk leder:
Brita Marie Vea Kallevåg
Tlf: 97503423
britamarie.kallevåg@bhg.no
Sabbane
Pedagogisk leder:
Anne Lene Kristoffersen
Tlf: 94803423
annelene.kristoffersen@bhg.no
Småbarn
Avdelingsleder:
Tove Lene Skår
Tlf: 90479423/96513423
tove.lene@bhg.no