Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ansatte i barnehagen

Cathrine Halvorsen

Daglig leder

Har jobbet i FUS siden 2005. I Tørkopp har jeg vært ansatt som daglig leder siden 2012. Jeg ønsker å støtte, veilede og utfordre de ansatte slik at vi får frem det beste i alle. Sammen med relasjonsbygging og fokus på faglig innhold ønsker jeg høy kvalitet i barnehagen. Jeg ønsker en barnehage der barn, ansatte og foreldre har det trygt og trives.

Hege Solberg

Pedagogisk leder 

Klatremus

Ferdig utdannet barnehagelærer ved Høyskolen i Tromsø 2001. Jobbet som pedagogisk leder i Tørkopp siden barnehagens oppstart august 2007. Er stedfortreder for daglig leder. Er opptatt av å se det unike i hvert enkelt barn, og jobber hver dag for at barna skal føle seg trygge og ønsket i barnehagen vår.

Sindre Ringstad

Idrettspedagog

Klatremus

Jeg var ferdig utdannet idrettspedagog i 2005, videreutdannet i 2015. Har jobbet på Tørkopp siden 2016. For meg skal barnehagen være et sted for trygghet og gode relasjoner mellom barn og voksne. Trives med å være ute. 

Hege Lønseth

Barne- og ungdomsarbeider

Klatremus

Ferdig utdannet barne- og ungdomsarbeider i 2001 og har jobbet i Tørkopp siden 2009. For meg er det viktig at barna føler trygghet i barnehagen og at de får tid og rom til å leke og etablere gode relasjoner med små og store. Veldig glad i å være ute.

Merita Ajeti

Barne- og ungdomsarbeider

Klatremus

Jeg startet i Tørkopp august 2021, og har tatt fagbrev som barne- og undomsarbeider i utgangen av mars 2021. Jeg er opptatt av trygghet, anerkjenne barns følelser og gi barna den omsorgen de trenger.

Linda Marie Kristiansen

Pedagogisk leder 

Brumlemann

Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer i 2011 og har jobbet i Tørkopp siden mars 2016. Det er viktig for meg at hvert enkelt barn blir sett og at jeg sammen med barna skaper hverdagsmagi hver dag. Jeg har alltid fokus på å være en tilstedeværende voksen.

Kim Brarud

Barnehagelærer

Brumlemann

Jeg fullførte barnehaglærerutdanningen på Høgskolen i Østfold i 2017. Under det siste studieåret tok jeg fordypningssemesteret i Australia på Queensland University of Technology. Her studerte jeg fag knyttet til småbarnspedagogikk og sosiologi, og hadde praksis i en australsk barnehage. Jeg har jobbet i Tørkopp siden 2017, både som barnehagelærer og pedagogisk leder. Høsten 2020 ble jeg sertifisert CLASS-observatør, og har rolle som ressursperson i barnehagen.

Monika Tollefsen

Barne- og ungdomsarbeider

Brumlemann

Jeg har jobbet i Tørkopp siden oktober 2011. Er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Jeg er en positiv, blid og engasjert jente som liker å leke, ha samlinger og by på meg selv. Lage gode dager for store og små i barnehagen så magien starter.

Anita Hjelmen Kristiansen

Pedagogisk medarbeider

Brumlemann

Jeg har vært ansatt i Tørkopp siden 2016. Jeg utdanner meg som barne- og ungdomsarbeider. Mine to sønner er voksne. Jeg liker å bruke min kreativitet sammen med barna. Som grunnlegger av grønnsakshagen dyrker jeg min interesse for alt som vokser og gror. Barna får glede av å se et lite frø blir til et måltid.

Henriette Schmidt

Pedagogisk medarbeider

Brumlemann

Jeg har arbeidet i Tørkopp siden august 2020, og trives kjempegodt. Jeg er en rolig og blid person som liker å være ute på tur og oppleve nye ting. Glad i musikk og forming. Jeg jobber hver dag for at barna skal føle seg trygge og å bli sett for dem de er.

Richard Jensen

Pedagogisk leder

Askeladden

Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer ved Høgskolen i Østfold i 2007 og har jobbet i Tørkopp siden 2013. Jeg er blid og positiv og vil at alle, både store og små, skal ha det bra rundt meg. Jeg er også verneombud.

Victoria Dalbakk Hansen

Barnehagelærer 

Askeladden

Jeg er utdannet barnehagelærer og fikk min bachelorgrad ved Høgskolen i Østfold. Jeg startet i Tørkopp februar 2021. Jeg elsker å være ute i naturen og kunne utforske verden sammen med barna. Jeg er opptatt av å være en god lekekammerat og rollemodell for barna.

Kristine Hissingby

Barne- og ungdomsarbeider

Askeladden

Ferdig utdannet barne- og ungdomsarbeider i 2010. Jobbet her i barnehagen siden 2011. Jeg er en positiv og omsorgsfull jente som er opptatt av at barna blir sett og hørt. Liker å være på tur og utforske naturen.

Cindy Veronica Eriksen

Barne- og ungdomsarbeider

Askeladden

Jeg er ei blid og positiv jente fra Kongsvinger. Ble utdannet barne- og ungdomsarbeider juni 2017. Har jobbet i Tørkopp siden januar 2020. Jeg liker å være ute i naturen, være kreativ og kunne være en god lekekammerat for barna.

Nathalie Kaabbel

Barne- og ungdomsarbeider 

Askeladden og Knerten

Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider og startet å jobbe i Tørkopp august 2021. Jeg er en positiv og glad jente som brenner for å skape gode relasjoner mellom barn og voksen. For meg er det viktig å se hvert enkelt barn og være tilstede. 

June Svellingen

Pedagogisk leder 

Knerten

Jeg er utdannet barnehaglærer og har videreutdanning i informasjon- og kommunikasjonteknologi. Jeg er også utdannet hjelpepleier, så jobb med omsorg for mennesker er noe jeg brenner for. Jeg har jobbet som pedagogisk leder i Tørkopp siden 2012 og trives veldig godt her. Noen av mine verdier er å være god rollemodell for de små og videreformidle lek og danning på en god måte. Jeg elsker jobben min og det tror jeg også barna merker på meg.

Marius Lågeide

Barnehagelærer 

Knerten

Jeg er barnehagelærer som ble ferdig utdannet i 2021. Jeg startet å jobbe i Tørkopp i juni 2021. Jeg er en voksen som er glad i lek og gode relasjoner.

Kenneth Svaland

Barne- og ungdomsarbeider

Knerten

Jeg kommer fra Sørlandet og er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Jeg har mye energi og elsker å leke. Jeg har jobbet i Tørkopp siden august 2019.

Lise Brynildsen

Pedagogisk medarbeider

Knerten

Jeg har jobbet i Tørkopp siden 2016. Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Jeg er opptatt av at barna har en trygg og spennende dag på avdelingen. Jeg er glad i å være ute og gå på spennende turer med barna.