Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Tørkopp FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Cathrine Halvorsen
Daglig leder

Tlf: 95 26 77 04
E-post: dl.torkopp@bhg.no

Bli med inn i vår magiske hverdag og se hvordan vi har det hos oss

Tørkopp FUS barnehage ligger flott til på Kråkerøy, med skogen som nærmeste nabo. Vi har et fint og variert uteområde som innbyr til lek og læring. Vi har naturtomt med grillhytte og en liten juletreskog. Vi har fine turområder rett ved barnehagen, hvor gapahuken vår blir flittig brukt. Vi er mye ute.

Foreldre som gir oss ansvaret for at det kjæreste de har skal oppleve omsorg, glede og utvikling - hver eneste dag. Vi tar i mot barna med ønske om å gi dem trygghet og tilhørighet, lek og læring, glede og latter samt mange gode minner for resten av livet. Hos oss møter de et personale som er lekende, nysgjerrige, fantasifulle og som byr på seg selv i lek og aktiviteter. Personalet er genuint opptatt av det enkelte barn i gruppen. I vår barnehage tilbyr vi ditt barn en trygg og forutsigbar hverdag.

Vi har drevet barnehagen i 14 år, og noen i personalet har vært med på hele reisen. Vi har dermed opparbeidet oss mye erfaring, og med mange fagutdannede har vi også en bred kompetanse i personalet. På vår interne medarbeiderundersøkelse scorer personalet 4,7 av 5. Dette viser at personalet trives og har det bra i jobben sin. Personalet, hvorav 5 er menn skaper en kreativ, lærerik og morsom hverdag. Et godt arbeidsmiljø for personalet gir gode forutsetninger for at også barna får en god hverdag i barnehagen, med et godt og positivt klima rundt seg. Dette gjenspeiles i foreldreundersøkelsen hvor vi scorer 4,5 av 5. 

Visjonen vår er : Sammen gir vi barndommen verdi; vennskap, lek og glede, - og hverdagsmagi.

Personalet er kurset i å gi barna et sunt og næringsrikt kosthold, FUS SmartMat. Vi er opptatt av å se enkeltbarnet. Vi har maxiklubb to ganger i uka, i tillegg er maxibarna i Turnhallen hver onsdag. De største på småbarn er i minimaxiklubb to ganger i uken. Her går de på tur den ene dagen og gjør aktiviteter i barnehagen den andre dagen.

Foreldre kan forvente seg at de ansatte er tilgjengelige, serviceinnstilte og opptatt av å møte barn og foreldre der de er. Vi legger vekt på sosial kompetanse og at alle barn skal ha en venn. Vi hjelper barna inn i lek og tilpasser grupper etter alder, kjønn, vennskap og interesser. Det skal være gøy å gå i barnehagen!

Vi er opptatt av å levere et barehagetilbud av høy kvalitet som gir barnet ditt de beste forutsetningene for veien videre i livet. Barnet først er mer enn bare slagordet vårt. Det består av forskningsbasert metodikk for å anerkjenne, forstå og handle til det beste for ditt barn. Gjennom observasjonsverktøyet CLASS evaluerer vi vår egen praksis for å sikre høy kvalitet. En av våre ansatte er godkjent CLASS-observatør, og hele personalgruppa gjennomfører for tiden opplæring i CLASS. CLASS kombinert med foreldreundersøkelsen og et tett foreldresamarbeid danner et optimalt grunnlag for å hele tiden kunne forbedre oss og sikre at vi er en høykvalitetsbarnehage.

Åpningstidene våre er fra 0645-1700 og vi holder åpent hele sommeren!

Vi ønsker deg og ditt barn velkommen til oss!

Er du nysgjerring, kom og besøk oss!

Hos oss kommer barnet først!

                   

Søk barnehageplass

Avdelinger

Klatremus
Pedagogisk leder
Hege Solberg
Tlf: 95267705
solsikka.torkopp@bhg.no
Brumlemann
Pedagogisk leder
Linda Kristiansen
Tlf: 95267706
solsikka.torkopp@bhg.no
Askeladden
Pedagogisk leder
Richard Jensen
Tlf: 95267707
lovetann.torkopp@bhg.no
Knerten
Pedagogisk leder
June Svellingen
Tlf: 95267708
lovetann.torkopp@bhg.no